Maria

Idag har man namsdag så grattis till mig och pappas sambo som heter å alla andra Marior där ute:p

Jobbar helgen är över..som är himla skönt!..
min granne lyckas ju ha fest denna helg med..hon har alltid fest när jag har jobbar helg..lite irriterande för när jag väl är ledig är det totalt dött!..känns om hon har mitt schema..haha
Ja nu kom jag in på nått annat..haha:p..
Har jobba hela dagen idag så man känner att man vill ha lite ledighet...Fast har suttit hela eftermiddag på utbildning som handlar om stress.
Nu sitter man här trött och inne på en 6:e dagen på huvudvärk..jippi!eller så inte!..men man är ju som van..å det är inte så mycke värk idag..haha
Hade tänkt att fara å springa ikväll men eftersom det är så skönt väder så tänker jag ta mig en promenad=)..ska ladda min tele med ny musik:p
Gu så skönt å få vila ut i morgon å få vara ledig!
Nä undra om man ska ta å betala min räkning har bara hyran å betala..så skönt!..så fick jag ut mer denna månad för mina semsterdagar jag inte tog ut..så nu är det å spara undan så kankse det blir en utlandsresa till slut:p..man vet aldrig..
Å en till sak...Min pärla är nu hemma igen=)..det var inte toplockspackingen..men dom har gjort massa annat..så nu är han som ny igen..haha!..men det var skönt att han fick lite spa..haha!
29:e Bilden - Den nyaste bilden på mig


28:e Bilden - En tokig bild


Grymt !

<3

27:e Bilden - En bild jag alltid skrattar åt


24/2

Idag har jag varit ledig, så jäkla sköönt!!..Jag har inte gjort nå mycke alls..hade tänkt först gå ut en stund i det fina vädret..men jag orkade seriöst inte göra de..tänkte jag skiter i det idag ska jag bara vila :p
Så har suttit och kolla på Bigbrother som är så underhållande..det är kul å se på :p..Värkar vara ett härligt gäng..jag tycker cilla är jäkla rolig och prat glad...jag gillar ume killen och den lilla skåningen som värkar vara den som är fullast på fest..haha..men bäst av allt så diggar jag Gurkan..han är så jäkla kul!..han är i en bur med tre andra och dom tävlar två stycken om att få komma in i huset å dom får massa förmåner dom kommer få bestämma en del:p
man ska rösta in två av dom..hoppas Gurkan är en av dom :p...Haha..så jäkla kul när Gurkan kommer in och titta å så säger han "Va fan de jävla fyra blattar här inne"..haha..
Nä men det är kul !
Så har jag nyss varit på fys pass en timme:p
Så nu är det bara ladda upp för en helg med jobb..men skönt man jobbar kväll i morgon allafall:pDetta är från ettan våran..I miss Gammelstad!

26:e Bilden - någon/några som du alltid ha roligt med
23/2

Jag har haft så enormt sjuka drömmar dom senaste nätterna..jag fattar inte!..I natt har jag haft svårt och somna mer än vanligt..
Har idag jobbat bara till halv tre=)..mycke skönt!..gick till fotolkclick för att ta bild till "leget" vi har på oss när vi jobbar..men hon hade inte tid så skulle prova igen i morgon..
Å min pärla har vi fortfarande inte hört nått av..jag hoppas , hoppas den hinner blir klar till nästa vecka..
Mötte Linda som jag surra med ett tag..har haft huvudvärk idag med..!..tog mig en treo och sov en timme sen var det över=)..Jocke jobba över så jag har varit på vatten gympa och sen blev det frasses..hade verkligen ingen ork och göra mat någon utav oss..
Nu sitter man här trött efter badet..men tur man är ledig i morgon=)..får se vad man hittar på då=)


Du som kommentera idag och skrev Grattis och ursäkta jag skrev lite för sent, älskar dig får ju gärna skriva sitt namn...Jag funderar på vem det är men det måste ju vara någon jag känner väl..haha..

25:e Bilden - En person som alltid gör mig glad
Klotskti är den sjukaste människa jag vet!Helt dum i huvudet..haha..och där för skrattar jag alltid åt han ja och med han..haha..du får mig alltid ett leende på läpparna..
Han har för sjuka tankar..haha

Själv klart så gör min famlij å vänner mig också alltid glad=)

22/2

Jag har fortfarande inte hört nå än om min min kära bil=( får hoppas allt går bra.
Idag har jag jobbat till halv tre..eller ja det blev över..men hade lite å göra kan man säga..å jag har kommit på att jag har ändå bra mycke tålamod..haha
Sen har jag suttit vid tvn och och åt biff ala strindberg och ägg..inge potatis eller nå..det är så jäkla gott med ägg!
Så sen har jag suttit på möte på tjej jouren från halv sju till nio..å huvudvärk fick jag också och blev tvär nere inte deppig men trött å de..
Så nu sitter jag här och tänkte gå i säng snart=)

Rätt kul..jag stoppa in på facebook att Jag Aldrig varit full och om ingen kommenterar inom tio minuter så stämmer de..det tog knappt en minut så kommentera de..hahaha...vadå jag som är en snäll flicka dricker inte..haha..*host host*

Jocke tänkte stoppa denna lapp på ytterdörren i morse men han glömde bort så den låg i vardagsrummet
det stod " Älskar dig Du betyder allt för mig"
tänk att han Kan vara så underbar ibland:p

24:e Bilden - Bild om gör mig gladHaha!
<3

Nyklippt=)

Före :
Efter :

Lilla SysterHitta dessa bilder hos pappa=)
Världens sötaste bebis hon var !

23:e Bilden - Från i somras
Från semestern i somras:p Detta är i stugan i Arjeplog=)
Jag längtar till sommaren !

21/2

Då har man jobbat klart för i helgen så skönt! Den har bara varit toppen!
Igår så jobba man hela dagen sen var man till svärmor som fyllde år åt en svin go smörgåstårta och en vanlig tårta..Sen drog jag på spinning..å fy fan så jobbigt det var! jag orkade de knappt men jag är en tjurskalle så gav inte upp allafall!..men i slutet vart jag lite yr å börja må illa som fan!..jag försökte allt för att inte spy..
Man ska inte äta massa söt å sen träna!
När jag kom hem gick jag halv gråtande i sängen å sov..å hoppades på att jag inte får magsjuka men nån timme senare så mådde jag bra igen..å tog mig nå godis jag hade kvar..haha..å såg på schulmans show..det är ju för jävla bra!

Idag är jag ledig gu så skönt!!..ska lämna in min pärla idag hade jag tänkt..Snyft=(..den läcker olja så vi tror eller jocke tror att toplockspackningen är trasig..
Jag har varit å prata med en på motordepån å han sa att de är bara å komma in med den nån dag:p så tänkte passa på idag:p..för jag vill ju ha bilen hel tills 3 mars för då åker jag nog förmodligen upp till lule igen=)
Sen hade jag tänkt att gå på fotoklick å kolla om det går att fota sig..Äntligen säger jag! de är till arbetet vi har ju som "leg" på oss när vi går till våra brukare..å det är ju jätte bra!

Nä nu ska få i mig nå frukost22:e Bilden - en tid jag saknar
Jag sakna tiderna med alla fester och härliga sommar kvällar=)
Men jag saknar också och vara med dessa två..Storebror och Dan(min extra storebror)..två underbara människor!

21:e Bilden - En person som alltid ställer upp för mig
Det är många som ställer upp för mig när jag behöver det som min familj och mina vänner<3
Men en som alltid är där och gör vad som helst för mig är Jocke min älskade sambo och fästman<3

Burlesque

Såg den filmen nyss och dom två kända brudarna Cher och Christina Aguilera är med..och det handlar om en tjej detta fallet Aguiler som drar från sin stad för vilja nå sin dröm med att sjunga å dansa..Hamnar på ett ställe som heter Burlseque som Cher är ägare..Jag orkar inte berätta för mycke men hon lyckas allafall få sjunga å dansa då den där klubben..Det blir kärlek och avundsjuka..jadajada..
Filmen var för jävla dålig!
Dom dansar i avklätt å ålar sig i sån kallad dans..Känns mer som ett hor hus..Jag är så trött på det att kvinnor ska framstå som objekt å att flickor drömmer om att stå halv nakna å åma sig...fattar inte på mig detta! kändes som en musikvideo å att Cristina vill käna in sig en kova som hon säkert komma släppa dessa låtar..
Inga bra låtar..å för mycke gapande..den ända låt som var bra var sista låten..man börja gäspa redan 15 minuter in i filmen..
Skulle jag har sett den på bio hade jag krävt tillbaka alla pengar!
Värdelöst!
Men Christina är ändå den bland dom vackraste kvinnor som finns och en fantastiskt röst!

Nä nu ska jag sova
God Natt!18/2

Då var det fredag igen:p
Ja vad har man gjort denna vecka..ja mest bara jobba:p onsdags så skulle jag på vatten gympa men den var flyttade till dagen innan..så jag simmade en halv timme..å det var mycke skönt!
Torsdagen var jag ledig så jag gjorde inte mycke alls!..såg på uppdrag gransking som jag diggar stenhårt och sedan städa jag å diska:p..Träna fys sedan på kvällen:p
Idag har jag jobba heela dagen..jå jobba över lite..så blev det tacochips kättfärs och majs å salsa..haha snacka vilken middag..special tacos..haha..vi orkade inte handla grönsaker:p
Så nu sitter jag här och är trött å slut:p
Men inte har jag helg för de!..nope jobbar heela helgen låång..i morgon har jag delad tur..drygt!..men det gör inte så mycke för jag har ju inge bättre för mig:p
Nä nu blir det lata sig i soffan!
Trevlig Helg!


Born This Way

Man kan bara inte sluta älska lady gaga!..jag älskar hennes låtar och hört hennes nya å jag älskar den..Jag bara älskar den!
Sen har är de en svensk kille som gjort covers på som jag bara älskar med!Han är så bedårande..å jätte fin röst..så justin bier kan slänga sig i väggen :p
Tycker nästan killens verson är bättre..:pIt doesn't matter if you love him, or capital H-I-M
Just put your paws up
'Cause you were born this way, baby

My mama told me when I was young
We are all born superstars
She rolled my hair and put my lipstick on
In the glass of her boudoir

"There's nothin' wrong with lovin' who you are"
She said, "'Cause He made you perfect, babe"
"So hold your head up, girl and you you'll go far,
Listen to me when I say"

I'm beautiful in my way,
'Cause God makes no mistakes
I'm on the right track, baby
I was born this way

Don't hide yourself in regret,
Just love yourself and you're set
I'm on the right track, baby
I was born this way
(Born this way)

Don't be a drag, just be a queen
Don't be!

Give yourself prudence and love your friends
Subway kid, rejoice the truth
In the religion of the insecure
I must be myself, respect my youth

A different lover is not a sin
Believe capital H-I-M (hey, hey, hey)
I love my life, I love this record and
Mi amore vole fe yah

I'm beautiful in my way,
'Cause God makes no mistakes
I'm on the right track, baby
I was born this way

Don't hide yourself in regret,
Just love yourself and you're set
I'm on the right track, baby
I was born this way

Don't be drag, just be a queen
Whether you're broke or evergreen
You're black, white, beige, chola descent
You're lebanese, you're orient
Whether life's disabilities
Left you outcast, bullied or teased
Rejoice and love yourself today
'Cause baby, you were born this way

No matter gay, straight or bi
lesbian, transgendered life
I'm on the right track, baby
I was born to survive
No matter black, white or beige
chola or orient made
I'm on the right track, baby
I was born to be brave

Fin Som Jag Är !

För någon dag sen så sa en vårdtagare till mig "Du har en sån snygg jacka och du är så snygg i den så du inte kan förstå så fin du är, Du borde kolla dig i spegeln så får du se"
Så gulligt sakt! Tänk att så lite kan göra en människa glad!
Jag har hört av andra vårdtagare vilken vacker ung tjej jag är, Hur snäll och söt..Å att jag är så mager..haha..å en fin en kropp..Å att om jag ändå vore ung då hade man inte tacka nej till en sån fin tjej
Jag blir glad varje gång man hör sånt=)..Själv har man så dåligt självförtroende..så själv tycker man att man är tjock och ful..
Men man är ju presic lika fin som man är..det är bara det att man har svårt att intala sig själv det!
Jag får ju hör var och varannan dag av jocke när han tittar å säger att jag är så vacker och jag är så söt..å jag bara..ähh det är jag inte alls det!
Jag har svårt att ta emot komplimanger...
Men det är viktigt att man ger komplimanger till varandra då och då..och framför allt också ta emot dom..
För alla behöver vi det..vi mår så mycke bättre av det och det höjjer ens självförtroende då!
För jag ser mig på ett sätt så uppfattar andra på ett annat sätt.
Sen måste jag bara säga det därför jag gillar mitt jobb..man ger och tar!..Det är det där lilla extra!

För Vi är Fina som vi är!
Turklandet

Jag är så sugen på fara utomlands! Jag vill till sol väme och njutning!

Hitta några bilder sen turklandet:p20:e Bilden - mina närmaste


19:e bilden - En person som är snygg
Jag fundera på om jag skulle välja en som jag känner eller en kändis så valde en kändis..haha
Men Zac Efron är en för jävla het en kille!
Man bara smälter när man ser han!

16/2

Det kändes så konstigt att vakna måndag morgon hemma hos pappa så vips några timmar senare var man på jobbet..Å man var inte manad till att jobba kan jag säga:p..
Sen när jag kom hem så var Jocke hemma..han behövde inte vara hela veckan i pite=)..så när jag kom hem stod det på bordet en blomma..rosor i kruka=) Vi som inte skulle köpa nått..haha..men det är alltid lika uppskattat man blir så glad=)

Så igår jobbade jag också kväll..Så jag for till hotellet och sprang på löpbandet ungifär en halvtimme kankse lite längre:P..Alltså när man stannar löpbandet å kliver av känner man sig yr..det är helt sjukt!

Idag så har jag jobba till halv tre=)..skönt med lite kortare dagar:p...men man kunde lika gärna gått till halv fem..men man njuter när man går hem å dom andra får gå på middags svängen:p
Jocke skulle jobba över idag till sex ungifär kan bli senare man vet aldrig..haha..så jag ska snart ta mig nått att äta sen ska jag bege mig på vatten gympa..ska bli skönt=)

Ha en trevlig eftermiddag=)18:e Bilden - på min fritid


Helgen

Min helg har varit super nice! Även om den kanske inte blev som man hade tänkt sig men det hade jag räkna med när jag for..haha..
Det vart en nykter helg också..ha!jag kan faktiskt fara till lule å vara nykter..haha:p

Jag for på torsdagen när jag slutat..flexade lite..så var framme vid sex då jag och Klotski drog en dejt på max:p ..
sedan skjusa jag hem han och jag drog till min kära mamma=)..sedan åkte jag till pappa och sov där:p

På fredagen for jag och Hellan pellan till boden och for med Marie och bada på nordpoolen på realxen..visste inte änns att dom hade en:p...så vi bubbla och badade..och åkte även lite vattenkana:p Jag käka varma chips å Marie och Helena käka mat:p..Hade så mysigt med mina fina tjejer<3..
Kom hem rätt sent så käka middag hos pappa=) skujsa lilla syster och hennes kompis till ica för handla godis..å jag försökte panik veta vilka som skulle med och bowla..Magnus ringde men tyvärr var det fullt ända till nio å dom stänger tio å vi var några stycken så vi hade fått stress bowla:p..Så vi bestämde för ta en film kväll..Jag for och hämta Klotski å Stini..så när vi kom så var Magnus, Ida, Vicky och Anders där..dom poppa popcorn för ett helt kompani..haha..å nötter å chips..massa gott!..Vi såg på " I rymden finns inga känslor"..jag var väl lite skäptiskt till den först..Men fick många skratt..En film som måste ses!..men först så slog dom på så stoppade dom för blinda så en röst förklara allt dom gjorde..höll på bli tokig å trodde filmen skulle vara så..men vi kom på det sen..haha..men den var fan ännu roligare när det var för blinda:p
Det var en trevlig kväll med underbara människor!

Lördagen så var jag och Anna å Klotski på storheden jag kolla på hm om jag hitta nå..har ju presentkort på 500 sen jul..men hitta inget!..skjusa Klotski på jobbet och jag och Anna for toll sub way..mötte upp hennes syster Linda å vi käka..Men dom har inte alls lika gott som sub & company..haha..
Så mötte jag Camilla där min tjej jours tjej och gamla arbetskollega..hon skulle på bröllop..hon trodde inte hon skulle träffa mig för staden är ändå så stor..haha..men världen är liten!
Sedan for vi till Teknikens hus..å pilla å lekte..haha..inte lika kul som när man var när man var liten men roligt tidfördriv om man inte ha nått att göra:p
For sen till mamma å käka..å jag fick alla hjärtansdag present..500kr plus en elefant man kan hänga i bilen..Tack min underbara mamma<3
Vi skulle dra repris sen med film kväll..men det vart bara jag å Helena..men vi hade så mysigt!..skönt å få bara vara med henne nån gång=)..Så vi såg på Horton som är för jävla rolig!..Sen prata vi å kolla igenom bilder å låtar på hellans tele:p

Söndag så var jag till Marie i Boden å kolla på hennes lägenhet som hon håller på renoverar..Alldeles själv!Hon är så duktig min gumma=)..vi traska till coop å apoteket..marie handla lite mat och fika..å jag handla ett kort å choklad till pappa, lilla syster å maria..å en jätte fin blombuket till mamma=)
Så vi satt hos Marie och fika=)
Drog sen hem till pappa å dom hade hunnit käka redan..prata å pappa snaska i sig choklad:P..sedan drog pappa till ume å jag till mamma med blombuketten å hon blev så glad=) prata å sen for jag å hämta jocke på buss station så drog vi å klotski å käka på max:P resten av kvällen var vi hemma hos pappa å såg wallander å käka godis=)

Det var min helg=)
Den har varit så bra!
Tack!
I Love ya I Love ya I Love ya !!!!


tog typ inga bilder men blev nån på teknikenshus :17:e Bilden - En ovanlig bild

Det är jag i blå klänning och Johanna i rött:p..haha..är detta inte en ovanlig bild så säg!
Detta är på sommaren i Norge vet inte vart i Norge men det fanns snö kvar på vissa ställen:p

16:e Bilden - på mig själv


Luleå I Morgon <3

Idag har det varit lika härligt väder ute med solen som skiner=)..Men det har varit lite kallare idag men skönt har det varit ute..Jag har nu skippa springa på löpbandet..jag mena man kan ju inte vara inne när det är Sol!
Så tog mig ännu en lång härlig promenad idag=)
Så har jag hunnit plocka fram Brädan och skorna och packa, Så nu är allt klart=) Fy så duktig jag är..haha!
Har nyss duscha och ska snart ta mig ann disken..det är inte så mycke som tur är:p
Sen Blir det fara och jobba..skönt å jobba lite nu när man har varit ledig i fyra dagar:p

I morgon när jag slutar kl 15, eller om nu går å flexa det ser jag...så kommer jag sätta mig i bilen å sen dra mig till Lule! Så härligt! ska bli så skönt och komma hem=)..jag som bara tänkte bara komma å slappa å inte planer så mycke alls..har nu massa med planer och folk man ska hinna träffa..haha..typiskt mig!..men ska inte planera för mycke det som sker det sker det kommer bli toppen hu som haver:p
Jag vet att när jag kommer till lule så tänker jag då dra Max till middag:p..det är ett måste!..haha..å så har jag tänkte tvinga med mig Klotski som sällskap..:p
Men det blir Nice ändå!


Så nu säger jag på återsende och en Trevlig Helg !15:e Bilden - En person som jag vill vara med

Jag kan inte välja en person det är många jag vill vara med!
Men dom jag vill skratta med och hänga med är mina underbara vänner!
För det är vänner jag känner jag behöver just nu!

8/2

Jag har kännt mig som en riktigt hemma fru :p...Igår städa jag lägenheten och sen så laga jag mat så middag var färdig när Jocke kom hem=)..Gjorde lax i ugn med eget ihop kok..å det vart fär jävla bra!haha..jag brukar ju aldrig laga mat men fick nå ryck:p..Sen var jag å träna på kvällen step up=)

Idag har jag inte gjort allt för mycke..har nyss varit ute på över en timmes promenad i solen..å det var så skönt!
Nu hade jag tänkt diska å sen börja med maten..Idag blir det korvstroganoff..*mm* mumma!

Så fyller min grupp chef år så Grattis till dig Carola!!


Jag är så full av lycka just nu=)..Allt känns så bra!..För det första att jag får åka hem till Lule på torsdag som jag längtar!Ska bli så skönt!
Sen att Jag, Pappa , Lilla syster och Maria kankse åker iväg på skidresa på sportlovet..det blir torsdag till söndag=)
Å pappa har fundera på Björkliden...Paket pris så man får frukost , liftkort och middag..Hur bra som helst!!
Skulle vara så underbart och få åka iväg!! Det skulle vara den totala Lyckan!
Så jag hoppas hoppas det blir av, men det är inte bestämt än...men måste göras snart så jag kan ta ledigt=)
Jag håller tummarna!
14:e Bilden - Som påminner om gamla tider
Från första året på gymnasiet :p
Det var tider det!..Detta är från udden..Jag och Frugan<3
Jäkla så kul man hade det då..bästa tiden i livet!
Lärde känna många nya människor=)
Kunde man spola tillbaka tiden så skulle jag göra det å stanna där!

13: e Bilden - på mig och någon klass kompis
Tove och Helena vi har gått i samma klass på gymnasie:p

Niklas Strömstedt - Om

Jag Bara Älskar denna Låt !


Leende spegel med brister och fel
Ser att barnet har blivit en man
Och Gudarna gav mej en underlig själ
Som har svårt att ta för sej ibland
Men idag
Har vi kommit en bit
Du och jag
Ta bort alla ord
Du vet vad jag menar

Chorus:
Om du var ett hav vore jag en våg
Om du var himmelen skulle jag ha vingar
Om du var ett regn hade jag vart hav och land
Om du var musik vore jag en sång
Om du var vidderna ville jag va´ vinden
Men jag skulle inte va´ nånting om du inte fanns

Kom, kom min älskade månen är stor
Alla fönster är öppna inatt
Öppna mot världen där kärleken bor
Bara kom, håll mej vaken inatt
Vi är kvar
Vi är tiden som går
Du och jag
Vi gör det igen när morgonen kommer

Chorus

Na,na,na,na,na.......

Chorus (ex.2)

Den hemliga miljonären

Jag har suttit och sett på den hemliga miljoären på internet..Och måste säga att det ett otroligt program..jag grät lite!
Ni som inte vet handlar det om miljonärer som ska leva fattigt i en vecka och leva på 50 kr per dag till mat..så får dom se hur dom bland dom fattiga i Svergie lever..Dom får ett helt annat persperktiv på livet..plus att dom ger massa pengar till dom som insperarera dom som hjälper dom fattiga..
Det finns som många otroliga människor där ute..Även om dom inte har mycke pengar så tar dom få kronor för att hjälpa dom som behöver det..det kallar jag vardags hjälte! och sen att dess miljonärer ställer upp och hjälper till med pengar...Det finns mycke ont här i världen men det finns lika mycke gott också!
Och det finns dom som hjälper utsatta djur också är helt fantastikst tycker jag!
Allt det behövs!

Jag ska försöka inte klaga så mycke på att jag inte får resa utomlands å sådana saker..när det finns människor som knappt har mat för dagen och människor som ger sina sista pengar till dom behövande..Det borde finnas fler som dom!
Nä man bli insperarad av sånt där!
Att det lilla kan hjälpa ändå mycke!6/2

Melodifestivalen var ju inte så mycke och hurra för..
Ja det är ju samma skit varje år men ändå ser man det..det är de bland ett nöjje man har..tragiskt!..eller egentligen inte..det var mycke bättre förr!..haha..men nu ska dom krångla till det..det borde vara en stor fet kväll där de är massa låtar!..
å idag är det så konstiga låtar..fast det kankse tillhör att det ska vara modernt..vad vet ja..haha..
Låtarna sög! Den ända låten som jag tyckte var bra som kommer borra fast i mitt huvud och det jag kommer dansa till är Dannys..men det är ju ingen vinnar låt direkt..men men..
Annars idag har vi varit till Sidberg och Hälsa på jockes farmor och farfar=)..åt våfflor å mådde gott=)
For sedan förbi svärmor en sväng och jocke kolla på hennes dator...dessa datorer!Man kan bli tokig om dom inte fungerar..Ja allafall jag:p..hehe..
Sen har vi städa lite men resten tänker jag ta i morgon:p
Så nu har jag varit på spinning..som var så jäkla jobbigt!!..ja jag är lite otränad:p..haha..uch mina ben var som skakis:p
Nej fan nu börjar Wallander..
Hej då!UtomlandsFrån Grekland när jag och mamma och hennes kille var utomlands...Två veckor=) Det var första gången:p
Det var spännanda och kul=)..vi var till aten, Rhodos och Santorini!..Det var så jäkla varmt då vi var..ja det kankse syns att man var helt utslagen..haha och brun som en pepparkaka vart man!..
Jag var då 14 tror jag:p
Hitta bara en bild från Turkiet:p..den hänger på väggen i hallen=)..fast hos pappa finns det fler:p
Det var när pappa fyllde 50...å då var jag 18 bast..vi var hela familjen till och med Jeanette var med=)
det var en rolig resa=)


Gu man blir så sugen på resa utomlands!..För nu var det ju några årsen:p
Det hade varit så skönt och få fara iväg till sol och värme och av koppling
Jag skulle helst vilja fara iväg med Jocke..Vi har varit tillsammans i över sex år och inte fått resa tillsammans..det fan skandal!
Men visst skulle det skulle vara kul och resa med famlijen också=)
Men det är bara önske drömmar..man får bara drömma om det!
Men får hoppas någon gång i livet kommer går bra för mig och Jocke så vi kan få fara iväg..

Just nu Önskar man att man hade mycke pengar!

12:e Bilden - På min Vardag
Detta är min vardag! Jocke å min lilla Simba.
Jocke spändera nästan alls sin tid i sin datastol vid sin dator:p

5/2

Idag har jag mått bra..men igår mådde jag så jävla illa å skakis var jag och tungandad det var jobbigt!
Så idag så vi varit till backen sväng och kolla på alla som åker..Jag har ju fått min bräda hem nu men jag ville som inte åka själv..ville gör nått som alla kunde vara med på..men visst kom massa gamla minnen upp när man åkte när man var minde och alla skidresor man gjort..ååh man sakna!
Kom inte på nå bättre att göra så vi åkte och handla på ica och sen for vi och käka på knuten jag åt oxfile med rödvinsås..*mm* så gott det var!!
Så nu sitter man här mätt fortfarande..och plus att jag börja må illa igen..Blää!..det känns som man skulle få upp snart..men det går över..
Så nu sitter jag och inväntar på att melodifestivalen ska börja=) Som startar hemma i Luleå=)...jag har varit på genrep ett år med Tove å det var skojj=)..så man borde fara någon gång det hade varit kul=)
Men det är nån timme klar så får försöka fördriva tiden med nått:p
Se Ya !

11:e Bilden - Som jag kan berätta allt till
Jag är en rätt öppen person så jag kan nästan säga vad som helst:p
Men jag kan berätta allt till min vänner för jag litar på dom alla.
Men en som nog vet mest om mig och varit med om mycke tillsammans är ändå Tove så därför väljer jag stoppa upp denna..Vi har grymt mycke historia tillsammans! Hon är min lilla Ängel!

4/2

Yes nu var det helg!..Skönt!..har bara jobbat till halv ett idag så har mest suttit vid datorn och sen sett tv:p
Har inte orka göra nå annat..för man har ju hel helgen på sig..haha:P
Jag sitter å är proppmätt!..har ätit tacos och kladd kaka hos svärmor..tacos är nog det godaste som finns , specielt salsa såsen:p mår väl inte allt för bra faktiskt..uch känner mig konstig i magen..sen har jag träningsvärk på bägge sidorna av magen..det gör ont när jag skrattar:p

När man väl behöver det så ringer du=)..Man bli på så bra humör och får sig ett gott skratt:p..Tur man har dig Klotski!
Å det är när man prata med dom nära som man längtar hem..man känner att man behöver någon..
Jag tror fan nästan att jag åker hem nästa helg bara för att..för det behövs känner jag!..
Jag behöver dom som bryr sig om en och någon som man bara kan slappna av å garva med:p

Det är tur vi har varandra Jocke<3

Annars ikväll vet det tusan vad som blir..inte är de då mycke allafall!
Se en film å mysa å äta nå gott..om jag nu får i mig nått..
Just nu mår jag illa och vill spy!
Trevlig Helg !Du Vet Väl Om Att Jag Älskar Dig10:e Bilden - Någon som jag tycker är Väldigt Snäll

Jag har många Snälla människor som jag känner men jag valde lägga upp denna.
Detta är dom mest snällaste personer jag vet..dom är snällheten själv! Maja och Sören<3
Två helt underbara människor!
Jag är glad att dom finns i mitt liv och jag Älskar dom i massor!

Emmanuel Jal

Jag har just suttit och kolla på ur kanalen och såg en dokumentär om en kille som kallas sig för Emanuel Jal.
Han berätta om livet som barn soldat då hans pappa skicka iväg han som liten till Etiopen på en båt där båten skönk och 360 barn dog och han övelevde..blev soldat och det var krig på den tiden..Dom sköt, stycka och grävde ner andra, bland annat barn..men dom blev lärda så..till slut kom ett gäng på att fly som dom bara gick i flera månader..efter ett tag tog maten slut och vissa svälte..dom drack sitt eget urin för att överleva..vissa blev knäppa och sköt skallen av sig själv..å åt dom varandra och sen då vissa dog så kom gamar å då döda dom gamar och  åt dom..Dom mötte sen två kvinnor som var fotografer..och ena kvinna smugla ut han till nått annat land i afrika..men hon dog och han hamna i slummern..
Idag är han Rappartist..och är ute på olika föreläsningar och han har åkt hem för att träffa sin famlij..han skänker en del pengar dit..
Trots att han har döda människor så är han en bra människa..han hjälper sitt land och slåss för freden!
Jag blev så berörd så jag grät..jag tänkte hur bra jag har det..hur bra vi har det i Svergie!..
Vi har mat för dagen, inge krig!
Man borde igentligen skatta sig lycklig!
Alla borde se sånt här så kanske människor förstår!
Tänk var människor får utstå..Visst det har blivit mycke bättre där efter kriget..men mer behövs! det är många som inte får gå i skola..
För alla har rätt att leva ett värdigt liv!
Om vi människor kämpar för en bättre värld så kan vi nog nå den..men det är en bra bit på vägen.
Ville bara skriva om detta för att kankse folk att tänka och uppskatta saker mer!
För vi vill ju alla ha fred !

9:e Bilden - Någon i min släktjag valde morfar för han är den ända som jag har kvar av mina mor/far föräldrar
Goa morfar som snart fyller 89=)

Svin Grym Kille !!


3/2

Jag har inte orka skriva nå för har bara inte orka..har inte mått bra alls! jag har mått illa hela veckan..å knappt velat äta men sen på kvällen vara svin hungrig!
Jag har inte gjort alldeles för mycke dessa dagar..har jobba å sen igår tvätta jag mindre mysiga lakan å täcken å även lite kläder..men ena maskinen är jäkla cp som inte tömmer vattnet..Sedan var jag på vatten gympa och sen bada jag bubbel pool det är så jäkla sköönt!Dom är jätter härliga tjejerna där..även fast dom är över 30..haha..å igår var det extra pinsamt för då stod folk och glodde..å jag är typ yngst..haha..men man ska inte bry sig allt för mycke för alla gör det dom vill göra:p
Idag har jag jobba till halv tre=) Å det är första dagen på denna vecka som jag mår bra=) det känns skönt..hata och må illa!..får hoppas det håller i sig nu då...
Har hållt på städa , vika tvätt och diska och nu väntar jag på maten..Sedan kl 20 ska jag fara på fys pass:p..


"Ja. Jag är ledsen för det Tellan, jag är svår att få tag i nu mera :S Mycket med utbildningen att göra. Och sen flyttar jag juh också. Men jag ska försöka hinna med att träffa dig också ^^
Men du får aldrig glömma att jag älskar dig min underbara vän och jag är glad att jag lärt känna dig :D Kramar
"


Fick denna kommentar och jag blev så glad!Det är så skönt och höra dom orden..Christer du vet jag älskar dig med i massor och jag är glad att har dig..du är så snäll och klok å ställer alltid upp..å man kan alltid prata med dig
Det är kul att du flyttar för dig men synd att vi inte kommer ses så mycke=(...men hoppas allt går bra för dig och att vi syns snart! Å hoppas du fortfarande sen kommer läsa min blogg..så du har kolla på mig:p haha
Love you!

8:e Bilden - En person jag saknar
Jag saknar ganska många som mina vänner och min famlij..men Valde ändå lägga upp Min Storebror för jag hinner träffa han minst av alla..Eftersom han varit ute och rest och sen bor han i Norge så blir det knappt nå..
Mina fina Storebror<3
Din lilla Syster älskar dig mer än du någonsin kan ana!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!