31/7

Just nu sitter jag hos pappa=) De blir och sova här ikväll..För Jocke börjar skolan igen i morgon och jag har ingen bil och ta mig någonstans...
Så nu får jag inte se jocke mer än på en vecka=(..de känns lite jobbigt faktiskt att veta att han bara är nån mil bort och jag inte kan vara med han=(...men de ska nog gå bra ändå..vi är som van att va bort från varandra ett tag och de känns bra att kunna längta till någon..
Idag har jag bara slöa och tvätta:p
Ska snart bege mig i säng hade jag tänkt..jag ork inte sitta uppe så länge...

Nedräkningen är nära, På tisdag drar vi till Bulgarien=)))
Gu så skönt de ska bli!!!

Pappas dator är så förbannat seg!

Ha de bra alla så hörs vi=))



Bilder

Jag sitter vid datorn och gör inte så mycke:p
Hitta lite bilder från jockes telefon:p

Norge

Jag tänker på er alla Norrmän som fått gått egenom detta hemskheter..Jag tänder ett ljus för er!
Att en människa kan kan göra sådant ont kan man inte förstå!

Det finns så mycke ondska i denna värld som är så stor
Men kärleken är större!
Tillsammans övervinner vi allt bara vi håller ihop och samarbetar tillsammans!

SEMESTER !

Pappa och lilla syster har varit hit=)) och de har varit så kul och haft dom här!
Dom kom på onsdag eftermiddag så när dom kom for vi till knuten och käka middag..sen gick runt lite och sen hem och såg tv ohc surra..Torsdag var jag ledig så då var vi på djurparken hela dagen och åkte karusell på lyckolandet..och jag aldrig blir yr av karusell blev de å börja nästan må dåligt..inte bra!..jag hoppas jag klarar och åka i Sthlm sen...
Vi åt sedan middag på Sibylla=) sedan for jag och Amanda och hyrde film som vi sen såg=)
Fredag var jag ocksåå ledig så då for vi till badparken och bada..å där har jag inte varit på hundra år!
De var ganska skönt och bada..de var mitt första bad för i år, ute alltså:p..men de var inte allt för varmt börja sen frysa efter nån timme..
Gjorde sen biffar och spagetti till middag...Sedan for dom mot lule
Men då fick jag sen ett sms och då var Farbror nenne och frugan Katarina och min kusse Henke=)
Vi for och åt igen sen..haha..men jag hade käka vid tre med pappa så blev lite hungrig på kvällen:p
Så kära Nenne bjöd oss och de var ju super snällt!..Vi skratta och prata=)...jag diggar nenne och katarina stenhårt!dom är sjukt roliga=)
Sedan krama vi dom och dom drog vidare mot lule..


Lördag jobba jag heeela dagen..sedan åt vi middag som jocke hade laga=)..skönt och ha jocke hemma igen:p..skönt att någon mat åt mig:p..hehe
Sedan for vi till sidberg där vi vart bjuden på våfflor och kaka..å de kan man inte tacka nej till...haha:p
For sen hem och såg på den nya x-man men den var inte så bra=(..lite besviken blev jag..

Idag har jag jobbat delat..Drygt har de varit!..jag har varit så trött idag så när jag kom hem mitt på dagen sov jag nån timme..å gu så skönt de var!
Men nu har man SEMESTER!!..Fy fan vad skönt de känns!!
Men har mått dåligt idag som tusan..blää! å dom sista timmarna på jobbet kändes de nästan som att skulle spy..men tur att vi haft de lugnt ikväll så fick flexa hem=)
Så nu ligger jag och njuter av att jag nu är ledig i fyra veckor=))

Jag kommer nog inte skriva så mycke på min semester!

I morgon ska alla fall jag, jocke och svärmor fara till Åsele marknad=) kul! har aldrig varit på marknad där..hoppas bara vädret får vara bra!


Ha de gott! Kram Hej!



12/7

Idag är jag än mycke glad tjej!=)

Idag har de ös regna och åska i massor, de har till och med blixtra..
Jag jobba till halv tre=) och de är så kul och höra av sina arbetskamrater att dom tycker man är duktig, man stäcker extra på ryggen=)..sedan efter jobbet så gick jag till Nybruket för chefen ville att jag skulle komma dit..där fick jag ett papper på utbildningen som börjar redan den 22 Augusti..de känns faktiskt bra=)..jag hoppas jag klarar de..
Sedan så sa hon att hon skulle skriva en tillsvidareanställning så jag fick skriva på de..De känns super! och Äntligen! nu har man varit över två år så de kändes som att de var dax:p
Och inte nog med de så fick jag en till löneförhöjning=))! fick ju de för nån månad sen och nu får jag en till..Snacka glad jag vart!!! Så med super humör gick jag där ifrån och fira med att köpa en toast på lillabagis, som jag har längta efter i flera dagar..haha..
De känns så jäkla bra allt just nu=)
Inte för att jag har oro mig men mer i plånboken hade jag inte räkna med..Men de är Awesome!
Så nu sitter jag här svin mätt och trött..men tänker inte sova än..jag hade tänkt se dum och dummare kl 21:p

I morgon jobbar jag också till halv tre och sen kommer kankse pappa och lilla syster hit=))..Hoppas Hoppas dom kommer! De skulle vara super kul!

Ned räkningen är nära! ledig torsdag och fredag och jobba lördag och söndag sen semester!!..visst de känns lite drygt och jobba helg innan semester och plus att jag jobbar delat på söndag..men de går säkert bra=) Kommer njuta extra på söndagkväll när jag går hem..hehe:p

Ha en bra Tisdag kväll !=)


Min lilla Simba tror han är en bebis=)
Han är min lilla bebis <3

11/7

Nu är helgen över och den har gått super fort!

Mamma kom på fredagen vid halv fyra=) och som tur kunde jag flexa hem den tiden..så vi gick hem och sen tog bilen och handla lite mat=)..de blev köttfärsbiffar och spagetti..de blev en ganska sen en middag så sen resten av kvällen så såg vi film på tv:p

Lördag så gick vi till stan och vandra omkring och titta på massa saker: bland annat så titta vi på barn kläder..de känns super konstigt jag har nog inte förståt de än..Mamma köpte allafall en super gullig hel dress typ som var svart och kul och på baksidan var de en rosett, så fanns de en luva där de var tentackler eller var de heter..så man blir som ett litet bi..så söt den var! vi kunde inte motstå den...de fanns mycke gulligt men de är lite svårt när man inte vet vad de kommer bli för kön..men de är de som är tjusningen tycker jag:p..
Sedan var vi och fika på indo café=) Traska sedan hem och tog bilen till dollar och jysk och de..Shoppa lite saker på dollar:p å på Jysk köpte jag en Body=) min första body!..hehe..jag vet att jag kommer säkert få massa barn kläder men man vill som ändå köpa något själv..
For hem och gjorde plättar till middag=)..upptäckte att både mjölet och sylten hade gått ut..haha..men vi åt de ändå..å de var faktiskt gott=) inge  fel alls!..man jag slängde de som blev över..trodde vi skulle bli dålig i magen men ingen av oss har blivit de:p..Kolla sen på en film som vi köpte på dollar,de var flera delar men hitta bara två..åt godis å mådde gott=)

Igår söndag så gick vi till Ansia Campingen..å där var de 100 år sen jag var..haha..De var där jag och jocke träffade varandra för snart 7år sen<3
Gick och bada fötterna vid stranden..å vattnet var kallt!..haha..gick sen och fika på cafet som är där som inte funnits förut:p eller de kankse har varit där i flera år, jag vet inte de var så länge sen jag var dit..haha..
Mamma tog en macka och jag go fika=)men fick lite av hennes macka och den var super go! Traskade sen hem och jag tog bilen till jobbet och skulle kolla om jag fått nå fax av chefen,men icke!..jag har nämligen sökt utbildning och kom in=) och ska börja i Augusti..så ville som veta lite mer hur de kommer se ut..men de blir nog bra=)..Satt och surra ett tag och sedan handla lite potatis å så..när jag kom hem hade mamma börja smått med middag..å de blev kotlett sås och potatis=) de blev super gott!! så hade vi gjort typ som pizza sallad..den är så god! jag kommer leva på den ett tag..haha..gjorde ny idag:p
Så till efterrätt hade vi kladdkaka men inte riktigt..mamma trodde man inte hade mjöl i men när jag googla sa har man de..haha..men vi hade i lite harvegryn..den blev ändå god=)
Kolla sen på andra delen av filmerna vi köpt på dollar:p..vi var ganska trötta så vi sov sedan efter de..

I morse skjusa jag mamma till busstation vid nio..sedan for jag hem och sov nån timme sen=)
Sedan ringde Margareta och fråga om jag ville ha en sån där sitt grejj till bebisen..å de ville jag=)..jag vet inte vad dom heter, sitt stol eller ja vad vet jag..haha..For dit och surra:p
Nu sitter jag här och ska snart värma upp maten som vi gjorde i går..oj så gott de kommer bli!!
Min helg har varit jätte bra=) de har varit jätte kul och ha haft mamma här även om man tycker de är liite skönt att hon far..haha..ni vet mammor, kan va liiite tjatiga:p...men de har varit skönt och ha henne här..
Å sen har hon till och med städa lite i köket och diska åt mig..de  är inte dumt:p Lyx kallar jag de!..de är ju jag som borde skött allt:p
Men jag å mamma ses ju snart igen på ungifär en vecka jag vet inte riktigt vilken dag jag far än men vi får se:=)

Puss och Kram på er!


Från teknikens hus när jag var med anna=) tagen av henne:p



7/7

hej och hå!
Idag har jag äntligen varit ledig=)...Så idag så kom Sara och hämta mig och vi for till Sidberg å hälsa på Margareta och Bengt..Margareta har fyllt år=) så vi åt mat och bara mådde gott..Kolla efter en vagn som men hitta tyvärr inte den=(..men kommer nog ordna sig hittar nog en på blocket..
De känns så bra att folk angegera sig och försöker fixa grejjer åt mig..De uppskattar jag, de är guld värt!
Annars idag så har jag mått bra=) och sen när jag kom hem gick jag och köpte tre isglassar..jag tro jag börja bli beroende av isglass!haha..Jag tog ut kisse på ballkongen och åt en av glassarna..mmm!
Jag har nyss ätit middag och de blev mannagrynsgröt och ett ägg=)

Så har jag prata med min kära farbrors tjej Katarina och dom hade tänkt kankse komma och hälsa på när jag får semester=) så då åker jag med dom sen hem till lule..de skulle vara super kul att åka med dom! dom är så roliga:p

Sen i morgon kommer min älskade mamma hit<3..De ska bli kul och få lite sällskap och få umgås med mamma..Vi kommer nog gå på djurparken för att jag har gratisbiljetter som vi brukar få varje år:p

De är del som händer ändå..och en del tankar som är..Dels att min kropp går igenom en förändring och livet kommer förändras..så finns de andra saker och som händer..
Men jag tar allt som de kommer och allt bli nog bra tror jag ändå=)
De känns bra att jag har mycke stöd från många människor=) De betyder mycke! och jag vet att finns dom som alltid ställer upp och finns där och dom alltid kommer göra de..och för dem dom alltid gjort också..
Och jag behöver allt stöd jag kan få också..

Tänkte snart se film som jag ladda ner..eller vad säger jag! haha..De blir och se Paul..den värkar sjuk!
För sen kankse gå i säng i bra tid för jobbar hela dagen i morgon

Trevlig Kväll=)



5/7

Jag har verkligen inge bra sug till att blogga alls...
Men har lite och göra så tänkte jag slänger in ett inlägg allafall!
Jag har jobbat i helgen=) igentligen skulle jag varit ledig men en av tjejerna ville vara ledig för att fara på skelleftefestivalen..å jag som inte har nått annat för mig så..Å helgen har varit så bra! den har varit lugn och skön..helt härlig!..jag kunde till och med flexa hem på kvällen..=)
Igår jobba jag kväll och idag med=) så de är skönt med sov morgon för jag är inte ledig förren på torsdag så de begövs lite sovmorgon!
Nu börja jag verkligen längta efter semester!
Fast den har kännt som den skulle skita sig!..för nu kan jag inte fara till örebro heller för att Toves chef gett henne mega schema..Vi är sura bägge två!
men jag tror ändå inte de ska bli nå problem på semestern ändå även om de känns så..Jag kommer vara i lule=) och sen kankse stugan..Fundera också på om jag och Jocke skulle åka iväg några dagar typ Göteborg för där har jag aldrig varit, å bara få rå om varandra..men jag har som inte hitta nått än..
För sen far jag till Bulgarien=)!!..Jag längtar!..De kommer bli så skojj!
Annars måste jag säga att jag mår bra=)..min illamående har som försvunnit=)..fast den kan ju komma tillbaka:p
Nä nu ska jag äta frukost=)


1/7

Enamheten har kommit krypande..nu känns de tomt utan Jocke=(...Jag har ingen att prata med och ingen att vara med trots jag fråga=(..alla är upptagna!
Men fick nyss sms från Vanja så vi ska träffas allafall=) men inte förren halv två så får väl ligga i soffan tills dess..
Annars händer ingenting!..jag mår illa till och från hela tiden..de är mest jobbigt på kvällen då mår jag mest illa och har svårt att somna..och igår hade jag så fruktansvärt ont i brösten så inte sant!

Idag är de 17 dagar tills jag får semster=)) de känns bra men de känns ändå så långt bort! Jag längtar här i från Nu!
De är lite ändrade planer i min semster..de blir inge Oslo för brosan flyttar tillbaka till Lule..trist jag hade sett fram i mot de men samtidigt skönt att han kommer hem igen=) Så de blir Lule i stället den veckan..Så vi får ju hitta på nå kul ändå=))

Jag hoppas så mycke att Jocke får en praktikplats där uppe och han får in en fot där och kan få ett jobb så jag kan flytta..Jag vill komma närmare mina nära och kära å specielt när man ska få en lille..För man behöver dom!

Nä nu ska jag duscha..Jag tror nog att jag hinner förbi Stigs grav och berätta till han att han ska bli farfar..Synd bara att han inte får uppleva de..

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!