Behövs ingen rubrik




Jocke tvinga mig i Måndags att springa å köpa ett test..ja som bara okej men de är inge..
Gör de och ser postivt..Jag sa högt på toan Chrap! Ringde till Jocke å sa som de var..de vart lite tyst i telen men jag vet att han är överlycklig som tjatat så länge..haha:p
Jag kunde inte tro de! Så var tungen köpa ett till igår och även de var positivt..Hela kroppen pirrade!..
Så idag for jag till barnmorskan som tog ännu ett test och de tog inte änns en minut så såg hon att jag var gravid.
Jag Gravid! Helt krazy!..Jag kan inte fatta de än!..dålig timing, jocke pluggar och jag ska resa utomlands å hade tänkt festa..men se du de blev de inte!
Och självklart så ville jag och framför allt Jocke behålla de=)
Haha..Vi som prata om när vi skulle ha barn å jag sa men när jag är 25 är en bra ålder..å så typ en vecka efter min 25års dag..Helt sjukt!
Men jag hade ändå mina aningar fast jag valde som stöta bort dom..
Mina bröst har ömmat som fan!Jocke har knappt fått röra mig..Jag mår illa å har ingen aptit alls!..Jag äter några tuggor av maten sen måste jag vänta..Och jag är Otroligt trött!
Från början tänkte jag som nä inte nu..men nu tänker jag mer som de blir som de blir och jag är glad=)
Dom personer jag sakt de till har blivit så glada=) och de är jätte kul att alla värkar positiv...
Sen om vissa kankse inte tycker att vi borde skaffa nu får ju tycka de...Men de är vårat val!

Ps. Ni som läser min blogg som säkert inte är så många skriv inget på facebook är ni snäll, inte än för jag har som inte sakt de till alla.

27/6

Jag känner jag har typ världens bloggtorka..har ingen stor lust med blogga längre..men de gör mig inget tycker de är rätt skönt:p
Midsommar har hunnit pasera och den har ändå varit bra=)
Jocke kom hem torsdag och de var så skönt och ha han hemma igen..Vi käka pizza å mådde gott=)
Fredag på midsommarafton jobba jag till halv ett sen satt jag och jocke och såg tv och vänta tills vi fick fara å äta hos svärmor..De var super god mat och jag tror jag åt för en veckas bruk..jag vart så mätt!! å sen blev jag svin trött så jag nästan somna där jag satt..Så jag åkte hem och kände att jag inte mådde allt för bra..men somna allafall på soffan tills jocke kom hem=)
MIdsommardagen så for vi vi till sidberg och hälsa på Jockes farföräldrar och Ev å roffe å martin å elsa var också där..så vi käka våfflor å mådde gott=)
Sedan på hem vägen så for vi förbi evas stuga och där åt vi mat och prata i massor=)Där var vi hela kvällen=)
En riktigt härlig dag=)
Söndag lata vi bara oss:p

Så köpte jocke rosor till mig innan han for igen<3


Helgen

Helgen har varit helt fantastiskt kul=)

Jag åkte på torsdag=)..efter mycke vägarbeten men kom till fram till slut vid nio..När jag kom fram så möttes jag upp av klottan=)..Och vi tog en Max dejt:p..oj så jag ha längtat efter max!
Efter de for vi och plocka upp min kära bror=) och vi var i stan och for till en kompis till brosan där drack vi öl och sedan gick vi till båten men där var de dött..Så vi prata med vakten lite..vi prata om vårdadklädsel..Till exmpel så släpper dom inte in någon med foppatofflor, kamoflagebyxor och väst..De är helt sjukt vad dom har för relger!
Sedan drog jag och bror hem och sov hos morsan:p
Höll på garva ihjäl mig! för brosan skulle kliva upp och kuta till toan..jag låg på golvet bredvid så han ramla som på mig..sen inne på toa hörde jag en jätte smäll, jäkla tavlorna vibbrera..haha..Jag hörde att någon ojja sig lite sen efter fem minuter kommer han ut och bara står och tittar runt..jag tittar runt och frågar vad han håller på med.."jag håller på slå ihjäl mig själv"säger han..Då alltså hade han ståt på ett ben för jag skulle skölja av foten i hand fatet och de kom vattnen på golvet och givet halkar han på de...hahaha..fy fan vad kul! ni skulle ha hört smällen..Skrattar lite nu när jag skriver de:p


På fredag var man trött och hade en person som terror ringde sen åtta..till slut så ringde jag upp vid elva:p de var Anna..Så söt!då säger hon " man måste ju vara först om man ska boka nå med dig"=)
Så vi bestämmer oss för att äta lunch..å klottan följde även med=)..Vi åt kina bufé, super gott!! och Anna bjöd mig som födesledagspresent..Tack älskade vän<3
For sedan och träffa micke ett tag för att sen gå till stan och vi for och boka resa alla sammens=) Äntligen! fick även träffa min älskade Tove som hade kommit till lule<3
Sedan drog jag hem till mamma och åt och sen blev de dricka mer alkohol hos Ida=)..Där jag träffa min gamla chef bobbo och de var jätte kul och se han=)..Han är grym!
For sen runt lite på stan..först på de nya stället som heter Nova och sen Allstars=) De var en trevlig kväll!

Lördag vakna jag upp med huvudvärk!..Drack två glas mjölk och åt jordgubbar å gick å la mig igen..nästa gång jag vakna upp mådde jag så jävla illa! till slut fick allafall spy..å spydde upp jordgubbarna..Yes! bra start på födelsedag tänkte jag..men mådde sen efter de super bra nån timme sen börjades igen..satt på toa ett tag men fick inte upp nå..men lyckades till slut må bättre=) så kom Maja och pappa,Maria och lilla syster=) sedan kom min farbror med sin sambo och min kusin och de var JÄTTE kul!Visste inte att dom skulle komma..så de var så kul och se dom=) Så vi prata och skratta i massor..Min familj är ju för bäst!
I present fick jag lite kläder, pengar,smycken och presentkort=)jag vart jätte nöjd med allt!
Fick i mig lite mat sen och så kom Helena in till stan och vi for och hämta upp Anna och sen drog vi till Boden..Där vi först var hos Marie och drog sen vidare..sen blev de farmen och då dansa vi och skrek oss hesa till drängarna..tyvärr stanna vi inte för länge för storebror ville hem..inte riktigt hans stil men jag är glad att han kom med för min skull=)
For sen och käka på max i lule=) så for jag och Jocke ända till pite och sov..Så fick jag se hur jocke bodde..å den var jätte fin lägenheten=) Men de kändes konstigt för jocke brukar ju bo med mig..kändes nästan som man åkte hem till någon okänd..

Söndag låg vi hela dagen å myste sedan lämnade jocke av mig=( å de kändes konstig!..Drog en tår på bussen..jag ville bara stanna kvar!Man känner verkligen vart man hör hemma..
Kom hem 0:00 och vara mycke trött..men kisse han var så lycklig när jag kom hem=) så jag pussa på han jätte mycke och så sov han med mig

De var min helg=) helt underbar!..Tack alla som var med mig helgen och som firade min födelsedag=) Jag älskar er<3
Tog inga bilder på farmen men dom som gjorde ska skicka till mig:p
Här är bilder sen fredag allafall=)




16/6

Snacka att jag var duktig igår!..man måste få skryta på sig själv ibland=)
Som några vet så är jag en sån människa som älskar och sova länge och är en väldigt morgon trött människa..men igår så klev jag upp..ja nu inte jätte tidigt men ändå:p..och var ut och sprang=)..Så sedan kunde jag lugn och ro duscha och sen lata lite och sen fara och jobba vid elva=)..de kändes så skönt faktiskt å springa på morgon för sen sitta på möte hela dagen..så sen gå på efter de å jobba kväll..Man kände sig stressad eftersom man visste att man hade saker å göra! men de är tur man ha micran som jag fått tillbaka av marcus som har haft den..Så när jag sluta jobbet så for jag till Eva och Rolf och lämna nyckeln..Eva ska kolla till Simba åt mig=)Tur man har dom=) de är guldvärd!..vi prata en stund och jag fick pussa på lill valpen som dom har..en riktigt liten vilding..haha
Sedan for jag hem och börja packa som jag borde gjort i tisdags men var för lat..å kände ingen ork heller igår kväll men de var ju ett måste..sen satt jag med datorn för att få igång de trådlösa internet..trodde de skulle vara svårt men de gick hur bra som helst=)
Idag har jag jobba till kvart i två..tänkte skippa lunchen för sluta tidigare men jag hann ha en liten lunch då jag och Jonas var och åt på duvan där jag åt portergryta..Satan så go den va!!kunde äta ihjäl mig!!..men porter är ju öl å jag gillar ju öl..haha..nä men ni måste prova den ni som är bor i Lycksele :p
Just nu sitter jag på bussen på väg hem=)..Underbart!
Internet har tjorva så var tvungen att ringa support men sen gick de bara bra=)..Känns super skönt och sitta å surfa på bussen..Känns lite Lyx :p hehe...
De är vägarbeten på vägarna så vi har stått still ett BRA tag!..men vi är i rörlse igen=)...jag gillar inte å vänta!
Men tiden går fortare när man har dator=)
Jag har framme innan nio kanske..vi får se hur sen den blir..eller om han åker igen tiden..Jag tror jag kommer mötas upp av min kära bror<3..oj vad jag saknat han!..Ska bli skönt och träffa han och krama om han=)

Hoppas alla har en bra Torsdag vad ni än pysslar med=)


14/6

Nu är de början på en ny vecka=)
Skulle ha jobbat hela helgen men eftersom Frid bytte med mig så fick vara ledig på söndagen och de var skönt och få sova ut=)..söndagen spendera jag med städa Heeela dagen..jag verkligen städa!..de vart så fint=)...Skönt och ha ett rent hem=)..sen var jag ute och sprang och resten av kvällen spendera jag fram för en film på 4an som sög!å så låg jag och åt godis..Mysigt faktiskt=)
Igår jobba jag hela dagen och sen så var jag ute och sprang igen..Och jag orka springa hela vägen denna gång..Snacka om nöjd tjej!..Tänk förra veckan när jag börja springa orka jag inte springa långt men sen fyra gånger senare orka jag=)..Mitt mål var att orka rundan..även om den inte var så jätte lång så var den jobbig när man inte orka:p...Sedan låg jag framför tvn å glodde runt och somna i soffan:p
Idag har jag varit ledig=)..De känns faktiskt konstigt och vara själv..De är så tyst..tomt i sängen också=(
Men de går bra=) kan vara skönt och komma i från varandra och få längta till varandra..Vi klara oss förra gången då vi bodde i från varandra i 2år så nå går de bra nu också..
Har också varit ute och sprungit och idag gav jag mig ut på en lite längre runda..klara inte riktigt springa hela vägen men de kommer=)
Har sedan tagit hand om mig själv..Fila fötterna och smort in dom..sen noppra ögonbrynen som höll på växa ihop..haha..jag nopprar inte så ofta och jag är inte bra på de men de är bättre än förut allafall:P
Sen har jag varit på tjejjours möte=)Då vi mumsa i oss melon, Hur gott som helst!!
har även hunnit tvätta idag=) man är ju efektiv!haha
Så nu sitter jag här och är allmänt slö! tänkte packa också sen:p
Har varit och hämta ut biljetterna till farmen på lördag=))) Satan så jag längtar!! Så jäkla kul de ska bli!!!!
Har fått hem mitt mobila bredband så jag kan ha internet på datorn när jag sitter på bussen..men de är inte lätt man fattar inte så mycke..jag hoppas jag lyckas få i gång de..men tänkte jag skulle göra de i morgon kväll:p
I morgon är de möte så då jobbar jag 11-21:30.. Så hinner inte göra allt för mycke i morgon:p...ska fixa med mig middag i morgon på jobbet också hade jag tänkt..
Nä nu ska jag glo på tv
Ha en trevlig kväll=)


11/6

Jag skriver inte lika mycke..men känner ingen jätte lust till och blogga...
Dom här dagarna så har jag jobba..varit ute och sprungit två gånger till..såå duktig jag är!haha..
Var ledig torsdag då satt jag ute och sola=) så har jag haft ute kisse också=) Han är såå nyfiken!
Och igår så jobba jag kväll så då var jag och jocke hundvakt för lilla Ritchi=) Marcus lilla valp..
Å han är så söt lilla vovven=) vi tog promenader och busa:p..men han tyckte de var varmt så han orka inte så mycke..stackarn!han måste tycka de var varmt..
På kvällen så hade fullt shå på jobbet..de var lite smått stressigt:p..men när jag väl fick sluta så gick jag genom stan där de var fullt med studenter..och de fick mig att få leende på läpparna..jag hoppas alla studenter fira ordentligt=)...de fick mig och tänka tillbaka och kom fram till att de är 6år sen jag tog studenten..Fy så gammal jag känner mig!!..haha
Jag gick bara igenom stan..jag stannade aldrig och kolla..men de kändes härligt med rörelse i stan!..de är så himla dött här annars..
Idag så har man jobbar hela dagen! De har ju varit så varmt denna vecka så man nästan smält bort!..men ska inte klaga när vi fått värme:p
Så idag blev jag gräsänka..Jocke kom till jobbet och pussa hejdå...känns lite konstigt..men har som inte hunnit känna efter riktigt...men nu har man ätit en god sallad från knuten=)
Ska nu hoppa in i duschen och sen ska jag dra iväg till min kära arbetskamrat Anna=))
Ha en trevlig kväll !



Min lilla gottegris!


7/6

Livet börja sakta gå upp igen..börja känna mig mer glad men helt hundra är man inte!..Jag kankse skrattar och pratar men de behöver inte betyda att jag mår helt hundra..Och när någon undra varför jag är så negativ så blir jag bara irriterad, Jag försöker förklara varför jag bli så ibland å om folk inte fattar ids jag inte ta de en gång till!
Ville bara säga de..
Jag har annars inte gjort mycke..har jobba hela helgen och de var ju kul som vanligt=) även om man var trött på söndag..
Var har de mer hunnit vara..hmm?
Bigbrother är nu slut också..såg inte finalen för såg film men såg lite grann..Och Simon vann och han var ju en värdig vinnare=)..Jag visste han skulle vinna! Men jag hejja faktiskt lite på Peter..trodde inte han skulle komma så långt för folk värkar inte gilla han..men han kom två å de va ju inte dumt:p Peter var så jäkla skön!..fast hade Martin vunnit hade heller inte gjort nå..de var dom tre bästa kvar=)..Nu får man se om de kommer nån till sesong efter de..
De har storma i Lycksele och träd har vält om kull..Men idag har de varit super varmt!
Annars i går så var jag ledig=) Så jag städa här hemma och sen var jag ute och sprang..Hör och häpna!..jag som inte har nån kondis alls! och de märkte jag..orka inte så långt jag hade tänkt mig..haha..men jag når väl mitt mål till slut kankse:p
Sen på kvällen var jag och några från jobbet och spela kubb..och jag å laget jag var i förlora varje gång..de gick inge bra alls!! Jag suger jävligt på kubb!!
Idag har jag jobba till tre..fick jobba över för vi hade en del och göra..så nu sitter jag här och är helt slut! Jag vill bara lägga mig  och sova!..Men jag tänkte ta tag med disken på en stund..och sen ikväll ska jag ut och springa igen:p nu jäkla ska jag börja träna igen..å man ska passa på och springa ute nu när de är sommar!

Tjo Fräs !


Crying =(

Jag vill ingenting just nu !

Jag har ingen ork till nått

Jag vill inte vara så här=(

Jag vill inte vara här

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!