Graviditeten

Jag har inte prata så mycke om den..och de behöver man inte heller, de blir för tjatigt annars tycker jag :p
Jag har fått många kommentarer om att de inte syns och dom vill att man drar upp tröjjan för vill se och så, men jag är en sån tjej som gillar att gå i lite större tröjjer och specielt huvudtröjjor..men nu börja de verkligen synas min kula:p
Jag var till barnmorskan idag och lyssna på hjärtat och gjorde rutin koll, Allt var bra=)
Jag väger nu 59 kilo, Vägde typ 51 från början tror jag..hehe:p
Jag är i vecka 25 nu=) Tiden bara rullar fram!
Ja, jag mår ju bra=) men känner att när man stressar och mycke lyft och böjja sig ner så kan jag bli helt slut på..Har också mått lite illa och så men annars har som illa mående gått över=)
Om jag ska förklara lite hur de känns att vara gravid för dom som inte vet så känns de för mig allafall,de är ju inte kankse alla som känner så..så känns de som att man typ nyss har ätit, ni vet de den kännslan att man känner som magen har svält och man knäpper upp byxorna..ungifär så känns de tycker jag:p
Sen lever den lilla om väldigt mycke och man hoppar nästan till varje gång den bökar:p..hehe..Och Jocke har fått känna när den sparkas..En otrolig kännsla men lite obehagligt ändå..
Jag börja verkligen känna att de växer nu för jag kan inte stänga min vinterjacka, snyft! trodde jag skulle kunna ha den en tag allafall..Och sen orkar jag inte köpa ny heller..Så får antingen gå med den öppen eller om jag kan få nån som lånar en jacka åt mig:p
Men jag känner mig inte klumpig, än alla fall!...Jag vill som göra allt ändå, jobba som vanligt och följa med ut och festa även fast jag inte dricker..För att vara gravid är ingen sjukdom!...Men kommer nog få ge med mig efter tag ju längre tiden går..För saker blir ju jobbigare, De känner jag nu..Inte lika mycke ork..Svin jobbigt och gå i trappor..Jobbigt och lyfta och sånt..men de är naturligt, och jag försöker och ta de lugnt och så:p
Men de känns spännande allt med gravditer och göra:p
Jag hoppas allt går bra och jag kan jobba så länge jag bara kan!
Så är de!
De var lite grann om de:p

Här får ni två bilder på hur magen ser ut idag :

26/10

Nu är jag tillbaka igen!
Som sakt så åkte jag till lule förra onsdagen=)..Trodde först att jag inte kunde flexa för vi var en sjuk men de gick som sakt till slut..Tur man man har dom bästa arbetskamraterna!men när jag väl kom till skellefte så missa jag bussen upp mot lule irriterad gick jag till en busschafför och höll nästan på skälla ut han..men som tur gjorde jag inte de..Satan så de koka i mig..Skellefte är dåligt för dom har ingen information som man kan gå in och prata med..men i allafall gick jag svärandes till max och åt och genast så blev de bättre..haha..men tror du inte min underbara man kör till skellefte och hämtar mig..Jag kan inte ha en bättre man!..De var så skönt och åka bil=) och plus då se min älskling så klart!..Han släpper av mig hos mamma och jag går till Harrys som är ett nytt ställe i lule..eller ja jag vet inte hur länge det har varit där..haha..Träffa fina Jeanetten och brosan, Tog mig en kall öl(Alltså alkohol fri så klart) En mysig kväll=)

Torsdag så gick jag på stan träffa Anna och tog sedan en fika, en riktig socker bomb..hehe..
Till middag så var de Micke som skulle laga maten och jag garva i hjäl mig..Min bror och mamma tillsammans i ett kök kan inte bli mer än kul..haha..De blev allafall qusadillas,eller hur de nu stavas..Gott var de i allafall! Kvällen så skulle de bli film kväll hos Helena..och även Magnus men de blev inte mycke till film i stället grävde vi i helenas kyl och åt massor:p jag åt godis och massa clementiner och Magnus klämde i sig en halv gammal kladdkaka från frysen:p..Sedan hitta dom en rolig app som kallades fun mirror..Så jäkla kul vi hade åt detta..Sedan drog jag och Magnus till han och Jocke kom till lule och hämta mig så sedan åkte vi till norrfjärden och fick ligga och med älsklingen..

Fredag ranta jag och jocke mest omkring..Så var vi en sväng till Magnus:p
Åt middag hela famljen pluss nenne och co, på waldolf..Fira Micke som hade fyllt 30=)..Mycke god mat! Och mycke trevligt var de=) Spendera sen kvällen hos Vicky och bara prata å glodde på tv, drog sen till Norrfjärden och sov..

Lördag så var vi till byn till pappa och sen till nenne=) Drog till morsan tog en dusch och sen var de tjejmiddag hos Vicky..Åt tacos och hade trevligt=)Spela spelet tjejmiddag som vicky fick..Vi firade nämligen hennes födelsedag=)..sedan kom grabbarna och de blev mer lekar:p..Drog sedan till allstars..Träffa gamla bekanta som man inte sett på evigheter, så de var kul=)
Skjusade sen hem massa folk så vi var inte hemma vid fyra..men de var en mycke trevlig kväll=))

Söndag sov jag skit länge! De palt hos mamma och sen for till pappa en till sväng=)..Sov sedan hos mamma och sov förbannat gott!

Så måndag bar de av till Lycksele igen...Jag längta faktiskt efter min kisse och han var överlycklig när jag kom hem<3
De är var jag haft för mig:p
Jag har haft de super nice! Tack alla där hemma, Puss och Kram på er!
Nu ska jag sätta mig och se adam live, tycker de är för jäkla kul!Från Lördagen hos Vicky=))
Härlig bild!

18/10

Helgen är slut och vi är början på en ny vecka..
Helgen har kännts långsam och inte gjort nå mycke alls..Har varit på lång promenad med Pia och Robert=))Skönt och få röra på sig och få lite sällskap=)
Var även till svärmor och käka middag och sen såg film hos Marcus och Malin..Så den blev ändå okej helgen..
Trodde att jag skulle jobba hel dag måndag men till min förvåning så såg jag att jag jobba kväll..Skönt tänkte jag! Fick jag sova ut då med :p
Och idag har jag även jobba kväll=)
Så Nu sitter jag här och har packa och längtar till i morgon för då dras de hem till Lule!!<3..Guu så härligt och komma hem!
Jag har inte riktigt packa ner allt men de gör jag i morgon bitti:p..Så Jag hoppas dagen går fort i morgon! Tur man har snälla arbetskamrater som försöker å se till att man får flexa=)) Men de ska nog inte vara några problem:p
Känns bara lite drygt och sitta på buss men de sånt som är värt=)
Jag kommer nog inte skriva nå mer resten av veckan:p..Kommer hem måndag igen
Ha de bra nu=))
Puss och Kram, Jätte banan!

Grattis !!

Idag fyller min kära bror 30år=)))
Hoppas du får en bra dag=)
Vi syns i morgon !
<3<3<3

14/10

Ja då har en arbetsvecka gått då..Och som sakt så händer de inte mycke alls..Förutom att jag besikta micran i onsdags och den gick egenom=) De kändes bra, för nu kan jag köra bil igen=)..Så nu behövs bara stoppa på vinterdäcken på den.
Igår så var blev de en kväll med jobbet=)..Då vi åt tacos och en super god efterrätt!..De blev lekar och massa skratt=) Man har aldrig tråkigt när man är med sina arbetskamrater..De är världens bästa gäng!
En stor stjärna till Anna och Linn som hade fixat allt, De gjorde ni bra tjejer=)
En super trevlig kväll helt enkelt=) Tack
Idag har jag varit ledig, för jag har nämligen lång helg..skönt tyckte jag i går kväll men trist när jag vakna i morse..Jag har ingenaning vad man ska göra..Ja vanligt vis hade jag kunnat varit med någon polare..men jag har ju mina vänner 30 mil bort..så dom sitter säkert och tar en öl och snackar massa skit..Så jag har en mycke stor hemlängtan just nu..Jag är trött på de här och vill hem..Men som sakt är de ju en vana som läser min blogg att jag är så här många gånger..och de kommer vara så också ett tag..
För övrigt har jag inte änns stigit upp ur sängen idag så jag har inte vetat var de varit för väder eller hur kallt de varit..jag har bara helt enkelt kännt att de inte är någon vits heller att stiga upp..
Ja, jag steg upp för att laga middag som blev fil, macka och två ägg..härlig fredags middag..
Jag hoppas ni får en trevlig helg ni som har ett liv

Min Resa

Vi går alla egenom en del i våra liv , en resa som sedan formar oss hur vi blir..
Min resa genom livet har inte alltid varit lätt..Inte för mig
Jag har fått utstå mobbning i tidig ålder och som höll långt i min uppväxt, men jag har ändå haft vänner som jag kunnat vara med.
Högstadie tycker jag var mest jobbig då man blev tonåring och en press på att klara skolan var stor..Jag har aldrig varit bra i skolan även om jag försökte och ville ha bra betyg men jag sluta aldrig kämpa, För jag klara de! Men ee var en tid med mycke ilska och hat
Jag har gått egenom skillsmässa, som många andra barn gjort..Har inte varit något problem de utan tvärt om, vi fick en ny familj och Maria å Johanna kom in i bilden och de är jag glad över..
droger har flurera i mitt liv med även om jag aldrig själv tagit så har de ändå funnits med på ett eller annat sätt..Jag behöver inte gå in på de så mycke hur var och varför..Men kan säga att de är ett helvete med droger, men de vet ju dom flesta..Och se någon som går på droger är inte kul..Och när man haft droger omkring sig så fattar man verkligen hur falrigt de är och vad de gör med en..
Jag har tappa människor i mitt liv som betytt mycke och vänner som gått ifrån alldeles för tidigt och människor som man också varit nära på förlora..Mycke av den sorg man bärt på har man putta undan och lagt bort för att man trott att de ska bli enklare och kunna leva men de är nu på senare tid de kommit i kapp en och sorg är nått man måste ta sig egenom..Men sorg får inte ta över en heller..Men man är rädd för att tappa dom man älskar, men de är inget man kan gå och tänka på jämt men man gör de ibland..
Jag har träffat min kärlek på vägen som jag aldrig trodde att de skulle bli vi..För Jocke är verkligen de finaste som finns!Men de har inte gått smärt fritt allt..vi har kämpat med vårat förhållande, men älskar man varandra så håller man ihop och löser allt..Vi har aldrig haft de bra som vi har de nu!
Jag har kännt på hur de är och ha lite pengar och gå på soc.
Jag har gått arbetslös länge och kämpa för att få ett jobb..Och gå arbetslös mår man inte så bra psykiskt, de vet dom som är de eller varit de..
Jag har flyttat från min hemstad till en liten stad..Som var först fylld med vänner men som nu står man helt ensam.
De har gått mycke upp och ner med livet..men jag har kämpat och aldrig gett upp!
Men jag har haft mycke självmords tankar när jag var yngre
Jag har haft en mycke svår panikångest som var värst när jag var tonåring..Och man blev inte trodd heller när man sa att man hade svårt och handas och skaka och hade panik..Jag var rädd att somna, jag våga inte sova då..
Och de är ingen lek och ha de heller..men idag vet jag var de innebär och kan hantera de lättare...De syns ju inte utan på men insidan är de jobbigt..
Men allt jag gått egenom så känner mig stark, som att jag klarar de mesta även om ibland att man känner att man inte gör de..Men de som är värst är ensamheten, för har man människor omkring sig så klarar man allt!Kärleken är de bästa som finns!
Allt som har hänt en har ju format till den jag är idag!
En Kaxig tjej som ingen kan trampa på tårna, en som aldrig skulle ge upp och alltid är ärlig och säg vad jag tyck! En som försöker var glad jämt och älskar om dom jag älskar!
Min resa är ännu inte slut och jag har en del kvar och gå egenom
En ny resa tar en ny vänding snart nu när man ska skaffa barn..Och de känns så spännande! Och de känns att jag är redo!
Jag har gått egenom en del saker så jag ska försöka uppfostra och ta del av de till mina barn!
Detta är ett Början till något nytt !9/10

Då var de var de några dagar jag inte skrivit :p..Å vad har hänt sen dess?!
Ja Torsdag jobba jag till kvart i tre..Och jag blev blev bjuden på lunch av Robert=) Tack kära du!
I fredags så jobba och också till kvart i tre..De de var en riktigt stress dag..man hade de man hade och göra!
Men som tur är så fick jag hem min karl sen..Så vi drog och handla för jag hade inge mat i kylen..spendera sen kvällen framför idol för de fanns inge annat och se..de var inte så jätte bra heller..
I går så for jag och jocke med Marcus till Sidberg=)
Sedan på kvällen så var vi på hotellet med jockes familj och släkt på wallmans=) De var jätte trevligt=)
Dom var jätte bra dom som sjöng..En av dom var Svärmors kusin som var super trevlig=)
Var även ner på nattklubben ett tag och dansa lite:p men de var inte så mycke folk men de var ganska skönt tycker jag..De fanns ett minus under kvällen och de var maten..De var snålt med mat och sen var en inte så bra..Men de gjorde inte så mycke när allt annat var bra=)
Så jag har haft en trevlig helg=))
Just nu ligger jag i soffan och myst med kissen..Jocke for till Sidberg för att byta däck på jettan..Han varit så snäll min älskling och tagit hand om mig och kommit med fika på sängen hela helgen<3..Synd bara att han åker hem till pite idag=((..Men de är bara nägra veckor kvar sen flyttar hem igen..Gu så skönt de ska bli !
Jo, förresten apropå ingenting:p Så fyllde mamma år i Fredags=)) Så jag säger Grattis till min fina mamma<3
Och idag har jag gått in i vecka 23 på graviditeten=)
Puss Och Kram på er !

5/10

Härlig dag igår=))..Jobba till kvart i tre och sedan blev de fara till Sidberg och fira Bengt (jockes farfar)
Vi fick en god middag och sen åt vi en super god tårta=)..De var synd bara att jag vart så trött efter jag ätit middag så jag mest bara satt och sa inget..jag var som helt borta..vet inte varför?!
Så när jag kom hem så la jag mig i sängen direkt..Prata med jocke i telen och sov...klockan var då strax efter nio..Jag känner mig som en pensionär!haha


Och jag var då inte pigg nu på morgonen..har jobba förmiddag idag, med mycke och göra! men de är bra då går tiden så satans snabbt!
Så sen har jag ätit lunch hemma och försökt vila men icket gått!..Man har sån oro i kropppen när man vet att de finns saker och göra, som disken som bara växer..Ja jag får skylla mig själv! men har fan inte haft tid å diska..
Och jag har som ingen ork just nu..
Och så har jag nu tagit på mig och jobba ikväll nån timme..Men jag hade hellre velat bara ligga ner!
Ibland känns de som om de bara jag som ställer upp och jobba när de är kris..men de finns ju dom som gör de..
De känns som om man ställer upp och jobbar och folk vill byta pass hit och dit men att man inte får nått tillbaka..
Men just nu känns de som skit dessamma, jag är ju ändå ensam och har inget liv..
nä fan undra man ska ta sig nå och äta..japp kylen är tom..Har inte handla på en vecka typ..men jag har mat i frysen men som inge tillbehör och nu har jag körförbud på micran så har ingen bil..Och appropå bil så gick inte jettan egenom besiktingen, vi måste byta framruta..Dyyrt!!..kul jul
Jaa de känns som liite motgång just nu..men får försöka lösa sakerna eftersom
Nu mat! Hej så länge!

3/10

Helgen har varit super bra=)))
Jocke ha varit hemma<3..Å på fredagen så var vi en sväng på marknaden men tyckte som de var som tråkigt, samma sak...Vi for alla fall och fika på lilla bagis..å jag tog världens sockerbomb..satan jag var mätt i timmar efterråt..haha..Sedan var vi ute och åt å de var super gott!..Spendera kvällen i soffan och såg Idol..
Tycker inte att de är specielt bra i år..så lär ju inte idas följa de nå mer..

Lördagen..ja vad gjorde vi då?..tog de lugnt mest hela dagen..Sen så kom Anna, Lilla Wille och Johan på besök en snabbis=)..Dom hade varit och bytt bil i storuman..Så de var kul och träffa dom=) synd att de bara vart en kort sväng..För sen var vi på middag hos en annan Anna och hennes Hans:P..åt super gott!!Där spendera vi våran kväll och de var jätte trevligt=)..Så fick jag vara chaffis också lite grann under kvällen:p..Vi hade tänkt oss ut men de vi orkade aldrig...men jag hade kul ändå=))

Nu är de måndag igen och Jocke har dragit sig hem till pite=((..Och i morse gjorde vi ultraljudet som sakt..Och äntligen fått sett den lilla<3..De var en upplevelse! Så fick jag veta exakt vilken datum jag var i..Vi trodde den 18 veckan men icket utan jag är i vecka 22..så jag har gått lite mer än halvvägs..så spännande!!..Och jag är beräknad den 10 Februari=)) De känns fortfarnade de helt sjukt! Men nu känns de verkligen verkligt specielt nu när man fått sett den lilla=)
Jag har suttit och titta flera gånger på bilden=))..å jag lär väl titta på den många gånger till=)

Egentligen så jobbar jag kväll ikväll men får komp så är ledig=)) Så skönt!..Tänkte kankse passa på och städa lite och kanske bege mig på och rensa och städa ett skåp i köket :p

Ha en bra dag=)

Ultraljud

Detta är våran lilla lycka<3
En mycke rörlig liten sådan=)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!