28/9

Gu så flitigt jag var igår..för att vara med alltså..Jag hann städa och diska och tvätta..sen rensa jag skåpen i hallen så nu är dom tomma=))..sen var jag på dollar och handla och sedan handla jag mat på ica..Så jag kände jag gjorde massa vettigt igår:p

Idag har jag jobba elva till tre=) Vi har haft mötes dag idag..å jag njöt när jag gick hem från mötet för att veta att jag slipper långturen till halv tio..Vi har ju bytt schema nu=)) Lovely!
Sedan har lybo Äntligen varit hit och stoppa en ny internetdosa i väggen..men inte fan funka internet för de..less!!
Men de tur de finns folk som kan sånt..hehe..Krillaz har försökte=)..Men jag får ha mitt comviq så länge..ja de funka ju:p..tänkte ringa brinet i morgon och kolla om de kan vara nå på nätet..så får se vda dom säger:P

Ska egentligen jobba halv åtta till halv fem i morgon..men har kunnat ta ut en komp timmar så jag får vara ledig heela dagen..gu så skönt!..då ska jag passa vika tvätten som jag inte vikt och plocka upp lite mer här hemma..
För de kommer en kille och ska komma och kolla på våran lägenhet=))..Jag Hoppas han tar den!..men vi får väl se..de är ju en del som borde göras i denna lägenhet..hmm..
Så nu ikväll kom pappa till Lycksele=))..Skönt och få sällskap!..Så han sover här sen åker han till ume i morgon och jobbar igen

Nä nu ska jag ringa till min käraste och sen ska jag sova=)
God natt !27/9

Vad ska man säga...
Jobbar hegen är då över..och jobba även igår hela dagen..Så idag är jag ledig och de är både och å ena sidan får man sova men å andra sidan finns de typ inge å göra...
Solen är uppe men vem bryr sig!..Och klockan är tidigt...ja men så är de när man går och lägger sig tidigt på kvällarna..
Just nu känns allt så jävla bittert...Hade bara velat springa och hoppa från en bro, så jäkla trist känns livet just nu..
Ja men man ska väl försöka göra nått av den här dagen med..
Hade tänkt städa och diska lite och sen ge mig på och städa två skåp i hallen..
Jag kommer leva i enbart kartonger snart och hänga på dörren grönsaksstigen..
Sen har jag tänkt på dollar en sväng och se vad som finns och köpa där..
Så tänkte jag ringa till lybo och undra när fan dom tänkt komma och sätta in dosan till internet som skulle göras förra veckan..ja men jag står och betalar internet så kan jag inte andvända..hmm
Ja sen vet de tusan vad man ska göra..Prata med katten, stirra in i väggen och sitta vid datorn och häcka...
Fy vad allt suger!

Grattis pappa som fyllde år i söndags=)

Undersköterskor ska inte käna mindre än undustri?

http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/jamstalldhet/article13671073.ab


Jag har varit inne och läst om detta och läst kommentarerna..Jag är ju i denna branch men inte utbildad..Jag vet inte vad man ska säga..
Visst indusrti så kan de vara ett farligt jobb och de där mycke pengar kommer in och jag kan väl gå med om att dom kan väl ha lite mer i lön men jag tycker de inte borde skilja så mycke..Å dom har ju redan till lägg dom som jobbar i farliga brancher för att dom har ett mer "farligt" jobb..
Men jag tycker ändå vi inom sjukvård,äldre och skola borde få mer i lön än vad vi har nu..För vi utsätts också mycke..Smittorikser och krängningar och andra grejjer..Vi hjälper ju människor för fasiken..varför skulle de vara mindre värt?
Sen sitter gamla gubbar från industri och gnäller att dom ska tjäna mer..men ni är för fan inte mer värda än andra..
då ska dom inte sitta och gnälla att dom får vänta 4 timmar på akuten för att dom inte får hjälp snabbt för att de inte finns nog med personal..För vi alla kräver ju en bra vård men hur ska de kunna gå när de bara dras ner hela tiden..Och dåligt med lärare och fler går ut med dåliga betyg..och låång väntan på plats på dagis..
Mer resurer till vård och skola och högre lön!
Sen så tjänar ju dom mansdomenrade yrken mer och så ska de inte vara..jag tycker de sjukt!
Allt är ju dyrare idag..Boende och livsmedel, därför så måste man kunna ha ett jobb och lön så man kan leva!
Sen är de många som utbildar sig till de som man känar mycke pengar eller tar de jobb för bara för att de är bra betalt och så borde inte va..Man ska göra de man vill göra och de man trivs med även om man känar mindre.

23/9

Ja då var de fredag..Ni som har ett liv tycker idag är de en härlig dag som tycker de är skönt med ledighet, ja förutom dom som måste jobba..Jag är en av dom men de gör mig inget..tycker de de bara mest är skönt få ha nått att göra=) Sen gör ens jobb en på bra humör..Utan mitt och framför allt mina arbetskamrater så hade jag inte palla detta liv här..De skönt att man har någon man kan prata med för de kan man med mina arbetskamrater=)

Livet börja kännas tungt igen=(...Ensamheten har hunnit krypit in på en..de börja bli jobbigt att vara ensam igen..Så trist med ingen man kan prata med..och sen föröker man hitta på nå men folk är antingen för upptagna eller så struntar dom i att höra av sig..de känns som folk skiter i en..som om med mig kan man bara säga ja men vi tar de en annan dag..men för mig som är ensam hela fucking tiden behöver någon att vara med..
Jag vet inte om de är värt att må så här och vara kvar här bara för att man trivs med jobbet..De tål att tänkas på..Sen vill jag att våra lilla ska ha mycke kärlek omkring sig å de blir ju svårt om man inte har människor omkring en..
Där kom min bitterhet in!

Allt börja bara kännas jobbigt igen=(...
för övrigt så har jag plugga nu på förmiddagen och gjort klar läxan=) de känns allafall en positiv grejj..
Sedan jobbar jag kväll ikväll...men vad jag ska göra tills dess är en annan femma..som vanligt ingenting!Planering

Jag längtar tills jag får flytta från denna sunkiga lägenhet!..Jag har suttit och planera i mitt huvud vad jag vill köpa=)..Vissa saker har jag köpt redan..matbord & stolar och en ny tv bänk=)..Vi har tänkt och fara till Ikea typ November nån gång..Men eftersom vi inte kan ta för stora saker i våran bil så har jag passa på och köpt stora saker här..Och jag har haft tur som har haft lyft hjälp=)
De som är kvar som jag vill ha är sängram och ett glasskåp..Sen är de massa små grejjer som jag också tänkt köpa som lampor och dyligt..Jag vill till Ikea NU !!!
Jag har som inte varit dugg brydd var vi haft för saker förut men nu när man har råd så känns de såå bra!..Och jag har sparkonto som jag sparar undan för ikea resan=)
De kommer bli super nice!
Men just nu så känns de långt bort med flytt och ikea...Grattis Amanda !

Lilla syster som fyller 11år idag=)
Puss och Kram <3


Konstig

Ja jag är nog inte helt normal..fast de har jag aldrig varit..haha..
Nä men sitter och fundera lite bara..Många som är gravid får ju behov och shoppa bebis saker..eller beställer massa gratis gravid boxar med grejjer eller tidningar..men jag gör inget av dessa..Jag orka inte läsa en massa gravid tidningar..Och har inte börja köpa massa bebis saker..Sånt vill jag vänta med..
Sen är jag irriterad över folk som blir gravida..För de är jätte många nu man känner som är gravida nu..Och jag känner mig inte unik..jag vet att jag inte är den ända i världen som är gravid..Men de är väl för att jag vill ha den uppmärksamheten..(Jag och Anna prata om de sist vi sågs)...Jag borde vara jätte glad över att folk blir gravida och är de inerst inne...men ändå har jag den där känslan...
Jag är fan inte normal!!

Jag är jätte lycklig över att vara gravid=) Och specielt Jocke för han har vänta ett tag nu:p..De kommer bli super bra=)
Men jag känner bara att jag kankse att jag tar dagen som den kommer och bara vara lycklig att vara gravid..än att springa omkring och köpa massa saker..Än!..sen när de närmar sig så kommer jag självklart köpa massa saker...
Sen kankse jag inte känner jag behöver läsa gravid tidningar, för de kankse inte intresserar mig..
Men hej alla är olka, Right?!
Jag tycker fortfarande de känns sjukt att man är gravid!19/9

Nu har jag städa upp här hemma och diska..Skönt! Nu ser de allafall inte ut som en svinstia:p..men jag får leva med lite stök nu när jag börjat packa:p

Sen har mitt internet i väggen gått sönder för när jag köpte nytt matbord så ramlade och hela internetdosan i väggen gick sönder..men Jocke var snäll och ringde Lybo i dag=) så dom skulle komma i veckan å laga de åt mig..
Så just nu så sitter jag på comvic mobila bredband..


Annars idag har jag varit i skolan, jag var så flitig så jag hann skriva en massa...hehe..har aldrig hänt förut:p
Sen har jag putsa fönstrerna i sovrummet..jocke missa och göra de..tog utvändigt och i mitten..Fick tips av Sanna på jobbet att andvända tidningspapper och torka med..eftersom vi fick ta om flera gånger på dom andra fönsterna för de blev de kvar massa fläckar från fönsterputsen..men fick tips och ta med tidningspapper och de funka skit bra! tack Sanna=)

Nu sitter jag här och häckar och halv glor på tv..de blir snart och göra någon middag=)


Min mage har börja växa..Och de börja synas nu, tycker då jag alla fall:p..Jag tänkte inte lägga upp nå magbilder först men de kan vara kul och se själv hur man förändras..
Många lägger typ ut varje vecka men de tycker jag är lite löjligt..jag tycker de räcker med bara nån bild..sen tycker jag tröjjorna man kan köpa som de står bebis är lite löjligt..Men alla är olika, men ville bara säga min åsikt:p
Så här är två bilder=)..Jag ids inte lägga upp facebook, de räcker här på bloggen som inte så jätte många läser..vad jag då tror

18/9

Ja då var helgen slut och min jobbar helg är över..Men jag hade tur i fredags som slapp jobba på eftermiddag och vart ledig hela dagen=)..Fredag kväll spendera vi hos Johan och spela texas hold och jag vann!..haha..som är egenligen dålig på de:p..vi satsa alla 25 kr..men 50kr är inte dåligt..hahaha..Jag tog mig även en öl..gu så gott de var!! De saknar man faktiskt nu..och jag drack nu alkoholfritt så ni kan vara lugn=)

Igår jobba jag delat så då tog vi och fönsterna eller jocke tog dom fast han har nog missa i sovrummen..tänkte de är bäst och ta utsidan och mitten för när vi flyttar är de snö och kallt:p..Sedan har Vi städa Ballkongen så då är då den klar=)
Men de ser för jävligt ut här just nu!..Jag får panik!..så INGEN får fan komma hit, folk tror väl man är en gris..haha..Men vi håller ju faktiskt på och packa så man få väl ha stökigt..men köket ser ut som de ser ut..har inte disk på några dagar..nää jag måste ta tag i de!
Är ju ledig i morgon men har skola så får se om jag ids kliva upp lite tidigare å städa lite..men får se:p

Jocke har nu farit hem=(..Trist och jobba när jocke är hemma..vi hade inte så mycke tid med varandra=((

Jag har jobba hela dagen idag men på lunchen så åt Jag och Jocke och Emil..så då hann jag pussa på jocke lite=)

Nu sitter jag och väntar på att Idol ska börja=)

Tjaa Råå !


<3 <3 <3

17/9

Ja nu är de helg och jag har vakna till liv:p
Allt känns så bra just nu=))..De börja kännas att de växer där inne och börja få lite mer ont i magen ibland..men annars är allt toppen=)

Jocke kom hem i Torsdags eftermiddag=) och jag var ledig så jag passa på städa tv bänken och stöka ner lite i kartonger..diska även alla fin glas...Så nu ser de ut som de ser ut här hemma..haha..men de kan inte hjälpas vi ska ju flytta :p även om det tag kvar så vill man ändå börja lite..Hann även plugga och göra färdigt min läxa=)

Har även i veckan hunnit köpa nytt matbord och stolar=) Robhell var så snäll och kom med en bil och släp och hjälpte mig och bära..Tack=)..Nu är de bara typ två stor tunga saker och köpa:p sen är jag nöjd=)..De är så skönt och köpa nå nytt..när de flesta saker är lite halv rakliga vi har..haha..

Igår på fredag så var jag till skolan på förmiddagen..Sen drog vi på lybo och Jocke skrev på de gamla kontraktet för att säga upp lägenheten :p Skönt nu är de gjort !
Jocke och Johan hade hyrt släp så dom lyfte tv möbeln upp till Johan..för han köpte våran gamla..De var som därför jag städa ut den i går :p..Jag hjälpte och lyfta jag med men jag tog dom lättare grejjerna..hehe..

Sedan kl 13 så for vi till barnmorskan=) där berätta om hon testerna som jag tog förra gången och allt var bra=)förutom att jag låg i gråzonen för röda hund och rekomendera och vaccinera mig..jag tycker de var lite konstigt för jag trodde jag redan var vaccinerad mot de..jaja men kan inte hjälpas:p
Sedan fick vi höra hjärtat på lillen och de var shit Coolt!..Helt otroligt! Nu kändes de mer verkligt..De är någon där inne..Helt underbart! De var en rörlig liten en, den ville inte ligga still..hehe..Hjärtat slog väldig fort men de är normalt=)..Så allt verkade bra och de är ju bra=)
De som var lite dåligt på mig var att jag hade tillräckligt med järn så var och köpte järntabletter:p


Nä nu måste jag dra till jobbet=) Jobbar delat idag
Tja Råå !

Kväll

Idag har jag varit till skolan och haft disskution i grupp..Och när jag skulle fara från skolan så starta inte bilkräket..Så jag fick lämna han där och knalla på jobbet..
Har jobbat kväll..Och sedan när jag sluta så knalla jag tillbaka för att prova igen..men icket!
Så Jocke och Marcus trodde de var soppatorsk..Så Marcus skulle tanka i en dunk åt mig och sen ta bilen hem..De tur man har någon som är snäll=)..Så nu sitter jag och väntar på att han ska ringa så han kan säga om de var de..
Plus att jag är vrål hungrig!!..Jag har bara ätit en baguette till middag, köpte på fiket och de var vid tre..Jag skulle kunna gå till statiol men Jag är för lat!haha..sedan måste jag vänta på att Marcus ringer..Så då kan jag lika gärna ta bilen dit sen..Ja om han nu startar :p
Tur man jobbar kväll i morgon med så man får då sova allafall :p12/9

Nu är man hemma igen efter en helg uppe i norr=)
De var så skönt och åka iväg, de behövde jag verkligen!..Men de var lite skönt och komma hem till lycksele med sen för jag möttes av en super glad kille=)..Å han hade rensa matskålarna som hade gett han..lill plutten!hade nästan dåligt samvete att jag lämnade han..men han klara sig fint=) så han låg ohc myste med mig i sängen<3..De är så skönt att man har någon att komma hem till=)
I allafall så har helgen varit super bra=)..När jag kom torsdag kväll så bara log jag när jag kom in i stan..De kändes så bra!..Så jag gick direkt till mamma och där sov jag..vi prata en stund och sen var vi trötta så vi gick och la oss..

På fredag så var och träffa Anna på stan..vi Kikade runt lite och sen fika vi..mmm..winerbröd!..De är bästa som finns i fika väg faktiskt :p..Sedan gick jag hem till mamma och där var pappa och storebror som hade kommit hem..Så Äntligen fick jag krama honom..Vi har inte setts på jag vet inte när..Vi prata och sen gick pappa och Micke och åt och jag hade bestämt dejt med min fruga Helena:p Vi drog en max..De är ju standard när man far hem..för vi har ju inte de här i denna lilla stad:p..och vi satt tre timmar där och bara snacka..Sedan gick vi och köpte godis och for hem till Frugan och såg film..eller vi såg inte så mycke vi prata mest:p..Kolla egenom gamla skolkataloger..haha så man såg ut!..De var skojj=)..Vi såg förresten Dreamgirls som var värdelös!..Sov hos frugan=)..Vi hade så mysigt<3

Lördag så for jag frugan, Klottan och hans son Adam till teknikenshus=) De var skojj! Man får leka av sig lite..haha..de gäller ha barnasinnet kvar:p..Hehe..
Sedan drog jag till sunderbyn och åt hos pappa=)..Jocke kom sedan dit..Komiskt, när jag väl kommer så träffades vi typ inte..haha..
Vi satt där ett bra tag och sedan drog vi in till stan..De var kulturnatten..inte för att jag riktigt vet vad de är men de var öppet lite var stans och de spelade band lite över allt..Så vi träffade Anders och Vicky och tog en fika=) Sedan prata lite med Brosan och gänget och såg nå band..
Vi var inte så länge i stan så jag och älskling åkte till Norrfjärden och såg film och myste<3

Så de var min helg=)..Skönt och komma hem å träffa vänner och famlij...Och få prata av sig med någon=)

De är rätt roligt..Många som bor i Luleå vill där i från..men jag vill bara dit:p..men de är väl för jag lärt mig och se för de jag har där hemma..å sen har jag ju inge liv här så de kan vara en del av de:p..

Men Alla Där hemma i Lule ni är Guld värd!!

Nä nu måste jag sticka..Tjaråå!!


Love you <3

7/9

Jag känner mig mycke bättre och starkare nu=)
Idag har jag jobba kväll=)
I morgon jobbar jag 8 - 15..Sedan drar jag til Luleå!! Gu skönt de ska bli!
Jag kom bara på de så där..och sen känner jag att jag behöver komma bort här i från sen stund..
Jag har inte packa äns..haha..men tänkte jag kliver upp lite tidigare :p

Nä nu ska jag sova..God Natt !Tack

Ibland behöver man bara prata med någon för att må lite bättre Och de gjorde Jeantte=)
Var så skönt de var någon som brydde sig och ringde och bara få ut sig massa kännslor..Jeanette verkligen förstår mig och fattar som hur jag mår..men skönt också få lyssna och höra på vettiga saker
Så Tack Jeanette för att du finns du är guld värd<3

Jag mådde bättre sen efter samtalet så jag klev upp ur sängen och gick ut och promenera och tog tag lite med städning och diskning..tänk att de krävs lite egentligen för att kunna ställa sig upp och räta på ryggen..

Sen har pappa ringt och var orolig över mig..Jag visste inte riktigt vad jag skulle säga..men pappa vill ju att jag pratar med han..men de finns ju saker som jag inte berättat åt han och de är massa saker som gör att jag mår som jag mår..men vi prata länge och de känns bra och ha pratar med han sen stund..
Jag mår ju som mest dåligt över att jag är ensam och där mycke jag kan bli nere..men man har ju sina dåliga dagar för sen kunna må bra igen..
Jag skulle aldrig ge upp!!..Men ibland känns de som man gör de..men man ställer sen upp igen..

Tack för att ni finns !
6/9

Livet kan vara bra jobbigt ibland..
Jag har tänkt en del dom senaste dagarna...De känns som att helveten aldrig tar slut..när man går egenom en sak och så kommer de nästa..
Hur mycke ska man palla?..Men man får aldrig ge upp!
När man tror att saker inte kan bli jobbigare så kommer de alltid nått mer..De känns som att de inte heller kommer ta slut heller...

Jag lova en sak och inte berätta till vissa personer..men hur ska man kunna orka att var tyst när de gäller en sån väldig alvarlig sak..Jag kunde inte hålla tyst till slut..Och de var bra..
Jag har fortfarande en klump i mitt bröst...med en stor rädsla och oro..och den kommer nog alltid och sitta där..
Ju fler saker som händer i ens liv ju räddare är man för att mista någon i sin närhet..

Så snälla du där uppe nu får de vara bra..jag orkar inge mer motgångar..jag vill att de ska gå bra för alla runt om mig och även att mitt liv tar fart..

De blir inge bättre av att jag är ensam hela dagarna..allt är tyst och livet känns totalt meningslöst..
Idag är jag ledig och känner inte äns för att kliva upp ur sängen..vad är de för vits när man ingen har och inget att göra...

.

Jag har så många tankar just nu...
Arg, Ledsen, Rädd , Orolig...Alla kännslor är på samma gång just nu
Jag vet inte hur jag ska bete mig eller jag ska vara..

Jag är bara tom just nu....

2/9

livet är bara för tråkigt just nu!..Jag är bara mest bitter och gråter ibland..
Har inge att berätta egentligen..Igår jobba man till halv tre sedan gjorde jag ingenting alls!..Gick och la mig halv tio..snacka om att man känner sig som en pensionär!

Idag skulle jag egentligen jobba Morgon till halv ett men vi har ju som skola fast idag hade vi ingen lektion..Så jag plugga hemma..Jag ställde klockan för att stiga upp och plugga..Har aldrig hänt förut!
Så nu har jag hunnit en del..inte helt färdig..

Skulle egentligen ha helg nu men de är kris på jobbet så de blit att jobba ikväll och hela dagen i morgon..
Jag har ju ändå inge liv så då kan man lika gärna jobba!

Alldeles nyss ringde dom från lybo och fråga om grönssakstigen=) Så nu har jag förstökt ringa dom som bor där för att komma och kolla på lägenheten men fick inte tag på dom men får prova fler gånger..


Har en stor hem längtan just nu..Vill bara här i från just nu! Jag Vill Hem !!


Här är allafall mina nya skor jag köpte=) :

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!