Början på något nytt

Jag har fundera ett tag på hur man ska kunna komma sig i form :p
Så nu har jag böjat med en diet..Ja jag gillar egentligen inte dieter och de står bara om massa dieter hur man går ner i vikt när man går in på aftonbladet eller i tidningar..Men då tänkte jag varför inte prova? De kan ju inte skada!
Denna diet kallas Dukan, Jag orkar inte gå in så mycke på vad de är men om man vill är de bara googla fram de, Underbara google vad skulle man göra utan den!?
De är då olika "faser" så att säga man går egenom..Jag är på första fasen och den ska man bara äta protein, Inte änns sallad kan man äta för de innerhåller protein!Och mjölk och sånt under 1%..Visst de låter svin tråkigt och jobbigt! Och dom två första dagarna så höll jag på bli galen! Jag var trött och orkeslös och sötsugen som fan!
Men tredje dagen så börja de gå mycke bättre och sötsuget är inte stort så de känns skönt!
Men jag tycker de går hur bra som helst nu! Även om de kändes jobbigt och inte äta sallad eller pasta eller potatis.
Jag kör med keso till allt..Tur jag älskar keso!
Jag började i Fredags och nu är de Tisdag och Vikten har gått från 60 till 56 så de går ju framåt=) Den känns jätte bra!
Jag har tränat mycke förut och bara kört godis på lördagar men för mig har de ändå ändras på vågen..Men alla är ju olika och de funkar olika på olika människor så är de ju!
Jag går rasktakt varje dag kring 5km upp till en mil=) De känns jätte bra att få motion=) Jag går i alla väder!
Igår så spöregna de här som tusan men jag och Sara gick ut ändå på 8km..De blåste så mycke att de gjorde ont i ansiktet av regnet!
De var jobbig promenad men skönt när man väl kom hem=) Jag var dyng blöt och Oliver var blöt om fötterna och så kall om händerna..Stackarn! Jag fick väldigt dåligt samvete där ett tag=( 
 
Egentligen är ju inte tjock men ändå lite mullig så och folk tycker jag är smal de rätt konstigt att jag inte ser riktigt samma?
När jag prata med mamma i telefon igår så vart hon som shokad för hon tycker jag är smal..haha söt mamma!
Men jag vill gå ner lite i kilo och jag känner behöver de men hur mycke vet jag inte än vad jag hade tänkt..men inte för mycke :p
Vi får se hur detta går=)
Men än så länge går de ju bra=)
 
 
 

26/8

Ja då har man varit hemma i några dagar och jag är redan less! Jag hade gärna farit iväg igen.
men men de blir inge roligare än så här så de är bara bita ihop å låta dagarna flyta iväg..
Jag har inte hunnit göra så mycke här hemma förrutom de alldagliga och sen har Anna.A varit hit en sväng=) 
Och i Lördags vart de middag hos svärmor=)
Fast en rolig sak är att vi fått en tvättmaskin! Snacka om Lycka!
Johan var så gullig som gav i dop present=) Tack Tack och åter Tack till dig Johan! De var de bästa på länge!
Och han anar inte att han gjort vårat liv lite lättare=) Så nu slipper jag gå med tunga tvättkorgar ut och måste boka tvätt tid..Nu kan vi tvätta när vi vill! Skönt! Och den är redan andvänd några gånger=) Jag ska aldrig gå ner till tvättstugan igen!
Sedan har jag också promenera varje dag eller som de också kallas "powerwalk"..De är så härligt och vara ute och gå å få upp värmen kroppen :p Men idag regna de sista biten så jag var blöt när jag kom hem..hehe :p
Nä nu har jag tänkt och he mig i sängen!
I morgon blir de inte göra nå mycke alls då heller..*suck*..eller jag har en sak jag måste fixa bara 
God Natt !
 
Är de Söndag så är de :p

Dagens bild


Skövde

Nu är man hemma igen efter varit nästan en vecka borta i Skövde!
 
Jag höll på längta ihjäl mig innan jag skulle fara och hela Torsdagen gick jag bara och vänta på att de skulle bli kväll så jag kunde resa. De pirra i hela mig och var så nevös! Fast jag vet inte varför?! och när kvällen kom så skjusa Jocke oss till tåget och säga hejdå. Även fast jag längtat så på att fara så tog de lite emot och fara från Jocke, för jag hade gärna velat ha med han.
De var en låång resa och fick byta tåg i Vindeln och där fick jag vänta i över två timmar..Den väntan kändes som en evighet! Men jag tog mig en promenad genom den lilla byn :p och sedan gav jag även Oliver sitt kvälls mål=) För sedan Äntligen kom tåget! När jag steg på så var jag tvungen att stiga på en vagn före min för perrongen inte var så lång..Vilket bängel säger jag bara! Att ha vagn på tåget var inte lätt! För de första så var trappstegen till tågvagnen så brannt men som tur så stod de folk ute och rökte så en hjälpte mig upp=) Sen väl inne på tåget så gick inte vagnen egenom dörren så jag kunde inte komma vidare och jag böka på å less som fan! Jag tänkte nä jag står fan här och sover för jag kan inte ta all packning å plus fälla ihop vagnen å så Oliver också!
Lilleman han bara låg där i vagnen och skratta åt mig när jag höll på böka..Men så till slut kom en kille och som hjälpte mig så han bara fällde ihop vagnen lätt och gick med den till min vagn och jag satt medans med hans familj och även dom hade en liten som var en månad äldre än Oliver..Tänk vilka underbara människor de finns! Jag är evigt tacksam! Så roligt att han sa till sin tjej att han skulle hjälpa en ensamstående mamma..haha :p
Natten gick bra och Oliver sov men jag hade lite svårare att sova men de är svårt att sova på tåg.
Igentligen skulle jag byta tåg i Stockholm men tåget åkte vidare till Göteborg så de åkte förbi Skövde så de var skönt och slippa byta igen=)
Och en rolig sak som hände var att de var en mamma och hennes dotter som vakna på morgonen fråga om vi passerat Sthlm och jag som " Ja de gjorde för en timme sen" Och dom upp och leta efter konduktörn men vi skratta allihopa hur knasigt de var! Och konduktören hade väkt en kvinna men inte resten..Men som tur var så fixa de sig för dom skulle få en taxi tillbaka för att dom missa och väcka dom:p
När jag väl var framme så kände jag hur långt bort hem ifrån jag var och kände lite lapp sjuka..haha :p Men de gick som fort över när jag fick vara där en stund=)
De var så Underbart att se Tove igen och kunna Krama hon! <3
Jag har haft de så underbart!
Vi har fika och gått på stan och sedan har de vart massor med promenader!
Tove har laga så god mat! Och få träffa hennes lilla fina Elina var så kul!
De har verkligen varit massa mys ! Och massa skratt och massa prat=) Oj så jag har sakna henne!
Har sakna att bara vara jag kunna svamla och sen också kunna få prata med någon som kan en ut och in!
Jag hade gärna stannat där längre! Jag verkligen trivs med Tove i min närvaro
De vart lite shopping med men bara till lilleman=) Han fick en super söt mössa till vintern och sen en mysdress, Den var så fin så kunde inte hålla mig!
Jag skulle köpa nå till mig själv och de var massa rea men hitta inget jag ville ha=(
Resan hem kändes inte lika lång och den gick bara fint den med=) Även då slapp jag byta i Sthlm, Skönt!
Men de var skönt och kunna pussa på Jocke igen<3
Så Tack kära Tove för allt! För den goa maten jag fick och för allt mys vi haft! Jag Längtar redan efter dig!  Älskar Dig <3
Sen måste jag bara säga att jag Världens duktigaste kille! Han har varit så duktig! Jag fick så mycke beröm på tåget båda vägarna hur snäll han var och så söt han var=) Han är ju Världens Charmör! Han verkligen charma alla! Han skratta bara åt människor=)Och människor på stan stanna som upp och titta och log mot han=) Så underbart! Jag är så stolt över han! Och jag är så fruktansvärt lycklig att jag har en sån fin liten kille!
Puss Och Kram
 
 
 
 
 
 

Den största skatt


16/8

God morgon=)
Nu sitter jag här och klockan är sju :p Llilleman har nyss fått sig en flaska och ligger nu och surrar i babysittern.
Som sakt så firade jag och Jocke 8år tillsammans i Tisdags<3 De fira vi med att Jocke gjorde en tre rätters middag till mig=) Medans Jocke höll på fixa maten fick inte jag vara hemma så jag passa på gå ut i solen och gick ner till Campingen där Matti med famlij var=) Så där låg vi på stranden och prata och njöt av Solen=) Sedan tog jag mig en promenad.
När jag kom hem så var förrätten klar och de blev Pilgrimsmusslor och sallad=) till Varmrätt blev de Entecote och till efterrätt blev de pannacotta. En Super god middag! Älsklingen är så duktig! 
Jocke köpte även en bucket rosor till mig<3 och jag gav te som de stod vid din sida på<3
Men kvällen blev inte lång för jag och Oliver somna före sex och Jocke la sig efter ett tag han med :p Jag vakna igen vid halv åtta och Jocke han vakna vid kvart i tio men vi gick och la oss igen vid tolv..Vi var slut som artist! 
Oliver han sov hela tiden ända till 6 på morgonen där på, Han var vekligen trött!
Igår Så vart de promenad i de soliga vädret=)
Och på kvällen färgade Jocke mitt hår=) Och vi satt å såg massa gamla avsnitt av hells kitchen och Jocke drack lite vin och jag tog en cider för fira oss som vi inte han riktigt kvällen innan..hehe :p
Idag blir de städa lite i lägenheten och sen MÅSTE jag packa för jag och Oliver tuffar i väg med tåget ikväll till Skövde! Äntligen får jag snart fara till min Älskade vän<3! Saknar henne i massor!
De ska bli så skojj!
Nä nu ska jag var lite med Oliver <3
Kram kram
 

8 år <3

Du en Lycksele kille och jag en Lule tjej=) De skillde 30 mil från oss men detta var inget hinder för oss, för kärleken blev bara starkare av de!
Jag har alltid kännt mig så trygg med dig och du får en verkligen och känna sig älskad
Men vägen har inte varit lätt! Ingen som knappt trodde på våran kärlek de var inte många som trodde att de skulle hålla
Vi har haft mycke upp och ner i vårat liv tillsammans vi har fått kämpa med mycke saker i våra liv för de har alltid funnits nått som har jävlats och de har varit nära flera gånger att vi gett upp men våran kärlek till varandra har bara gjort oss starkare! När vi har kommit så här långt på vägen så finns de inget vi inte klarar! Tillsammans är vi starka!
De kommer alltid finnas mot gångar i vårat liv men vi tar oss egenom de tillsammans!
Idag har de gått 8år sen de blev vi! 8år av kärlek<3
Tillsammans så har vi bilda våran egen fina lilla familj <3  Tillsammans har vi skapat den finaste lilla kille i världen!
Jag Älskar er av hela mitt hjärta <3
 
 
 

13/8

Då var de en ny vecka då
Veckan som gått har varit bra=)
Älsklingen fyllde 26 förra Tisdagen, Grattis min finaste<3
Så de vart middag hemma hos oss med Jockes farföräldrar och sedan kom de fler folk och de vart fika,En riktig bra dag=)
Sedan har de varit en del promenader :p Bland annat med Layal igår kväll=) Hon far nu i väg en månad till sitt hemland, Så kommer sakna min promenad kompis!
Vi har även hunnit till Siberg och hälsa på och på vägen därifrån så åkte vi förbi upp till stugan för att surra med Eva en stund=)
Vi har också varit på kalas hos Jockes kusin barn Elsa som fyllde tre=) För sedan äta middag hos svärmor
Så lite har man gjort allafall=)
Idag har jag varit ute hela dagen å gått in till stan där jag shoppa rakhyvlar åt mig själv och så klart lyckas jag få nått Oliver också=) Han fick två pyjamasar på rea..Köpte större storlek för han äger inga pyjamas i storlek 74 :p
Så nu ikväll har jag varit till min arbetskamrat Matti och ätit varma mackor och surra=) De var trevligt!
Nu hade jag tänkt ge mig i säng för jag är ganska så trött! Jag har inte varit nå pigg alls dom senaste dagarna! Jag har haft huvudvärk i tre dagar och sen har min fina röda veckan och då har jag haft så ont och blött som man fundera på hur man kan leva! Idag när jag vakna hade jag så ont i huvudet så jag ville kräkas! Ville inte stiga upp ur sängen...
Men nu mår jag bra :p Hoppas jag mår lika bra när jag vaknar i morgon=)
God natt på er!
 
 
Älskar dig <3

6 månader

Idag blir min lille kille sex månader! Shit! Redan..De går alldeles för fort!
I ett halv år har du funnits i våra liv och de är så underbart! Jag Älskar dig mer för varje dag som går <3
Du är verkligen våran lilla skatt<3
Vi måste ha Världens gladaste lilla shit=)
Vi är så Lycklig lottad att ha en frisk och fin kille
Kärleken är obeskrivlig
 
Igår var vi på BVC och han fick två spruter i vardera ben och de var inte roligt=(..men tur de gick över på en liten stund
Vi vägde och mätte också så nu är 67 lång och väger 7190
 
Puss på dig Hjärtat <3
 
 
 
 

6/8

Hejsan allihopa!
Nu var de ett litet tag sen jag skrev men de händer väl inte allt för mycke så :P
Jag mår mycke bättre och börja känna positiveten komma tillbaka=) Ja för livet är inte lätt men man kommer alltid tillbaka!
Ja vad har hänt annars då?
I Onsdags så var en gammal kamrat i Lycksele=) Så på kvällen så satt vi vid vi hennes husvagn och drack öl och prata gamla minnen..Ja de är härligt! Å så kul vi har haft de! Livet verkligen lekte och många roliga minnen har man som man kan garva åt alla knasiga saker :P..Men livet har förändrats och vi alla lika så men även om man blir äldre så kommer de alltid leva kvar och vi kommer alla vara en del av varandra! Vilka härliga minnen man skapat!
De var en mycke trevlig kväll, så Tack Jenny!
Fredag så var vi till Jockes kusin och fira henne och sedan få träffa hennes lilla adell, Oj så liten hon var! Helt sjukt!..haha :p
Sedan har jag tagit promenad med kära Layal<3
Och nu har en ny vecka starta så vi får se vart de bär till :p
Ha de bra nu alla och sov gott !
 
 
 

Mitt lilla bustroll =)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!