Oro

Idag har jag varit till barnmorskan på vanlig koll...mätte magen och kolla hjärtat som dunkar så fort och bra=)
Jag berätta då även att jag har haft besvär att jag kliar mig fruktansvärt mycke över HELA min kropp och man håller på bli galen och man har lite sår här och där..hon skulle då skicka i väg mitt blod på prov så kallat gallaprov..men hon såg även att mitt proteinvärde var konstigt..så hade hon svårt och hitta blodtryck men till slut fick hon de..Hon sa att om proteinvärdet sviktar och om mitt blodtryck skulle ändras så kan de vara ett tecken för havandeskapsförgiftning..och hon skulle även skicka iväg mitt urin prov på test för de jag kunde ha uvi..
Hon sa vad de kallades dess klåda men kom nu inte på vad de hette..
Hon skulle ha uppsikt över mina prover och sedan skulle hon ringa i slutet av veckan..Och fick en ny tid och komma tillbaka på måndag..
Hon sa till mig att jag skulle ringa så fort de är nått..
Och är de så att de blir alldeles för besväligt med detta klåda eller om min värden förändrats så kankse dom skulle starta mig tidigare.
Jag kände bara en stor oro och blir så klart lite nojjig..men de är som ingen ide att rusa upp sig utan man tar de som de kommer och hoppas allt går bra..
Men de är klart man känner lite rädsla

28/1

Ja då var de lördag...
ja vad har man då pyssla med denna vecka..?!
I måndags så var jag i skolan och vi hade lite genom gång och sen lämna in läxan..fick även en ny läxa som ingen kände att dom ville göra..och jag har inte gjort den heller för jag har inte kunnat hitta nå svar..
Tisdag så var vi på föräldrarkurs och då tog hon upp vad som händer efter en förlossning och om amningen..De var intressant och bra att få veta lite=)..Så nu känner man sig lite tryggare av att fått massa information=))

Annars har man inte gjort ett skit! stort sett bara lega i sängen och sett på massa paradise hotell och känt sig allmänt bitter=(
Men de känns ändå bra att de finns människor som gör sig på mind att jag har människor visar att dom finns<3
Maja ringde och surra med mig och undra hur jag mår under väntas tid, Då kan man inte mer än bli på bra humör och le..för de finns ingen gulligare än hon<3
Sen att Klottan ringer är guld värd! Då får man ett gått skratt=)
Sen sms och att folk skriver på fb och de gör en glad=))
De känns så bra att de finns människor som också längtar till den lilla har kommer=) Synd bara att dom bor långt bort=((
Sen så klart ringer pappa och mamma var och varannan dag nu..hehe..dom är så mån om hur jag mår<3

Men just nu så håller jag på bli galen!..jag känner mig bara ledsen och nere hela tiden..känner mig fånge i mitt eget hem..Att inte ha något att göra eller någon att vara med gör mig tokig!
Jag är inte på humör till någonting!
Vill bara lägga mig i sängen och gråta och inte stiga upp förren lillen kommer...
De känns inge kul att de är så här när man har nått så fint i magen

Sen vill jag bara säga Grattis till Maria som fyller år idag=) Hurra Hurra till dig!
Ja du....

Jag kom inte på någon bra rubrik men de behövs väl inte..

Man kan som aldrig sluta förvånas när de gäller denna värd..

Jag vet inte om ni sett de programet men de har fått mycke kritik och de är Mammor och minimodeller..Jag då också snegla in på detta program och kan inte mer än bara skaka på huvudet...
Alltså de handla om att de små flickor typ från 8-9 år nått sånt upp till tolv tror jag den som är äldst som går på en modellskola för barn och man får följa 6 mammor och deras döttrar..Mammorna önskar sin dotter till modell som karriär och tror att deras döttrar vill de...men i den åldern vill man nog bli lite allt möjligt..
Jag tycker de sjukt att allt ska kretsa kring utseende att man måste se bra ut för att lyckas..de är ju helt sinnes!
Nu är de kankse inte så jätte populärt med barnmodeller i Svergie (som tur är) som de är i Usa där dom helt galet! barn gör inte som vi säger utan barn gör de vi gör, så dessa mammor sminkar sig och tänker på sitt utseende så vill ju barn också göra de..
Tänk att de handla mest om utseende idag..Ser man i tidningar och reklam så bara massa om att gå ner i vikt och få den perfekta kroppen och de säljer massa grejjer för att få en bra kropp..tv program som tävlar och ned i vikt och inte tala om hur mycke mat program de finns..Man blir uppslugad av allla dessa grejjer..
Vi blir ju allt tjockare men då går många ner i vikt också..gör oprationer eller börja träna och gå på diet och människor blir helt förundrad att dom går ner i vikt..
Sedan blir ändå människor mer och mer fejk..så jäkla många som skönhetsopererar sig..Stoppar in silikon lite överallt på kroppen och spruta in massa saker så dom inte ser ut som sig själva för att sen att människor tycker de är de ideal man ska ha och strävar efter de som är fejk!
Och för att tjejer ska få makt så går dom halvnakna och får män runt fingret..
Människor gör nästan allt för att käna pengar eller bli kändis genom att vara med i tv och förnedra sig..som vi tycker på något sett är kul för att de är underhållande..
Sen spenderar folk sina pengar på kläder och sånt massa tusen lappar som dom sen inte andvänder i allafall..
När på andra sidan jorden är människor i svält och nöd..De krigas och folk blir våldtagna och människor tvingas fly..Så är allt vissa bryr sig om är sitt utseende!
Ja man blir ju mörkrädd!
Helt skruvad värld vi lever i!

23/1

Ja då är de måndag igen..Som vanligt har de inte hänt mycke i helgen, typ städa och diska sånt som jag pysslar med varje dag typ..
Jocke har lega i lite feber i lördags..vi var en sväng och åt middag hos svärmor och sen var Nicke och Anna hit=)..så lite sällskap har man ändå haft=)
Har även suttit med läxa som ska vara klar idag och de är den :p
Har spendera morgonen med att kolla på Erik och Mackan som är så jäkla roliga! Och sen var man som tvungen och se på paradis hotell Norge..Dyng program egentligen men underhållande:p

Nu tycker jag de börja bli jobbigt med graviditeten..HELA min kropp kliar till tusan!min mage har några sår här och där..Har även nu fått bristningar mitt på magen vid naveln:p..Jag har även mycke sammandragningar och värk "Mensvärk" känns de som.
Fick även ta va min ring i lördags för mina fingrar blivit lite tjocka:p..men jag har klara mig bra som kunnat ha ringen så pass länge :p

Uch man har som inge livsglädje eller ork..Jag borde ta och diska och städa eller gör nått men de känns bara jobbigt när man vet att man kan ta de i morgon..Jag önskar att jag hade nå mer och göra på dagarna..
Nä men nu hade tänkt he mig ut och skrapa bilen för att dra mig till skolan, kanske där man får lite energi Så man ids göra nå när man kommer hem igen..Och kylen ekar mycke tomt och inspration på vad man ska äta har man inte heller..Men nått måste man allafall äta..
Jaja men vi hörs !Min Mys kille <3

Längtan<3

Idag har jag varit på studiebesök på bb där en barnmorska visa oss runt=)
Vi fick titta in och se hur de såg ut på bb och hur rummen kan se ut där jag kommer ligga..De är inte så jätte stort bb men de är lungt och skönt=)
Sen fick vi gå in till en förlossningssal och hon berätta då lite om vad som fanns för grejjer och lite om bedövning och så..
I början kände jag mig väldigt skrajj men efter hon pratat och peppa oss om att de gör allt på förlossningen att vi ska ha de bra som möjligt, så gick jag därifrån med ett leende på läpparna=)
Jag känner en otrolig längtan om att få komma dit och uppleva detta!
Tänk att kämpa för sen komma ut ett litet underverk..De måste vara fantastiskt!
Och tänk att hålla sitt lilla för allra första gången, de måste vara en kännsla=)

Tänk att de är 22 dagar kvar tills den är beräknad, de är helt otroligt !
Jag är inne i vecka 37 nu=)
Jag har lite värk då och då men de känns bara spännande=) Sen känner jag hur magen har sjunkit så de känns så bra=)..Hoppas den lilla inte tar allt för länge för att komma ut


Vi längtar tills du kommer <3

17/1

Vakna i morse med väldigt liv..ja som vanligt med andra ord..Men nu har dom skaffa sig en gitarr där på dagiset..Jajjmen!Och de värka vara populärt..De sjöng och spela så de dåna..och varför inte köra en sån passande sång på morgonen som en stamp låt..Jag höll evigt gå av! Fy fan så irriterat de var..de bara vibbrera i vägarna ta mig fan..Hade bara lust och gå och skrika till dom..Nä fröknarna är verkligen inte mina idoler..De känns som om dom inte har någon respekt alls..Som om dom gör så för att jävlas men de vet jag att dom inte göra..men men..får se om dom spelar på den i morgon med.

Sen annars idag har jag diska och tvätta och gjort lite läxa..ja de man ork till.
Sedan idag har vi varit på föräldrarutbildning..Spännande!Jag trodde man skulle kunna träffa fler mammor och lära känna dom men de sluta med att de var jag och jocke och en tjej till..Men de gick ju lika bra de med=)
Hon prata om andning och förklara hur de går till hur barnet tar sig ut genom bäckenbenet..Såg även två filmer en om anding och massage och den andra fick man följa två tjejer genom en förlossning..
De var intressant ochlärorikt..Till och med Jocke var faccinerad hur de går till och vad vi kvinnor går egenom..
Ja de är helt otroligt!
Jag har som ändå varit ganska så lugn innan men efter filmen så blev jag bara nojjig! Men ska försöka tänka att de går bra för de är ju så många kvinnor som går egenom de.
Hon är så duktig barnmorskan våran och verkligen är bra på förklara allt=))
Så de blir tisdag nästa vecka igen på träff=))
Annars har jag inte hunnit mycke mer..blev en sen middag idag eftersom de höll på i två timmar..så de fick bli nå snabbt som pizza :p..hehe

Nä de blir väl sängen snart

16/1

Ja helgerna går som nästan omärkt förbi..jag märker ju inte av helgerna så mycke..
För att jag inte skulle bli galen så bestämde jocke att vi skulle fara upp till Sidberg på lördagen vilket vi gjorde=)Mys!
kvällen spenderades med en påse som heter lördagsgodis som man köpte när man var liten och låg i soffan såg på gladiatorerna.
Söndag spenderades med att tvätta..
Men idag har jag då allafall hunnit en del..Klev upp kl tio för de gick inte sova nå mer, dels för att jag vänder mig tusen gånger och ha svårt och sova och sen att ungarna under hade spring maraton..Så jag har städa hela lägenheten, dammsuga och torka golv=) Diska och suttit med läxa men hann inte skriva så mycke för sen bar de av till barnmorskan..så de blev ingen skola idag heller, men vad man ska man göra nu är de ju slut spurten:p
Ja hon körde de gamla vanliga stick i fingret och piss prov och hörde på lilla hjärtat som nu låg på 143 men de är bra=)..Skönt att även mina blodvärden äntligen är bra!Tack vare blodsaften, De är bra grejjer de!Så de känns bra att nått är bra allafall:p Blodtrycket har ju också gått upp liite, nu var de 90/60..men jag har alltid haft lågt så:p
Men mitt blodsocker var då lågt 3,2..men de är väl så de går ju upp och ner de där :p
Så nu är man ganska så trött men de blir och sitta uppe ett tag till..
Hej och hå kämpa på !
Hehe..En härlig bild från Bulgarien=)

Fredag den 13

Ja då var den första fredag den 13 för detta år..Sen är de bara två kvar :p
Jag har haft så mycke otur och nedgångar i mitt liv så jag tror inte på de där...
Mina hormoner har spökat och i går var de en riktigt deppar dag..De börja med att Fröknarna höll på flytta möbler halv sju på morgonen..eller var dom nu gjorde..Sedan kuta ungarna runt och skrek..Dom har aldrig börja så tidigt någon gång och levt om..Jag försökte banka i golvet men de är ju som inte så mycke till hjälp..Jag var så trött och ville sova..Så jag låg och grina..men efter en stund gick jag till datarummet packa upp bebismadrass, slog på jockes dator och slog på musik och la mig och sov..vart lite litet och ligga på madrassen så jag la mig till slut i soffan och där somna jag efter en lång stund och sov länge och skönt..Höll mig mig sedan i soffan hela dagen och kände inte mig på humör..Jag tände inte äns en lampa eller tvn..de var alldeles svart hemma..
Jag förstår inte varför jag mår så här för jag vill känna livsglädje och de borde jag göra..Ja har ju en litet mirakel i magen och borde vara lycklig..Och jag är lycklig också över våran lilla plutt..men ändå så olycklig i mig själv..
men de är väl att allt känns så tråkigt när man inte har något att göra om dagarna man är bara inne..
Jag vill känna mig glad och livsgnista..Fan också!
Men idag så tänkte jag faktiskt att nu borde fan ta mig ur soffan..så jag städa och diska och dona på..tänkte också komma ut och fara på "stan" en sväng men tror du inte jocke ha med sig bägge nycklar..Typiskt! Så de blev en inne dag för mig ändå=(
Hade man haft pengar så hade man kunna farit i väg under helgen och bara få komma här i från...ne men nu kan man ju inte de=(
Tänk att ett litet sms kan göra så mycke..När jag som bäst behöver de så kommer de, Tack älskade gumman<3
Jag saknar dig i massor!
Älskar dig <3

12/1

Igår var de en underbar dag=)
Först var jag och luncha med jobbet=)) Sedan fick jag till och med vara med på mötet..Dom hade mötes dag igår:p De kändes lite som att vara tillbaka på jobbet..hehe :p
Fick en liten present och de var tre små gulliga filtar så stod de på förpackningen "till lilla mamman"..dom är som så söta =)
Jag saknar och jobba!

Sedan tog jag mig en tur igen på bb för att se om hon ska skulle ha samtal med var där och de var hon..Så hon berätta en massa och frågade mig en massa saker och så skrev hon ner mina önskemål hur jag vill ha de och de kändes väldigt bra=) Känner mig lugn men ändå jätte nervös och lite nojjig..samtidigt längtar jag till förlossningen fast jag vet de kommer kännas..Men de är de ju värt<3
Skulle egentligen haft skola igår men hann inte eftersom jag var på bb..

Sedan var och hälsa på Eva och Roffe en sväng och jag for vidare till Anna.L på jobbet som fyllde 30 igår..Massa Grattis till dig=)) Fika massa gott och Anna och Therese var också där=) De blev ganska sent ändå..men tiden rinner i väg när man har de trevligt=)
Så när jag kom hem så var de ingen glad Jocke som låg i sängen och vänta..Jag hade råka ha telen på ljudlös i jackfickan..Så han hade varit så orolig över mig..Han är bara för söt!De är skönt att ha någon som verkligen bryr sig om en=)

Så tack alla för en fin dag=)En månad kvar <3

Idag är de en månad kvar tills vårat lilla hjärta är beräknat <3
Jag börjar bli nervös! men vi längtar så tills den lilla kommer=)
Skulle på samtal på bb idag men tydligen så hade hon boka konstigt och var ledig men jag fick då allafall se hur BB såg ut och jag kan säga att de pirra i magen! de börjar kännas ganska nära nu=)

Tänk att bara för några månader sen jag satt med dom två testerna i handen och bara satt och titta och kunde inte förstå att jag var gravid och nu sitter jag här och har bara har fyra veckor kvar!
De är helt obeskrivligt!
Detta år kommer bli helt underbar! De då vi blir föräldrar=) Livet tar ett stort steg och det känns så bra!
och dessutom att skaffa barn med Jocke som är den finaste som finns<3 Och han kommer blir den underbaraste pappan=)
De kan inte bli bättre!

Om jag ska titta tillbaka på min graviditet så har de varit jätte bra! Svin trött i början och illamående..men de var sånt jag räknade med..Men efter några månader så mådde bra=)
De är nu på senaste månaden jag börja bli trött igen och att jag orkar inte mycke knop..
Men i helhet har min graviditet var jätte bra=)

De är en livlig liten krabat i magen=)..Den lever om för fulla muggar varje dag<3..De är så kul och sitta och titta när de rör sig=)De känns så sjukt att man har något där inne :p

Och vikten som jag varit orolig över i början är jag inte längre :p..Jag lagt på mig 9 kilo..Jag har aldrig vägt så här mycke! men de är som bara mest magen som växt..men de är ju en månad kvar så får se hur mycke man växer :p

Vi längtar då allafall så till Hjärtat kommer ut<3
Nu är de bara vänta För man vet aldrig när lillen tänkt komma=)10/1

Skam den som ger sig !...Jag har ju flera mejl klaga på detta dagis under mig, som för övrigt var ganska lugna i morse förutom när dom börja sjunga och hade stamp låtar..Väldigt trevligt!..
Men i alla fall så ringde dom idag och skulle fara och kolla över rummet som är under mitt sovrum för de är ju där dom är och lever om..så han skulle kolla om de går och ljudisolera taket i de rummet..
Å de känns super! att dom lyssnar på mig..jag skrev att jag ville ha sänkt hyra..men då var dom minnsan snabba och ska kolla på problemet..Snål Lybo!haha..ja men de känns bra att dom lyssna till slut så ska inte klaga på dom=)


Och till kommentar
"ni visste väl att det var ett dagis där innan ni flyttade ditt så har man så svårt för ljud så då skulle ni inte ha flyttat ditt"

Om du inte läst min blogg tidigare så har jag skrivit en förklaring om detta, så jag ids inte säga nå..
För varför ska jag ta en disskution med någon jag inte våga stå för sin åsikt!
De är lätt och vara kaxig bakom dataskärmen när man kan vara anonym..
Fegt tycker jag !


Snart blir de ett besök på BB, spännande!
9/1

Då var helgen över..Ja jag märker ju inte av helgerna eftersom jag bara går hemma :p
Men även fast jag är som bitter så har helgen varit bra=)..I lördags så var vi till Jockes tremänning Anna och hälsa på=) Sedan Såg Jag och Jocke film för att sedan vara fyllechaffis och hämta Åsa från krogen..hehe:p
Igår städa jag och Jocke bort julen..lite tidigt men lite skönt ändå=)

Idag är de skola som gäller=) Men börjar inte förren halv tre så jag har tänkt plugga nu, för den ska vara klar läxan idag..och jag inte orka plugga alls..hehe..Ja, jag är lite lat!
Men man tar sig då upp på morgonen allafall..Ungarna på dagis har kommit tillbaka igen..NOOO!!..Jag som har haft de så tyst och skönt utan dom..Dom har skrikit och sprungit omkring och bara levt jävulen!
Jag har skicka ännu ett mejl till Lybo om att få min hyra Sänkt..Ja jag ger mig inte! bara för att de är dagis så får dom göra som dom vill men kampen fortsätter!

Ja Apropå de så hade jag och Jocke JÄVLIGT tur i lördags för när vi kom hem från Anna på kvällen stod securitas på parkeringen..å jag vart som orolig och sa de till Jocke..För jettan stod nämligen på en besökande plats och var helt över snöad..Jocke som bara " lugn, inte får vi nå böter "..men han stod där ett bra tag..Så Jocke gick sedan till bilen för borsta av den..men då kom han ut med en lapp å då sa Jocke till han att "Du ger mig ingen böter för jag ska flytta bilen" Han som bara "Ja nu hade du tur"..Ja de kan man säga att vi hade..De var tur vi kom när vi kom..
Men man känner sig ändå irriterad för de finns inga parkeringar så har vi nu två bilar och på grusparkeringen så skottar dom ju knappt...
Så får man betala stolpe för 150kr i månaden och dom har varit så dålig på skotta så man knappt tagit sig in..plus att bilen är ju inte äns varm även om har haft i motorvärmaren..Dåligt tycker jag!..Men ta betalt de kan dom och ska höjja stolpen dessutom..*suck*
Jaja vad ska man göra...
Jag hoppas bara jettan startar idag när jag ska till skolan och att jag tar mig ut från grusparkeringen..För idag är de kallt !

Nä nu ska jag plugga!

7/1

Nu har jag varit hemma snart en vecka å jag är redan less!
De händer inget alls kan jag säga..Jag är mest en bitter f***a!..Jag har legat i nattlinne i typ 5 dagar, inte riktigt..
I Tisdags var vi till barnmorskan och gjorde dom vanliga kontollerna och lyssna på lill hjärtat<3..Mitt blodvärde har gått upp och de är jag glad över=)..men då såg hon bakterier i mitt urin så den skulle kollas upp...Är de inte de ena så är de andra!
Igår vad jag och Jocke till Sidberg=)De var trevligt...Eva och Roffe var också där=)) Massa skratt blev de..å de behövdes.
Så nu ligger jag här i sängen och hade tänkt kliva upp och diska och städa lite,även tvätta..Sen borde jag ta en dusch också har inte duscha på flera dagar..Jag är ju så himla mysig :p
Nä ska man göra nå vettigt idag

Jul och Nyår

De är så synd att tiden går så fort=(..tiden bara rusa i väg..

Jag åkte hem dagen före julafton.åkte buss till Skellefte resten av biten åkte jag bil med Johanna och Jimmy=)..fy sånt oväder de var!..Spendera kvällen med Micke och hans nya tjej Jenny även Johanna och Jimmy kom=)
Sov sedan hos mamma=)..Som vi spendera sen hela förmiddagen på julafton åt julbord till lunch och öppna våra julklappar..Jag hade varit mycke snäll i år med :p..hehe..blev jätte nöjd över allt=)Mamma har en förkärlek och köpa massa saker..
Eftermiddagen for vi till pappa som bestod av ännu mer julbord till middag och ännu mer juklapps öppning:p
Kvällen spendera vi att spela massa spel och hade så mysigt=)
Juldagen var jag och mamma till Morfar<3..På kvällen vart de fest Med Micke och Jenny=)..Johanna och Min fruga var med=))..så massa gamla hemvändare..hehe..de var trevligt=)..Vi hade tänkt oss ut men de sluta med att vi vart kvar hos Jenny och bara snacka=)
Resten av veckan så vart de mycke gå på stan..Shoppa en del och äntligen så fick jag utnytja mina två presentkort på hm som jag haft över ett år:p..Träffa Helena, Vicky och Anna..Var även till Boden en dag och var med Marie<3
Träffa även Jeanetten en dag=) och Var även förbi min faster en kväll=)..Var även till Gullan och träffa hennes lilla Arvin som är snart två månader=)
Som sakt har man haft hela veckan fullt upp=)
Nyårsafton var vi gamla vanliga gänget=) men saknade Marie och Magnus!..Vi var hemma hos Vicky och Anders=) Sedan for vi till stan och såg på fyverkerierna=)..Var svin mycke folk!..men jag har inte vart på stan på nyår på flera år..Var sedan på någon fest som jag inte kände men de var trevligt=)
De var inte riktigt de nyår som jag hade tänkt mig..men de var för att vi inte visste nått, vart vi skulle vara eller nå..men de vart bra ändå=))
Tack alla fina där hemma!
Massa Kärlek till er<32011

Jag sitter här och tänker tillbaka på året..
De hände en del..
Jag tappade en vän, älskade lilla Anders! R.I.P..Jag höll på tappa en mycke nära person också men som tur gick de bra=)
Jag har haft besök i lycksele av vänner och även familj=)
På påsken var vi till Arjeplog och körde skoter, sola och pimlpa..De var helt underbart!
Jag har varit hem till Luleå en del och festat och haft de bra=)
Vi var på farmen på min födesledag=))
Jag har haft fyra veckor semester där jag spendera i Luleå=)
Jag, Klottan,Marie,Magnus och Ida var till Bulgarien en vecka=) De var super skönt !
Jag blev även särbo då Jocke flytta till pite, Norrfjärden där han bodde ett halv år
Och sedan flytta vi från våran två till en trea=)
Men största av allt på året var att jag blev Gravid<3

Detta var ungifär de som hände 2011Hemma i Lycksele !

Nu är jag hemma igen..Jag har sakna min lilla kisse!
Men jag hade gärna stannat längre!
Skulle bara lämna några rader=)
Jag är svin trött så ska hoppa i säng nu :pLadda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!