31/5

Då var de torsdag och helgen är snart här.
I måndags när jag vakna så kändes de som om denna vecka skulle bli lång men vips så har den nästan gått!
Jag har inte gjort nå mycker alls och dagarna har bara flugit förbi. Har promenera städa och puss på lilleman..inte alls nå mycke alls helt enkelt..Har bara längta tills veckan ska ta slut..hehe..För på Onsdag åker jag till Lule! JEE!!! Gu så jag längtar! De behövs verkligen att komma hem
Pappa har varit hit i veckan också=) Han sov här Tisdag och Onsdag natt. Det har varit mys! Och pappa var så gullig så han köpte mig en lott också, Tack fina pappa<3 men jag fick inte skrapa den förren han for..Men de blev ingen vinst denna gång heller tyvärr=( men man fick jag vara miljonär för en stund allafall..hehe
Så i morse när pappa for så var jag väldigt avis på han för dom har nämligen åkt till Turkiet nu ikväll..Jag vill också utomlands! Men nu har jag lilleman så de får väntas och vi får njuta av sommaren i Sverige i stället och de blir bra de med=)
Sen så fick jag ju faktiskt åka utomlands förra året till Bulgarien=) Så får tänka och njuta av den resan=)
Nog för att den inte blev som jag hade tänkt mig eftersom jag gick och blev gravid då men jag hade de ändå super bra!

De är härligt med sommar !

Bildbomb från BulgarienDet vackraste jag vet är att se dig när du sover


pisspaus musik

Laleh
Kent
Thåström
Lars Winerbäck
TakidaJag är en allätare så att säga när de gäller musik. Jag gillar nästan all soters musik från rock till hiphop men de finns vissa som jag bara tycker är så jobbiga att lyssna på som jag inte klarar av! Dessa är dom, de finns säkert någon fler men kommer inte på någon just nu men jag kom bara på de när jag lyssna på radio idag.
Jag har gilla takida men jag är så fruktansvärt less på dom så inte sant!
Resterande som står är bara så dåligt! De är nog dom sämsta artisterna som finns..Enligt mitt tycke då

28/5

Då var helgen över och en ny vecka väntas
Min helg har varit toppen! På fredagen var på personal skojj hemma hos min gruppchef Carola där vart de badtunna badning och massa god mat och efterrätt..Jag bada inte för jag är rädd att få möjlkförstockning och sen var lilleman med=)Det blev även massa lekar i mellan :p De blev en massa skratt=) Dom är så fina mina arbetskamrater! Och Carola är fantastisk som ordna allt detta, Vilket jobb! Hon är verkligen en diamant!
Tiden bara rusa iväg så vi kom inte hem förren halv tolv så då var de bara byta om till natt kläder och i säng:p
Å lilleman sova ända till åtta..Mycke skönt! De var ett bra tag sen han sov så bra=) Så tack alla för en bra kväll!

Lördagen var vi ute i de härliga vädret=) sen vänta man bara tills kvällen kom för då var de dax för eruovison som var jätte spännande :p Grattis till Loreen som vann! De var helt magiskt och se! Så nästa år så blir de i Sverige=) De är nästan sugen på fara och se de då..Men de gäller ha pengar :p.. Ja man vet aldrig !

Söndagen var vi ute hela dagen lång! Först tog jag en promenad med vagnen sen drog jag med Jocke ut och vi gick på dollar och kolla runt :p
Sedan satt vi ute på gården och kisse fick komma ut en stund som vart helt till sig han kuta runt på gården som en tok..haha..

Idag har jag inte gjort allt för mycke..städa lite och sen varit ute och gått..men idag har de inte varit så bra väder..De har blåst som tusan!
Så nu sitter man här och lyssnar på musik och väntar på att dagen ska ta slut


Här är bilder sen fredag :


Morsdag <3

Grattis kära mamma på morsdag!
Jag hoppas du har haft en toppen dag men de vet jag att du haft för jag har prata med henne telefonen=)
Puss och Kram till världens finaste mamma <3 Och världens bästa mormor=)Detta år är de första gången för mig med och kunna "fira" morsdag=)
De känns konstigt men så bra!
Att vara mamma är helt fantastikt! Även om ibland kan kännas jobbigt med lite sömn och många känslor och inte känna sig tillräcklig och frustrerad men alla har dåliga dagar och de tar man sig egenom och man är ju inte själv om dessa tankar därför känns de så bra att kunna prata av sig med tjejkompisar som gått egenom samma sak och allt känns då mycke bättre och då tänker jag att jag är den bästa mamman jag kan vara och jag gör mitt bästa!
De är inte lättaste att vara föräldrar
Men alla dessa stunder överväger alla underbara dagar man får=) Att få följa med lillemans utveckling han är så underbar och fin min lilla kille<3 och de skulle man aldrig vilja byta ut för alla pengar i världen!
De är helt obeskrivlig kärlek jag känner till Oliver <3
Tänk att vi fick en sån underbar liten kille!
Vårat mirakel!
Man blir så lycklig när man tittar på han man kan nästan inte sluta titta på han
De finns inget bättre än att hålla om han och snusa och pussa på han <3
Jag har då som första gången för mig på morsdag fått blommor..Ja jocke köpte men dom var från Oliver..hehe :p


Vill Ha !

Thats so me !
Fredags Fin =)

Både Oliver och mamma har gjort oss lite fredags fin=)
Han är så stilig i sin shorta som han inviger idag!=)
Vi ska åka till ekorträsk ikväll där de blir massa kul med arbetskamrater=) De ska bli super kul!

24/5

Hejsvejs i Lingonskogen :p
Snart helg igen..hehe
Ja veckan har varit bra och med blandade känslor...Natten mot Tisdag så ville absolut inte Oliver sova och dagen kändes bara skit! Vill helst bara glömma den dagen! Men pappa kom på kvällen så då blev de mycke bättre=) Han har varit i Ume och jobba å så fanns de inga hotell lediga så då kom han hit=) De var skönt och ha pappa här även om de inte var så mycke tid eftersom han kom på kvällen..Han har sovit här i natt med=))

Onsdagen kändes så mycke bättre även om lill killen vakna tre så somna han om efter sju och vi sov ända till halv elva..så skönt! När vi vakna så såg vi på reprisen av eruovison och Oliver sjöng med eller ja på sitt eget lilla vis då..haha..söt killen! Vi hade så mysigt<3
Sedan på kvällen så var jag och gick guldruschen..ja jag trodde de hette vårruset men de är i Ume..jag har inge koll på sånt..haha:p Vi var tio stycken från jobbet som gick och de var toppen väder! De var en del folk som gick..Jag hade med lilleman som sov i stort sett hela tiden. de var dock lite jobbigt i början att gå med vagnen bland allt folk å de var typ nästan bara jag som gick med vagn..hehe:p..Vi gick den längre streckan 5km..å de gick vi på 49 min=) När vi väl kom fram så fick vi en kasse med smörgås, festis och banan..så vi satt på gräsetoch käka=) Ja å så vann jag ett pris på mitt nummer så fick mig en strandfilt, De var inte dumt=) De var allafall nånting:p och jag som aldrig brukar vinna annars så de var kul :p..Men de var en toppen kväll! Med skön promenad och med fina arbetskamrater <3 De måste göras om!

Idag har så försökte jag söva lilleman hela morgon och förmiddagen..han sov stund vis några minuter men sen vid halv tolv så gav jag upp så då var de bara kliva upp! Men solen sken så vi tog oss en promenad till stan då jag gick in på försäkringskassan och bad om hjälp med sjukanmälan för de inte ha funka för mig via nätet..eller de har inte funka att friskanmäla sig så att säga..Men hon sa att de ska funka men hon hjälpte mig allafall och fylla i papper...Jag har ju inte vetat att man ska sjukanmäla sig när man är föräldrarledig för då förlora man inga mammadagar å jag som varit sjuk så mycke..Suck!Jag borde ha frågat innan men de är ju inte så jäkla lätt och tänka på de när man försöker lista ut med föräldrarpenningen..Jaja men de inget och göra åt nu utan jag har sjukanmält mig denna månad allafall!
När jag varit klart där så gick jag till konsum för att köpa mig varmkorv och festis eftersom jag inte fått i mig nå mat..Så traska jag hemåt och surra med brosan i telen medans=)
Satt mig vid svärmors ballkong ett tag där Sara och Malin satt..Gu så skönt de var i solen! Så härligt att de börja bli varmt! Å så blir man på så bra humör också=)
Gick hem sedan för att ge lilleman mat och ta mig en dusch för sedan gå till svärmor igen och käka grillat=) Även Margareta och Bengt var där=) Toppen gott med grillat! Tack för maten=)
Så nu efter denna trevliga dag så ska jag nu sätta mig och se eruovison och hoppas nu Sverige gå vidare=)
I morgon väntas badtunna och mat med jobbet, Så kul de ska bli!
Ha en trevlig kväll alla !


Bilder från Guldruschen :Underbar Känsla !Att vara gravid är den mest underbara känsla som finns! enligt mitt tycke
Att känna hur ett litet mirakel växer och få känna hur de rör och sparkas är helt fantastiskt!
Nyfikenheten som finns om hur den ser ut och vad de blir för något men framför allt längtan om att få träffa den lilla
De finns ingen bättre känsla tycker jag
Det är helt fantastiskt hur de kan växa nått inuti sin mage
Jag hade en väldigt bra graviditet=) Hade lite illamående och var väldigt trött men annars så njöt jag av att vara gravid.
De är kul och sitta och kolla på bilder sen graviditeten och bara njuter! Vilken kula man hade..haha..Men jag uppfatta mig inte så rund..Visst man var lite små less på slutet men de var underbart och vara tjock..haha..
Jag längtar till nästa graviditet..haha..Men de får vänta några år till dess :p Och man får hoppas att man får må lika bra nästa gång=)
De är verkligen en upplevelse att vara gravid !
<3 


21/5

Jag har varit lite dålig på uppdatera men jag har haft min mamma på besök så har inte orka blogga:p
Min mamma kom i Onsdags kväll=) De kändes så bra att ha mamma här igen eftersom vi inte träffas så ofta=(
Och vi har väl inte gjort allt för mycke..Varit ute och promenera sen varit till svärmor en sväng..Sedan var vi på dollar och kika runt för sedan baka inför dopet=) eller de var mest mamma som gjorde allt..haha..de ända jag gjorde var att riva morötter och leta recept :p Vi baka nämligen morotskaka och sen gjorde vi två sorters rulltårta=) Så de känns bra och ha de klart=) De är förstås en liten del kvar som tårta men de bakar jag senare när de som börja bli dax!
På Lördagen var vi upp till Sidberg=) Åt lunch och bara prata =)
De har blivit också en del god mat också så klart!
Så de har varit toppen dessa dagar! Så skönt och få rå om mamma lite<3 och jag även fått lite avlastning och inte behöva göra så mycke..mamma har sköt disken :p hehe
Söndag morgon när hon for så kändes de lite jobbigt att hon for=(..De är trist att de ska vara långt mellan oss och synd att min familj inte få träffa Oliver så mycke=(
Men de är som de är! å man vet aldrig man kankse flyttar tillbaka en vacker dag=)
Men i allfall så har helgen inte kunnat bli bättre..eller ja att man slapp var sjuk! Jag inte varit helt pigg..Jag har haft ont i halsen som tusan och varit förkyld..Jag har också kännt mig ganska så trött..Uch så trist de är med detta!


Man har ännu en gång fått känna hur kört livet kan vara
En gammal bekant från förr har gått bort=( och jag blev så paff när jag hörde de!
Jag trodde jag skulle slippa sånt på ett bra tag..men icke de! de bara fortsätter försvinna unga människor
Nu får de vara bra tycker jag!
Denna bekant har väl inte umgåtts så mycke men vi har träffas via UH(Ungdomenshus) och vi har inte sätts på flera år men de är mycke trist de som hänt=(
Han var en mycke rolig och skojja mycke och man skratta alltid när man träffa han=)
så Vila I Frid Jonathan

Mamma Älskar dig <3


Sommar snart !

Nu längtar jag verkligen efter sommarn!
Jag vill ha värme och massor med sol! och jag vill att gräset ska bli grönt
Denna sommar är första sommar som mamma och de känns så otroligt bra! De känns också otroligt bra att vara ledig HELA sommaren=)
Vad ska man göra i sommar då? Jo, Så snart de blir Juni så blir de fara hem till Lule <3 och där blir de stanna ett tag..Å umgås med familj och vänner<3 För nu var de ett tag sen man var hem=( Så man längtar så mycke efter alla! Hur länge jag stannar vet jag inte men jag kommer åka till Lycksele nån gång mellan åt också så klart! Sedan fyller jag år, inte för att de är så mycke å fira..haha..Jag har inga planer än vad jag ska göra då eller vart jag är men får se vart man är?!..Sedan ska vi på bröllop på Jockes kusin.
Sedan i början i Juli så blir de dop för lilleman=) Så jag måste börja baka snart!
Och i Augusti så hade jag och Oliver tänkt fara ner till Örebro till min älskade Tove<3 och hennes lilla Elina=) Oj så kul de ska bli och träffas! De var så länge sen vi sågs sist så vi har massa att ta igen! Jag längtar verkligen efter henne! Jag kunde inte fara till henne förra sommaren för då var hon tvungen jobba=( men nu är vi bägge mammaledig=)
Så man har massa saker att se framemot så denna sommar kommer bli toppen! =)
 Från Bulgarien =)


15/5

Ja denna dag har känt så otroligt lång!
Och den har inte varit så specielt bra=( Ja bort sätt att jag varit sjuk alltså!
Jag vakna i morse och allt var som bra=) Åt frukost å allt kändes så bra..Myste med Oliver och han surra på=)
Gav han mat och han somna sen..å då börja jag känna mig små frusen och trött så jag gick och la mig..men efter ett tag börja jag tog frysa så låg och hacka tänder..Till slut så gick jag upp för de gick inte sova så jag ställde mig i duschen ett bra tag å jag kände mig inte pigg alls! Jag börja må lite dåligt och kände mig lite svag..Gick och la mig i sängen igen och kolla tempen..Men givetvis hade jag feber igen! Så jag fråga Jocke om han kunde komma hem å de gjorde han..Å då kom Sara hit och tog hand om Oliver, Tack fina du <3
Vi for då till vårdcentralen och tog blodprov, men jag vart helt yr och kände att skulle nästan svimma när jag skulle gå ut därifrån usch så obehagligt! Jag må ha tagit massor med prov men jag hatar verkligen blod! Jag får panik! Jag vet inte varför men de är min skräck..
Fick även kolla hur hjärtat jobba och jag fick prata med min läkare..Hon har ingenaning vad de kan vara! Och jag hoppas dom kommer på vad de kan vara
Sedan kvart över tre for vi och vägde å mätte lilleman=) Han växer så bra och de är ju bra de! Han fick också sin första vaccition en spruta i vadera ben samtidigt..Han skrek men när Jocke tog upp han så var allt bra igen=) Jag tyckte han tog de ganska bra ändå=) Får se nu om han få nå feber..Får hoppas han slipper!
Sedan käka vi middag hos svärmor=) men jag kände mig inte så specielt social..Jag var bara mest trött..Så när jag kom hem så la mig direkt och har sovit i flera timmar och proppa massa alvedon men febern gav inte med sig alls! Men nu jäkla så gav de med sig så nu har jag ingen feber och jag känner mig piggare tack och lov=)
Men jag har legat och svettas som en gris! känns som man svettas bort :p
Nu sitter jag här och fundera på om man ska hoppa i säng snart för i morgon kommer min kära mamma till Lycksele <3 De ska bli skönt och träffa mamma=) Hoppas bara inte febern kommer tillbaka bara!
God kväll på er!
14/5

Ja då har helgen pasera och man har inte gjort allt för mycke..
Fredag natt så vakna Oliver tjugo i ett och där for min natt sömn..Men de gick bra jag var på bra humör så de gjorde mig inget..men tröttheten kom i kapp mig sen på morgon sidan..å Jocke tjata på mig om att fara men jag var tvungen sova en stund för att orka hålla mig vaken..Men till slut tog jag mig upp och vi drog till Sidberg=)
Där Jockes farmor sydde upp mina jeans...De var mycke snällt<3 och sedan fick vi en go lax till lunch=)
Bara en mass mys var de !
Söndagen så låg ja mest för då hade jag feber och sen då akuten..Jag var så slut på igår! Vi som hade tvätt tid men inte blev de av för att man satt på akuten..å lägenheten såg ut som ett bomb ned slag! Jocke städa lite grann
Idag så vakna jag med världens förkylning och har snora hela dagen..Less! Oja!
Sedan tvinga jag mig själv och städa resten..Sedan så erbjöd sig Sara att ta Oliver på en promenad å de kändes att de behövdes och få lite ensam tid..Tack snälla Sara<3 Du är guldvärd!
Så jag tig mig en dusch och bara tog de lugnt=)
Nu ikväll har jag och Jocke varit ute på en promenad=) De har regna och varit dåligt..men nu på kvällen blev de sol=) men dock så blåste de så de var kallt..
Nu ska jag lägga mig och sova, jag är inte riktigt piggNär Oliver sover så passar kisse på att ta lite ensam tid med mig <3


Sjuk

Jag trodde jag hae fått bort denna feber och var glad att jag inte haft de på typ en månad
Jo men tjena!
Igår kände jag mig inte riktigt kry=( och börja frys och känna mig trött och orka inte..Ja men självklart så hade jag feber!
Jocke hade hand om Oliver medan jag sov i nån timme..Men var inte alls nå piggare när jag vakna utan då hae jag huvudvärk=(
Min läkare hade sakt sist att jag skulle fara in och ta blodprov när jag få feber för att dom ska kolla om dom hittar nå..Så jag åkte in till akuten för de var helg så då är vårdcentralen stängt..
Och enligt min läkare så visste dom om de på lassa..
Jag var så orkeslös så jag kände att jag orka inte köra bil så Jocke skjusa in mig=)
Oliver fick åka till Farmor=)
När jag väl kom dit så hade dom ingenaning om detta och att dom inte fått nån information om detta..å dom tar inte blodprov men jag fick allfall komma in å jag fick göra att pissprov och sedan satt jag och vänta i två timmar!! Och ingen kom..Folk pasera mig..Så less jag vart!..Visst jag vet att dom har mycke att göra och lite personal men e tar två minuter och ta prov..och pissprovet de stod i två timmar..så kan de inte gå till!
Jag var nog trött och orka inte sitta där så jag for sen...

Och nu har man legat hela morgonen och svettas som en gris! men febern är borta..
Men inte nog med de så har jag åkt på världens förkylning också!
Ja men varför inte få nått fler när man lika gärna blir sjuk!!
Jag är så less på detta!
Jag vill vara en frisk mamma
Men ända sen jag fick Oliver har jag varit sjuk om vart annat=((
De är inge kul alls och inte ha nån ork..å så ska man ha hand om en liten..

De är ju nått som inte står rätt till för så här ska de inte vara !11/5

Ja då var de fredag igen!
Jag har inte gjort så mycke..
Onsdag var de riktigt skit väder så då ides jag inte promenera så då tog vi en tripp till stan och jag handla hårfärg till mig själv :p och sedan köpte jag ett par shots hängselbyxa till Oliver=) Han blev som sakt 3 månader<3 Så jag tänkte jag måste köpa nå..hehe :p
Sedn drog vi en sväng på dollar hitta inget jag ville ha!
När jag kom hem så lagade jag lasange till middag och även Sara och Åsa var hit och åt=) Så kom Malin senare och käka :p
I går så var jag ute på promenad sedan myste jag bara mest med Oliver <3
Idag har vi också varit ute och gått sedan på lunch kom Jocke hem så då for vi på Jysk där jag köpte förvaring till Olivers rum och sen köpte jag fyra sittmadrasser till utestolarna för Jocke köpte nämligen nya utemöbler=))
Ikväll händer inte mycke alls..De blir väl glo på tv..


 Fick blommor av Jocke idag <3


Barnrum

Jag har suttit och kolla in massa barnrum=)
Jocke köpte ett skrivbord igår och har nu flytta ut ur Olivers rum så tänkte jag skulle göra i ordning de=)
Just nu ser de mer ut som ett rum som vi bara samla en massa grejjer!
Allt han har är en säng..Så de kommer bli lite tomt när Jocke kastar sitt skrivbord.
Än så länge så sover han i vårat rum i vaggan och har som ingen utnytjande av rummet men till hösten så kankse han börja på sitta och bli lite större..
Jag har ju noll insparation om vad man äns ska ha i ett småbarnsrum men efter ha kollat runt lite så har huvudet börja sätta igång och jag fått lite idér vad jag ska köpa=) Så nu känns de bara kul!
Jag har inte tänkt ha nå märkvärdiga grejjer men lite saker som fyller ur rummet mer och är bra att ha=)
Jag skulle helst vilja åka på ikea där finns de säker massa ! Men får se om man tar en tripp kankse i sommar när man lika är uppe i norr :p
Men jag har buda lite tradera också så hoppas jag lyckas få de=)
För ekonimin är ju lite trång så man kan inte köpa allt för dyra grejjer men man hittar nog saker för bra peng=)
Annars får man sprida ut inköpen att man en månad köper en sak och tar den andra nästa=)
De kommer kännas så bra när de är klart=) (Bild lånad från google)


3 månaderIgår vart Oliver 3 månader!
Han börja bli så stor min lilla kille de går nästan för fort !
Man märker hur han utvecklas.
Han skrattar jätte mycke nu och surrar i massor=) På bilderna så surrar han och man blir så glad när han surrar de är så kul!
Han har ju också vänt sig från mage till rygg och de dröjjer väl inte länge tills han vänder sig helt :p
Han har börja se på längre avstånd och följer med blicken bra=)  Han är även duktig och hålla upp huvudet men de har han kunnat göra redan vid första månaden=) Han är så duktig min lilla kille!
Man märker också skillnad hur han är när de är folk här..Han surrar inte lika mycke som när de bara han och jag
De är så kul att han ler när han ser andra och han blir alltid så glad när Jocke kommer hem från jobbet.
Han har nu verkligen börja skapa en egen personlighet och jag är så stolt över att vara mamma till en sån fin kille <3
Jag är så stolt över han <3 <3


8/5

Man blir så glad av att våren har komit och de har börja bli varmare=)
I natt har de varit en sån där jobbig natt=/..Lilleman vakna vid två och ville ha mat och somna om vid bröstet men när jag själv väl tänkte vända mig om för att somna om så vakna han å så var de kört! Inget gick och jag trött..Jag försökte få han och somna om i vaggan sin men han vägra..Frustrationen växte och blev även till irritation..till slut så tog jag upp han för att amma igen men han vägra ta mig..Nä jag orka inte så la ner han igen i vaggan men de gick inte..Å Jocke arg för att jag lät han skrika..Så han tog upp han en stund och han tystna men la ner han igen så var de igång igen..Men så lyckas han få igen ögonen och hopp om att han somna..men icke bara nån minut och sen var de lika igen..tillslut så gav jag han flaska och de var som nästan bra men ändå inte de gick inte å söva om han..och varit vaken sen två så tog jag han till sängen för jag såg att han var så trött och la han vid bröstet ännu en gång och då jäklar sög han tag å så somna han och då var klockan sex nån gång och jag kunde då vända mig om för att sova och gott sov vi bägge två! Ända till nästan tio sov..Gu så skönt!
De är inge kul med sådana nätter och inge funkar och man blir så ledsen samtidigt man känner frustation..Man känner då som en dålig mamma!
Jag visste inte att jag skulle känna dessa känslor..att man nästan tappa tålamodet å jag som brukar ha bra tålamod..Jag vet inte vad som har hänt med mig
Lilleman var då glad som vanligt och skratta när han vakna=) Och solen lyste så man vart som på bra humör igen=)
Så jag fika frukost och sedan städa jag lite, dammsög och så..Oliver han satt snällt i babysittern=)
Sedan tog vi oss en promenad=) och när vi kom tillbaka satt vi ute en stund men han sov inte länge så då var de bara in för att ge han mat :p
Sedan tog jag och diska och när Jocke kom hem så tog jag mig en dusch med Oliver satt i babysittern och somna<3
Efter middagen kom några av mina kära arbetskamrater och fika<3..Jag måste bara säga de igen att jag har dom finaste arbetskollegor som finns !<3
Så fick jag eller Oliver kläder i present=) Dom var så fina ! Tack så mycke<3
Så vi har surra och de har varit så trevligt! Tack för i kväll Centrum <3
Oliver han somna i famnen så skönt så när dom for så kunde jag bara lägga ner han, Så Skönt !
Nä nu ska jag lägga mig i säng och se om jag får mig nå sömn
God natt !

7/5

Jag vet inte vart dagen har tagit vägen den bara försvann och nu är den snart över!
Fast man vakna tidigt fast jag och lilleman somna om så gott vid fem kanske och sov ändä till efter åtta,Skönt!
Vi låg i sängen till nio nån gång och lilleman låg och skratta och rörde på sig..Man kan inte ha mysigare mornar än att ligga i sängen och titta på Oliver och se han skratta, De är lycka!<3
Klev sedan upp för och duscha medans lilleman fick sitta i babysittern och titta på och de går så bra=) Han är så lugn när jag duschar=)
Efter de så blev de matning för både mig och Oliver=) De var så härligt väder ute..Solen sken=) Så underbart! Jag blev så bra humör=) Vi gick ut på en promenad och han somna ganska så fort..Han låg och titta på mig ett tag men slockna rätt fort=)..Han är ju bara för söt i sin mössa!<3
När vi kom tillbaka så satt jag ute en stund och sola..Mycke härligt!Nu vill jag verkligen att sommaren ska komma!
Efter ett tag så blev de lite kallt när moln börja komma så vi gick in där jag tog de lugnt ett tag och Oliver sov ett tag till..Vakna sen perfekt tid för lite mat för sen dra iväg på BVC för föräldrarträff=)..
Jag har ju missa lite för jag var borta förra gången för jag var i Lule då..Så de var synd att jag missa för de är rätt intressant och man kan lära sig en del..
Idag prata vi om Infektioner att barn kan bli lätt förkylda och saker man kan tänka på..Så fick vi säga hur vi har de..Sedan prata vi även om mat om när man ska börja ge och vad man kan ge å så då gick vi även lite in på sömnen lite..
Men de var trevligt=) Oliver han satt så snällt i min famn och surrra..hehe=)
När de var klart så for vi och handla lite=) Och Oliver somna så sött om i bilbarnstolen=)
När vi kom hem så diska jag lite och så kom Jocke hem perfekt tid så jag kunde springa ner och börja tvätta=)
Käkade sedan mat och de blev lite rester :P För sedan kom Glenn och Johan hit=) Johan var på besök från Norge så de var trevligt=) Sprang några gånger till tvätten mellan åt :p
Så sedan när dom farit så ställde jag mig och börja baka cheesecake..*mm* så gott! De var länge sen! men de ska ju stå ett tag i frysen så den får stå och gotta sig till i morgon=)
Man har ju hunnit med en del idag=)
De har varit en trevlig dag!
Nu har Oliver somna så jag ska krypa ner till sängs och sova
God natt !

Jag Saknar dig så mycke Tove! Du är så fin<3 Jag blir så glad av de du skrev på sms
Du är dom bland dom bästa som finns!


KroppenMan är ofta som människa aldrig riktigt nöjd med sitt utseende och de är inte jag heller..Jag har inte så bra självförtroende och därför blir man inte nöjd..Visst jag har aldrig varit "fet" i mitt liv men jag har ändå aldrig känt mig smal heller..Jag kan tycka att man ska ha lite kurvor..
Jag skulle gärna vilja få bort lite fett på sidan som hänger ut..
Men efter graviditet så får man räkna att kroppen inte riktigt är den samma..Och jag har absolut ingen panik heller och ändra på de heller..Varför ska man ha de?..Jag går mina promenader och tar de lugnt och njuter av att vara mamma=) Träna de hinner jag sen
När man ammar så går man ju ner en del och jag har princip gått ner all gravid vikt..Men man är ju så hungrig hela tiden när man ammar så man skulle kunna äta hela dagarna och jag är så söt sugen också så jag går lite upp och ner i vikt nått kilo så där..Men de kommer en tid när de går över=)
Och egentligen mår jag ju bra och så man borde peppa sig mer att jag duger för den jag är!
Visst att vara för tjock eller för smal mår ju inte man så bra över men så länge kroppen mår bra så är de okej..För alla kroppar ser ju olika ut
Så därför lägger jag upp denna bild, Så här ser jag ut och de är helt okej !

6/5

Helgen har varit toppen !=)

På fredagen så var jag en sväng på stan och kolla lite på åhlens och sen var jag och lämna igen läxboken på tannbergsskolan=)..Sedan for jag till Layal och fika..Jätte trevligt!=)..Hennes två flickor gillade verkligen Oliver..Så söta! När jag kom hem sen stod middagen på bordet..De är inte dumt de! Efter middagen for vi upp till Sidberg=)Mys! Oliver slockna i bilen på vägen hem och han sov sen för natten=)) Eller jag han vakna vid två men somna om sen vid tre=)

Lördagen var de ju riktigt skit väder!Så var bara inne hela dagen..Så jag passa på att städa och byta gardiner i alla rum=) Så nu är de fint igen..eller ja nu börja de bli liite stökigt igen..haha..å man får dammsuga ofta när man har katt!
Vid sex kom Malin och Marcus och var barnvakt år Oliver för jag och Jocke for iväg på bio och kolla på The Avengers i 3D..Skönt och få lite ensam tid bara jag och Jocke<3
Men de kändes konstigt vara utan Oliver..Eller jag har ju varit bort nån kväll men då har ju Jocke haft han..men nu var Jocke med och de kändes som man hade glömt nått och kunde först inte riktigt slappna av men när bion börja så tänkte jag inte så gick de slappna av..Filmen var väldigt bra! Men inte riktigt så jätte bra..men de är väl för man hade höga förväntningar..Men den var grym i 3D!
De var skönt och komma bort för en stund bara vi två <3 De behövdes! Så stort Tack till Marcus och Malin för barnvakten <3

Idag har vi inte gjort heller allt för mycke..Vi har varit ute och promenera och sen har Sara varit hit och surra en stund=))
Så har även jag och Oliver bada=) De var så mysigt och ligga och bada med Oliver i badkaret<3
Nu ger Jocke mat till Lilleman och försöka söva han=)
Så de blir inte så mycke mer..glo lite på tv och titta runt på internet

Hoppas ni har haft en bra helg för de har jag haft=))Sötnosen !

Han är ju bara för fin <3

<3


Min lilla drömmare som önskar att han var uteJust nu känner jag att de nästan kommer tårar, känner mig så deppig på nå sett..men jag vet inte varför?!

Har väl Hemlängtan kankse?!

3/5

I natt var ingen bra natt..Hade en ingen glad bebis och ännu mindre glad och trött mamma!
Han som ju som sakt efter tio igår men vakna igen vid ett..Jag försökte söva han och vagga han..trött som jag var Och kankse dåligt natt eller morgon humör hur man nu ska säga de..till slut så tog jag upp han försökte amma han men han vägra ta mina bröst utan bara skrek..
Och innan de på dagen hade han knappt tagit dom heller..
Så frustration, less och ledsen över att han inte ville ta mina bröst jag la ner han i vaggan igen..men de funka inte till slut så tog Jocke upp han och gjorde ersättning till han..Så jag la mig och andas en stund för sen kliva upp och vara med killarna..Han somna då sen igen men vakna sen när Jockes telefon ringde vid sex..Å han har inte lite hög volym heller! Så trött och dåligt morgon humör svor jag åt Jocke..
Jag kan få ett sånt dåligt humör när jag är trött..Och när min stubin inte är lång..jag försöker behärska mig..för de är ju stackars Oliver som de går ut över..han kan ju inte rå för de...Men jag får dåligt samvete varje gång och blir så ledsen när jag blir så arg...Jag måste skärpa mig mer! Jag måste andas och ta de lugnt..Jag får inte bli arg! Och Oliver är ju så snäll ändå och jag har ju fått sova om nätterna..Jag är väl bortskämd när de gäller de å de kommer sådan här nätter ibland de är bara intala sig de..
För jag älskar ju min lilleman<3
Men alla har väl dåliga dagar antar jag å de går ju över..Lilleman värkar glömma fort för han skratta så mycke sen..<3
Även om han inte förstår så brukar jag säga förlåt och pussa han och säga att mamma älskar han=)
Han somna allafall till en stund sen..och sen när han vakna så försökte jag amma igen..å de värkar funka lite men bara på ena bröstet? så jag försökte inte ge han ersättning alls..Men han verkligen protestera så till slut gav jag upp och gav han ersättning
Jocke kom sen hem med lunch=)) Sedan tog vi oss en promenad och Oliver somna direkt vi kom utanför dörren..så skönt! Och sover än=)
Nu sitter jag här och tittar ut på de tråkga gåra vädret å fundera på om jag skulle städa men jag orkar inte just nu..så tänker slöa en stund och se sen när lilleman tänkt vakna igen..
Tjohej!2/5

Då var onsdag snart över!
Jag har inte gjort så mycke alls dessa dagar..Jocke har då varit ledig måndag och tisdag så de var ju skönt och ha han hemma..Vi har promenera och sen har vi städat förrådet eller som jag kallar "walk in garderoben(vet de tusan hur de stavas på engelska,haha!) De var skönt och få rensa lite=) Så nu är de fint där inne! och har också hunnit med att städa min kläd garderob för där var de bara kastat..tänk så mycke kläder man har! Jag har massa kläder jag har haft i flera år..de är som att jag packar på med nytt men inte gör av med de gamla..men nu jäkla tog jag en rejäl rensning! tog bort allt som är hål i och de som jag verkligen inte andänder och vet att jag aldrig komma och göra heller..och jag fick ihop en del! Men nu är de så fint igen=)) Så nu är de bara in med nytt..haha..nä skojja bara :p..men jag älskar kläder och de är så kul med nya plagg! men de får ju gå till en gräns..Så ska inte försöka att shoppa för mycke i år :p..Å så mycke mer har man inte pyssla med..
Idag har jag varit på en promenad och sen städa lite och bytt sänglakan..
De är så trist att gå hemma! De är trist och inte ha nått att göra..Visst jag har ju Oliver<3 men man vill som ändå göra nått annat eller bara sitta och surra med nån..Ja man har ju hemlängtan..men vi åkte till Umeå så har inte riktigt råd att fara till Lule denna månad..tänkte om man spara kankse lite så tar jag de nästa månad och då tänkte jag försöka stanna två veckor minst! Ja mena nu är jag mamma ledig så jag skulle ju kunna åka när jag vill men då är de med ekonomin..
Jag som trodde jag skulle typ bo i lule innan jag fick Oliver...men de var inte så lätt som man trodde och nu när han är så liten är de inte lättaste och bara fara någonstans..Å komma i rutin och lära sig lill killen är inte de enklaste..
Men sen får jag besök av mamma snart så de blir bra=))
Nog med om de
Nu sitter jag och lyssnar på lasses för att jag har hållt på söva Oliver och jag tror att han har somna nu..Så jag hade tänkt mig he mig i säng..Börja bli lite trött
God natt !Skilsmässobarn

För ett tag sen så var Blondinbella på morgon tv och snacka om sitt liv där hon bland annat där hon sa att de är tufft och vara skilsmässobarn..Jag hajja som till..jasså så de kallas de nu för tiden..Ja dom ska då ha namn för allt!
Idagens samhälle så har var och varannan skilda föräldrar så de är som inge nytt..
Och hon kan ju haft en tuff tid och tyckte de var jobbigt..Men jag kan tycka de är lite löjligt utalande..
Man vill alltid ha nått att skylla på!
Jag är så kallat "skilsmässobarn" och mina föräldrar skilde sig när jag var 8..Jag var rätt liten så förstod nog inte så mycke..men jag har då inte farit illa av de..Och på den tiden var de inte vanligt att föräldrarna var skilda..
Men de blev något positivt av de..Vi fick en ny familj och sedan fick vi en fin liten syster på de..Vi har gjort mycke tillsammans och har så många fina minnen=)
Visst de finns dom som far illa och kankse träffar värsta idioten som kankse är dum mot en och då kan man förstå att de blir jobbigt i livet..
Men annars ska man inte gnälla..Ja man kanske är lite ledsen i början men sen så får man tänka framåt..De finns absolut inget negativt att vara skilsmässo barn..snarare tvärtom!
Och jag tycker de bra och skiljas om de absolut inte funkar i ett förhållande..
Men som sakt i dagens samhälle så är så vanligt och alla familjer ser annolunda ut och de är bra för vi är alla olika..
För de behöver inte alltid vara blodsband för att man ska vara en familj

Valborgs minne

Jag minns så väl valborg när jag gick första året på gymnasiet..De skulle vara fest på storsand i g-stad..Och i skolan på dagen så fråga jag Stina vad hon skulle göra och hon skulle inte göra nå så jag fråga om hon skulle med och de ville hon=) Vi var inte vänner då men de förändra mycke att jag fråga henne..de vart början på en grym vänskap och många minnen skulle vi få..Stina var väldigt blyg och prata inte så mycke..Och jag tänkte varför inte fråga henne om hon skulle med=) och de var bästa jag gjort=))
Väl på kvällen så cykla jag, Tove och hennes dåvarande kille som är de största pucko som finns! men de är annan historia :p
Tänk då var jag bara 16 och jag hade aldrig varit full..
De var allafall nästan inge folk där..Då träffade Limpan och Pontus..Dom visste nån fest på Mjölkudden i en lokal och vi följde med..Tove och hennes kille skulle cykla han tog min cykel..men dom kom aldrig..dom åkte vilse och hitta inte..hahaha..De var ganska kul :p dom borde hittat..men dom valde åka hem allafall..
Lokal festen var väl inte så jätte kul men vi drack och jag vart onykter första gången och drack slattar..hahaha..(borde jag berätta sånt?!men man var ung och dum)
Jag minns så väl att när Limpan undra vart jag var och han skulle fråga efter mig så fråga han " vart är den där"och så visa han med handen som att visa att jag var kort..haha..
På den tiden så hade jag fortfarande tider för min far och jag fick lite panik när jag insåg var klockan var..så jag börja gå hem på stor vägen..å de är LÅNGT att gå! Så när pappa hörde vart jag var kom han och genast och hämta mig..Jag satt blixt stilla i bilen och titta rakt fram hela bil resan för att inte pappa skulle märka att jag druckit och han fråga mig om jag hade gjorde och jag sa nej och han sa okej å inge mer så jag trodde då att han gick på de..men vet idag att visste att jag hade druckit..Och nu hade jag inte druckit så mycke så jag var jätte full utan mer "sallongberusad"..Min skalle snurra då och jag tyckte de var lite obehagligt..


Ja vilka minnen man har=) De var tider de! HeheValborg

Jag var ju och röntga mig igår..å jag var lite nervös innan..Så en och halv timme inne så skulle jag dricka 8dl vatten blandat med kontrast och de var de äkligaste jag har druckit,Fy fan!Jag höll evigt på spy och dessutom skulle jag dricka ett glas varje kvart..Jag tänkte hur fan ska jag klara de men de gjorde jag..de var bara bita ihop!
Jocke bytte däck på svärmors bil så han fick komma och hämta lilleman=) Så for jag i väg och först posta tröjjan till mamma och sen direkt till lassa..
När jag väl kom dit så hann jag knappt sätta mig i väntrummet innan jag fick komma in=)
Jag fick lägga mig på en brits och så fick jag en nål i armen för att få ännu mer kontrast för att lysa upp alla blodkärl..Man blev alldeles varm i kroppen av den de börja med halsen och sen fortsatte varmen ända ner till tårna :p..Man fick en känsla av man pissa på sig..De var lite obehagligt..men sköterskan berätta allt om hur de skulle gå till ioch hur de skulle kännas så man vart så lugn=) Jag kände igen sköterkan jätte myck och påminnde om en som jag jobba med men våga inte fråga för en hon fråga om jag hade facebook och fråga om jag var vän med Liza..då fatta jag att de var hennes syster..hehe..men de var kul=), trevlig tjej!
I allafall så trodde jag att jag skulle åka in en sån där tunnel eller vad de nu heter men de var bara en ring så då vart de ju lungt=) De snabbt och bra=)) Men fick inte reda på nått då utan dom skulle skicka svaren till min läkare så hoppas hon ringer i veckan!
Efter de åkte jag på stan en sväng och kolla på en jacka åt Oliver men hitta ingen=((..Jag själv hitta kläder som jag prova med dock inte passa=(
Sedan for jag till svärmor där jocke å lilleman var och där satt vi och sola en stund=) Så skönt de var!
De blev sedan middag där..Med förrätt och allt, gu så gött!!
Sen när vi kom hem såg jag och jocke på sherlok homs nya film och small direkt i säng efter de..Gu så trött jag var !
Så nu är de en ny dag och jag har varit väldigt trött..Oliver vakna halv fem i morse så man var gode trött..Men man blir så glad och lycklig ändå när man kliver upp och tittar på han och han ligger och skrattar åt en <3
Gav han ersättning och sen låg han bara och skratta i vaggan..Fina killen<3..
Spela lasses och han somna strax efter sex nån gång så jag kunde sen lägga mig ner och sova=)
När han vakna sen så tog jocke upp han och mata han och så tog han en promenad och jag fick sova en stund till..För jag var så trött så jag knappt kunde hålla upp ögonen..Men vaknar man mellan fyra och fem varje dag och han somnar tio om kvällarna så tar de på krafterna och tröttheten kommer i kapp en så man bli så jäkla trött till slut !
Så de var guld värt och få sova idag ! Och jag har fått sovit ända till elva =)))
Och nu har jag fått frukost på sängen och sitter här och skriver
Jag vet inte vad man ska göra idag...Solen lyste i morse men inte nu=( Men de blir väl att inte göra nå mycke allsOliver i sin nya mössa och kepa
Så snygg man är!
:


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!