28/10

Då är denna vecka slut snart. Det har väl inte hänt så mycke mer än att jag har busat och myst med Oliver..Kört Zumba och varit ute på promenader=)
Fast Oliver har blivit sjuk igen=( Så han har varit lite hängig och grinig..Vissa nätter har han haft svårt att sova..Stackarn=(..Å nu verkar de som att den håller i sig ett bra tag..så hoppas han blir av med den snart!
Så veckan har som flytit på ändå öven om man inte göra så mycke...Det känns som man städar och tvättar hela dagarna :P..Men då har man allafall något att göra
Ja jag var på skolan i Onsdags morgon då vi hade prov på alla bukorgan..Och de gick hur bra som helst! Skönt att nått prov som det går bra på=) Och jag fick godkänt, Så de är skönt! Jockes farmor tog hand om Oliver på morgonen..Tack för all hjälp jag får de är guldvärt!
Och på Torsdag så kom dom ÄNTLIGEN och hämta min dator efter allt bängel som varit..Snacka om Less! Får se nu hur många månader de tar innan jag får den datorn..jaja den är allafall in skickad så hoppas snart på man då kan ta ner denna dator snart för den tar så mycke plats i köket :p
Om veckan varit lite halv seg så där så har helgen varit full gång! På Fredag for jag och Anna.A till Umeå för att shoppa lite julklappar och ja även till mig själv..hehe! Jag som inte har shoppa på länge så de blev två par jeans leggins för 200..De var special pris så tyckte de var super klipp! Och jag bara älskar dom!! Hur sköna som helst!
Jag kommer nog bo i dessa två:p hehe! Köpte julklappar till Pappa och Maria och till Mamma=) De känns skönt och gjort bort lite julklappar så man slipper köpa alla på en gång :p Åt god buffe på kinarestaurang...Och Oliver var hur snäll som helst! För de blev en lååång dag och vari inte hemma för en vid åtta så Oliver somna ganska så fort!<3 De var skönt och komma i väg lite=)
På Lördagen så kom Anna hit och vi käka tacos och drack lite vin å hade det trevligt=) För sedan drog jag och Anna på för fest hos en tjej som de bara var mass brudar :p För sedan fara på hotellet..De är ett år sen jag var ut där! Nog för att de inte var så mycke och hurra för men vi dansa lite och tog oss en öl och titta på folket..Fick även se lite slaggis...hehe..de var lite spännande:p Men nog känns de som man gjort bort allt med krogen och massa fylla ändå..Nu när man har familj så vill man inte hålla på dricka så där som man gjort..För man har enkelt gjort bort de..Visst de är skönt och kunna komma ut och träffa folk ibland!
Vi vart inte allt för länge utan gick vid ett..Dålig musik som satan var de också! Å lite folk men de för väl att dom flesta ska väl ut när de är hallowen men de var nog skönt att de inte var mycke folk :P
Men de var en trevlig kväll=) Men de underbaraste är att man vet att när man kommer hem har man en man och en liten kille och komma hem till och det gör en Lycklig<3
Idag har vi varit till Jockes kusin Sofia och fika och surra=) Bara en lugn och bra dag.
Helgen har varit jätte kul!
Så Tack fina Anna för en bra helg=)
Nu hade jag tänk krypa ner i sängen
Kram Kram
 
 

Duktiga Kille <3

I helgen har Oliver tagit sitt första kryp tag=) Jag är så stolt!
Tycker de är så kul hur utveckligen går framåt men samtidigt tycker man att de går för fort :p
Han har inte krypt nå mer men han har börja fatta att dra bak ett knä allafall..men de kommer!
Sedan förra veckan när jag höll på bädda sängen pappa skulle ligga i så satt han i sin säng och då ställer han sig nästan i sängen..Så de är nog dax att sänka sängen tror jag!?
Jag har tyckt att han är sen med krypningen men alla barn är ju olika som sakt :p Han har ju varit tidigt med allt annat :p Jag skulle inte förvåna mig att han ställer sig innan han lärt sig och krypa..haha! För han är väldigt stadig på benen ändå=)
Min Älskade lilla kille <3
 

21/10

Förstå vill jag säga Grattis i efterskott till min Älskade Storebror som fyllde år i Torsdags Puss och Kram till han<3
 
Jag har som inte så mycke ork att plugga så mycke nu för tiden..Jag vet inte varför men känner som att de inte är lika kul längre...
Annars då har veckan varit bra=) Jag har Zumba varje morgon som känns hur härligt som helst! För då har man hela dagen att göra annat..som är då typ städa, diska och tvätta..de där roliga..Eller så inte!
Sedan så var jag till skolan i Onsdags och hade hjärt och lugnräddning..Satan så jobbigt de var! Hade ont i händerna efterråt..De är fan inte lätt och göra de ska jag säga..De är rena rama träningspasset!haha :p
Sofia var barnvakt igen=) Som jag Tacka så mycke en gång för!
Torsdags hade jag tänkt mig på babysången men var tvungen vara hemma för att dom skulle hämta min dator vilket dom inte gjorde..Jag blir så irriterad! Jag kommer aldrig få min dator lagad!!
Sen har pappa varit här och sovit två nätter. Skönt och få rå om pappa lite<3 Och att Oliver också får träffa sin morfar som han tyvärr inte får göra ofta=(...De är bra att pappa jobbar i Umeå för då kan han komma hit mellan åt=)
På Fredag så kom Jocke hem med en bukett med rosa blommor åt mig plus lunch..Underbara man!..Jag älskar när han kommer hem bara så där spontant med blommor..Han är verkligen romantisk Jocke=) Han brukar göra de nu ganska ofta än då..Älskade Jocke<3 Du är verkligen världens finaste!
Sedan gick jag till Sara och där var även Sofia..Så vi satt å surra och fika=)
På Lördagen jobba jag på morgon fram till lunch..Å jag förstår verkligen varför jag vill vara hemma..haha! Men de var kul även om de var mycke att göra så allt blev försenat
När jag slutat så var jag , Jocke och Oliver på "stan" och Jocke shoppa ett par byxor och en shorta..Jag shoppa hårfärg till mig själv :p Och Oliver fick ett par jeans och en boddy=) Var även inte på leksaksaffären och köpte julklapp till Oliver och Elvin..Skönt å få de bort gjort=) Oliver får bara en julklapp av oss i år för känner han är så liten än å sen vet jag att han kommer få hur många julklappar som helst av andra :p
Efter de så for vi på dollar och köpte lite ljus och sådant =) På kvällen kom Jockes familj en stund..Och sen kom Finaste Anna.A och vi åt massa götta och såg på ny Johan Falk filmen..De var verkligen en Mys Lördag!
Idag har vi varit till Sidberg hela dagen=) Hur mysigt som helst!
Så nu sitter man här och är trött som en gnu! Jag har läxa jag måste göra men de kändes inte så lockande..Blää! Får se om jag orkar...
Ha de bra och hoppas ni haft en bra vecka=)
 
 
 
 
 
 

Traditioner

Nu har första snön kommit och man blir alltid glad och facinerad över de
Men samtidigt kan jag tycka de är lite jobbigt och börja ta på sig massa kläder och de blir svin kallt och då kommer jag inte idas att gå ut å gå när de blir svin kallt!
Men de är nu jag verkligen längtar till Jul! Få julpynta och massa mys!
Min mamma sa till mig att hon tycker de är viktigt att bevara traditionerna nu ja fått barn för dom ska få känna en annan känsla än en vanlig vardag Och det håller jag med om!
Julen är igentligen inget problem för jag bruka julpynta och sånt och när vi firar jul hos pappa så har vi fortfarande tomte även om minsta syrran är 12 men just det att de mysigt med tomte och de är tradition=)
Men sen också att baka pepparkakor och lussabullar så han får vara med och baka=) För jag bakar ju aldrig på jul! Men ska börja göra de nu när jag har Oliver..Men i år blir de inte så mycke för att han är så liten än...Men nästa år!=)
Men sen också påsken som jag alrig "firar" om man nu säger så..Att försöka påskpynta och gömmer påsk äggen=)
Ja man ta vara på alla dessa helger=) Ja å så får man inte glömma midsommar heller!
De känns faktiskt jätte kul och börja som ta var på dom och göra nått specielt för vissa saker har man som inte gjort eftersom man är vuxen och inte orkar men nu så gör jag de för Olivers skull=)
 
 

15/10

Då var de ny vecka igen!
Veckan som gått har gått mycke fort..När jag kom hem förra Söndag så var de en del att packa upp och städa..Sen gjorde jag prov nr 2 i medicin eftersom jag missade lektionen på Onsdagen så fick jag göra de förra veckan på Tisdag så de var ju bra=) De var om ciruklationen och jag kan säga att de gick ju absolut inte bra!
Nu kommer man ihåg vad som var jobbigt med skolan, Proven!
Jag har så svårt att få in de i skallen och specielt det som är svårt. Men jag gjorde så gott jag kunde allafall och hoppas jag bara behöver kompletera..
Onsdags så vart de skola hela dagen lång!=)
Torsdagen så var jag på babysång=) De var massor med mammor där! Oliver han var så nyfiken och ville ta på gitarren som en kvinna hade och spela som satt bredvid oss..Så ville han ta på Kusin och Faster sin som också satt bredvid oss :p Men de var kul och komma ut lite=)
Helgen har vi tagit de lugnt och myst i massor och sett film å ätit gott=)
En himla bra vecka med andra ord
Vi får se vad denna vecka har att erbjuda :p
 

Vänskap

Som sakt så har jag andra vänner i mitt liv=)
Som Magnus, Vicky och Anders=) Dom lärde jag också känna där i gymnasiet nånstans:p
Magnus kände Tove så där igenom så lärde jag känna han men vi börja inte umgås ordentligt efter jag gått ut skolan=) Vicky och Anders träffa jag på UH och dom kände Klottan vi prata men vi börja inte heller umgås som efter jag gått ut skolan :P
Tre fina människor som jag inte heller tänker släppa taget om!
Sen så har på senaste åren lärt känna Ida som är Magnus tjej=) Hon gillar jag i massor! Underbar tjej!
Sen Isabelle som är lugn och väldigt snäll=)
Jag uppskattar er verkligen!
Sedan har min fina Anna som jag lärt känna genom andra vänner<3
Man har en del vänner ändå :p Och alla är fina och underbara!
Sedan har ju en del fallit bort med tiden tyvärr=( Fast en del pratar med ibland men man umgås som aldrig men man vet att dom finns ändå med på ett hörn :p
 
 
 

13år och 10år av vänskap <3

Tänk att för 13 år sedan lärde jag känna två underbara personer! Marie Och Tove<3 Dom två hade känt varandra sen dagis och gick samma klass från ettan till nian=) Jag visste vem dom var när vi gick på lågstadiet på hemäng men jag var aldrig med dom..De var ju så att på den tiden(om de inte finns fortfarande,fast de tror jag säkert)Så var klasserna upp delade vi tyckte att B var dom tråkiga,haha..och C var nördiga och Marie och Tove gick i C..
Sedan när jag kom upp till högstadie så börja vi umgås jag vet inte riktig hur det blev så men vi vart bra vänner tillsammans med andra gäng brudar som vi hängde med :p Jag gick fortfarande inte i samma klass..
Sedan dess har vi följt med varandra och byggt en underbar vänskap<3
Vi tre har gått egenom mycke tillsammans! Mycke bra saker men också en massa skit!
Jag är glad att jag fann er! Och hoppas och tror att vänskapen varar måååånga år till!
Även om nu tre bor på helt olika plaster så finns vi alltid där för varandra och Jag Älskar er i Massor!
 
 
I år så är de även 10år som vänner med Helena och Klotski!
Vi träffades inte först för en första året i gymnasiet=) Helena kände Tove lite sen innan och vi hamnade i samma klass i gymnasiet..Min fina älskade Fruga<3 Hon är den som jag gör knäppaste sakerna med :P
De är så tur att vi hamnade i samma klass=)
Klotski träffade jag via andra vänner och fester..Vi hamna ofta på samma fest :p Men sen träffades vi också på UH(ungdomenshus) Mitt andra hem..hehe :p
Klottan var en blyg liten kille till början..men sen han börja hänga med mig så vart de annat..haha :p nä men de släppte väl sen blygheten :p Så vi har som bara följt med varandra helt enkelt och idag är han en av mina allra bästa vänner! De är han som för de mesta som får mig att skratta :p
Finaste ni! <3
 
Utan er alla hade livet varit jobbigt och meningslöst..Jag skulle inte klara mig utan er!
 
 
 
( men sedan har jag ju Magnus, Vicky och Anders som också funnits ett tag i mitt liv som jag inte vill glömma!)

11/10

Men tjenare!
Hehe :P
Helgen är snart här och jag har snart varit hemma en vecka, Shit tyckte jag nyss åkte till Lule!
Veckan i Luleå har varit super som vanligt=) Hela veckan har jag haft och göra, Så skönt!
Jag hann träffa Marie två gånger först i Boden då vi åt middag tillsammans och sen i Luleå och var på stan och fika..Hon flyttar ju nämligen till Västerås slutet av denna månad..Kul för henne och prova något nytt men lite trist att ha hon ännu längre ifrån..Men fördelen är ju att jag vet vart jag ska semestra näste sommar..hehe..Jag hoppas allt går bra och önskar min älskade lilla vän Lycka till! <3
Sedan har jag hunnit fika med kära Anna typ två gånger..haha :p
Så träffa jag Ida och Magnus en kväll och en dag träffa jag Ida på stan på lunch=)
Var och hälsa på Gullan och hennes lilla son som fyller 1år nästa månad..Jag kan inte fatta de!
Så var jag till älskade Jeanette en dag och surra i massor och titta på mys magen hon fått..Hon ska ju få barn snart=) Så kul för henne! Hon är verkligen en underbar människa och jag hoppas allt går bra för hon!
Sedan har jag självklart träffa min älskade famlij!
Och även shopping åt Oliver så klart! En vinteroverall blev de..Den är jätte fin så jag är himla nöjd! Även om jag vill shoppa till mig själv så höll jag mig för man har inte så gått om pengar=(..men får önska i julklapp?!
Sedan träffa jag också min Fru helena<3 Såg film en kväll hos henne och sedan en dag på stan och fika :p
På Lördag så var Jag, Jocke, Isabelle och Magnus ut på all stars och tog hos en öl..De var trevligt! Så skönt och komma ut faktiskt=) När man inte varit ute på typ ett år så tycker man de är skönt=) Å man njuter som mer och gå ut om man gör de få gånger..
Och sen så var vi till Vicky och Anders som lyckas få sin lilla när jag var i lule så de var ju kul=) En liten Kajsa blev och hon var såå fin! Grattis än en gång till er!!
Vi var även en sväng till morfar å gissa hur glad han blev! Han verkligen sken upp när han såg Oliver, De gjorde mig så lycklig!
Så de har varit fullt upp! Men de har varit jätte kul! Förutom att Oliver varit sjuk och sovit mycke dåligt=( och sen fick jag en släng förkylning..men de har gått bra ändå=)
Och som vanligt när man far från alla igen så får man lite ångest och tycker det är jobbigt=(
Jag fick typ ångest när jag såg Lycksele skylten när vi kom hem...Ja de är hemskt men jag kände så!
Men vi ses till Jul igen!
Tack alla ÄLskar er <3

Sov gott!

Rubriken passar kankse inte in just nu tanke på att vi vaknat för ett litet tag sen..haha!
Men tänkte lägga upp några biler på Oliver när han sover=)
Han är så himla söt när han sover<3 Kan titta på han hur länge som helst!
Han ligger som sin mamma gör, på magen :P Så fort man lägger ner han i sängen så vänder han sig på magen :p
Plutt unge! <3

8 månader

Idag blir min lilla kille hela 8 månader=)
Det känns lite jobbigt att de går för fort men samtidigt kul och följa hans utvekling
Ibland har man som varit rädd när man tittar bak att man inte hunnit njuta tiden men de har man de är bara de att man inte hänger med :p
Och det är nu som allt går så fort att dom lär sig!
Han springer runt i sin gå stol och älskar katten! Han springer efter han direkt han ser han..hehe :p
Och nu har hans första tand kommit =)
Söt ungen våran!
<3

Ta vara på det man har !

Vissa stunder i livet man tänker extra mycke och stannar upp en stund för tänka på det man har!
En sån gång är när man ser allt elände som finns i världen..Människor som svälter och de som är i krig..De gör en väldigt illa berörd och då känner man verkligen att man är lyckligt lottad!
Och så en dag som denna när de är års dagen då Jockes pappa gick bort..Det är hela tre år sen han lämna oss..
Tiden går så fort!
Vi alla saknar honom! Och jag vet hur jobbigt Jocke har haft det men han har gjort de så bra! Och han kämpar på och har levt vidare med livet...Jag stöttar han alltid och kommer alltid finnas för han!
Livet är verkligen skört och att livet verkligen är kort! Att man får leva det liv man själv vill och man göra dom sakerna man vill göra!
De är sådana här dagar man tänker på dom man förlorat och det är några på vägen..Och man saknar dom och man önksar dom fick leva ett tag till..Men som livet är ju inte rättvist så är de!
Och man tar vara på dom man har kära!
Att tänka på det man har i stället för att det man inte har
Men de är inte alltid lätt...Å jag kan många gånger vara negativ til livet och de som är kring men jag försöker ändå tänka på det jag har=) för man är ju bara människa och man har ibland sina dåliga dagar!
Men jag är verkligen lyckligt lottad som har en underbar pojkvän och den finaste lilla killen!
Och också att jag har så fina vänner och underbar familj!<3
Jag Älskar dom alla och skulle göra vad som helst för dom!
Jag längtar efter dom jämt och det gör ont i inut i mig att vara så långt ifrån dom!
För man behöver inte ha mycke pengar för att vara rik, Jag är rik på Kärlek!

Bilder från pappas dator


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!