26/4

God kväll Fredag!                                                                                                                                             Denna vecka har gått så fort! Jag börja denna vecka med att jobba kväll. På dagen myste jag och Lilleman och sedan tog vi oss en promenad till dollar.                                                                                                                       Tisdag Och Onsdag så jobba dag. Tisdag kväll var jag och träna men kände att de inte var så bra för jag har varit förkyld i veckan så ides inte träna Onsdag utan for i stället till Lyckan till Jockes systers familj och Oliver fick leka med sin kusin=)                                                                                                                                                       Vi snacka lite bröllop=) Snacka om jag börja tok längta! Sara, Malin och min syster Johanna är mina toastmasters=) Jag är så himla glad att dom ställer upp så det kan ju inte blir mer än bäst! Ååå de känns så himla långt bort just nu! Men vi få ta och njuta av sommaren först.                                                                                             Men de kommer bli så underbart<3 Alla nära och kära sammlade på min och Jockes dag                                     allafall så jobba jag kväll igår och på morgonen så myste jag och Oliver i sängen för sen somna ett tag, Så mysigt! Sedan så gick vi till dagis och Oliver fick leka en stund och Jag satt på utvecklingsamtal, lite pirrigt kändes de första gången måste jag säga men de gick så himla bra och man bli så glad i hjärtat av orden man fick höra. Jag är så himla stolt över han <3                                                                                                                                   Idag har jag jobba hela dagen och sedan har Jockes syrra med famlij plus Olivers farmor hit=) Så Oliver och kusin fick leka idag också=) For sen och träna och de kändes mycke bättre nu, jag orkade mer och de gjorde inte ont i hjärtat. Nu har vi haft besök av Krillaz och Fredrik med tjej och surra en stund så nu ligger jag i sängen och ska sova så god natt på er och trevligt helg!

 

 

 


22/4

Nu är vi hemma efter har varit borta sen i Onsdags=)
 
Vi for i Onsdags till Lule. Jag kunde flexa lite så de vara bara he sig i bilen och hämta Oliver och sedan dra mot Lule!
De gick bra och köra och Oliver sov stort sätt hela vägen. När vi kom fram så var vi till Morbror Micke och Jenny och surra en stund för sedan åka till mamma och äta middag. Kvällen spendera vi i byn med Maria och Moster Amanda, Att se när Oliver träffar Amanda gör en så lycklig i hjärtat för de verkligen lyser av lycka när han är med henne<3 Så dom busa och Oliver drog sin hund som han fick i present av Majja och Sören lite nu i efterskott.
Vi var ganska så trötta efter dagen så de vart en tidig kväll.
Torsdagen så var jag till Johanna och hennes pojkar. Hon har flyttat från byn in till stan så de var kul och se hur hon hade de och de var väldig fin lägenhet!
Vi tog en lång promenad och sedan fick pojkarna fika hemma hos Johanna. De var mycke trevligt!
Sedan gick jag och Oliver och mötte upp mamma på stan för att handla lite kläder till Oliver. Mamma köpte galonbyxor och regn jacka och en passande söt mössa till och jag köpte ett par byxor och fingervantar för presentkortet han fick i julklapp. Så köpte jag öven vindbyxor.
Tack finaste Mormor för kläderna<3
Sedan gick jag själv på stan en stund och titta lite på kläder. Fick pengar av mamma som en påskpresent, Bästa mamma! Tack <3 hitta inge så gick till mamma och där fick Oliver äta middag och jag for på Max med Isabell, Ida och Rikard. Så gott! som jag har längta efter maxmat! Satt där och surra en stund innan jag begav mig hem till mamma. Åkte sedan till byn och sov.
Fredagen var jag först och åt lunch med pappa på Ormberget, Tack för lunchen fina pappa<3 och spendera en stund med han och sen for jag och bada med Ida och Helena,Så Mysigt! vi basta Och badabubbelpool och Oliver lekte i barnbasängen och så vart de fika på de. Så kul!
Sedan vart de middag i byn där Johanna och Jimmy också kom och käka. De blev hemma gjord suchi som Amanda gjort, Duktig hon är! De var super gott! Spendera kvällen där och åt kex och ost och såg på lets dance och myste på. Men trött var man efter badet, hehe!
Lördagen så var jag på Leoslekland med Vicky, Anders, deras lilla Kajsa och Klotski.
Oj så stort de var jämnfört med Lyckseles, hehe! Man blev som ett barn på julafton,haha! Oliver tyckte de var skit kul och åka rutchkana med mig. De blev att äta lunch där för sedan gå på stan en stund då även Magnus kom och gick med oss. Denna gång shoppa jag och fick med mig hem ett par leggins och en tröjja.
Sedan vart de middag hos mamma där Micke och Jenny också käkade.
Senare på kvällen så satt mamma barnvakt och jag gick till Klotski och sedan for vi och Isabell på Olerys där vi träffa Magnus och Ida. Träffa också syrran och Jimmy och även Jenny. Drack en öl och hade trevligt och såg på när dom körde bil mot varandra i spelsalen. De var en perfekt slut på den helgen.
Igår så blev de att köra hem igen men innan så vart de ett stopp i Rosvik hos min fina vän Anna där vi surra och fika.
När vi kom hem så stod middag på bordet de var så skönt och få pussa på sin Älskade fästman<3 Vi spendera kvällen framför en film och godis=) Ett perfekt avslut med annat ord!
Jag har haft så kul i Lule! ville inte att de skulle ta slut och de går så fort. Tack alla fina underbara människor där hemma i Lule för denna gång! <3 <3 Vi ses snart igen!
 
 

16/4

God kväll!
Vilken kväll de har varit. Man har haft hjärtat i halsgropen:p Jag pratar förstås om hockey:)
Jag brukar inte annars vara så jätte intresserad av men nu när dom är i final så är de riktigt spännande även fast dom nu ligger under med tre - noll i matcher men än har jag hoppet uppe:)
Jag har jobbat ikväll också och pensionärerna har haft kul åt mig för dom har också sett på matchen så dom har fått sig ett gott skratt åt alla miner jag gjort, haha!

Annars så har jag typ varit inne i två dagar, haha! Har inte orka gå ut har haft annat och göra:p sen är de bara skönt och bara vara ibland och bara få rå om lilleman:)
Men igår så var Anna hit och klippte och färga håret på mig, Skönt att få håret fräscht igen:) De vart super bra!! Tack fina du för de!
Nä nu ska jag lägga mig och sova så jag orkar med morgondagen
God natt!


Oliver dagen

Igår var de Olivers namnsdag:) En STOR puss på min lilla guldklimp<3
Jag Älskar verkligen denna lilla underverk så jag nästan spricker!
Oliver utvecklas och växer:) Nu har han lärt sig gå ja de är lite vingligt men de tar sig:) Han är så himla söt när han går med lill rumpen man vill bara äta upp han:)!
Sedan säger han pappa hela tiden och säger man att han ska säga mamma så ropa han pappa, söt ungen!
Hans ny ord som han går och säger är "titta"
Hans favorit sak är bilen som han springer med och även sitter och dra sig fram:)
Han är verkligen världens gladaste skit:p han är glad nästan jämt och har så roliga miner för sig han ska vara över allt! Och han kan gå till alla:)
Jag är verkligen stolt att vara mamma till denna lilla kille<3


15/4

Hej :)
De blir väldigt glest mellan gångerna nu
Men har som tappa lusten till bloggandet men man glider in här nån gång och skriver ändå:)
Veckan som gått så har de inte hänt så mycke utan att jobba och träna så de är ganska fullt upp med både jobb och barn så man hinner inte alltid skriva heller
Torsdags var jag då Ledig så då vart en promenad till Mikaela och snusa på bebis:) åå man blir så sugen! Och man tycker Oliver är så stor, hehe! Å så kan man knappt tänka att han nyss varit så liten
Men än blir de inga syskon till Oliver jag vill gärna vänta några år mellan. Sedan vet man aldrig vad som händer på vägen. Jag vill hinna göra några saker innan vi skaffar fler barn. Men vi ser ju med tiden vad som händer. Så de räcker och snusa på andras bebisar än så länge, hehe:p
De var den ända lediga dagen på veckan sen har jag jobba hela helgen. Men igår fick jag frukost på sängen och sedan kom mina två pojkar till jobbet när jag hade lunch=) Och när jag kom hem så blev de middag och Jocke hade också gjort en efterrätt sånt himla bra slut på veckan, Jag har världens finaste man<3
Men som tur är så är de kort vecka denna vecka och på Onsdag far jag Äntligen hem till Lule! Längtar!
Jag Saknar verkligen alla där hemma och de behövs verkligen att komma hem!
Som sakt är de Måndag idag och man är ledig så får se vad som händer idag.
Borde egentligen städa här hemma för de ser ut som de gör men känner att jag varken har lust till göra de!
Ha en bra dag:)


8/4

God kväll !
Nu är de ny vecka
Helgen har varit toppen! Först så var vi våran lilla familj på leklandet och sedan var de bara hemma och göra sig i ordning och tagga en kväll med jobbet:)
Var hos Robert och jag fick se Luleå komma till final, Underbart!
De var en kväll med massa skratt lek och tok:)
Tack alla fina för en trevlig kväll! Ni är Bäst!
Man var ganska så trött på Söndagen, kanske liiiite bakis:p haha!
Men de gick bra ändå vi myste på jag och Oliver och stor städa också:p
Och nu ligger jag och Jocke i sängen och ser på så ska de låta:)
Trevlig kväll!


5/4

Nu är de Fredag igen! Och de känns så himla skönt med helg ändå:p
I veckan har jag jobba och sen ledig en dag och bara varit med Oliver<3
Jag har också börja träna denna vecka och hunnit med två pass. De känns himla bra faktiskt:) å träningsvärk i sinne har jag haft i veckan, haha!
Hoppas på att få bukt på min nackproblem och kanske blir lite mer tränad å fitt, hehe:p
Vi får se hur de går:p
Ikväll har kära Anna från jobbet varit hit å busa med Oliver:))
Nu ligger jag i sängen bredvid Jocke och halv glor på serien Gladiator
Och taggar för i morgon, vilket kommer bli en kanon dag och kväll:)
Ha en trevlig Fredag


1 April

Idag är de lurar dagen men jag har inte blivit lurad eller hört nå sånt alls, kanske är de bra? Ja jag vet inte:p
Påsken är nu över och jag har jobbat idag även om jag kanske borde legat hemma en extra dag men vem tusan har råd med de!?
Påsken kunde fått vara lite bättre inte för de att jag har jobbat de gör Inge de är bara kul utan fått sluppit må så jäkla skit och fått magsjuka, ja om de nu var de. Hoppas verkligen ingen blir smittad nu i sånna fall! Peppar peppar!
Hade jag sluppit den hade de annars bara varit fint:)
Har avslutat kvällen med ost och kex och massa avsnitt av Revenge, inte dumt de:)
Nu tänkte jag krypa ner i sängen och sova God natt!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!