13/7 Semester!!

Tja! Livet känns för jäkla bra:p Man har ju fått semester och allt:)
Veckan har varit toppen!
Jag jobba förra helgen men den har bara gått fint. Fredag innan jag for å jobba kväll for jag och Oliver upp till Sidberg och fira Jockes farmor:)) Lördags kväll var min arbetskollega hit men sin kille å vi satt och drack öl på balkongen, De var väldigt trevligt:) Vi var även ut och åkte ragga bil och Oliver fick också följa:) De gilla han! Satt och vinka och sa hej hej:)
Och i Måndags kväll efter min löpar runda kom min lilla syster och pappa hit:) Oliver fick en present av moster å sen massa bus och surr:)
Tisdag var jag ledig så då tog vi oss en tur till djurparken där vi titta på djur och vi klappa getter. Åt lite och sen i leklandet och åkte karusell vilket Oliver älska:) Han vägra kliva av, haha! Å så åkte en alldeles själv, Tuff killen! Jag tror han kände sig ganska stor när han satt där själv och självklart längst fram på tåget också skulle han åka:) En riktig mys dag! När vi kom hem så gjorde vi mat och sedan åkte vi upp till Siberg och hälsa på:) Pappa har varit nyfiken på hur dom bor:) Så vi surra å hade trevligt. Man var väldigt trött när man kom hem.
Onsdag så jobba jag så då var syrran och pappa barnvakt men jag kunde flexa rätt tidigt så sluta kvart över ett. Då for vi på leklandet:) Sedan for vi och handla lite mat och gjorde tacos till middag. På kvällen gick vi ned till Ansia och spela Minigolf och jag kom sist så klart! Men roligt är de:p
Torsdag jobba jag ända till halv fem så dom var barnvakt då med:) När jag sluta for vi alla ut och käka för sedan vinka hejdå.
De har varit så mysigt och ha dom här<3
Tack för allt!
Igår jobba jag också hela dagen sen tog jag äntligen semester! De fira jag men öl på balkongen med Jocke:)
Nu sitter jag här i soffan och nyss varit ute på löpar runda ska strax hoppa i duschen. Sedan blir de bara en slappar dag med lite städning emellan.
Ha de gött!


5/7

God morgon!
Ligger här i soffan och vi sitter och ser på barnprogram.
Vi var ju med Oliver till vårdcentralen i Tisdags och där så misstänkte dom att han kunde ha halsfluss och öroninflammation, stackarn! Inte så konstigt att han har ont och varit grinig. De var en jäkla tur jag tog beslutet att inte skicka han på dagis. Jag såg att de inte var bra med han:(
Så han fick pencilin utskrivet.
Och blir han sjuk så blir han verkligen sjuk. Han är som sin mamma.
Men de var ju trist när vi vänta besök.
Men vid halv tre kom dom Isabelle och Klotski:) Vi for och handla mat och gjorde sen middag. På kvällen satt vi på balkongen och tog nån öl och surra. Så de vart ganska sent innan man la sig i sängen. Onsdag så var de Inge vidare väder de regna mellan åt men Oliver var redan av lite piggare av pencilinet. Men vi bestämde att ta en promenad och sedan en sväng på dollar. Sedan gjorde Klotski mat. De vart jätte gott:)
De blev en öl sen också:p
Senare så såg vi film och åt massa gotta. Såg en äcklig film:p vart ganska sen kväll också :p
Igår så var vi bara inne innan sedan på eftermiddag lämna av dom på busstationen.
Passa på sen och träna efter jag ätit middag.
De har varit så mysigt och få rå om dom <3
Synd att Oliver inte var frisk och att de var dåligt väder så vi inte kunnat göra så mycke men de har varit väldigt trevligt ändå med massa skratt:)
Tack kära ni för att ni kom!

Jag har inte jobba på hela veckan eftersom jag varit hemma och vabba så man känner sig lite lat och slö men går på att jobba idag. Jobbar kväll och sedan jobbar jag hela helgen.
Men innan jobbet idag så far jag och Oliver upp till Sidberg för att fira Jockes farmor som fyller år. Dom ska fira i morgon men eftersom jag jobbar då så far jag upp idag:) Oliver blir bara bättre och bättre, mycke skönt!
Och ned räkningen har börja, de är sju dagar jobb dagar innan semester :)
Trevlig helg på er!


2/7

hallå!ag
Här har de varit rena sjukstugan. Jag har legat förkyld eller jag jobba men tvinga mig sen och ta en sjuk dag förra veckan. Sedan i helgen så åkte Oliver på 40 graders feber och har gått upp och ned i feber hela helgen. Igår var han inte heller pigg så de blev stanna hemma och vabba.Så helgen har bestått att bara ligga hemma och göra något alls=( Trist vi som hade planera att träffa Layal och göra något men så är de ibland.
Idag blev de också stanna hemma. Prova på morgon och tänkte fara på dagis men han grina bara så vid bilen så vände vi och gick in och tänkte nä han mår ju inte bra då vill jag inte skicka han på dagis.
Så Jocke har ringt till vårdcentralen så vi dit nu 13:20 så då får vi se vad dom säger.
Inge kul att se han så här=( Han är inte sig själv och grinar och säger ajaj, Stackars lill killen=( Så är de inte så lätt man inte kan säga vart han har ont.
Och dessutom får vi knappt i han mat han inte ätit alls nästan och en dag ville han inte äns ha vällning
Vad är de som är fatt min lilla kille? =( 
Förhoppningsvis kankse läkaren kan svara på de.
Detta skulle varit Olivers sista dag på dagis innan semestern så nu behöver han inte gå på dagis för en nån gång i Augusti.
Och i allt detta så får jag främmande senare idag av kompisar från Lule, Jätte kul att dom kommer! men trist att Oliver inte är bra=( men hoppas han piggnar till sig! 
Ville inte avboka att dom skulle komma och dessutom visste jag inte att Oliver skulle bli så här men de ska nog gå bra ändå när dom kommer.
Nä snart måste vi fara
usch känner mig inge pigg jag heller man blir trött och sliten när man själv varit sjuk och sedan ingen sömn på flera nätter.
Har inte träna heller på två veckor men igår for jag i väg en sväng men nå kände man att kroppen inte är helt frisk.
Hoppas ni får en bra dag, tjarå!
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!