31/3

Hej:)
Hoppas ni har en trevlig påsk
Jag kan ju inte påstå att jag har de så himla kul
Jag jobba Fredag och igår men kvällen och natten mot Lördag så mådde jag fruktansvärt dåligt! Jag låg vid toa dörren och sov och vänta på spy. Jag hade sådana otroligt magsmärtor, hujja!
Så jag vela igår om jag skulle fara och jobba eller ej men tjurig som jag är så fot jag på jobbet i hopp om att de skulle gå över men icke!
Jag mådde dåligt till och från
Så när jag kom hem efter en hel dag så la jag mig i sängen jag palla inte äta nå middag äns
Men jag orka inte ligga hela tiden så var chaufför en snabbis åt en arbetskamrat men efter de på senare på kvällen blev de värre och mådde så skit på natten. Till slut så spydde jag men ingenting kom upp. Men på morgon kom de bakvägen.
Fy fan säger jag bara!
Att må så här skit i två dagar!
Så de blev Inge jobb för mig idag:(
Har legat hela dagen och sett på hitta Nemo som är en underbar film, jag bara älskar den! Vi såg den jämt på uh förr:) minnen!:)
Jag mår nu mycke bättre och mår inte illa längre och är dö hungrig för att jag inte ätit sen igår vid lunch
Har också nu städat men tänkte nää jag är magsjuk så då ska man bara ligga i sängen, haha! Så nu ligger jag i sängen och längtar efter mina killar som varit upp i Sidberg hela dagen och få mysa och äta palt, åå vill också!
Plus att de är fint väder
Inge kul att vara sjuk
De är typ första gången jag är sjuk från jobbet sen jag börjar, eller jag kanske varit sjuk en gång
Men jag är aldrig sjuk men blir jag sjuk så blir jag alltid så himla dålig
Jaja de går ju över:)
Kanske slår på en film till
Ha de gött nu alla ute i solen!


Glad påsk!

https://cdn3.cdnme.se/784174/6-3/pic_51567b46e087c348af4fb067.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/784174/6-3/pic_51567b4ce087c348aa9d03e7.jpg" class="image">


Skärtorsdag

Hej hej!
Ja då var påsken här!
De har varit soligt och härligt:) sånt gillar vi:p
Jag har jobba Måndag och Tisdag:)
Så har varit Ledig nu i två dagar så man kan säga att de var min påsk helg dessa två dagar har vi varit ute och promenera och Idag gick jag och införskaffa mig ett gymkort:) Jajjemen! Jag tänkte att jag vill testa å se om jag får nån bukt med min nacke å se om de blir bättre. Har aldrig gymmat i mitt liv! Så får se hur de går:p jag är sjukt peppad! Har till och med skrivit in nästa vecka vilka dagar jag ska träna, haha! Ja jag gör de så jag tar mig i väg om jag vet vilka dagar de blir. Men sen var jag även och köpte mig en vattenflaska och ett träningslinne:) Så nu är jag redo!
Annars så jobbar jag heeela påsk helgen! Så vi har passa på att mysa idag och Oliver fick sitt första påskägg:) Jag hade lagt några karameller:) Så vi tre har suttit och ätit godis och myst! Bra start på denna påsk:)
Nu har jag för en liten stund sen kommit in efter tagit min andra promenad idag men nu var jag med min kära arbetskollega Anna:) Lite kallt var de men de gjorde inte så mycke. Skönt å surra en stund:)
Nä nu ska jag umgås med Jocke en stund innan de blir sängen
Sov gott!


Korten är här nu!

åå så spännande! De bara pirrar i magen
Även om de är ett tag kvar men ändå
Jag längtar!


24/3

Ja då är de slut på denna vecka
I början av veckan har jag varit till en arbetskollega Maria och snusa på en fyra veckors bebis, Mysigt med bebis!
Så de var trevligt:)
Sen har man bara jobbat och umgåtts lite med Anna också:)
I Lördags tog jag och Oliver bilen till Skellefteå, Ja jag tänkte åka buss men de gick typ ingen buss eller så var restiden typ 5 timmar för en massa omvägar helt sjukt att de inte ska gå bussar!
I allafall så mötte jag upp två vänner från Lule, Klotski och Isabell.
Vi gick runt på stan och titta å umgicks:) ingenting hitta jag de fanns inget snyggt att shoppa men de var nog kanske tur för plånboken:p
Sedan gick vi till en Kina restaurang och käka. De blev fyra små rätter och Oliver åt grillkorv och pommes trodde inte han skulle äta så mycke men han käkade upp nästan allt:) Så fick han lite glass till efterrätt. Prata en stund för sedan skulle dom ta bussen hem till Lule igen, dom går ju inte så ofta tyvärr. Jag vinka av dom och sedan satt vi oss i bilen hem. Inte så jätte lång visit men de kul och komma bort och se annat för några timmar och få rå om vänner lite.
Tack Fina ni för att ni kom<3
De behövde jag!
Och Oliver är ju så himla underbar och ta med de har han alltid varit:) inga problem alls! Man kan ta med han överallt!:)
Han sov hela vägen Skellefteå och satt snällt i vagnen och åt bra och var snäll på restaurang. Han är så duktig min lilla kille<3
Men dom fem sista milen var han less å grät men de kan man ju förstå.
Idag har de varit kanon väder ute så vi har varit och gått på isen och sen har vi städa och bara myst<3


Banan morgon Mys !


13 snart 14 Månader

Oliver växer och utvecklas:)
Man blir så glad över alla framsteg han tar de värmer i hjärtat<3
Han går nu hemma för fullt. Han är ostadig men de blir bara längre och längre sträckor.
Han har nu åtta tänder i munnen och han har börja dregla ganska mycke han har knappt dregla denna kille men ju fler tänder han får desto mer dregla han.
Maten går faktiskt ganska bra han har börja sin vägra äta mat period men han äter då och på dagis äter han massor. Visst han äter mindre portioner nu till middag men han ät då allafall.
Oliver har nu hunnit gå på dagis över en månad redan och allt går så himla bra, alla tycker så mycke om honom och han är glad nästan hela tiden. De är roligt och höra och de värmer och känns så tryggt att han mår bra och trivs för han verkligen trivs på dagis och Älskar och leka med dom andra barnen:)
Från början har ju varit lite sjuk och så och då märkte jag dom första veckorna att han var väldigt famnig. Han ville vara i famn hela tiden hemma och släppte man ner han så grina han och var inte alls på något bra humör här hemma. Men nu på den senaste veckan märker man hur stor skillnad de är. Han verkligen igång och ska vara överallt och ingenstans och riva ut presic allt! och han är så självständig han leker så bra för sig själv och han pratar som tusan!
Han säger inte så många ord än men de är ju mamma och pappa och hej är väldigt förekommande ord:)
Men ibland händer de kommer små ord som "sin" = Apelsin och dä=där
Och de har kommit även nån gång Tack och för någon dag sen lät de presic som man han sa titta där.
Man kan säga att de är full fart på denna lilla kille
Han är så som rolig ibland så man får skratta åt han ibland
Så himla go och fin min lilla kille<3

https://cdn2.cdnme.se/784174/6-3/pic_51481f34ddf2b327f702c1ae.jpg" class="image">


18/3

Nu har en hel vecka gått.
Jag skriver mindre och mindre här men de för att man inte orkar och för att man inte har så mycke och skriva.
Jag har varit lång ledig i veckan som varit. Från Torsdag till Söndag, Skönt! Men svårt och komma på vad man ska hitta på.
Har umgåtts lite med Jockes Tremännig varit ute och gått å så jobba två dagar. Å i helgen så har vi varit och gått på isen våran lilla familj<3 och sen for vi och hälsa på Jockes faster och sedan en visit till Jockes bror Marcus:)
Igår var vi till Sidberg och Oliver busa med kusin sin som också var dit. Åt lunch och prov körde lite skoter , tror ni att man blev nå skoter sugen! Skulle vilja fara upp till Arjeplog till stugan och köra!
Sedan till middag så var vi till Åsa och käka:)
En bra helg ändå:)
Nu är de ny vecka och jag jobbar hela denna vecka fram till Fredag men jag börjar med två kvällar:)
Just nu ligger Oliver och sover så får se om han vaknar snart så vi kan ta oss ut:)


Design

Har hållt på försöka byta design till bloggen men att hålla på med alla dessa koder är inte min grejj
Blir galen! Så jag tog bara nån
Den får duga tillsvidare


bröllopspanik!

Efter har varit på Mickes bröllop så har jag börja längta efter mitt eget!
Men jag har också fått lite smått panik..
Jag är inte stressad eller så allafall inte än :p har som klart de mesta och hunnit planera ganska så bra.
Jag har bara nojja över hur kvällen kommer bli
Jag har förmodligen ingen toastmaster och de får mig liiite smått panik..Men ingen verkar som vilja ta de stora ansvaret men kan inte göra så mycke åt utan får väl köra utan om inte annat..Och min vanliga otur så brukar saker skita sig av vissa saker men i slutändan brukar de bli okej ändå..Men man börjar då fundera hur kvällen kommer bli..Hur festen kommer vara, Kommer någon hålla tal..Även om man inte behöver hålla tal så hade varit kul med ett tal allafall men är lite smått rädd att ingen kommer hålla tal...Ingen kankse kommer på nå bra och säga om mig eller Jocke
För de trubullens de har varit under vårat liv så är jag rädd för att inget har något att säga och att de blir stelt och tråkigt..Panik! Men nu tror jag säkert att de inte blir så men tankarna har flygit till mig.
De är väl kankse vanligt att få lite panik över sitt bröllop? eller?
Man vill ju trotts allt att de blir en fantastiskt kväll vilket jag tror de kommer bli=)
Jag måste bara få ut de negativa tankarna om total katastrof 
 
Jag ska allafall sätta mig med inbjudnings korten snart, Kankse till helgen?! :p
 

11/3

God kväll!
Nu är de ny vecka igen:)
Veckan som gått var bara:) när jag var ledig i Torsdags så gick jag på promenad över en timme och härligt väder var de. Så vart de lunch med Jockes Tremännig, mys!
Helgen har jag jobba:) men man har varit ganska trött för Oliver fortsätter vara vaken om nätterna.
I Lördags jobba jag delat så då hann jag med och fara till Layal som fyllde år och fick fika där;)
Igår jobba jag hela dagen och på lunchen blev de våfflor hos svärmor, Gott!! Den dagen kändes så lång och jag var sååå trött! Men tur man har sina knäppa arbetskamrater så man kan tokes lite :p mycke bra helg!

Missa lite av melodifestivalen i Lördags jag som älska de, hehe:p men hann se ändå ett tag. Vart snopen över att han Robin vann, ja de var väl så han hette?!
Tyckte helt fel låt vann. Den var ju inte dålig men tyckte inte den skulle vinna. Tror inte vi kommer långt med den. Men men vet aldrig :p

Idag har jag varit ledig:)) Så vi har legat och myst hela förmiddagen och sen varit ute på promenad och busa. En riktig Oliver och mamma dag<3
Nu ska jag krypa ner i sängen och sova, fast jag ligger ju redan, haha!
Oliver sover i sin säng nu han har fått sova med oss i några dagar eftersom han varit mycke vaken om nätterna och varit ledsen. Så hoppas han sover nu hela natten:)
Sov gott ! Natti natti!


6/3

God kväll!
Här ligger jag i sängen och är trött. Vi har haft mötes dag hela dagen:) men jag borde inte vara trött för somna åtta igår kväll. Man blir trött när man är småbarnsförälder som har en kille som vaknar mellan fem och sex varje morgon plus att man jobbar. Så jag behövde dom där timmars sömn! Å gott sov jag!
Annars så har vi varit till Anna en kväll och ikväll kom hon hit:) och så igår var Krillaz hit:)
En bra vecka:)
I morgon är jag ledig! Hoppas Oliver tar sovmorgon för de har han gjort två dagar denna vecka, men bara för de så kommer han säkert vakna fem eller nå:p
Ja men jag ser ju:p
Ha de gött !


Helgen/ Bröllop

God kväll:)
En ny vecka har börjat och helgen tog så fort slut:(
Men de blir ju tyvärr så kort stund helgen så man hinner inte göra så mycke.
Som sakt så åkte vi till Lule på Fredagen:) då vi först var hos pappa och åt middag där och sen for förbi mamma:) Och även Klotski en snabb sväng :)
Lördagen kändes mer bara som att man gick och vänta på att bröllopet skulle börja men jag, Jocke, Amanda och pappa var på storheden och ranta runt. Maria hade hand om Oliver:)
När vi kom tillbaka så var de bara och göra sig i ordning för sedan fara till stadshuset för se dom vigas. Oj så fina dom var! De riktigt lyste om dom båda<3
Sedan vart de fest med mat och tårta och massa tal. Man var nära till tårar flera gånger och de kändes så bra allt! Att få vara med sin fina familj och släkt de kändes bara så bra! Till och med min Morfar kom som fyllde 91 år den dagen.
Jag önskar min finaste bror och Jenny all lycka i världen! Dom är två underbara människor!
Nu börja man längta till sitt eget bröllop kan jag säga! De pirra som i magen:p
Så helgen har vart så underbar! Tack alla Fina människor! Love you<3
Synd bara att man inte hann träffa sina kompisar:( Men får stanna längre nästa gång:)
Synd att helgen tog slut


1 Mars

God kväll!
Här ligger vi framför soffan hos pappa och ser på hans tjocktv, haha!
Vi är trötta efter dagen. Jag jobba fram till tolv och jag hade tur och fina arbetskamrater som gjorde att man kunde flexa:)
De blev en lunch från Statoil och sedan iväg. När vi kom fram så åkte vi till pappa där de blev present öppning för Oliver och så åt vi middag:)
Nu ikväll så åkte vi till mamma där Oliver också fick presenter:)
Innan vi åkte hem gick förbi Klotski som flyttat där mamma bor:) Där var även en gammal kamrat Nille som vi surra en stund och nu har vi slagit oss ner och blir väl sängen snart!
Skönt och vara hemma igen
I morgon taggar vi för bröllop då Finaste storebror gifter sig<3
Trevlig helg!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!