31/3

Jag börja bli så less! I Tisdags natt fick jag 39 grades feber för en trejde gång så när jag körde hem på onsdag så var så trött på ! Och idag har jag också frysit som fan och tror du inte man har feber idag igen! Visst de var inte mycke 38,1 men jag har haft ont i heeela kroppen jag har knappt orka lyfta eller gör nå alls så har sovit..som tur är så har Oliver också sovit och han sover än..
Annars så var jag och lilla Oliver på babymassage, Mys!..De var jätte trevligt men jag hade ju som missa på tiden jag trodde de var kl 10 men de var halv..virrpanna!Men som tur var så hade dom inte börja =)
Vi fick en massageolja också så de var bra=) De är fem gånger och denna gång tog vi och massera fötter och benen..han var nästan snäll hela tiden..haha:p men de gick bra=)
Sen vägde vi och mätte han och han hade gått upp så mycke..Han låg nu under kurvan, inte bra men de kommer nog bra ändå=)Han kommer ikapp sen..hehe:p
Sedan så prata jag om mina febrer jag haft och hon vart lite orolig så vi gick upp till själva vårdcentralen och hon tog senka och ett piss prov..senkan var på 51 så den var ganska hög för hon sa att de ska ligga på 20..så hon sa att nästa gång jag fått feber ska jag åka in och de har jag ju..men jag är ju den fega så vågar eller ids fara...Vilken fjant jag är!haha!
Igår gjordes inte mycke knop, tog de bara lugnt och sen var jag och jocke på en promenad och de var han som gav förslaget! Tänkte vad har nu hänt..haha!


Lilleman har börja skratta så mycke och de så kul! Han är ju bara för underbar<3
Man blir så glad i hjärtat=))
Har försökt fota han när han skrattar men de verkade vara svårt, man kan ju inte skratta på beställning..haha=)
Men fick en fin bild på han ändå=)

Kommentarer
Lina

Oj hoppas att du har varit in vännen..:/

2012-04-01 @ 00:21:13
URL: http://Metrobloggen.se/linow/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!