26/6

Ligger hemma just nu och är sjuk=(  har inte varit så pigg men de börja kännas bättre nu=)
Vistelsen hemma har varit skönt. Vi har inte farit och flänkt över allt som vi brukar göra utan mer varit med famlijen vilket har varit skönt=)
 
På Torsdagen när vi vakna upp hos pappa så for vi till Vicky och Anders och Lilla Kajsa till Brändön till deras stuga där grilla dom korv så vi åt lunch där och surra, Mycke trevligt=) Sedan åkte vi till mamma ett tag för sen fara till pappa å sova där igen. Vi dack lite vin och öl och åt massa smått och gott, en riktig mys kväll=)
Fredag var de midsommarafton så då åkte vi på tivoli och var med fina Anna och hennes son=) Även hennes syster med famlij kom också. Oliver fick första gången åka karusell och det tyckte han var väldigt spännande han är en orädd liten kille:p Vi åkte lilla masken som var en bergodalbana och sen lilla parisehjulet.
Han kommer nog bli som sin mamma som älskar att åka,hehe:P Vi kommer nog ha roligt när han blir äldre.
Jag åkte också en som var mer för vuxna :p ingen ville åka med mig, Konstigt:p haha! Jag måste ju åka allt som ser läskigt ut och de pirrade gott i magen ska jag säga :p
Sedan åkte vi och fika på storheden, Så de var en trevlig dag. Efter de så var vi resten av kvällen hos mamma då vi åt god mat och även tårta, Satt en stund på altan och drack lite vin=) Alltså jag dricker egentligen inte vin men lite grann kan jag dricka. I allafall så avsluta vi kvällen med se film.
Lördagen var de skit väder men då fick jag äntligen krama om min finaste vän Tove<3 
Sist jag såg henne var i julas då hon var upp så de var kul att hon hade kommit upp=) å lilla Elina hade blivit så stor! Vi surra ett tag och sedan skulle dom i väg å vi for förbi pappa en sväng men vi sov hos mamma och vi låg å såg tv resten av kvällen sen.
Söndag var de dax att bege sig hemmåt igen men först så träffa vi Tove en sväng till. Dom kom till mamma där vi fika och surra innan de var dax att säga hejdå. De var synd att tiden inte räckte till men så kan de vara ibland men vi ses ju snart igen=) 
Sen kramas man lite med mamma också så klart :p For också till pappa för att säga hejdå och Oliver fick leka en stund. Han fick även se och klappa en häst för första gången och de tyckte han var facinerad. En av grannars flickor hade nämligen med sig sin häst. Så de var ett bra avslut innan vi åkte hemåt igen.
De var vi har pyssla med=) Tack alla inblandade <3 Puss på er !
Hoppas ni alla haft en bra midsommar
 

19/6

Hej:)
Nu ligger jag i soffan hos pappa och tar de lugnt.
Jobbar helgen gick som sakt fort men de var skönt när den var över!
Så Måndag var jag ledig så då städa jag och baka och till och med färga håret man är som effektiv ibland, hehe! Sedan på kvällen så kom Jockes familj och släkt hit och fika, fick många fina presenter så jag var så nöjd och glad! Och igår fyllde jag år på riktigt så då fick jag frukost på sängen och en present av min käresta<3
Sedan kom Jockes Tremännig Anna hit och även Layal med hennes flickor:)
Så tack alla fina ni för att ni kom och fira mig jag är så glad och tacksam!
Sen jobba jag kväll så de var en super bra födelsedag:)
I dag har vi packa och sedan i bilen upp till Lule:) Vi har hunnit vara förbi gravarna här och sen till mamma där jag fick presenter:) å sen till byn där vi ätit middag och även Maja och Sören var och åt med oss <3 Så har jag fått present här med:) så nu är de slut firat för i år, haha!
Så nu är man ganska trött så de blir nog en tidig kväll.
God kväll på er


27 år

Då var man ett år äldre då


14/6

Hej:)
Såg på mitt förra in lägg att jag skrivit helt galet på datumet vet inte riktigt vad som jag tänkte,hehe
Denna vecka har varit bra med massa jobb!
Söndag jobba jag delat så då var vi på kalas:) Så har jag jobba ända fram till Onsdag. Så på Torsdag när jag äntligen var ledig så höll jag på städa i lägenheten och riktigt städa! Jag rensa bland Oliver leksaker och fick ihop en säck som ska ned till förrådet.
Sedan gick vi in till stan och köpte en present till Olivers kusin:) En lugn och bra var de:)
Sedan har jag hunnit med att träna också men de är svårt att hitta tid för träning för antingen jobbar man eller så spenderar man tillsammans med sin son och sambo men man hinner med ändå.
Nu sitter jag och laddar för att jobba ännu en helg, jag är inte speciellt taggad känner jag vill ha lite ledigt så hoppas denna helg går fort men de brukar de göra.
Hoppas ni får en bra helg!


28/6

Här nu är jag här igen och här ligger jag i soffan en Lördag morgon och är ändå pigg för ovanlighetens skull.
Oliver har hållt mig vaken i tre nätter på grund av att han haft feber den lille stackaren:( alla fyra kindtänder längst in är på väg upp så jag tror de är de som gör de. Men i natt har sovit hyfsat bra:)
Jag jobbar hela helgen men har fått vara ledig Onsdag och Torsdag.
Så i Onsdag så myste jag och Oliver här hemma och bara hade en slappar dag inne. Torsdag var ju nationaldagen så då var Jocke också ledig:) Så då städa vi lite här hemma å sen var ute och sväng till svärmor. Jocke gjorde en super god middag och efterrätt blev de jordgubbar och grädde men de ät vi inte för en vi kom hem för innan så for vi till Jockes faster Eva och surra så de var en trevlig dag:) Ja förutom att bilen dog på väg till Eva. Men en vänlig själ stanna och hjälpte oss. Vilka fina människor de finns Tack snälla ni!
Vi fick allafall i gång den igen. De var luftmassemätarn som var trasig som vi tog bort.
Så så är de:p
Ni får ha en trevlig Lördag allihopa


2/6

Då är veckan snart slut.
Den har varit varm och härlig.
I Måndags jobba jag kväll då var vi till Sidberg och Oliver fick åka traktor de tyckte han om:)
Han är helt facinerad av motorer:) han älskar bilar och traktorer och här hemma så har han sina bilar och gör ljud, sötungen!
Sedan har jag jobba och träna.
Torsdags var vi ute hela dagen:) först på förmiddag från nio till lunch sedan sov Oliver lunch och sedan for vi ut igen. De var helt underbart! Och bara vara med sin son är guld!
I Fredags så var några av kompisar här och dom drack. Vi satt på balkongen hela kvällen så de var trevligt:)
Annars i helgen har vi inte gjort nå bara varit. Jag har varit så trött men jag har ju min röda vecka och dessutom haft huvudvärk hela helgen så de har väl gjort sitt. Men man får vara lat ibland:)
Vi har allafall städat idag så nå vettigt har vi gjort:p
Nä nu blir de slöa och jobba hela dagen i morgon:)
Ha de bra


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!