4/1

Fyy vad jag är sjuk eller de börjar bli bättre men i natt har de inte varit kul...täpt i näsan å sen hade jag så svårt att andas så jag var tvungen att väka jocke jag trodde seriöst att jag var på väg att dö..jocke blev jätte rädd hoppa upp för han var mitt i en dröm..så han tände å försökte prata med han så til slut så lugna jag ner mig å somna å lääänge sova jag åxå men sköönt var de...har bara lata hela dagen..men de är jag värd som sjuk jag är..men min hals mår allafall bra igen..
snacka om att nån var glad å se mig igår..haha..de kändes skit konstigt å komma hem som att jag varit borta flera år...höll nästan inte känna igen kissen min..å han var helt galen han lukta på mig jätte mycke..å sen börja han kuta omkring i lägenheten men han var nog bara lycklig=)...så jag å älsklingen låg å myste såg dom två första sagan om ringen filmerna..såg den sista nu idag..ååå dom är så bra..de är dom bland dom bästa filmerna som gjorts tycker jag..
var en snabb resa hem igår tyckte jag gick väldigt fort men de är väl för att man åkte vi skellfte...var innan å fika på mcm med jeanette hon är så himmla söt...saknar å umgås med henne..=)men de var kul å se henne en snabbis..men de kändes när man lämna lule de gör de varje gång men inte lika mycke som nu...å sen så fick jag inte träffa brosan så mycke en kort stund de kändes såå skönt å träffa han när han var hemma fy vad jag sakna han..men nästa gång ska jag planer eller se till att träffa han mer...de har varit så korta nu dom senaste gångerna..
då är de bara gå tillbaka till vardagen...känns lite tungt å jobbigt men de kommer gå bra..mman kommer in rätt fort så...
nu sitter jag å tittar på min lilla kisse som sitter bredvid mig vid datorn..han är så söt..ska gå å säga till jocke nu att vi ska se nån till film:p
Pussen
älskar dig bror<3


de finns mer bilder på min pixbox http://www.pixbox.se/usr_show_id23664_page0_order1.html

Kommentarer
tjoffsan

Älskar dig gumman!!!

2009-01-04 @ 14:02:19
URL: http://tjoffsans.blogg.se/
Anonym

Älskar dig gumman!!!

2009-01-04 @ 14:02:50
Sophie

Haha, ja Luleå HOckey är bäääst ;D thhihi, jaa fast jag är inte sugen på någon fet fest ändå :p vet inte riktigt vad jag ska hitta på faktiskt :P kramisar!

2009-01-04 @ 23:54:16
URL: http://soffoos.blogg.se/
S

Tackar tackar...:D jo jul å nyår ha varit underbar..;) hoppas desamma för er..

2009-01-05 @ 11:41:14
URL: http://sjakobsson.blogg.se/
K Y S S A R

Så fin du var på nyår :D

2009-01-06 @ 01:00:42
URL: http://kyssar.bloggagratis.se
K Y S S A R

Så lite så :D Nee gud nej, det är ju du som alltid ser på toppen ut:D Mitt nyår vad awesome! Det bästa är nog alla riv och blå märken som jag såg dagen efter :P (antar att jag rullat i snön, på vägar och i buskar)

2009-01-06 @ 18:45:02
URL: http://kyssar.bloggagratis.se
K Y S S A R

Krya på dig förresten. Uscha för sjukdomar ;)



Ojojoj lät som att det spårade lite ;) men det är ju det enda rätta så att säga :D



Puuuss!

2009-01-07 @ 00:11:50
URL: http://kyssar.bloggagratis.se
Johanna

hahha du har klippt bort mig på en bild!

2009-01-20 @ 12:54:13

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!