31/3

Ja då har nästan en hel vecka har gått..Och vad har man gjort då?
I måndags så köpte vi en ny tv=) Så det bye bye tjock tv och hello platt tv..Och vi är riktigt nöjd! Den är så fiin!..det känns ovanligt och ha en..haha:p
Jag var ledig i måndags å då sov jag ut å städa här hemma efter helgens fest:p..sedan blev det inte mycke mer..
Tisdags jobba jag till halv tre..sen lata mig bara..Igår jobba jag också jobba till halv tre..sedan handla jag..på kvällen somna jag före åtta på soffan..satan så gott jag sov!Brukar inte sova så gott kan jag säga..vakna halv tio å kände nä jag orkar inte bli pigg så gick och la mig i sängen..
Idag har jag varit ledig å inte heller gjort ett skit! Sett på massa bigbrother..ja jag håller på å tvätta massa tvätt..

Jag har inte träna på hela veckan..jag har inte kännt nå ork alls!..jag har inte ork till någonting!
Men man måste väl få en sån vecka med!
Jag längtar då efter mina homez..tycker dom borde komma tillbaka=( ...Jag skulle klara av och leva i collektivt..jag vill ha människor runt mig.

Jag vet inte varför jag spendera tid på det negativa för mycke..men de blir bara så!..men kankse inte så konstigt när man har de bästa 30 mil bort..Jag försöker tänka på det posivita men det negativa kommer alltid in mest ändå..
Jag vet att jag inte borde lägga min energi på människor som inte bryr mig om en men det går som inte det kommer alltid upp ändå..Men jag avskyr människor som låtsas om saker..att vara snäll och trevlig mot mig..men vet inerst inne att man inte gillar mig..jag gillar inte sånt!..Jag tycker människor kan ta de med mig i stället..för jag är en öppen person å alla kan inte gilla alla, de borde alla veta..
Man ska inte bry sig om dom som är dumma!..Och jag ska verkligen försöka att inte tänka dom..Från och med nu orkar jag inte bry mig ett skit om sådana människor!
Det de som får att man faller ner å blir depremerad å ledsen..
Ja, jag ville bara ha det sakt!
Adjö! Ha en bra dag

Step Up! Grymt!

Fy vad jag önskar att jag kunde dansa så där!
Så himla grymt!
Jag älskar bara sån dans!

Helgen

Denna helg har varit så kul!!
Mina älskade lulebor kom hit=)...Klotski,Magnus,Ida,Marie och Nille=)
Dom kom ganska sent på fredag kväll men dom kom då fram till slut allafall:p...Så vi drack å snacka..ja tog det lugnt..ja jag hade tänkt de..men de blir de aldrig när dom är här my friends:p..men var inte allt för hårt allafall..
Så lördag när vi vakna så drog vi på frasses och käka frukost och sen for vi på hotellet på spat..å bubbla bubbelpool basta och drack öl..det var så skönt!..Nille,Nicke och Jocke ville inte med så dom gjorde annat..
Sedan kolla vi hockey som vart i besvikelse=( vet inte vad som är med lule!...men vi fick i oss pizza å sen var alla igång igen..:p..vi sjöng dansa och prata..mina kära arbetskollega Maria och hennes karl Micke kom så det var super kul!
Drog sen till hotellet..det var ändå lite folk där:p..vi dansa å så träffa jag yttligare en arbetskollega, mina kära privata frisör, Anna=)..träffa annat trevligt folk..så det var kul=)..Det bara tråkigt att vakterna är som hök efter alla som dricker man får inte ta med dryckerna någonstans..det är löjligt!Men det var en kul kväll=)
Igår så var många trötta och en del bakis..haha..jag var lite seg men det gick över ändå:p
Vi gick till knuten å käka pasta till middag..satt å prata å dega hemma i soffan..sedan for dom hem=(
Det blev så tyst och tomt när dom for=( ...Jag saknar dom redan!..Kom tillbaka!
Men jag har haft en jävligt kul helg!
Tack alla! Älskar er i massor!
Du skulle ha varit med oss..fy så skojj vi hade haft de!..Du hade fått skratta så mycke!..men det gjorde du väl säkert=) Men du var säker med oss hela tiden men vi kunde bara inte se dig..Några bilder sen helgen :

24/3

Idag har jag verkligen sovit ut=)..
Jag har städa idag riktigt ordentligt!..det var stopp i badkaret så jag rensa å skura där under..å jag kan säga att de var inte mysigt alls!..hujja!
Sedan gick jag en sväng på stan, gick till Lindex..prata lite med svägerskan=)..sedan prova jag kläder å en jacka..
Det blev ett par jeans som fick följa med mig hem..jag har tänkt på dom där jeansen sen jag var i boden hos Marie och prova dom där..men har vart för snål för att köpa dom men nu tänkte jag lyxa till de lite..hehe:p
Det var som mina..det bara stod mitt namn på dom=)
Sedan gick jag till Åhlens å där blev det hårfärg som fick följa med=)..Ja det vart rött så klart! tänkte jag skulle färga i morgon innan mina homiez kommer=)..Jag Längtar sååå mycke tills dom kommer!
Jag jobbar hela dagen i morgon..så jag hoppas den går snabbt!
När jag sedan kom hem har jag diska å städa köket..nu är lägenheten fin igen=)..får se hur länge de håller..haha!
Ikväll blir de på fys träning..eller ja det är fullt såg jag på nätet men ska se om jag ryms å vara med ändå annars så får jag väl ta löpbandet eller nå..


Mina nya kära jeans!Å söt Simba gillar å ligga på påsar :p

...

Det har kännts så jobbigt denna vecka..och jag har inte idas skriva något..
Jag har gråtit vart annat..å jag drömde här om kvällen att jag träffa alla där uppe och dom krama mig å log och sa "inte än, inte än"..jag kände ett lugn..å kunde sen somna..
Först var jag lite ledsen för att jag kände att jag ville ha stöd men fick inte de..men har ändå fått mejl och sms..å de lilla gör så mycke för mig=)..Tack alla som bryr sig! och tack äskling för din trygga famn!
Det bästa var ändå när min lilla syster skrev " I love you, Saknar dig! Vill att du kommer hem snart"...Fy vad jag saknar dom där hemma..underbara lilla syster!..Storesyster Älskar dig och jag skulle göra vad som helst för dig!

Annars i veckan har det bara kännt lååång och som att bara dagarna har gått..jobba kväll måndag och tisdag..idag har jag jobba till halv tre..
I morgon skulle jag egentligen följa med till en skola i Vindeln å prata om tjej jouren..men efter det som har hänt å man mått som man mått och plus att jag ska ha jourtelefon i fyra veckor känner jag att det räcker..Så i morgon blir jag ledig å då ska jag bara vara..

Nä nu har jag inge mer att skriva..
Ha det bra!


Ingen ork

Genom åren som gått så har man tappa några stycken..å jag har försökt gömt min sorg för att tro att det ska bli mindre jobbigt..å  jag mådde dåligt i vissa av fallen för att jag hade problem med mig själv..
Men nu är bägaren runnit ut..jag känner ingen livglädje alls!..jag går bara som en zombi å bryr mig inte vad som händer ute i världen..jag känner mig som i en liten bubbla..
Varje gång jag går in på fb så påminns jag va dig..och jag får en klump i bröstet!
jag tänker på dig och jag har drömt om dig..Fy vad jag kommer sakna dig!
när folk frågar om det är okej och fråga hur jag mår så säger jag bara "bra"..egentligen gråter jag när jag är i min ensamhet..jag vill bara gråta ut i någons famn men jag klara inte av att gråta framför folk..eller ibland går det..
jag vet att det kommer bli bättre men inte just nu..alla har rätt att må dåligt
Jag måste få ut all sorg jag har å låta mig få må dåligt för att sen komma upp igen!
Men just nu har jag ingen ork eller lust till någonting!
Jag vill bara gråta!
Vi alla vet att livet inte är orättvist! men det borde ta slut!
Jag vill inte förlora någon fler nu!..för på senaste år har det bara plockats..nu får det vara nog!
Jag blir bara mer och mer livrädd för att tappa dom jag har! Jag Älskar er och ni betyder allt för mig!

Älskade Älskade vän!
Det gör så ont!

R.I.P Anders Isaksson

Det var en sommar när jag hade gått ut första året på gymnasiet..sommarlovet hade börja..På udden inne i stan var där alla hängde och festa..Jag träffa lära känna mycke nya människor den sommaren..och de var då jag träffa dig!..Du var bara 14år gammal och ganska så liten..vi prata å hade kul och du blev då sen "lill Anders"..sen den sommaren blev du en vän.
Du var sån fin och underbar människa, du var alltid så lugn..
Det blev en del fester genom åren och sedan hängde vi alla på Uh..
Din bror kände min å det tyckte vi var lite coolt!..Världen är som liten tyckte vi..
Jag har så många fina minnen av dig!..Du var så mån om mig å jag var mån om dig..Du tog hand om mig flera gånger och såg till att jag alltid kom hem..Du fanns alltid där! även om vi inte hängde så jätte mycke med varandra så möttes vi alltid nån gång å prata alltid mellan jämna mellan rum..
För två veckor sen åkte vi snowboard i måttsund..vi tyckte det var så underbart skönt och åka och vi var lite nervösa över hur det skulle gå och åka för vi hade inte åkt på ett tag..men det gick ju super!
Vi prata om att dra en skidresa nån gång med hyra stuga nånstans å åka bräda=)
Vi skämta och skratta å du tyckte jag var sjuk i huvudet..Du sa "Tellan vilken jäkla pojkflicka du är"
Så sen efter två veckor så prata jag med dig en fredag kväll och du sa att du fått jobb och du skulle komma till Lycksele å festa nästa..
Det var sista gången jag fick prata med dig, Det var sista gången jag någonsin jag fick träffa dig!
På morgonen var du borta..
Det känns helt overkligt att du är borta, jag kan inte fatta de!
Jag känner en stor tomhet!
Jag kommer sakna dig som fan!
Men jag är glad över det 7år som jag hade dig som vän, Du kommer alltid finnas i mitt hjärta<3
Vi älskar dig i massor!
Nu är bland himlens finaste änglar!
Vi ses min Älskade vän!
Det går inte beskriva hur ont det gör!18/3

Idag är det fredag och jag har varit ledig=)..Jag har hunnit städa och diska..har också bytt i sängen, det är mycke skönt!
Har nu suttit å snacka med massa folk och tänkte snart bege mig å handla..
Ikväll så blir det bara ta det lugnt..det är premiär va så ska det låta så det måste man se!..skulle egentligen vara ledig i helgen men har bytt helg så jag jobba nu denna helg..För nästa helg fyller klottan år så då hade gänget tänkt komma hit..men då kankse Tove gumman hade tänkt komma till lule..så vill ju träffa henne=) men nu verkar hon vara osäker på om hon ska komma..men jag pochar henne till att komma!..Vill ha hit dig hjärtat!
Men det lutar mot att hon inte kommer=( ..men då kommer det bli kul och få besök..då blir det festa!
Men vi får se vad som händer..
Annars i veckan har det inte varit så mycke..jobba kväll onsdag..och torsdag jobba jag 8 - 15..orkade inte laga mat så for på frasse å sen träna..haha! bra där lilla Maria!
Måste berätta två saker..den första är att när jag kom hem igår så satt jag mig vid datorn å såg bigbrother..fick sms av jocke "tyst" fatta ingenting!..sen börjar klockan blir typ halv sex så jag börja undra vart jocke är..å inga pengar på telen fuck!ber klottan skicka till han..sen när jag kliver upp så hör jag nå ljud å de är snark ljud..tänker va fan katten kan inte låta så högt så kollar i vardagsrummet å där ligger jocke..Va!han har legar där hela tiden..å inte sakt nå..haha! fan vad vi garva! jag hade inte hört ett ljud av han..de är helt sjukt!
Sedan då när jag var å träna så var de svin mycke folk! shit vart helt paff..men det är kul att det kommer mer folk=) bland annat två karlar..har aldrig varit karlar som varit å träna med oss..så det var kul..å en var rätt biffig..jag tänkte att dom kommer tycka detta är lätt å typ gå där ifrån..men jävlar dom tyckte många övningar var jobbiga..Lilla jag med ölkagge orkade mer..haha! plus poäng till mig!..Så jag är nog inte så jätte otränad ändå..haha!
Men tycker det var rätt kul ändå!
Nä nu ska måste jag fara och handla!
Trevlig Helg!

Mamma

Hon är fantastiskt min mamma..Tyvärr säg man allt för sällan att jag uppskattar och älskar henne, men det ska ändras på!..Hon borde få lite mera creed ändå..Hon är omtänksam och tänker på alla..men det är inte alltid hon får uppskattning från människor och det är mycke synd...
Men det finns ändå dom som gillar henne=)..Många av mina vänner har varit till henne..vi har festa och folk har sovit där och vissa har ätit där..å till Tove gumman har hon som varit "extra mamma"..hon välkommnar alla=)
Hon är givmild nästan för givmild ibland..:p
Hon gör bäst mat!
Hon är en väldigt självständig kvinna..Hon har levt ensam i många år..visst hon har haft en del karlar..tyvärr har det in funka med någon=( ..så har hon haft oss barn..men hon ville att vi skulle få bo kvar i huset med pappa efter dom skilt sig..å bara det måste ha varit jobbigt för henne å vara borta från oss..sedan nu har hon sina barn som flyttat från staden..en i Norge och en i Lycksele..Hon är nästan helt ensam..Ja nästan!men hon klarar det bra=) hon har sina vänninor..hon har sin pappa som hon sköter om ibland..å förut när mormor levde så sköt om dom bägge..
Hon är en stark och bra kvinna som aldrig heller gnäller om hennes sitvation
Jag älskar dig i massor mamma!
Och en dag kommer jag hem å då ska jag ta hand om dig!

Jag Skriker !

Jag håller allvarligt på bli Galen!!..Jag klättrar snart på väggarna!
Jag en person som gillar att ha många bollar i luften och kan lätt bli rastlös!
Jag har nu varit ledig i fyra dagar och jag håller på bli tokig...jag brukar inte vara så här men jag orkar fan inte längre!
Ska städa och diska och tränar..Ensam!..Jag hatar ensamhet!
Jag vill ha tillbaka mitt gamla liv!
Jag känner mig som en fånge i mitt eget hem..
Å när man inte har annat å göra så sover man..å då blir man svin trött för att man sover för mycke så har man ingen ork eller nå motivation till någonting!
Jag vet inte hur länge jag orkar detta liv!
Jag vill här i från Nu!!
Ja ni kankse tänker ja men du har ju Jocke..å det är ju sant..men han jobbar dom dagarna å jobbar han inte så spelar han bara...Jag håller på bli galen på han med!!!
Hjälp mig någon snälla!
kan ingen byta liv med mig för en dag!
Tur man får jobba ikväll kommer man kankse på andra tankar..
Vissa klättra på väggarna av att dom har för mycke och göra medans andra som jag klättrar för jag har för lite..
Jag vill bara lägga mig i ett hörn och vakna upp när det blir bättre när man har nått att göra..
Tidsfördriv

Vem är du? En pratsam och liten tjej på 24år

Attityd? Är en Kaxig och ärlig tjej som har båda fötterna på jorden

Du kommer från: Jag kommer världens bästa stad Luleå

Du bor i: Jag bor i hålan Lycksele i lägenhet med min katt och fästman

Ekonomi: Jag har så jag klara mig, men vill gärna ha mer!

Civilstatus: Förlovad med Jocke<3

Din bästa egenskap: Att jag är ärlig

Din sämsta egenskap: Att jag ibland säger för mycke:p och att jag kan vara lång sur

Kroppsdel du har mest nytta av: min hjärna så klart!

Jag sover: ganska så mycke när jag får chansen, Jag sover gärna länge!

Tror du på något?: Att jorden kommer gå under en vacker dag

Gillar: När livet går bra, att skratta, vara med vänner och familj, musik

Ogillar: Orärliga människor, Onda människor, krig , vapen och knark och människor som behandlar andra människor dåligt

Favoritfilm: Oj det finns en del men Salt, sagan om ringen, 300..mfl är ruskigt bra!

Favoritbok: Såld och gömda är ruksigt bra!

Senast köpta skiva: Oj det var är år tionde jag köpte skiva..Har ingen aning!

Senaste film på bio: Narnia 3

Bästa låt i världen: Beror på vilket humör man är på..Det är så svårt att säga det finns sååå många bra!

Senaste bok jag läst: hmm..Minns inte vad den hette

Skriver du dagbok: Om blogg räknas så ja

Bästa årstid: Sommar är bäst men vinter har sin charm :p

Älsklingsfärg: Rosa !!

Vad ville du bli när du va liten: Jag minns inte men jag ville nog bli flygvärdinna

Blev du det: haha!..nä det är som inte min grejj

Fobier: Spindlar, Höga höjder och Trånga utrymmen

Deppig eller glad: Glad är det bästa som finns, men jag ligger lite mittemellan jus nu

Värdesätter du ärlighet: Det är väl klart man gör! vem gör inte de?

Hur tidigt stiger du upp: Det beror på hur jag jobbar och om jag är ledig :p

Ikväll ska du: Gå på tjej jours möte

Hur många timmar sover du per natt: När jag jobbar och räkna från jag lägger mig i säng tills jag kliver upp är det kankse 7 men jag tar Oerhört lång tid på å somna, annars när jag är ledig så sover jag länge:p vet ej hur mycke

Vad gör du nästa år: Ingenaning!..Men hoppas på att jag har flyttat närmare min hemstad, Jag tar dagen som den kommer så att säga

Är du bra på att måla: Ja jag är skit bra!..haha!

Vad har du i MVG: När jag gick ut gymnasie hade jag inte ett ända!

Vad har du i IG: När jag gick ut gymnasie hade jag 1 IG i Projekt

Målar du naglarna: Det händer Aldrig !

Gillar du att laga mat: Nä fy så tråkigt! Men jag älskar å äta mat :p..haha!

Märkeskläder eller secondhand: Det bryr jag mig inte så mycke om


Vad gör du just nu: Väntar på att maten ska bli klar=)

 

 


15/3

Jag har min lugna vecka i veckan:p..så har varit ledig igår och idag=)..Igår så följde jag Älskling till läkaren där han fick prata med en läkare och sen ta prover..Ja han prata inte så mycke utan titta på mig å jag prata..haha!
Men de gick bra=) svar på proverna får han sen..Så får han bestämma vad han vill göra..men det blir säkert bra=)
Sedan var vi på dollar och handla en massa saker..man kan inte gå på dollar tore å inte köpa nå:p
Så tog vi ann städning..så for jag å träna step up en timme och sedan blev det film och mys<3
Idag har jag inte gjort ett skit!..jag orkar inte!..ja jag har diska å städa men inte mycke mer..gick ut på ballkongen en sväng..Det är som trist när man inte har någon att vara med så då har man ingen motivation..
och nu är det eftermiddag och Jocke kommer hem snart och det blir middag..
Sedan är det möte på tjej jouren=) så där kommer kvällen gå åt..
Jag har mina två jour veckor nu=)
Där har ni mitt tråkiga liv
Fan ska skulle fan platsa i Bigbrother!

Bigbrother 2011

Jag följer bigbrother nästan slaviskt..haha!..jag tycker det grymt underhållande och får många skratt..
Detta år är verkligen ett bra gäng även om dom bråkar en del så kommer dom emellan åt bra överrens..

Det är sex som åkt ut hittils på dessa veckor..Först var det Rikhard som fick en psykos och vart psyk..hans flickvän som också var med..Men dom fick inte avslöjja att dom var ihop..hon valde också att gå..jag gillade inte alls han tyckte han var mest jobbig..å hon tyckte jag var lite konstig..
Sen så fick Jessica lämna huset efter hon också vart psyk..Henne gillade jag!
Sedan blev Cilla utröstad å hon var en härlig tjej även om hon var lite knäpp ibland..å bråka å blev sams å bråka med katerina..
Sedan valde Tobias att lämna huset av personliga själ han hade massa saker att fixa..han gillade jag inte alls från början men han växte efter ett tag i mina ögon..
Och nu sist så åkte Sanna..En brud med silikon å stora läppar..men jag gillade henne ändå för hon var som lugn och så..men hon var lite fjantig ibland..:p

Det är synd att folk ska bli psyk å må dåligt..å dom som sköter programmet kankse inte sköter det allra bäst att ta hand om det..men man ska inte skylla på dom helt..för dom alla vuxna och man borde tänka sig för innan man ger sig in i sånt...men sen kan man självklart inte veta om man blir psyk..så det är som ingens fel..det är bara tråkigt att det händer..för all debatt det blivit tycker jag är lite löjligt..för det det inget man kan förebygga det är omöjligt och vet sånt..om vem som blir psyk och den själv ställer upp vet ju inte heller..
För de har ju aldrig hänt förut från nått bigbrother i Sverige allafall..men kankse vi idag känner oss mer pressad och stressad..

Men i allafall har vi dom som är i huset just nu är..Christian en go kille men som ändå lite tråkig tycker jag..Niklas en ung kille från stockholm som tror han är nån jäkla kändis som säger en massa saker som inte är sant..nä gillar han inte!
Sedan har vi Sonia som var väldigt kaxig när hon klev in men det försvann rätt fort..hon är en trevlig tjej=)
Katerina är en lärare som har hett temprament..hon har velat ut flera gånger å har bråkat och skrikit..tycker hon är grymt jobbig människa!Nej tack!
Simon som bor i Umeå men är egentligen Pitebo..de hör man!haha!han är super go kille!
Annie..hmm?!..ja hon märks knappt och hon gör inte mycke..tycker hon är lite konstig..nää hon är bara tråkig!
Rodney är en slusk!..Han förlovade sig med sanna efter typ en vecka..Jag tror inte det är seriöst även om dom säger det så var det inte de..Han är en äldre fjortis tycker jag..nä Usch!
Sara hon är en blond söt tjej=) henne gillar jag..Hon är trevlig å gnäller inte så mycke..
Marin han är en skåne pojk som man har svårt och höra vad han säger..Men han är för jävla rolig!Han gillar jag å han är ju som så söt!
Vanessa hon är född som pojke..å jag är trött på detta tjat om det!..jag vet inte vad jag tycker om henne..hon verkar snäll och så..men jag gillar bara inte hennes röst ibland och hur hon pratar..Jag själv fattar inte att man vill göra om sig till ett annat kön..man ska vara nöjd med den man är!
Gurkan är ju bara kung!!det finns inte så mycke annat och säga om han..haha!han vinner nog hela skiten!
Men samtdigt så har han ju varit med i tv förut så det är lite konstigt att han borde få vara med..men jag diggar!
Roza hon är bland dom yngsta som hockat upp sig med Niklas..ja dom är som söta tillsammans!båda bete sig likadant! ett par snor ungar..Hon har fjortis betende..hon är fruktansvärt irriteradande..Nä åk ut snarast!
Och sist men inte minst har vi Hunken,Patrik..han är en lugn kille..men han hjälper ändå till och så..så ser han för jävla bra ut=)haha..å han är minst dryg av killarna..
Ja jag höll på glömma kära göteborgaren Peter..han är härlig tycker jag!även om han kan gnälla en del..

Vet inte varför jag skriver om det här..men har lite att göra..haha! orkar inte stoppa upp nå bilder på dom..haha..kolla på Bigbrother.se


En Vän

Det finns en vän som jag nästan aldrig skriver om..men ofta stoppar upp en bild på..Men denna vän behöver få lite creed han med!..
Det är ingen mindre än Anders=)..Vi som fyller på samma dag..det är är lite coolt!haha..Han är verkligen en snäll kille och väldigt omtänksam..Jag tänkte på det här om dagen..När vi for och åkte snowboard när jag var i lule sist så märkte jag vilken god människa han är..
Han åkte före mig i liften sen efter lite mer än hälften av liften hoppar han av..såg sen att han hade en skida i handen..tänk ingen annan brydde sig om det..men han åkte ända ner för ge skidan till en stackare som tappa den..
Sedan så var det en kille som skulle hoppa men så ramla han..så for Anders fram och fråga hur det gick..
Han är vänligheten själv!..Han fick den godheten inte jag fick..haha!
Det är kankse inte världens grejj han gjorde men det visar på hur mycke han bryr sig om andra och hur hjälpsam han är..
Så har han en fin fru också Vicky=) Dom är som gjorde för varandra!
Jag ville bara uppmärksamma denna fina vän
Fortsätt så Anders!
13/3

Helgen har varit riktigt bra=)
Fredag gjord man inte specielt mycke låg och myste och såg två filmer..tror den hette Mr Gruber och den nyaste av little Fockers och bägge filmerna sög som fan!..höll på somna där jag satt!
Första filmen av focker var bra men dom andra är ett rent misslyckandes!
Jag gick och la mig elva en fredag kväll..haha

Vakna på lördag kl sju när jag kolla på klockan vände jag mig bara om men kl åtta palla jag inte sova mer så steg upp..å kom på att man kankse borde ta en tripp till Skellefte å det gjorde vi..Så jag, Jocke å Nicke for i väg..var på stan en stund..köpte present till Jockes syrra..å Sen for vi till min kära syster Johanna=)..Äntligen på flera år!..jag har aldrig varit till henne när hon bott där..Hon och hennes Jimmy som är hur snäll som helst! bodde i en för jävla snygg lägenhet..jag är så Avis!!!..fan vill ha den! Vi surra och fika..det var jätte kul och ses=)
Sedan träffa vi våran underbara Skelleftebo Evelina som har tre veckor kvar av sin graviditet..Så fick man känna på fin magen=)..Vi for och åt på tattung en kina restaurang och sen for vi hem till Evelina och kolla hur hon bodde=)
Så det var en jätte trevlig dag!
Sedan när vi kom hem så drack vi öl och såg på Melodifestivalen..å det var så spännande! jag hejjade på Danny och grabbarna på Erik...men han är en värdig vinnare! för resten var inte specielt bra..
Men tycker ändå att låten var väldigt fånig..skön låt men dom kunde ju bytt text på reffärngen..Populär!..nja!..lite pinsamt!..Hans förra låt hade inte heller den bästa texten..men den var nästan bättre tycker jag...
Ja men vi får se hur det går om det går hem eller inte..Vi får se!
Sedan gick vi till pubben å där var inte en själ..så jäkla trist!..men jag satt och prata med en av dom som jobba där en bra stund..å grabbarna åt pizza:p..sen gick vi hem och sov..
Ännu ett tecken på att denna stad är tråkig!...Folk spendera pengar å går ut på marknad å speciella tillfällen annars är det hel dött! Varför kan man inte gå ut när man känner för det?
Så det blev en ganska tidig kväll igår med..haha!

Idag har jag inte gjort ett piss!..inte änns varit ute..jag ids fan inte!..en riktigt slö dag måste man få ha..för jag fick ju lära mig på utbildningen vi hade på jobbet om stress att det finns inge måsten...Jag vet att jag borde städa å diska..men det är inget jag måste göra just nu!..känns skönt och tänka så..haha!
Jag är ju ledig i morrgon med så då hade jag tänkt städa å dona..för det ser ju som de ser ut..men det är lugnt det är ändå ingen som kommer hit så:p
Ska snart klä på mig nå kläder..för sitter fortfarande i morgonrock..å o duschad å flottig å jävlig..men jag orkar seriöst inte bry mig..jag tar en raggaduch!..vi ska fara å äta palt hos Åsa..Palt fick jag förra helgen med hos mamma..men det är alltid lika gott!
Sedan ska jag fara iväg på spinning=)..jag måste ju röra lite på fläsket..haha!

Sedan så måste jag bara säga att
LULEÅ HOCKEY ÄR BÄST!!! Shalalala!!
tredje raka segern..Fy fan så bra!!
Kankse blir sm guld i år?..Ja vad vet man!Fina Evelina <3                                                                    Fina Syster <3

10/3

Idag har man jobba till halv tre=)..när jag kom hem såg jag på bigbrother och sedan gjorde jag middag..det blev spagetti och köttfärsås..den gamla klassikern..haha!
Å Jockes lilla syster höll på skrämma skiten ur mig!..ja å jocke..som sakt är det inte ofta någon kommer till oss å när det plinga på dörren vart jag helt paff..jocke gick och kolla i kik hålet men han bara ryckte på axlarna å sa "jag vet inte vem det är"..å de ville inte ge sig..sen hörde jag en röst som sa Jocke å sedan hörde jag vem det var..haha..ganska komiskt:p..så vi fick ett inbjudingskort till hennes 20års dag då är jag ledig=)
Sedan for jag och träna fys..å det var jobbigt!..haha..har man hållt upp en vecka så försvinner orken fort:p..men det är bara å kämpa så det ryker!
Det är konstigt man tränar å tränar men man blir inge smalare..mitt jäkla fett som är på sidan å ölkaggen kommer aldrig försvinna!..Eller så får man hitta en ny diet...får svälta eller nå..nää det pallar jag fan inte!..nä men man kankse borde ändra kosten det är nog därför man aldrig blir smal, vad vet jag!

När man minst anar och väl behöver någon vän så ringer det nån=) Ja Hon ringde igår när jag låg och sov men det gör ingeting..jag behövde bara höra någons röst..Marie min älskade vän!..Du är så duktig som har måla och tapetesera själv=)

Klotski hade tänkt komma till Lyckele i helgen å det hade varit kul som fan!!..men han kom på det nu ikväll så får se om det blir nå om han kommer eller ej...Det märker jag i morgon..haha!


Jag är stolt Luleå fans just nu!..Andra raka segern mot djurgården..Fan så bra!!
LULEÅ SHALALA LULEÅ SHALALALA !!!!

Nä nu ska jag ta den dush sen blir det sängen upp å jobba i morgon men sen halv ett tar jag helg..Skönt!!Andar och övernaturlighet

Jag satt och prata med en arbetskollega en dag om just andar och sånt..Och jag blir så fasinerad av det!..
Ni får ju tro detta eller ej som jag skriver de upp till var och en.
Hon berätta bland annat att när hon bodde i sitt förra hus så gillade hon inte och duscha..hon kände sig obekväm och sen så var hon öppna hon toa dörren flera gånger..det var som en skjut dörr och kolla fram och tillbaka i korridoren..
Så lärde hon känna en kvinna som bruka massera henne som kom hem då..Och när hon passera toan fråga hon henne "känner du dig obekväm när du duschar"..hon blev ju svin paff för hon hade ju inte nämnt nå innan...då frågade hon om hon brukar titta ut ofta genom toa dörren å det gjorde hon ju..Då sa denna kvinna att det hade bott en man tidigare i detta hus som brukar stå och kolla på henne..och denna man var alkolist så han vanka fram och tillbaka i korridoren..Alltså hade hon sett denna man utan att vet om det..Det är läskigt!
Jag har själv upplevt saker..som när jag har duscha så har det kännts som om någon tagit i håret och när jag sover så har jag som vakna för att jag kännt att någon stått och titta på mig..å katten har nån gång blivit rädd och stirra hur länge som helst i sovrummet..det är helt sjukt!
Har ni aldrig upplevt nå märkligt??
Sedan så hon mer att till exempel när man drömmer som kan vara helt sjuka ibland så är det som man återupplever från sitt tidigare liv..men det är bara det att inte vi vet om det..Alltså hon tror på att vi åter föds...Så dom som är dumma och gör jävulskap är en ny själ som inte kan så mycke...
Ta till exmpel att varför klickar du med vissa människor och inte med andra?
Ja tänk då att i ditt förra liv så kankse du var nära denna person..Alltså om du å din mamma dör och återföds så träffas ni igen men som en anna relation..
Hon facinera mig det hon sa till mig..jag har tänkt på det länge det hon sakt..å jag tycker det är helt sjukt!..å det låter ju rimligt..Men hon sa även att det är bra för henne å tro på det annars kankse människor man är dum i huvudet..haha
Men har man inte upplevt det så tror nog inte folk på detta..Men jag tro fan på det!För just man upplevt saker som man inte kan förklara..Jag vet en gång när vi var liten..jag kom fortfarande ihåg hur de huset såg ut..vi åkte typ på bil semester tror det var stockholm..så åkte vi förbi ett hus..ett stort gult hus med vita knutar och övervåning..jag känder igen detta hus så jäkla mycke..jag var helt säker på att jag varit där..Det är jäkla sjukt!
Men vem vet jag kankse bodde där i mitt förra liv:p
Ja man kan grubbla och fundera länge på detta!
9/3

Igår var det nationella kvinnodagen och Semeldagen..Som började med att jag jobba till kvart i tre..å Svin trött har jag varit!..Sedan till middag blev vi bjudna på bruna bönor och fläsk hos Åsa, Och en semla sedan..satan så gott de är!..Kl sex så var jag på igto eller vad det nu hette..där vi från tjejjouren var..där hade dom fika och en tjej som heter Olivia som sjöng..hon hade gjort en låt på bussen..Helt Fantastiskt!..duktig på sjunga också!
Men jag var inte så jätte social eller kände mig taggad..var så jäkla trött!!..så när jag kom hem satt jag vid datorn en stund och sedan i säng..
Idag har jag jobba till tolv..En bra dag=)..vi hade möte..eftersom Chefen var sjuk mötesdagen som vi skulle ha så tog vi det nu..Sedan drog jag, Jonas och Anders och käka lunch..det var himla gott!..blev sedan hem skjusad..snacka lyx!haha..så jag sov nån timme och sen har jag städa här hemma..
När Jocke sluta så var vi och handla..så blev det korv och bröd till middag..Mums!!!
Sedan har vi bara myst!
Nä nu ska kolla runt på nätet å kolla om det finns nå å se:p


Detta hängde på ytterdörren när jag skulle fara till jobbet i morse
Han är för Underbar !

Bilder sen helgen


Helgen

Vistelsen hemma i lule var som vanligt underbar!

Jag fick flexa i torsdags så jag var inte så sent i lule..Det känns skönt att det blivit varmare och snön smälter på vägen då kan man köra lite fortare..haha..När jag kom fram så blev det middag hos mamma..Plättar vart de=) *mm*..så kom klottan(Klotski)..jag har börja han kalla han de..jag vet inte varför:p..i allafall så skjusa han till g-stad och jag fortsatte till Boden till marie..vi satt och snacka, åt godis och såg bigbrother å massa andra sjuka program..hehe:p..så sov över där..vi hade så mysigt!

På fredagen blev vi väckt av klottan..Morr!Så det vart inte så mycke sömn..hehe..vi for ner på stan och åt frukost på dagobert och sen gick på stan..jag köpte för mitt presentkort på hm, de vart en klänning, tröjja och en bh=)
Sedan prova vi massa kläder på lindex..haha..satan så mycke vi hitta!..jag blev kär i ett par baggy jeans men vart för snål..haha..men köpte ett par silver leggins på rea=)..å marie köpte en klänning och leggins, så vi vart nöjd!
For sedan på bolaget..å sen drog vi mot lule=)for till mamma och dusha och gjorde i ordning oss..sedan skjusa snäll anders oss till Helena=)..hon fyllde 25..Grattis bejb!..vi åt tacos å drack..prata i massor!..Dom sminkade helena å så valde jag kläder till henne..å så blev jag sminkad av Vicky..Sedan blev det ut gång på olivers=)
När jag står och betala så kommer en vakt typ i 50års ålder..å vräker han ut sig.."Vad fan är det här, Har dagis brunnit ner"..jag bara titta på han..å tjejerna i garderoben fnittra..så jävla arg jag vart!!..jag sa inget eller nå..men jag hade så gärna velat slagit han i anisktet, Jävla Idiot!!..Man säger fan inte så där till sina gäster/kunder..Hade tänkt ringa och klaga dagen efter..men ides inte:p..Tönt vakt!..Sådan som inte blev på polis:p..hoppas han får stryck nån dag!..nä men vart så arg!..men det förstörde inte min kväll..vi dansa och hade det kul=) det var mer karlar ute..haha..men jag hade svin kul!! Mina bästa tjejer!

På lördagen så blev det bräda med grabbarna=) klottan,anders och anders..jag var lite nervös för att hur det skulle gå..haha..har som inte åkt på ett tag..men det är som att cykla kan man det en gång så sitter det i !
Så det var så kul!
Fick bäst kommentaren : "Tellan du är som en riktig pojkflicka"..haha
Sedan så åt jag och Klottan palt hos mamma..fan han har ju tjata om han vela ha palt hur länge som helst!..Nu blir han tyst ett tag..haha..men det är ju gott!
Sedan duscha vi och gjorde oss i ordning..tog oss en öl och snacka..trodde vi fick komma på en fest men det fick vi tydligen inte göra=(...så vart som desperata..men så kom Anders dit å så stod vi ut å snacka med Nille och trond..så det blev förfest hos stina för sen dra till Allstars men där var det tusen meter kö så vi drog på heros..men där kände vi oss inte välkommna..vakterna bara glodde på oss hela tiden..kände oss grmt uttittad..så vi gick tillbaka till Allstars men fortfarande kö men mindre..så jag valde gå hem till mamma å sova dom andra for på var sitt håll..vi skulle ha farit ut tidigare..men jaja..den var ändå okej kväll ändå=)

Söndag låg jag bara framför soffan å såg tv..man var ganska seg..det har inte varit mycke sömn i helgen..
Senare så for jag å stina å käka på max=)..for sen på kvantum handla två filmer..så vi åt popcorn och såg på yesman..för jävla kul film:p
Sedan drog jag till pappa å prata å sov där..

Nu är jag hemma i Lycksele igen..är så jävla trött!..fatta inte hur jag ska orka jobba..Blää!inte taggad alls!men jag piggnar väl till:p
Har kisse framför mig som sitter på skrivbordet..Å är så nöjd att jag är hemma:p
När nu ska jag dra till ica å köpa middag sedan blir det å jobba..

Tack Alla för i helgen!
Jag Älskar er alla, Ni skulle bara förstå hur mycke ni betyder för mig!

(Bilder kommer sen)

Home sweet home

Vilken dag det varit på jobbet:p..har jobba så stenhårt..haha!..Rutan var sjuk så vi kunde inte ha våran mötes dag..men vi körde gruppträff och sedan en lååång lunch på Lorentus..ja vi hade svårt och bestämma oss vart vi skulle äta å sen var det typ fullt..men det blev bra som det blev..jag käka en pizza så jag var nöjd :p...
Sedan satt vi på eftermiddag och gjorde lite pappers å datagöra..samordnaruppdrag! sånt som man inte annars hinner=)
Sedan gick man på kvälls arbetet=) så denna dag har varit super nice!..men jobbar man med dom bästa så är det ju klart det går bra!..haha
Så nu när man komit hem har jag packat..å brädan blir med också!..Vi hade tänkt och åka på lördag så hoppas bara på att det blir bra väder..
Fredag så blir de mat och utgång..för min Hellan pellan fyller år i morgon=)
Det ska bli skönt å komma hem igen=)
Pappa är tyvärr inte hemma:(  Dom for till Arjeplog idag..Han sa till mig i telen att han saknade mig i backen när dom åkte i Storklinten..Söt pappa!!<3
Nä nu ska jag kolla lite bigbrother sen he sig i säng..för man ska ju jobba i morgon..men kommer nog flexa=)
Ha en Trevlig Helg!1/3

Gu så skönt att få vila ut idag!!
Det har varit toppen väder idag så stället för gå på gym så valde jag att gå ut och promenera=)
sen var jag på åhlens och köpte hårfärg..självklart blev det rött!haha..det är som jag!
Sedan så kolla jag på bigbrother och tog tag och diska och vikte tvätten som jocke inte gjort sen han tvätta i lördags..den har bara stått..haha:p..sedan hjälptes vi åt och städa när jocke kom från jobbet=)
Så färga jag mitt hår:p..ja jag gör det på mig själv för har ingen annan som gör de..ja det blir ju bra:p..men jag har ju inte så långt hår och tunt så..å så bryr jag mig inte så mycke hur mitt hår ser ut..haha:p
Medans jag färga så slängde jag i mig nå mat..pasta sallad som var kvar=)
Sedan for vi till Sidberg till jockes farmor och farfar å fika å prata..myste å såg tv..Det är alltid lika trevligt=)
Skönt att jag och jocke gör nått för en gång skull..att vi tar oss ut nångonstans:p
Vi satt och såg på "Dansbanan i Täfteå"..haha..jag garva! så jäkla kul!..Å tror du inte det dyker upp nån som jag känner..Göran studievägledaren på tannbergsskolan..han hjälpte mig å få slut betyg=)..haha..Ja Jävlar!
Nu sitter jag här och känner mig trött!
I morgon har man sin lååånga tur..11 - 21:30..Vi har mötes dag i morgon..Ja men det ska bara gå bra=)
Nä nu ska jag kolla på runt lite på nätet för sen sova
God natt!

Före:


Efter :

30:e Bilden - Någon som jag Aldrig komma släppa taget om


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!