31/3

Ja då har nästan en hel vecka har gått..Och vad har man gjort då?
I måndags så köpte vi en ny tv=) Så det bye bye tjock tv och hello platt tv..Och vi är riktigt nöjd! Den är så fiin!..det känns ovanligt och ha en..haha:p
Jag var ledig i måndags å då sov jag ut å städa här hemma efter helgens fest:p..sedan blev det inte mycke mer..
Tisdags jobba jag till halv tre..sen lata mig bara..Igår jobba jag också jobba till halv tre..sedan handla jag..på kvällen somna jag före åtta på soffan..satan så gott jag sov!Brukar inte sova så gott kan jag säga..vakna halv tio å kände nä jag orkar inte bli pigg så gick och la mig i sängen..
Idag har jag varit ledig å inte heller gjort ett skit! Sett på massa bigbrother..ja jag håller på å tvätta massa tvätt..

Jag har inte träna på hela veckan..jag har inte kännt nå ork alls!..jag har inte ork till någonting!
Men man måste väl få en sån vecka med!
Jag längtar då efter mina homez..tycker dom borde komma tillbaka=( ...Jag skulle klara av och leva i collektivt..jag vill ha människor runt mig.

Jag vet inte varför jag spendera tid på det negativa för mycke..men de blir bara så!..men kankse inte så konstigt när man har de bästa 30 mil bort..Jag försöker tänka på det posivita men det negativa kommer alltid in mest ändå..
Jag vet att jag inte borde lägga min energi på människor som inte bryr mig om en men det går som inte det kommer alltid upp ändå..Men jag avskyr människor som låtsas om saker..att vara snäll och trevlig mot mig..men vet inerst inne att man inte gillar mig..jag gillar inte sånt!..Jag tycker människor kan ta de med mig i stället..för jag är en öppen person å alla kan inte gilla alla, de borde alla veta..
Man ska inte bry sig om dom som är dumma!..Och jag ska verkligen försöka att inte tänka dom..Från och med nu orkar jag inte bry mig ett skit om sådana människor!
Det de som får att man faller ner å blir depremerad å ledsen..
Ja, jag ville bara ha det sakt!
Adjö! Ha en bra dag

Kommentarer
johanna

- det gäller för de personer som är känsliga. Väldigt många tjejer som varit med om att deras kompisar blivit tsm med deras ex mår jätte dåligt av det även fast man själv sagt att det är okej och lugnt, för man vill inte visa det. Vissa gör det men inte många. Eftersom att vissa känslor försvinner aldrig när man haft ett riktigt förhållande med en tidigare partner. Då känns det inte bra om ens kompis sedan får känna sak med honom som hon har.



inspirationen från mitt inlägg var även dels för att min kompis är jättekär i en kille som även är en av hennes bästa kompis ex, killen är även kär i henne och min kompis som då gillar honom vet inte vad hon ska göra för att hon verkligen vill vara med honom men hennes kompis har sagt ett stort nej till varenda tjej som vill vara med honom och irriterar sig på alla han träffar..



Det händer sådant överallt.. Men tack för din åsikt iaf! :)

2011-03-31 @ 15:33:19
URL: http://johannalicious.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!