Luleå I Morgon !!

En sak som jag en engelsk killpolare sa till mig när jag bad om ursäkt när jag var onyker sist jag träffa han..så sa han bara " Att göra korkade saker gör oss bara till människa"(fast på engelska sa han)..å det stäm så jäkla bra!..å jag vart så på bra humör efter de..min fylle ångest släppte helt!..de kommer jag bära med mig!..hehe


för sen komma på något annat så fick jag världens gulligaste sms kl ett i natt " Tänker på dig:)" ...jag blev så glad=)..att bara skicka ett sånt sms bara så där är hur underbart som helst..Tack Jeanette<3...love you girl!


Och till något annat igen..så har nu vi panta alla brukar..jag tvinga med jocke idag å ta det sista..och slut summan av kadimumman så blev det 420kr..inte illa va!!ska spenderas i Luleå så klart=)
För nu är nämligen Väskorna packade och jag är såå glad att dels få fara till och för att jag få äntligen ha med mig jocke=)..har jag nån att surra med på bussen..haha!..vi ska då ha hur underbart som helst!

Så LULEÅ i Morgon Kommer vi !!!

Glad Påsk på er alla !


30/3

Massa huvudet idag!..helt slut på!bara en massa man ska ha koll på i detta jobb..men de som är kul med att ha många bollar i luften=)

Så när man kom hem så hade jocke gjort i ording tre säckar med pant..men när jag rensa alla burkar över allt så vart de dubbelt så mycke!..har nog aldrig haft så mycke pant i mitt liv!..än så länge allafall..haha!..panta bara fyra säckar idag..så fortsätter i morgon igen..hehe..får se var slut summan blir , de ska bli spännande!..men det är bra att samla pant då kan man känna sig rik sen..hehe..de typ ett års förbruknig..haha..borde nästa panta oftare!

Nä nu ska jag inte sitta här å häcka..ska städa toan!sen ta mig en skööön dusch!


våran fina pant samling!..haha!


29/3

Har fått nå anonyma kommenarer..och det är ganska irriterande att folk inte kan skriva vilka dom är..fatta inte att man inte kan stå för de man skriver!..
Jag tar bara bort sånna orkar inte ha dom kvar!
Jag ids inte svara på dom om dom inte kan stå för de dom säger...
För jag bryr mig i huvudtaget inte!

Men skit samma
Idag jobbar man då kväll så skönt att få extra dag sov morgon=)
å inte tänker jag göra mycke idag heller..diska å sätda lite blir då allfall!
Men det bästa är att jag och jocke åker till Luleå på torsdag!!..så jäkla härligt!..så skönt att jocke följer med..kan inte bli bättre!..han har inte varit i lule på mer än ett år..å de är jälvigt trist!!..hoppas han får lite smak å känna att han har längtat till lule..så kankse vi kan flytta tillbaka..hahaha..

Nu blir de duschen!
See Ya !

              
Världens finaste <3


28/3

Ni glömde väl inte släcka lampan igår?!

Det gjorde då inte vi=)..vi tände ljus..satt och spela kort...det var så tyst och skönt ingen tv och inga datorer på..de borde man göra ofta!..
Jocke vart irriterad.."kan vi inte tända igen"..det är ju ingen som släcker ju..
Jag tror vi var dom ända som hade släckt här i lycksele..inte änns katulamporna var släckta ändå så stod det att lycksele kommun skulle vara med och släcka..
Men det är tur vi visa med gott exempel=)
Å jag sms dom där hemma för kolla om det var någon huvudtaget som hade släckt..å det hade dom allihopa..till och med dom som hade fest gjorde de=)
det är synd att folk inte gjorde de så mycke här..släcka för att tänka på våran värld för en stund och hur klimatet har blivit...
men folk vet redan vad jag tycker om den lilla stad så jag behöver inte skriva tretton sidor om den!
Och ingen har ju bevisa motsatsen att det är en bra så !!

Idag skulle man ställa om klockan..och jag vakna å tänkte jaa men jag kan sova en timme till..men nää då ska man ju ställa fram den..blir galen på detta!..kommer nog aldrig veta när och om det är fram eller tilbaka man ställer den..tur man har folk som vet!
Har inte gjort något vettigt alls!..jaa förutom å diska då..
Har kännt mig ganska bitter denna helg..de väl för att jag har lååång helg och att jag inte haft något å göra så man blir tokig!
å jag vet jag tar upp mycke om att jag inte har mycke att göra..men tänk själv och bo i en stad där man inte har vänner man kan umgås..livet blir så klart mycke jävligare!

Nä nu ska jag sluta skriva för idag!


Här är några bilder sen våran lilla myskväll :


27/3


Han kan sova på lite konstiga ställen..haha..han är bara så söt!

Har varit sååå jäkla rastlös idag!..sov till halv ett..men det var en jävel som ringde mig halv fyra i morse..två gånger höll på få hjärt atack när de ringde..svar så klart inte!..han fyllde ju år så klart var han ju onykter..å han lyckas alltid med något..hahaha..fan att han inte göra saker när jag är där!..
Men i allfall så blev det att jag och jocke spela först yatzy..å fick yatzy två gånger efter varandra..men sen försvann min tur..han vann två gånger..sen spela vi ett fråge spel som han Självklart vann!
Så nu tänkte jag få i mig nå middag men jag är inte specielt hungrig..

När jag tog av mig kläderna när jag skulle duscha så studera jag mig naken..hahaha..å jag är fin baktill fina former..men framtill är jag för jävla ful..jäkla så konstiga former..ser inte bra ut..haha..jag vet ointressant!..men prova titta på er själva naken nån gång..för det gör man aldrig!alla fall inte jag!


Glöm inte att släcka alla lampor halv nio !!!

Så bra vi har det !

Det är så skönt att de finns människor omkring en som verkligen bryr sig om en=)och står bakom en..när man har sina dåliga dagar..personer som ger värmande ord..och vuxna som tar sig tid och lyssna..tack för att ni finns!det känns så bra!
det är synd att det inte finns sånna i denna stad..allt skulle var enklare då!

Man borde igentligen inte klaga..man är frisk och tak över huvudet och mat för dagen...
satt och såg en dokumentär på aftonbladets hemsida..om ett gäng som far till Libieria..fy fan så hemskt!..man börjar gråta..ett land som var fint innan kriget..och nu lever människor i ett land där de är fullt med sopor överrallt dom har inga toaletter så de är piss och skit överallt..barn och vuxna så många som tar droger..kvinnor som tvingas sälja sig..folk som har ätit människa kött..ett land totalt i botten..de fjärde fattigaste land tro jag dom sa..å om rebellerna kommer in så kommer dom döda så många människor...men redan nu så dör de så många..de är sjukdomar överallt...
Fatta vad bra vi har de här!..vi kan leva!
De är man ser sånt där man känner stor taksamhet och att man ska inte gnälla..för vi har de mycke bra här!
Alla borde titta på den!..så jäkla hemskt!..väcker många känslor för mig...å så hemskt att inte regeringen där gör inget..
Man borde inte kunna få bo så där ett land full med skit, sjukdomar och fattighet..

Det tål att tänkas på!

Nu lämnar jag de där..man blir bara arg och ledsen när man tänker på det..
Idag har vi käka våfflor=)mmm...så gott!!..jag kan säga att det var rensat på våffel hyllan fanns bara nå enstaka fullkorn kvar..men dom var goda dom med=)
Har kolla på Så ska det låta och en av Wallander=)
Nu sitter jag här och min lilla kille ligger presic framför tanjentbordet och sover..han är ju så go<3

Nog skrivet för idag
God Natt !


Finaste i Världen !!

Jag har ju världens underbaraste vän någonsin!!
Man kan inte ha en finare vän!
Tove Älskar dig <3
Jag är så glad att du är min vän och jag får vara din vän

Fick världens finaste kort idag av Tove

<3
Grattis Klotski !!

Idag är de din dag Hurra Hurra Hurra !!!


.....

Jag har kommit ännu i period där allt känns jobbigt..meningstlöst och totalt värdelöst!

Jag vill bara lägga mig ner och gråta!


Men jag borde vara lycklig
Ja har underbara vänner som finns som alltid ställer upp
Jag har underbara föräldrar
Jag har en pojkvän
Jag har armar och ben
Jag har tak över huvudet
jag har jobb
Jag är frisk

Jag borde vara glad och lycklig över det jag har..men jag mår bara piss!..jag vill vara lycklig..kan någon säga hur jag ska bli glad igen?!
men just nu känns bara livet som skit!..jag vill inte må så här..
Men de är att jag försöker göra det bra..men det går inte..Jag bor i en stad där jag är ensam och har inga vänner eller någon jag kan prata med..en stad som ingen bryr sig om en!ingen som vill vara med mig..
Kärleken går ju bara mer och mer åt helvete!..bara bråk och bråk...och jag tar ut mycke över jocke också!..han mår inge bra han heller...men han visar aldrig sina kännslor och säger inget till mig..vi vill olika!å jag vet inte hur jag ska göra hur han ska förstå vissa saker...det är nästan mer som han är inneboende än att han är min karl..

Jag vill bara var glad just nu och skratta!^

å inte nog med de..så skulle vi fara till upp till Arjeplog till stugan i Påsk ..men går inga bussar..bara en..så de sket de sig!

Jag har inte änns ätit någon middag har bara ätit en grape..jag orkar inte äta
nu tänker jag gå i säng och sova en stund


Så här vill jag må och göra..skratta !

25/3

Vad jag har bängla med bloggen..hade svårt och bestämma mig..haha..så funka inte ladda ner det jag ville ha..så de blev denna tillsut som tagit från kretiv.blogg.se
Har sovit förjävligt länge idag..men de är bara sköönt=)
idag är man ledig=)..å är ledig ända till söndag hoppas jag!
nu tänkte jag göra mig nå fika
sen ta en promenad och sen städa köket...Jag gillar min Rosa väst =)

23/3

Jag känner att jag bara mer och mer blir deprimerad...å jag vet inte varför!!?

Jag har så ont i nacken så jag svettas och on i huvudet så jag bara vill gråta!!
jag vet inte hur jag ska få bort värken och all problem i nacken...jag håller på bli galen!!!

Å värsta happy bloggen jag är då..jag borde bara skratta å var lycklig ny spännande saker som händer..icket!!..men jag har fått svara från syon och dom ska skicka mig kopia av mina betyg..har ju som lagt bort dom jag vet ej vart dom är men nu ska lule skicka dom..å sen blir de då boka tid på tannberskolan för att fixa slutbetyg..Äntligen!

Vi har ätit så god middag..fläskfile med klyftpotatis och en god sås som jocke gjorde å så kokt brocolli..mm så gott!!..

Nä tror fan jag tar en promenad se om jag börjar må nå bättre.

22/3

Jag är just nu i vet inte period..jag funderar och funderar..vad vill jag med mitt liv?!
Ska jag plugga till något?..vet jag helt säkert att jag vill plugga till de?hur länge orkar jag bo kvar och jobba här?..skaffa barn?framtid?...allt bara snurrar..jag vet inte vad jag ska göra..för jag vill ju kunna känna att jag är lycklig och det känns bra..men det gör inte de..känns bara ovisst med allt..plugga ,jobb och kärleken..
det känns bara som jag står och stampar..men jag är samtidigt rädd för vad för beslut jag ska fatta..
jag vill bestämma snart..livet blir annars inge bra!

Ska det vara så tråkigt att vara vuxen!?


det har förövrigt varit toppen väder=)..vart på promenad till dollar igår..köpte en massa saker..det är ju så stort där så man kan ju vandra i flera dagar..haha..
Å idag jobbar jag kväll så jag har legat och läst en bok..och sen varit på promenad
nu sitter jag ny duschad och har nyss skicka iväg ett mejl till studievägledaren..Äntligen fick jag tummen ur röven och göra det!..nu kankse saker kommer hända!

Har inge mer jag vill säga..har ingen stor lust just nu..allt känns bara jobbigt just nu!

Jag diggar mina nya solbriller jag köpte på dollar!


20/3

Hade riktig mys kväll igår=)..såg på så ska det låta..som jag älskar!..emd var med och nå brudar som jag inte vet vad dom hette..dom var duktiga allihopa=)..men de vart lite drygt när tjejerna sjöng så länge ibland..
å mattias i emd är ju bara fööör söt!!..hihi

Idag har jag och jocke varit ute på en lång och skön promenad=)..var så härligt väder ute!..gick till graven en sväng prata med Stig..och stod och krama om varandra..Det har nu gått 5 månader sen Stig försvann..det är helt otroligt så fort tiden går!..jag tyckte det nyss hände!..det känns fortfarande så konstigt och overkligt..men han om kring oss och vi pratar med dig..jag hoppas du hör..
Vi saknar dig!..och det är så jobbigt å se jocke hur han har det..men han kämpar så bra!..och han vågar skratta och leva..och det är det som är huvudsaken..å Stig hade velat det med!
Ta hand om oss här nere Stig och ta hand om min mina kära som är där uppe med dig!

Ikväll händer det väl inte så mycke..bara ta de lugnt..blir nog och se körslaget!


Tänkte bara visa vad det var jag hade beställt :


18/3

Ja då har man hunnit städa i massor!..har hållt på i flera timmar..å tagit riktigt ordentligt!..hallen ,toan och sovrummet..vardagsrummet och köket lämna jag åt jocke..eller jag har dammsugit köket:p..sen har jag packat upp min väska..så nu har jag duschat och tagit det lugn..nu börja man äntligen landa känner jag..hade tänkt mig göra någon mat sen ska jag väg och jobba..
Vi hade väldigt lugnt igår ovanligt lugnt..hoppas det blir lugnt ikväll med

Här är bilder sen Fredag=)..å jag är inte med på en ända!..jag tänkte nu jäklar tänker jag inte vara med på kort..haha

17/3

känner inte att jag har landa riktigt än..
för när jag kom hem var det bara fara och jobba..sen sova och upp och jobba igen..så hade jag tjej jouren igår kväll..som alltid är lika trevligt=)..vi prata och såg film..
Så jag har inte hunnit packa om min väska än..sen måste jag städa och byta katt lådan..jockehar stöka till här hemma..haha..så jag känner lite stress!...idag börjar jag klockan ett=)så skönt och få sova ut för en gång skull..jag har som inte sovit så länge när jag varit i lule..man har haft så mycke saker att göra för att jag skulle ha orka sova..haha..
så jobbar jag till halv tio lite drygt!..men vi har möte hela dagen det gör inte så mycke..
Och nu har jag äntligen fått klänningen som jag skicka tillbaka den passar jätte fint=)..kan lägga upp nå bilder på det jag beställt=)..sen har ju min älskade rosa bikini kommit..yes!..men så klart var jag som tvungen skicka tillbaka överdelen för den var på tok på liten..haha..det är inte lätt å ha stor byst!..men
Jag har ju vunnit ett kärleks spel och nå massage olja och glidmedel från en blogg..oljan och glidmedlet lukta jätte gott och smaka gott med..haha..så vi satt och spela spelet igår å bara hade det mysigt<3..vi gjorde inte allt som stod..som att ta med din partner ut på en picknick..lite svårt och lite kallt och mörkt..haha..
Han ringde nyss och fråga om jag ville ha frukost..vi har ingenting här hemma..å handla måste också göra!
så ska skynd mig in i duschen innan han kommer=)
orkar inte städa idag..det får bli i morgon!Mitt fina pris=)

Hemma Igen


Jag har haft det så underbart=)

Åkte tisdag kväll sluta fyra..så kom hem vid tio..så jag mötte upp klotski vi gick om kring å så surra vi..sen gick jag hem till mamma surra lite å la mig direkt var ganska trött

Onsdag så åt jag och klotski lunch buffé på östens pärla som var hur gott som helst!..en romantisk lunch..hahaha..bara prata massa strunt!sen gick vi på stan å kolla på kläder..klotski köpte en thirt och jag ingenting..sen for jag till morsan tills pappa kom och hämta mig vi for hem och käka..och pappa bängla med min kamera..sen skjusa pappa mig till sunderbysjukhus och lämna av mig..det vart en kort stund med pappa=(
for till Boden  till marie..där jag ÄNTLIGEN fick träffa Tove min älskade vän<3..hur kul som helst=)..prata en massa..å marie gjorde smuläppelpaj..nog för att jag hatar varma äpplen!men den var faktiskt god=)
tog en öl och drack ett glas vin..jag som hatar vin..men marie hade köpt med äppel tro jag det var och kanel..var faktiskt gott=)det måste ni prova...men man ska inte dricka mer än ett glas för de blir för sött..så tjata vi så att klotski kom sent!..han hann inte ta ut pengar så jag var tvungen betala bussen när han kom fram..shysst busshafför säger jag bara!å när jag och marie gick och mötte han så sa busschafförn "vad har du för pojkvän som du måste betala åt"..jäkla så vi skratta..haha..nää sa jag han är bara en klantig vän..men jag gjorde slut med han när vi gick upp till marie..hahahaha..gick inte å la oss förren kankse halv tre..å vi sov fyra i sängen men det gick bra men det var trångt kan jag lova..haha..tog en stund innan vi somna klotksi höll på med nå konstiga läten..

På torsdag morgon var vi ganska så trötta..tog tio bussen till lule...å sen följde jag med klotksi till ban thai och han käka lunch..jag åt inge..sen gick jag hem till mamma å han å jobba..sen for jag till mcm och fika med Jeanette..jag åt min standars kyckling curry..hade det trevlig..alltid lika kul å träffa jeanette=)..hon är så go!..sedan gick vi på stan en stund och så kom tove också å gick med oss=)sen for jag hem till byn och åt middag med Maria och lilla syster..och jag gav maria en försenad present..men hon gilla dom=)..jag har själv köpt två i rosa..om ni undra vad de är så är de ljusstakar..sen for dom till badhuset och maria släppte av mig i gammelstad..jag gick till anna och färgade håret på henne..å de vart så klart bra när jag gör...haha..gick över till en kompis till anna..som bodde mitt imot där jag bott och leo..fick upp massa minnen och jag titta ett tag..sakna de!!!
sen tog jag en promenad hem=)skönt var de!

Fredag träffa jag christer och anders på stan..å nå polare till anders..dom tog kaffe på strand..sen tog vi en tur på bolaget så klart..å där var de en del folk..hehe..gick sen hem till mamma och åt middag och gjorde mig i ordning..tog mig en öl och så kom Tove..sen åkte vi buss till Magnus och börja festa..det var kul..hehe..sen vart de lite för mycke alkohol för lilla mig..haha..vi var på all stars..prata engelska med bartendern och hon som stod i garderoben..fick ta av mig skorna för att leta lappen till jackan hitta den i bhn så klart..hahaha..

Men jag var faktiskt inte så bakis på lördag otroligt nog..bara mest törsdig!..haha..så jag och mamma gick på stan..hon hade köpt nå kläder och det var inte alla jag ville ha..var inte min stil...haha..bytte mot ett par leggins till slut..så var jag ,mamma och tove å fika på mat och prat..har inte varit dit sen jag flytta..träffa chefen som så klart kände igen mig..fick en kram..han är så go bobbo..har sakna dom!..prata lite å så=)..till och med stammis gästen som är där jämt kände igen mig..så det var kul=)..måste gå dit lite oftare..hehe..
sen gick jag och tove bara på stan..jag köpte en parfym som var på rea rea..å tove köpte färg till håret som jag sedan fick färga=)..så kom moster som jag inte sett på år!.jätte kul!..vi käka vofflor..mm så gott det var!..
Sedan åkte vi till Vicky och anders..såg melodifestivalen eller såg vi surra mest..jag ville anna skulle vinna och visste hon skulle vinna..men det var hon värd=)..spela buzz och sjöng sing star schalger..hade det riktig mysigt=)
Vi var nog ganska trötta sen fredag..haha..så for sen hem och sov..

Söndag var jag och mamma och promenera längs stranden..det var jätte härligt väder ute och massa folk som gick ute på isen..så gick vi upp till morfar och fika=)..sen tog vi en promenad hem..sen for jag till byn..och jag och pappa tog en promenad till sunderbyrestaruang..och svin go pizza!..prata i massor så tog vi en promenad hem=)var jätte skönt..å de var år sen jag promenera i sunderbyn..det väckte många minnen..å gick förbi där mamma bodde där man gått miljoners gånger..det var jätte trevligt=)..såg tv å satt vid datorn en stund..men gick och la mig ganska tidigt..hade så ångest hade svårt att sova och svårt att andas och grät..det blir bara jobbigare och jobbigare för varje gång och lämna alla!

Älskar er <3
Tack alla där hemma i luleå som gjorde min vistelse bra..Ni är Underbara!<3


Luleå i Morgon !!

Äntligen är de snart dax!
I morgon åker jag hem till min kära hem stad Luleå!
Ska bli såå jäkla kul!!
så får jag träffa min Tove..gud så jag har saknat henne!..vi har inte setts på över ett år så vi har mycke att ta igen och prata om=)...jag bara längtar tills jag får ge dig en kram<3

Idag har man jobbat hela dagen..har prova köra den nya bilen vi lånat, inte så kul å köra tycker jag..men de är för man är van golfen..haha..sen har jag haft med mig en inskolning..jätte trevlig tjej!..hoppas verkligen hon får stanna hon värkar var hur bra som helst å verkar passa så bra i detta jobb..
sen har man ätit mat..diska och städa så det är fint när jag far..hehe..så har jag packa..så allt är klart!..har nu legat och sett film men vart som less på se..har sett den tidigare..

Igår skulle du ha fyllt 23..och det har nu gått 2 år sen du försvann..när jag läste att ungdomens hus hade varit och tänt ett ljus på hemsidan..så börja nästan och gråta..Ungdomens hus var den bästa tiden!och alla minnen man fick och alla minnen med dig..många saknar dig!..hoppas du tittar ner med din punkfrilla och ler

Jag tror inte jag kommer sova så mycke i natt..jag är så uppspelt!!haha..men jag är ändå ganska trött!
Så nu ska jag sova så det blir fort dag igen

See ya !


När man har lite och göra !

Hitta denna på en blogg..en som jag känner
Denna hade lite och göra så jag tänkte jag kollar jag med bara för skojj skull...

Alltså man ska goggla sitt namn plus ett citat tecken är..Så jag goggla "Maria är"
å ni som har lite att göra så testa de men skriver så klart erat namn i stället..
Sen skriver man upp dom 5 första ja dom som går och ta :p

Det kan komma upp många roliga saker..haha


Maria är

Maria är Bäst !
Maria är en Skogskvinna att räkna med
Maria är begränsat skattepliktig
Maria är präst i Karlstad
Maria är hemlösa katters änglar


5/3

Vilket härligt väder det har varit Idag=)
Jag och Jocke har varit på markanden en sväng men hitta inget av värde..eller Jocke köpte kryddor som han nu brukar göra..så nu kan man krydda massa gott!
Sen har man som tagit de lugnt..diska lite och så blev de flygande Jakob till middag som är sååå gott!..tror jocke har fått lite smak på den där rätten..hehe
Så de blir en lugn kväll..tänkte gå ner till kiosken och köpa mjölk det blir chokladpudding ikväll..de är sååå gott!
sen blir de en skön dusch!
Gu så skönt å vara kort hårig!
Det blir jobb som gäller heeela helgen låång!

Trevlig Helg !

Ny klippt och Ny färgad=)

Så nu är man suttit och blivit ompysslad=)
Hon fick fria händer å klippa..jag ville vara bli av med mitt slitna hår..å det blev ju så bra=)jag är super nöjd!..
Hon tyckte nog det var kul å får fria händer hon sa det händer inte så ofta..hehe..å så gav hon mig tips hur jag kunde göra för färgning..och det blev så bra de med=)
Hon var jätte gullig tjej och hur duktig som helst=)..detta ställe tänkte jag nu fortsätta gå till när jag klipper mig...

Det är jätte fint väder ute solen skiner trist bara att man inte vet vad man ska göra..det blir nog städa och diska som vanligt!

Du som kommentera anonymt : Det är jäkligt fegt och inte säga ditt namn!


Så här blev det allafall :


3/3

Jag är såå trött!..
när jag kom hem åt vi rester palten som vi fick med oss sist vi åt..men den var inte alls lika god plus att vi inte hade någon sylt vart som mest torrt men det gick ju att äta ändå..
Sen så satt vi och kolla på någon serie och båda somna bums så trött vi var..så vakna jag tjugo i sex och kände ska jag idas jo men de är klart så de var bara ta på sig kläderna och gå ner till tjej jouren..vi hade det så mysigt och dela med oss av berättelser och fika=)...men man känner sig ändå lite utan för när folk prata och nämner platser och namn så alla vet vem de är å jag sitter som ett fråge tecken..jaja men de går så bra ändå...

Så nu har jag tagit mig en promenad och massa tankar som ploppar upp och hur livet kunde se ut..sen kommer man in genom dörren och allt är som vanligt igen..bara så trist!Men Idag fyller min Fruga år idag=) GRATTIS hjärtat<3


2/3

Vilket jäklar pissväder de har varit!hojja...
men jag har ändå varit på toppen humör=)..man skrattar alltid när man är på sitt jobb..jag vekligen tycker om mitt jobb..uch så bra jag har de!och världens bästa arbetskamrater=)
om man har en dålig på annat håll så går man alltid hem med ett leende..antigen arbetskamraterna som gör en glad eller våra gammlingar=)

"Det kommer alltid så unga och vackra tjej hit kan du förklara det till mig"...
såå söt=)

hade inte lunch med mig idag men de var ju tur de för vi skulle ut å äta..jag tog kycklinggryta som var riktigt god!..
å sen har facket ringt mig å sakt att jag får för lite i lön..Yes!..dom är bra dom att ha=)..tur man gick med i de!..så då vart man på ännu bättre humör=)

Man är så trött jag orkar ingenting just nu..blää disken får fan vara är slut som artist!


Å sen fyller min lilla Morfar 88 Idag=) Grattis Morfar!


1/3

Det är redan tredje månaden på detta år..shit vad det går!

Det har varit så trist väder idag!..å de är inte kul att köra kan jag säga..å vi som inte har garge till bilarna..dom är täkta med is..man ser typ inge när man kör..
Men har ändå varit ute på promenad med några av våra gammlingar=)
Sen var de bara hem till ett stort berg med disk..tur jocke hjälpt mig å ta toan och tömde kattlådan..sen dammsugat lite..

I natt har jag sovit såå bra!..har sovit i egen säng i varadagsrummet..så skönt att sova själv..haha..men jocke snarkar så jag får som ingen sömn..men ändå har jag varit trött idag..och är de nu också men jag har haft sån huvudvärk!..jag hatar de!..men nu har den lugna ner sig..

Å nu har jag suttit i telen hur länge som helst..jag som tänkte sova en stund..men hann inte lägga mig förren Anna ringde å vi surra en stund om allt möjligt..de är så kul när hon ringer å veta att någon tänker på en=)..sen har Klotski ringt två gånger..men han ringer mig ofta:p..jag borde bli bättre på att ringa till folk..så skärpning Maria!..så har alldeles nyss prata med pappa som satt å körde bil i ovädret..hujja!..dom har sportlov nu dom jäklarna så dom ska åka till arjeplog å åka slalom..vill också!!

Nä nu ska jag prata lite med min älskade vän Tove som jag äntligen får träffa efter mer än ett år..gu så jag längtar till nästa vecka!!

Jag har massor med Hemlängtan!


Bästa Bilden !

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!