28/11

tjaba tjena hallå !
Nu har vi hunnit bo här över en vecka..och de känns bra, förutom då att man bor över dagiset som lever om så en bunt överviktiga människor...
Har jobbat mest och sen varit skola och haft massa läxa..har även varit till Sidberg=) och i fredags hade vi prov som inte gick bra för fem öre..chansa mig egenom hela provet..Så vi får se hur de går..
Jag har jobbat hela helgen lång!
Idag har jag haft en ledig dag men icke fick jag sova för de..nä de var bara kliva upp för att fara till barnmorskan och gjorde en rutin kontroll och lyssna på bebis hjärta för tredje gången=) Mina järnvärden var inga bra, men de förstod jag för jag har som knappt käkat mina tabletter..och blodtrycket var ännu lägre än förra gången 90 genom 55..så nu har de köpt nya järntabletter så jag måste äta dom! De är inte så konstigt att jag blir trött..
Sedan har jag varit i skolan...och även Sara har varit över på en kaffe..
Så nu sitter jag här i soffan och ska försöka vila en stund..hade tänkt gett mig på städning..För de är inte lätt när man har en karl som inte riktigt hjälper med städandet eller han tar som i hans takt:p
Nä nu blir de betala räkningar, som är så jätte kul!
Hejsvejs!
Söt kissen min<3   Han vill också göra läxa:p

20/11

De har nu hänt lite grejjer sen sist :p
Vi har nu hunnit flytta=)Äntligen säger jag bara!..I torsdags när jag jobba så höll Jocke, Nicke och Lia på flytta och allt var tomt när jag sluta jobbet..Å de kändes hur skönt som helst och slippa göra de, men jag hade ändå inte kunna bära så mycke:p..men ska jag vara helt ärlig så var jag jag lite oroad på onsdagen för hade inte rikigt packa ner så hade lite smått panik, men de gick så bra=)
Så när jag sluta for jag till den nya lägenheten direkt och tänkte, herregud! De var så mycke kartonger och grejjer över allt så tänkte hur ska detta gå?!Jag börja smått packa upp men fick panik så jag drog till gamla lägenheten och där var de ändå lite små prylar över allt och de var äkligt och smutsigt över allt så jag fick lite lätt panik där också men då börja jag städa så jag lugna ned mig:p
Först natten i lägenheten vart de då och de kändes konstigt men jag sov ändå ganska bra, men vakna på morgonen att de levde om nå för jävligt, Vi har nämligen dagis under och jag tänkte vad har vi gjort?!Ska de leva om så här..Men jag skulle ändå upp på skolan:p
Sedan resten av fredagen så höll vi på städa i gamla lägenheten, Svärmor och Jockes farmor hjälpte til=) Jag tänkte hur ska detta gå, vi kommer aldrig få rent och klart men de gick ju så bra för jag hade den bästa hjälpen=))
På kvällen vra vi bjuden på middag hos Sara och Peder och åt super gott! Tack så mycke för middagen!=)
Och sedan när vi kom hem försökte jag och Jocke få upp glasskåpet, Vi tänkte att de borde inte vara så svårt men de var inte de lättaste, med lite svordomar och tålamod så gick de..haha:p
Lördagen så var jag och Jocke på dollar och handla massa saker och sedan så var jag och fika med Vanja på stan=) De var jätte trevligt=) och skönt och få komma bort från allt stök och bök en stund=)
Var sedan och åt middag hos svärmor=)
Sedan kom hela familjen Bäckman på besök och drack kaffe=)
Resten av kvällen så spendera jag och jocke vid tvn och såg på csi mami och åt tacochips=)
De har varit mycke besök dom senaste dagarna och de är super kul med folk i rörelse=))
Och de börja likna nå i lägenheten också å de känns skönt de med.
Så idag blir de att ta undan de som är kvar och sen gå ner med saker till förrådet:p
Men ni ska stort Tack till er som hjälpt oss med flytt och städning ni är Guld värda<3
Hoppas ni haft en trevlig helg För de har jag haft=)
Nu börja de likna nått:p..hehe
Nu går jag in på vecka 30

15/11

Ja då var de tisdag..å snart är de flytt=)) De mesta dels är packat..de är väl en del små grejjer och mina kläder som är kvar..Har hunnit städa också en del..Men de är ändå en del saker som måstes..
Idag blev jag nojjig..För någon dag sen hade jag en blödning och i morse så var de mörka flytningar så blev lite skrajj..för jag har som skitit i de..men idag så sa jag till jocke om de var och var orolig..å jag som hatar att ringa till folk tog till slut upp telen och ringde förlossningen..Så nu är jag lättad, De var inge men om de skulle komma en till så skulle jag ringa genast och då skulle jag få komma in..Så nu får jag verkligen hoppas att de inte kommer mera sånt..
Men jag bänglar väl för mycke och stressar..De kankse inte är de bästa..Men de tur jag har underbara människor omkring mig som stöttar mig..Tack alla<3
Jag hade som tänkt packa nu å städa men känner ingen ork och får lite skällning av nu är de bara jag vilar:p..och de hade jag tänkt göra nu=)
Ha en trevlig kväll !

11/14

Denna helg har gått riktigt fort!
Vi åkte till Ikea i lördags och de var super kul!Gick om kring och titta och köpte en massa saker bland annat ett glasskåp och sen köksgrejjer och lampor..Vart nöjd av de jag köpte=)De var en del folk kan jag säga, kön till kassorna var enorm! Sen drog vi till lule en sväng, de blev ikea i Happis istället för Sundsvall..Var in till pappa en sväng, eftersom de var farsdag i söndags alltså igår:p Han fick en låda me choklad=) Han blev paff när vi kom han trodde att vi var i Sundsvall:p, men de var skönt å träffa familjen=) Pappa var dunder förkyld så han hade lega hemma och varit sjuk..Så krya på dig pappa och grattis igår på Farsdag<3 fina lilla pappa=)
Drog max till middag innan vi drog vidare hemåt igen..De kändes super konstigt och bara fara förbi lule..Jag hade gärnat stanna..Kom hem rätt sent, se så där vid tio..Dö trött som fan gick och la mig och sov för jävla gott !
Söndag spendera vi och städa och packa..
Idag har jag jobba och sen varit i skola på eftermiddag..Sedan när jag kom hem så drog jag i gång med packning och städning av hall och toa, nu sitter jag här helt slut!bebis lever om som tusan så tar en paus i städandet..
Jag hoppas alla har haft en bra helg för de har jag haft för en gång skull=)
Vi hörs!
See Ya !
<3

10/11

Ja då har man snart jobbat hela veckan=))
Jag har ganska mycke blogg torka..har som inte så mycke och skriva..
De har som inte hänt nå..Jag har bara jobba och sen inte så mycke mer..
Vi har ingen snö heller och de är ju mycke märkligt..här för en dag sen så var de 10 plus grader, De är helt sjukt!
Men idag har de varit typ 3 minus, man tycker de är kallt när man varit bortskämd med plusgrader...Egentligen tycker jag de är ganska skönt när de varit så här men samtidigt grått och trist..Jag vill ju gärna ha lite snö :p
Men i morse var de halt, jag gjorde en vurpa när jag gickk till jobbet på morgonen...Inte skönt!

Nu är de inte länge kvar till flytt=)) Så jag längtar! Bara sju dagar kvar..Woho! Vi har inte änns packa ner allt än..haha..å de ser ut som de ser ut här hemma..Jag vill inte ta hem någon nu ska jag säga!..Jag mår lite dåligt över de och får lite smått panik som de ser ut men jag håller ut till de sista:p
På Lördag blir de alla fall ikea! Yes! Äntligen..Jag längtar!..Ska bli super nice..jag ska skriva en lista på vi ska ha..jag har en lista mitt huvud så jag vet på ett ungifär på vad jag vill ha..men får se vad man hittar mer för roliga saker=)
Men de ska bli kul och fara på ikea=)
Förutom de så blir nog verkligen städa och packa här hemma i helgen..Så de blir inte ligga på lat sidan:p


Sen till något helt annat..Igår ringde en av mina själsfränder och vi har inte prata på evigheter!De var så kul att hon ringde och vi äntligen hade tid bägge två och Jag Saknar verkligen henne! Hon är också gravid och de känns så kul att vi är de samtidigt=) Synd bara att vi bor så långt bort ifrån varandra=(...Jag hade önska att vi bägge var tillsammans tjocka oss framför tvn och proppa i oss massa onyttigt och prata..Skulle kunna surra i timmar!
Tove Gumman jag hoppas vi ses snart! Big Love <3

4/11

Har inte skrivit här på ett tag, för jag har inte orkat..Förra veckan var de mycke på jobbet och även helgen som jag jobba..helt sjukt mycke på jobbet!
Veckan har varit en del också men den har varit lite lugnare..
Ja annars har de inte hänt så mycke..
Jocke har allafall Äntligen flyttat hem igen=)) De är så skönt och ha han hemma! så nu är de ännu mer grejjer hemma..haha:p
Så har jag börjat få ont i ryggen..jag kan inte sitta eller ligga för länge för då börjar de som sticka i ryggen..Ja då börjar sådan besvär:p..hehe..
Nu har jag lång helg=) har inte gjort mycke alls idag förrutom att varit till Sidberg och hälsa på=))
Jag har inte så mycke energi, Allt går åt när jag jobbar å sen när man är hemma orkar man tpy inte göra nånting!
Men just nu känner jag mig lite rastlös..Jag vill göra nått...men de finns inge å göra och de är hel död i denna lilla stad, Tråkigt tycker jag..
Ne de blir väl glo på tv..
Nå mycke mer händer inte och vet inte vad jag ska skriva
Tja rå !

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!