28/2 Maria dagen:)

God kväll!
Ligger här i sängen och skriver:) trött är man också!
Idag har man jobba hela dagen och sen när man kommit hem har de varit full rulle. Oliver är de också full rulle på också och vi har busa i ikväll för sedan bada i badkaret:) Ja sen hinn man inte mycke mer så ska han i säng.
Vi har då hunnit tvätta och diska och packat bilen lite grann, har min väska kvar som nästan är packat klar och nyss har jag färga håret och ligger för att sova:)
I morgon dras de till Luleå! Som jag Längtar!!! <3
Sov gott


27/2

God kväll Onsdag kväll!
Här ligger jag och lata mig:p
Snart är de helg, Skönt! Jag jobba förra helgen så den är efter längtad.
Annars i veckan så har man bara jobbat nästan. Måndagskväll så var vi och hälsa på Jockes kusin med familj och Tisdag var jag ledig så då passa vi på promenera och så var vi med Anna på Nallelandet:) De var fint där:)
Oliver var lite skäptisk först men sen så klättra han och kröp omkring och va i bollhavet. Så de var väldigt roligt även för dom vuxna, haha! Oliver kommer få leka sig less där och jag tror han kommer ha väldigt kul där:)
På kvällen så var vi till Olivers Morbror och titta in huset dom har köpt:) Tror du inte man är liiiiite sugen på köpa hus! Ja drömma är de ända vi kan göra just nu.
Idag har man jobba igen:)
Även om de är så himla skönt att de är varmt ute så är de lite jobbigt. Man blir blöt om fötterna och jag promenerar över isen varje dag och den var Inge kul att gå över höll på slå ihjäl mig flera gånger! Men man har ju överlevt för man sitter ju här nu:p Har precis sett film och snart sova.
Ja idag är de löningsdag! Fatta vad skönt att få lön igen!! Nu kan man leva lite bättre allafall :p
Ha de gött allihopa!


24/2

Hej:)
Nu var är de glest mellan gångerna men man orkar inte eller har så mycke att skriva om eller ja nå har man tankar och åsikter alltid men inget jag bara Idas skriva ner.
Annars i veckan har man jobba men var ledig Onsdag och Torsdag då man spendera med sin Älskade son. Vi gjorde hushållsarbete och tagit promenader eller jag har tagit de :p och Lilleman har kuta runt med sin gåvagn de är hans nya favorit just nu:p
Och Oliver blir bara bättre och bättre efter varit då himla sjuk och de är ju skönt! Men han är liiiite hostig kvar.
Torsdags fyllde Svärmor år så då åt vi middag och fira hon.
Helgen har jag jobba:) Första hela helg jag jobbar, jag har jobba nån helg innan jag börja jobba men bara en förmiddag eller kväll. Men de är skönt och jobba:) inga problem eftersom man är småbarnsförälder så är man uppe kl sex varje morgon så.
Idag börjar jag tre och jobbar till halv tio eller om de var tio minns inte men skit de samma:p Så jag har dagen med familjen och de är härligt! Vi har hunnit städa på morgonen, Söndagar är städ i detta hushåll ;p hehe
Å nu har Oliver ätit gröt och precis somna:) Så jag ska väl bara ta de lugnt nu ja.
Måste bara berätta också att jag och Oliver har hållt på lite grann och träna säga ord och höll på med "Apelsin" när han satt och åt de här för nån dag sen. Jag satt och upprepa de jätte många gånger och han titta och försökte härma med munnen men fick fram bara "sin" till slut, Söt ungen! Men duktig var han:)
Han har också fått två tänder till upp till i munnen så nu har Lill skrutt hela sex stycken tänder:)
Nä nu ska jag sluta ha en trevlig dag!


Drömmar och Mål

Vi har alla dom men dom ser alla olika ut beroende på vilka drömmar och mål man har för vi är ju alla olika personer.
När man var liten drömde man kanske en häst eller katt lite matriella saker men också om andra saker.
 
Mitt mål var ju att klara skolan och de gjorde jag ju=) Och haft drömmar om att få resa och hitta på saker vilket man också har gjort. 
När man blev äldre så hade man drömmar att flytta hemifrån och mål att sedan ta körkortet och spara och köpa sig en egen bil. Resan dit har varit ganska lång för jag gav upp där några år men klara ju de=)
När man gick ut skolan så var målet att få ett jobb och kunna försörja sig själv och flytta till något eget. Men veta vad man vill jobba med är en gåta än idag är man osäker på man vill bli.
Jobb har jag idag men den biten dit har också varit väldigt låång!
Även om många grejjer har fått ta lång tid så kommer man dit till slut om man sätter ett mål och att man aldrig ge upp.
Sedan att ha någon att dela sitt liv med drömmer väl alla om och de har jag verkligen fått <3
Så banor på skaffa barn har sedan funnits i några år men aldrig haft den "perfekta tiden" vilket jag tror inte kommer för när de väl blir av så blir de den perfekta tiden. 
Att få barn har verkligen fått mening om livet!
 
Idag då? Nu har man allt detta men som människa blir vi aldrig helt nöjd. Drömmar har jag som att resa och skaffa hus och få fler barn och man ser med tiden vad som händer=)
Men mitt mål är att flytta till Lule och försöka att flytta redan nästa år.
Men varför vill jag då flytta? Jag har ett jobb som jag verkligen trivs med och har min lilla familj och fina människor man lärt känna och Jockes släkt men de är ändå något som fattas. Men jag trivs inte i denna lilla stad så är de bara.
Jag har inte riktigt de där sociala här i mitt privat liv. Visst jag har ju dom jag umgås med nån gång men inte riktigt den där vännen som man vet att man alltid ringer och bara hitta på en massa saker. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara de men ni kankse förstår liite på nått vis vad jag menar.
Jag är en väldigt social person som vill ha människor omkring mig annars blir jag deprimerad. Jag har mått dåligt många långa stunder och gnällt mycke på Lycksele och då måste man ju göra något åt de om man gnäller eller hur?
En pensionär sa till mig för nån dag sen att de är jobbigt att bo långt ifrån sina annhöriga och de är de och jag vill inte vara de när jag är gammal.
Och när man bor så långt ifrån inser man att de spelar ingen roll vad jag gör så vill jag vara där mina vänner och familj är. Ja nu har jag två vänner nere i Södra Sverige men ja jag vet inte vad jag vill säga med de :P
Så mitt mål om flytt kommer uppnås men vägen dit kan vara lång och det kan hända saker på vägen men då får den vara lång
 

19/2

Hejsan=)
Vilken bloggtorka man har! Men de har varit så mycke så man har varit alldeles slut och inte orka skriva alls.
Livet går på som vanligt=) Förra veckan börja jag jobba igen och de har känts spännande och kul men samtidigt jobbigt och vara utan Oliver. Han trivs så bra på dagis och jämt så glad så de är inga problem men de just de att man missar så mycke eller är rädd och missa hans fram steg som första stegen tillexempel de är de som gör som mest ont. Men nu har hann ju inte hunnit vara på dagis så mycke eftersom han var sjuk förra hela veckan. Och då jobba och han sjuk och ingen sömn heller för han varit vaken mesta dels av nätterna så man ha varit trött!
Men de är jätte skönt och vara tillbaka på jobbet! De är så roligt och man möts av positiv energi varje dag och massa skratt och tokigheter=) Dom är verkligen dom bästa! man går alltid hem med ett leende på läpparna=)
Och inte på tal om pensionärerna, de är så kul när dom känner igen en och är så glada och idag fick jag en Kram för hon var så tacksam de är de som gör att man har världens bästa jobb!
 
Oliver har nu hunnit vara på dagis två dagar=) De har varit låånga dagar, tyvärr! Men kan ju tyvärr inte göra något åt de. Men de är tur man är ledig mitt i veckan ibland=)
Har fått välja hur mycke jag vill jobba men jag nöjjer mig med 85%. Oliver får vara nog långa dagar på dagis så jag känner man vill ha lite mer tid med Lilleman<3 För tiden känns inte räcka till för då slutar man halv fem så går man från jobbet, jag har börja gå nu för har bara en bil men de är så skönt och jag går bara över isen fast de kan man inte göra så länge till så få införskaffa mig en cykel snart men i allafall då är man hemma vid fem å så äter man å så diska man undan å då har ju klockan blivit en del så då hinner man bara busa med Oliver en timme eller så är han trött och lägger sig vid 7 så man får ju inga långa stunder med lilleman men de tur man slutar ju tidigare vissa dagar.
 
Oliver han utvecklas och växer. Han säger nu mamma och papapa och så säger han Hej. Så vinkar han nu för fullt ja han har ju kunnat förut men då skaka han med hela armen men nu så vinkar han bara med fingrarna, Sötnöten!
Han har inte riktigt börja gå själv än men han släpper soffan eller bordet vad han nu håller i och står några sekunder så de är väl inte länge kvar tills han går säkert :p
Han har också hitta sin lilla snopp och tar på den när man byter blöjja=)
Och nu idag så höll han på med sin båt och klossar och lyckas förstå att stoppa den runda klossen i det runda hålet. En stolt mamma var de! hihi :p
Han är vääääldigt tjurig och blir de inte som han vill så lägger han ner huvudet så långt ner han bara kan och han har också kommit en period att han inte vill äta middag utan han spottar bara ut maten de går bra att äta lunch men inte middag och han som ätit allt! Ja dom kommer väl i sånna perioder också jag som hoppats att han inte skulle komma i de, inte än alla fall :P
 
Så ser livet ut just nu alla fall=)
Nä nu ska jag och Jocke mysa ner i sängen och se film <3
Kram på er!

17/2

Hej och hå!
Ja nu har de gått en vecka sen Oliver fyllde år=) Morgonen börja med att jag sjöng och han fick fika på sängen sedan så fick han öppna presenter i mammas och pappas säng=) Presenterna vart en hitt, hehe:P
På dagen blev de besök och massa presenter och fika=)
Men han var lite trött mot slutet och en öga så kom de var och han kändes varm så kolla tempen och den var på 39,2 de är hårt att fylla ett! Stackarn som blev sjuk på sin första födelsedag men han var ändå väldigt pigg och glad ändå=) På Söndag vart de ännu värre och fick i båda ögonen och näsan bara rann så de blev inget dagis på hela veckan. Han har inte varit nå pigg alls lill plutten=( och han blev hes och hostig också på vägen. Så Jocke har varit hemma hela veckan förutom Fredag då vabba jag.
Förutom att Oliver varit sjuk så har jag jobbat min första vecka=)) De har varit kul. Skönt och vara tillbaka=) Och man blir så glad när pensionärerna blir glad när dom ser en de gör gott i Hjärtat<3
Jag har varit duktig och gått till och från jobbet för de har ju varit så skönt väder och sedan har jag och Anna, Jockes treämnning varit på vattengympa och de var kul=) Bra träning också!
Jag har också hunnit med promenad med fina Layal också=)
De är ungifär de man pyssla med i veckan. Man har varit så trött och slut. Först Oliver sjuk och han har inte kunnat sova på nätterna så han har fått lega med mig och Jocke de har varit mysigt! och sedan upp och jobba då blir man trött man har inte orka mycke alls!
Men nu är de bättre med Oliver=)) vi fick en ögonsalva utskrivet i Fredags och redan igår så var ögoninflammationen som bort blåst,fast han är liiite röd under ögat kvar men de försvinner nog snart men de var bra en salva de där! Skönt och se han på bättrningsvägar de har gjort så ont i mitt hjärta och se han så där=(
Får se om de blir att skicka han på dagis i morgon. Peppa peppa ta i trä!
Nu ligger Oliver och sover och jag ska ta och vila jag med=)
See ya!
 

1 års kalaset


<3

Igår var de alla hjärtans dag då man ska visa lite extra mycke hur man Älskar sina nära och kära
Jag fick blommor av älsklingen och en god middag med förrätt:)
Och av mig fick han en krämbulle och en skotertidning.
Tack alla fina underbara nära och kära att ni finns!
Ni betyder allt för mig!
<3


1år sen du kom <3

Idag är de 1 år sen du kom till världen<3
Mina värkar starta vid halv fyra och sedan efter flera timmar av smärta och slit så kom du äntligen ut. Att se dig och hålla tätt i min famn kändes helt overkligt. Det var helt magiskt! Du var de Finaste i världen och du är det fortfarande och kommer alltid vara de så klart=) De var en Obeskrivlig känsla.
De är de största man kan vara med om
De var bara synd att jag inte kunde njuta så mycke första dygnet för fick hade lite otur och var tvungen åka ned till operation, De var värre att föda barn ska jag säga! Jag hade så ont och tårarna rann och se Jocke med skräcken i blicken å så fruktansvärt rädd var ingen rolig upplvelse. Men allt gick ju bra=) Men väldigt trött var efter allt så orka inte alls nå MEN trots de så var de värt allt! Jag gör gärna om en forlossning, fast de andra vill jag slippa :p
De har inte avskräckt mig som tur är :p
Oliver du är de bästa som hänt oss och Mamma och Pappa Älskar dig mest på denna gjord! Och vi skulle göra Allt för dig !!
<3 <3
 

8/2

Idag för ett årsen så gick mitt vatten när jag låg och sov och detta var på natten. Jag minns de så väl! Jag ställde mig upp och kände mig som ett frågetecken. Jag kände flera gånger på trosan och fundera om jag pissa på mig men förstod att vattnet hade gått men jag hade inga värkar eller nå. Jag bara stod där och titta på Jocke och tänkte om jag skulle väcka han för han sov som en stock. Jag vandra lite och gick på toa och det rann ju lite grann hela tiden. Men till slut ropa på Jocke men han vakna inte å jag ropa å ropa men inge svar till slut när jag tänkte gå runt och skaka på han så ramla jag i fostervattnet, Haha! De är ju bara jag som ska lyckas!
Jocke flög upp ur sängen och jag låg och skratta åt mig själv å Jocke börja också skratta=)
Då sen börjar Jocke vara nervös och irra runt men jag var som cool lugn och sa till han att jag inte hade värkar så jag tog mig en dusch och sen ringde jag förlossningen. Jag skaka av nervositet!
Den natten var låång och även dagen när jag satt hemma och vänta tills de skulle hända nå. Dagen kändes som en vecka, hehe :p Men sen på kvällen då börja de hända grejjer :P Och jag fick morfin och fick sova.
Åå jag minns de så väl! De kändes som de var nyss men samtidigt känns som de var länge sen.
Vilka känslor de var! Spänningen och nervositeten, Spännande var de!
 

7/2

Hejsan=)
Inskoliningen går ju super! Igår lämnade jag han själv på dagis. De kändes mycke konstigt och gå hem utan han och vara alldeles själv. Kändes tomt men jag passa på att städa och diska lite=) Han var från halv tio till kvart över elva. Han fick äta lunch där och satt och åt när jag kom han flina så klart när jag kom,Sötnöten!
De hade gått så bra och han åt som vanligt väldigt bra=) Och idag fick han även prova vila där så fick nån timme till ensam tid som jag bara tog de lugnt.
De är så roligt och lämna han för idag när vi kom så sa små barna "Ååå, nu kommer söta Oliver" dom är för go!
De hade gått bra att sova=) sedan idag så var vi på bvc och vägde och mätte och fick vaccition, en i vardera ben å de var inte kul=( men de gick över fort. Han väger nu 9095 och är 73 lång=) Sen har vi varit förbi mitt jobb och jag kolla upp tider som jag ska jobba till veckan sen var vi och handla för sedan fara på dollar. Sedan for vi och mötte upp Åsa som köpte vinter skor till Oliver, Han första<3 Tack så mycke Åsa för de!
Ikväll har jag varit på home party hos Jockes tremänning Anna. Var jätte trevligt=) Och så blev de beställa grejjer så  klart!
 
Jo jag var ju och zumba igår med Åsa och det var kul=) fast de var inte lätt med alla steg, haha! Men tjejen som hade de fråga om jag dansa förut,nja bara prova sa som. ja men då har du kankse nå dansa för de syns som jag har dansa..Man som sträkte på sig å tänkte jo men jag är ju natur begåvning,Hahaha! Skämt o sido
 
Oliver har ju fått present av mormor sin=) En liten ryggsäck han kan ha på dagis och halksockar och ljus som han kan ha på tårtan  <3 De Tackar vi för
 
Nä nu ska jag sova natti natti !
 

tillbaka blick

Tänka sig att för ett år sen så var jag höggravid och hade bara några dagar till BF datumet. De var i väntans tider
tänk att då var jag som en kanonkula. Man gick bara och fundera på när de skulle sätta igång och hur de skulle kännas under förlossningen. Man var nervös med ändå ganska lugn just då tänkte jag att jag skulle gå över i typ två veckor och hade ett litet tag kvar men ack så fel jag hade :p men de var ju tur att man hade sånna tankar annars hade jag väl panik,hehe!
tänk att då för ett år sen låg Oliver i min mage och sparka och levde om. De var så mysigt och känna dessa sparkar och nyfikenheten man hade på vad de var för kön och hur den skulle se ut, de var ju så spännande!
Jag saknar min gravidmage lite=) Tänk alla sparkar och få se den växa, Fantastiskt! Den ända gången som man verkligen tycker de är roligt att vara tjock, haha! Och äta vad man vill och som sakt nyfikenheten och väntan och längtan efter de lilla livet. Finns inget bättre än de!
Även om de bara ett år sen så känns de ändå länge sen man satt där. Jag minns känslan men inte riktigt min mage för när jag ser på bilder så är som man tänker men Shit inte minns jag att var så där stor! men de gick snabbt sen då vart på min vikt igen som innan jag födde barn.
Jag längtar redan till nästan gång jag blir gravid, Ja om jag nu kan bli det man vet aldrig!
Åå tänk min lilla plutt Oliver att den här tiden förra året var du i min mage!
Helt sjukt!
 
 

Olivers första teckning

Titta så fint han ritar <3


4/2 - Första dagen inskolning

Det har gått så himla bra idag!
När vi kom så hade dom stoppa upp ett papper på dörren där de stod "välkommen Oliver" De var inte dumt välkomande=) 
Alla barn var förstårs nyfiken på Oliver och titta på han. Sedan så vart de lek=) Oliver var först lite blyg och skratta varje gång en fröken titta på han och han satt på golvet och titta på alla barnen och satt och pilla på några leksaker. Efter en stund så blev de sjung då alla barnen fick stoppa ner handen i en låda och ta upp en sak och sjunga om den Oliver fick självklart också ta upp en sak ur lådan och han kröp fram och stoppa ner handen men nådde inte riktigt och var lite blyg men efter nån minut så var han till lådan igen och skulle stoppa ner handen igen och även klättra upp på den och sitta mitt på lådan, blygheten försvann ganska fort vill säga=) Sedan så lekte dom med bläjdo deg en stund för sedan leka i ett av rummen och han kröp omkring med dom andra barnen och lekte och hade så roligt=) Han till och med kröp upp i famnen på två fröknarna=)
De var så himla kul att se han! Att han verkar trivas så himla bra och att blygeheten släpper fort. Jag är så himla stolt mamma! Han är så himla duktig<3
Så de kommer nog gå fint i veckan!
Han har till och med fått ett egen hylla där han han kan har sina kläder och grejjer=)
Sedan gick dom lite egenom lite saker med mig och så=)
Ska bli roligt att fara dit i morgon med=))
Min lilla Plutt! <3
 

3/2 - Inskolning i morgon!

Helgen har var varit jätte bra=)
I Fredags så åt vi middag hos svärmor=)
Och i går Lördag var de tänkt de skulle bli bakning för vi for och handla allt men vart inget och for istället till Jockes faster och hälsa på å surra å fika=) När vi kom hem sen så fick vi besök av Kära Anna som firade Oliver och han fick sockar och båtar, Tack så mycke fina du för de! <3 
På kvällen blev det se melodifestivalen! Tänk förra gången när den börja så hade jag presic kommit hem från bb, de var samma kväll då låg vi i soffan med en ny född liten prins<3 Helt sjukt att de gått så fort! Man kan inte tro de.
I allafall så var de som vanligt inte så mycke att hurra för men jag tyckte Erik Gadd var den ända som var helt okej. Liite besviken på David även om han gick vidare så tyckte jag inte han sjöng nå bra och låten var ju inge bra alls! hans förra var grymt mycke bättre så trodde nästan han skulle vara bra men icke de. De var allfall en riktig mys kväll allafall=)
Idag har vi varit till Sidberg till Jockes farföräldrar och bara myst på<3
När vi kom hem så bakade jag mini cupe cake vilket inte blev så bra, jag tror jag köpte lite för små formar, jaja får se om dom blir goda sen :p
 
Sen måste jag berätta att Oliver har nu gått helt själv med gå vagnen sin! Jag prova ställa han vid den, normalt så brukar han inte vilja greppa den men nu så tog han i den så bar de i väg. Vi tjöt av lycka jag och Jocke :P
Han är så himla duktig våran lilla kille! Vi är Mycket stolta föräldrar! <3
Detta var alltså i Lördags
Och sen en till sak som bus pojken lyckas med att låsa in sin mamma på toa :p Jag satt på toa och han kröp om kring och lyckas skjuta upp garderobsdörren som for mot toa dörren så jag höll mig inte på komma mig ut, fick lite smått panik. Men lyckas trycka mig ut så handtaget tröck sönder ett litet hål på dörren. De är svårt att förklara hur det gick till men garderobs dörren är som snett emot toadörren så handtaget lixom fastna i varandra om ni för står. Jaja de gick då bra allafall :p å Oliver är verkligen en busig en :P
Och han börjar nu inskola sig i morgon och jag har bara ett ord att säga om de SJUKT! Man kan inte förstå att våran lilla kille redan ska gå på dagis. Så de är med blandande känslor just nu men de kommer nog gå bra=)
Hoppas ni haft en bra helg allihopa så med detta avslutar detta=)
 
 
Oliver lekte med min mobil och höll på med kameran och han skratta när han såg sig själv<3 Han lyckas ju fota, Värsta duktiga fotografen! 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!