Drömmar och Mål

Vi har alla dom men dom ser alla olika ut beroende på vilka drömmar och mål man har för vi är ju alla olika personer.
När man var liten drömde man kanske en häst eller katt lite matriella saker men också om andra saker.
 
Mitt mål var ju att klara skolan och de gjorde jag ju=) Och haft drömmar om att få resa och hitta på saker vilket man också har gjort. 
När man blev äldre så hade man drömmar att flytta hemifrån och mål att sedan ta körkortet och spara och köpa sig en egen bil. Resan dit har varit ganska lång för jag gav upp där några år men klara ju de=)
När man gick ut skolan så var målet att få ett jobb och kunna försörja sig själv och flytta till något eget. Men veta vad man vill jobba med är en gåta än idag är man osäker på man vill bli.
Jobb har jag idag men den biten dit har också varit väldigt låång!
Även om många grejjer har fått ta lång tid så kommer man dit till slut om man sätter ett mål och att man aldrig ge upp.
Sedan att ha någon att dela sitt liv med drömmer väl alla om och de har jag verkligen fått <3
Så banor på skaffa barn har sedan funnits i några år men aldrig haft den "perfekta tiden" vilket jag tror inte kommer för när de väl blir av så blir de den perfekta tiden. 
Att få barn har verkligen fått mening om livet!
 
Idag då? Nu har man allt detta men som människa blir vi aldrig helt nöjd. Drömmar har jag som att resa och skaffa hus och få fler barn och man ser med tiden vad som händer=)
Men mitt mål är att flytta till Lule och försöka att flytta redan nästa år.
Men varför vill jag då flytta? Jag har ett jobb som jag verkligen trivs med och har min lilla familj och fina människor man lärt känna och Jockes släkt men de är ändå något som fattas. Men jag trivs inte i denna lilla stad så är de bara.
Jag har inte riktigt de där sociala här i mitt privat liv. Visst jag har ju dom jag umgås med nån gång men inte riktigt den där vännen som man vet att man alltid ringer och bara hitta på en massa saker. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara de men ni kankse förstår liite på nått vis vad jag menar.
Jag är en väldigt social person som vill ha människor omkring mig annars blir jag deprimerad. Jag har mått dåligt många långa stunder och gnällt mycke på Lycksele och då måste man ju göra något åt de om man gnäller eller hur?
En pensionär sa till mig för nån dag sen att de är jobbigt att bo långt ifrån sina annhöriga och de är de och jag vill inte vara de när jag är gammal.
Och när man bor så långt ifrån inser man att de spelar ingen roll vad jag gör så vill jag vara där mina vänner och familj är. Ja nu har jag två vänner nere i Södra Sverige men ja jag vet inte vad jag vill säga med de :P
Så mitt mål om flytt kommer uppnås men vägen dit kan vara lång och det kan hända saker på vägen men då får den vara lång
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!