28/9

Gu va jag känt mig effektiv idag=)
Jag plugga från typ halv nio till halv två! Ja å så lite paus emellan då jag åt lunch och gav Oliver gröt=) de är så kul att sitta och kolla på honom när han äter för han verkligen njuter av maten=) Det gör mig så Lycklig! Å han är så himla fin så man vill äta upp han! <3
Sedan ville Jocke göra något så vi for på marknaden men de var typ inget å se..Hujja så dåligt de har blivit! De var bättre förr, haha!
Sedan gjorde Jocke en god middag Och plus att jag fick en bukett med blommor av han<3 Jag har den finaste man i världen! Så de har verkligen känts att de är Fredag
Sedan har jag plugga från halv fem till tio! Shit jag är alldeles slut i huvudet! Men de är skönt att jag gjort bort allt så nu kan jag njuta av att fara bort=)
Jag och Oliver drar till Luleå i Morgon!! Wiiii  Så jag längtar! Jag längtar efter alla underbara människor där hemma!
Jag har hunnit packa Olivers väska men inte min..men de orkar jag inte med nu..Får tar det i morgon bitti :p
Nu måste man ha dubbel packning när man har Oliver :p
Nä nu ska jag Hoppa i säng är ganska så trött!
Vi hörs, Ha de bra!
 

27/9

Goddag eller godkväll ska man väl säga :P
De har snart gått en vecka igen sen jag skrev..Ja jag ids som inte skriva så mycke för de känns ovärt och skriva saker när de inte händer så mycke så jag sammanfattar bara lite :p
Ja helgen som var så gjorde jag inget vettigt typ plugga..Eller? Jag minns fan inte..Shit börja fan bli dement!haha men kan inte gjort nått roligt eftersom jag inte kom ihåg de :p
Måndag kväll så var Anna hit och vi satt och surra så de var trevligt=) eller vänta var de i Tisdags?? va fan! Veckorna springer i väg så man har typ ingen koll!
Onsdags vet jag då att jag var i skolan hela dagen! Så de vart redovisingar, så de var skönt att få de bort gjort!
Men mindre roligt på Medicin så fick jag betyg för provet och alla inlämningsuppgifter och fick ig på en uppgift och på provet som jag trodde jag klara=( Kändes surt! Men jag behövde inte göra om provet utan bara kompletera så de har jag fixa igår kväll=) Å så inlämingsuppgiften var de en fråga som jag hade missa men när jag kolla vad jag missat så hade jag ju skicka frågan så jag behövde bara skicka om den..Så nu känns de mycke bättre=)
Så Oliver fick vara hos Sofia hela dagen!Men jag for dit vid lunchen och pussa på han!
 Tack än en gång så mycke för barnvakten!
På kvällen plugga jag så var ganska så trött igår!
Idag skulle jag egentligen tänkt fara på babysång men Oliver vakna typ halv sex men han somna om en stund men sen var vaken till åtta och sov sen en timme kankse..Så jag kände att jag orkar bara inte fara iväg och vara trevlig med okänt folk så ville jag få bort skolarbete så jag satt hela förmiddagen med läxa..Och om jag ska vara ärlig så glömde jag också bort de lite att de skulle vara med kom på det nån dag innan allafall..hehe :P
Men vid 12 for jag på badhuset med Anna och bada..Oliver tyckte de var så kul i minsta bassängen och sitta och plaska! Sötnöten<3
De var skönt och avkopplande och komma från skolarbetet ett tag! De behövdes verkligen! Så de var super trevligt=)
Och nu ikväll har jag jobba=)
Jag lämna in min tidsraport för denna månad på vad jag jobba och jag har jobba 35 timmar ändå denna månad=) Så de känns bra!
Nä nu är jag dödstrött!
Och Jocke ropar på mig dessutom<3

25 September

Grattis På Födelsedagen Finaste Pappa och Morfar <3 <3

Olivers utveckling

Det går så fort att dom växer och utvecklingen lika så!
Oliver har nu börja sitta själv och börja kuta omkring i sin gå stol=) Och bara för några dagar sen när jag satt och läste vi föräldrar tidningen satt Oliver i gå stolen och när jag titta på han så hade han dragit ut lådan och dragit fram dryspåsarna,Söt ungen! Jag tänkte nu börjas de=)
Han är så duktig!
Jag har nu lagt upp en massa bilder på Jockes dator så här har ni en massa bilder!

Fredag 21 September

Ja då var de Fredag och helg igen :p
Veckan har gått fort ändå..Det har vart en del pluggande och sen har jag dansa Zumba varje dag framför tvn..hehe:p
Eller inte igår då :p
De har inte vart många promenader alls..jag har bara varit ut en gång denna vecka..men de därför jag inte orka ha gått ut och vädret har inte varit till talande..fast nu idag är de sol men jag har som inte känt för att gå ut ändå..För Oliver har gråtit flera gånger i natt så man har inte kunna sova så bra..även fast jag bara behöver bara stoppa tutten i mun så tystnar han så får man som ingen sammanhängande sömn..
Så jag och Oliver har sovit ett tag nu på förmiddagen :p
Och Jocke har varit och besikta bilen och den gick egenom, gu så skönt!
Så nu sitter jag här och laddar upp för att jobba i kväll=)
Annars igår så var fina Liza en arbetskamrat hit med sin lilla Layla(tror jag de stavas) Vi fick och surra, sedan tog vi oss en tripp till jobbet för hon inte varit där på jätte länge:p Sedan blev de plättar till middag hos svärmor och på kvällen åkte vi till Jockes faster och fika=) Så de var en super bra Torsdag!
De blev ingen skola för mig i Onsdags så jag var hemma med Oliver=)
Men jag fick då veta att jag är godkänt på provet så de känns super Härligt!
Så har jag hunnit jobba Tisdag kväll=) Har jobbat en del nu och de känns så bra! Men jag ska försöka att inte på mig för mycke för jag är ju faktiskt mammaledig och vill ta vara på den så mycke som möjligt!=)
 
Sen vill jag säga Hurra Hurra Hurra till min Fina Lilla syster och bästa Moster som fyller 12 år idag! Många Pussar och Kramar från oss!

17/9

Ja helgen är nu över och jag har bara mest lega vid tvn med min pojkar och sett på Son Of Anarchy..Tyckte först serien inte var nå speciel men sen efter några avsnitt så har de blivit spännande! Och för att känna att de är helg så köpt vi vi chips=) Så vi har bara haft de mysigt!
Idag har jag varit inne HELA dagen! Har inte känts nån lust att gå ut alls..Men jag har tränat på annat sätt :p Jag ladda nämligen ner Zumba för att testa :p..Så jag drog ner rullgardin för jag ville inte att någon skulle se mig..haha..Å jag kände mig väldigt fånig! Men svettig vart jag! Men de var inte alls lika kul att dansa hemma själv som de gjorde när jag prova i grupp..Men ska ge de en chans ett tag :p
Sen har jag hållt på med läxa..Å jag som trodde att de var lugnt och de inte var så mycke men när jag titta närmare på en uppgift så är de hur mycke som helst! Men tur jag är klar med dom andra två läxorna i dom andra två ämnerna..Får kämpa på och skriva och skicka in när de är klart!
Jaja jag är trött som en gnu! (Ja hur trötta dom nu är!haha)
Så hade tänkt mig lägga mig ner nu i soffan och fortsätta se min serie :p
 
Eftersom jag inte har lagt upp nå bilder på denna dator så blir de en gammal bild som jag hittar på denna dator :P

14/9

Hejsan Hoppsan!
Ja då var man här igen
Då var de helg igen och de är grått väder ute..Vad man ska göra=( De finns ju typ inget å göra..Så de blir å plugga då..
Förra helgen jobba jag Söndag morgon och de var så härligt! Kul och jobba ibland och de är så kul att pensionärerna känner igen en=)
Jag har ju som sakt gått på diet och förra fredagen så var de två veckor jag var utan godis,Tummen upp för mig!
Men vart less och så frossa jag massa gott hela helgen! Å gott var de! Vi hade en riktig myshelg=)
Annars i veckan har jag plugga och varit i skolan och gjort prov..De kändes bra sen och tror att jag klara de=) Men vi får se..Oliver han fick var hos Jockes kusin=) Jockes farfar kom hit och hämta han=) Å han hade varit så snäll och glad=) De kändes kul och höra=) Tack för barnvakten! Guldvärt!
Igår så var Anna.A hit och vi surra i massor :P Alltid lika kul med sällskap!
Annars har de blivit promenader varje dag och inte så mycke mer..
Ja min dator har gått sönder=( Less! Men de är mitt fel..man ska inte vara på dåligt humör och ha program som inte vill som man inte vill!
Så nu har jag låna svärmors gamla dator=) Så de är ju bra!
Men som tur är så ska netochnet skicka en ny hårddisk så ska jag byta den=) Så nu känns de mycke bättre!
Nu bjuder jag på en bild som jag hitta på denna dator..haha!

Jag har tappat bort mig själv på vägen

Jag vet knappt vem jag riktig är längre...
Jo jag vet att jag är mamma och jag triv med de så ofantligt mycke och skulle aldrig byta bort de mot alla pengar i världen!
Men jag är inte bara mamma utan Maria också och någonstans har jag försvunnit
Jag brukar vara den positiva halv crasy tjejen som alltid var glad och brydde mig inte mycke om de negativa utan bara slog bort de i mina tankar för jag inte tyckte de skulle ta min energi..Jag levde livet som jag ville och kände för de..
Men nu..nu är allt bara så svart jag har blivit en sur och bitter människa som ofta gör om allt till något negativt..Jag tar åt mig åt minsta lilla och suger åt allt negativt...
Jag vill inte vara sån..Jag vill vara den gamla glada Maria!
Men hur jag än försöker så går de inte
Och jag vet inte heller hur jag ska göra för att vända allt
 
 

7 månader

Idag blir våran lilla kille 7 månader!
Våran fina lilla kille!
Utveckling går så fort så man hänger inte med! Han kryper inte än men han kan som hasa sig lite bakåt=) Och sen ska ju allt han får tag i munnen :p
Han äter ju nu lite smått mat och han älskar gröt! Han är så duktig på äta!
Underbara Unge!
<3 <3

7/9

God morgon!
Nu är de Fredag och en vecka har nu snart gått..Denna vecka har gått så fort! 
De har återstått av plugg plugg och åter plugg! Jag har massor med göra! Tur så fick jag låna bok i medicin =) Så jag och Bettan och en till tjej satt efter lektion och gjorde läxan som skulle varit in i Onsdags så de var skönt att få de bort gjort! Sen har jag suttit med massa frågor som vi ska ha på provet på Onsdag å de är skönt att jag gjort de så nu känns de mycke lättare och mindre och göra!
Sen har Jocke börja med praktik med grävare som han är utbildad till de är så skönt att han få något att göra! Och han är mycke gladare=) De är bara tre veckor till och börja med sen får han som om han får fortsätta,Hoppas!
Så nu är jag ensam igen om dagarna=) Lite trist är de å sen så vet jag inte hur jag ska göra med skolan för att nu när Jocke är borta hela dagarna kan jag inte gå..Jaja vi får se hur de blir men de löser sig!
Sen har jag hunnit med att jobba en kväll..Jag var nervös innan! Och sen ville inte riktigt i från Oliver..haha :p
Men de gick så bra! Man kom ihåg alla och dom flesta av pensionerna är kvar :p Och så länge sen var de ju inte att jag jobba :p Jag hade en jätte trevlig kväll! Med mig hade jag en inskolning och de var Jossan som varit mamma ledig i över ett år..haha..de var ganska kul att inskola henne, Att en som är mamma ledig inskolar en annan som varit mammaledig..haha! 
Och på Onsdag kväll så kom min Älskade pappa hit! Vi tog en lång promenad tillsammans=) De var så skönt att ha han här! Att kunna prata av sig lite! Och han hjälper mig så mycke just nu, så jag vet inte hur jag skulle ha gjort utan han!<3 Synd bara att han var tvungen för fara morgonen där på=( Alltid lika jobbigt när dom far!Jag har nog lite seperationsångest..Men de var skönt och få rå om han ett stund allafall!
Han och Brosan far till stugan i dag och jag hade så gärna vilja åka dit!! Men tyvärr så har man inte råd med de=(
Och sen jobbar jag ikväll! Skönt å jobba lite mer=)
Resten av helgen lär ju inte bli göra nått alls! Typ plugga!
Jag vill ha mina böcker!
 
 

3/9

God morgon!
Då var de ny vecka att se fram emot..Eller bara ta sig egenom kankse!
Veckan som varit har ju inte hänt mycke men i Måndags så var vi till Jockes faster för hennes man Roffe fyllde år=) De fanns massa go fika men jag som gick på diet fick bara titta..haha..eller nå hade jag kunna tagit men känner att  om jag ska köra på de här så vill jag köra All in för om man väl fuskar så blir de att man gör de en gång till och ja så är man där igen! Men jag var grymt sugen! Men höll mig till vatten :p
I Onsdags då var de skolan som gällde jag trodde de bara var en lektion men då fick man två kurser till som sakt så de blev en hel dag! Men de var bara kul=) Vara ute bland folk! Jag gör ju ingenting annars om dagarna annars, eller jag tar mina promenader varje dag men inget mer liksom..
Den ända kursen som jag tycker kommer bli jobbigt och svår är Medicin, De var inte riktigt vad jag hade tänkt mig att den skulle vara utan svårare för just nu håller vi på om microorganismer och de fattar jag inte mycke av och intresset är noll! Jaja kommer säker bli roligar om man får komma in i de..
I Fredags blev de Tacos hos svärmor 
Och igår så satt jag med läxa hela dagen! Och jag har inte ens gjort hälften som ska göras! Men de är så svårt utan böcker men en del går ju bra=)
Idag lär jag ta tag i de jobbiga Medicin
Ja annars finns de inte mycke jag kommer göra i veckan
Tjnigeling!
 Oro

Att man alltid ska gå omkring och känna en oro känns fruktansvärt jobbigt!
Att aldrig våran tur kan vända! När kan vi kunna få tur och kunna njuta av livet fullt ut?!
 
Just nu är de en rätt tuff månad, när jag upptäckte att jag hade 150 kr kvar att leva på efter alla räkningar och Jocke inte heller har mycke.
Eftersom arbetsförmedlingen eller som jag kallar de arbetsförnedringen slarvat med Jockes så får inte han nå pengar från a-kassan än!
Med först panik så lugna jag nog ned mig med att de kommer nog ordna sig ändå=) Jocke lär väl få pengar från a-kassan om dryga två veckor(får jag verkligen hoppas) Och har varit smart nog att spara så har lite pengar sparade så vi ska nog klara detta tillsammans! Som vi gjort tusen gånger förr med ekonomin
 
Inte nog med de så har jag börja skolan och inte bara en kurs som jag trodde utan två till så vi ska alltså läsa tre kurser som elever läser på ett år ska vi läsa på en termin. De känns som om de kommer bli mycke men man måste försöka göra så gott man kan och nog tror jag klara de=)
De har ju varit lite bängel när de gäller skolan att dom slarva bort min annsökan och fick göra en ny.
Och sen så måste vi köpa böckerna men som tur är så har kommunen sakt att vi ska få dom betalt=)
Men att vi måste lägga ut pengar själv för att sedan få pengar. Panik fick jag eftersom jag inte har dom pengarna! alla böecker kosta nämligen över 1000 kronor! Men fick lugnande medelande att jag kunde ta faktura och ge den till chefen.
 
Men man blir ju smått stressad av allt detta!
Och man är less på att de alltid ska vara nå jävulskap i våra liv!
De kan aldrig vara helt bra
 
Sen så finns de ju alltid människor som ska komma in flikande med saker å de får ju dom göra men man blir ganska så less..För de känns i bland som om människor tycker man är dum i huvudet!
De spännande att dom flesta som har nått att säga om våran sitvaution själv aldrig varit där!
specielt när de handlar om pengar, Dom som aldrig själva som varit arbetslösa som ska kommentera.
Tror att de bara få jobb nästan..Men så är jävla lätt och få jobb! Och sen tror att bara för att man är arbetslös så är man lat. Så är de absolut inte! Man försöker och försöker men de är absolut inte lätt att få jobb och sen är de jävligt påfrestande att vara arbetslös! Dom som inte inte varit borde prova får ni se hur lätt de är!
 
Och sen nu när jag är mamma ledig kan ju folk tycka att jag ska jobba..Visst har man dåligt med pengar så..
Och de är inte de att jag inte vill jobba för de vill jag och jag har sakt att jag gärna jobbar extra men något mer kan jag inte göra!
Och jag har mått jävligt dåligt i början när jag fick barn! och var sjuk mycke och när man äntligen är frisk och njuter till fullo som mamma så vill jag kunna göra de å bara vara hemma och kankse bara jobba nån gång för att få extra pengar.
Och nu när jag dessutom ska plugga en termin, för sen nästa år börja jag jobba igen som vanligt..Så jag vill njuta av den tiden jag har kvar hemma!
 
Vi är alla Olika och därför gör vi alla olika!
 
Vi kommer nog alltid ha nått prolem i vårat liv och vi kommer nog alltid måste kämpa men så är de och vi kommer aldrig ge upp heller!
Men rent psykiskt så önskar jag att jag kan kunna få må helt bra och kunna njuta av att leva och tycka de är underbart, tyvärr är de inte så för mig!
Och sedan ha min famlij och vänner så långt bort gör saker inte heller lätt
Att Oliver växer och växer men att inte min famlilj få vara med och följa de
De gör ont de gör riktig ont i hjärtat
Att inte få dom nära..
 
Men så är de livets hårda skola !

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!