19/2

Hejsan=)
Vilken bloggtorka man har! Men de har varit så mycke så man har varit alldeles slut och inte orka skriva alls.
Livet går på som vanligt=) Förra veckan börja jag jobba igen och de har känts spännande och kul men samtidigt jobbigt och vara utan Oliver. Han trivs så bra på dagis och jämt så glad så de är inga problem men de just de att man missar så mycke eller är rädd och missa hans fram steg som första stegen tillexempel de är de som gör som mest ont. Men nu har hann ju inte hunnit vara på dagis så mycke eftersom han var sjuk förra hela veckan. Och då jobba och han sjuk och ingen sömn heller för han varit vaken mesta dels av nätterna så man ha varit trött!
Men de är jätte skönt och vara tillbaka på jobbet! De är så roligt och man möts av positiv energi varje dag och massa skratt och tokigheter=) Dom är verkligen dom bästa! man går alltid hem med ett leende på läpparna=)
Och inte på tal om pensionärerna, de är så kul när dom känner igen en och är så glada och idag fick jag en Kram för hon var så tacksam de är de som gör att man har världens bästa jobb!
 
Oliver har nu hunnit vara på dagis två dagar=) De har varit låånga dagar, tyvärr! Men kan ju tyvärr inte göra något åt de. Men de är tur man är ledig mitt i veckan ibland=)
Har fått välja hur mycke jag vill jobba men jag nöjjer mig med 85%. Oliver får vara nog långa dagar på dagis så jag känner man vill ha lite mer tid med Lilleman<3 För tiden känns inte räcka till för då slutar man halv fem så går man från jobbet, jag har börja gå nu för har bara en bil men de är så skönt och jag går bara över isen fast de kan man inte göra så länge till så få införskaffa mig en cykel snart men i allafall då är man hemma vid fem å så äter man å så diska man undan å då har ju klockan blivit en del så då hinner man bara busa med Oliver en timme eller så är han trött och lägger sig vid 7 så man får ju inga långa stunder med lilleman men de tur man slutar ju tidigare vissa dagar.
 
Oliver han utvecklas och växer. Han säger nu mamma och papapa och så säger han Hej. Så vinkar han nu för fullt ja han har ju kunnat förut men då skaka han med hela armen men nu så vinkar han bara med fingrarna, Sötnöten!
Han har inte riktigt börja gå själv än men han släpper soffan eller bordet vad han nu håller i och står några sekunder så de är väl inte länge kvar tills han går säkert :p
Han har också hitta sin lilla snopp och tar på den när man byter blöjja=)
Och nu idag så höll han på med sin båt och klossar och lyckas förstå att stoppa den runda klossen i det runda hålet. En stolt mamma var de! hihi :p
Han är vääääldigt tjurig och blir de inte som han vill så lägger han ner huvudet så långt ner han bara kan och han har också kommit en period att han inte vill äta middag utan han spottar bara ut maten de går bra att äta lunch men inte middag och han som ätit allt! Ja dom kommer väl i sånna perioder också jag som hoppats att han inte skulle komma i de, inte än alla fall :P
 
Så ser livet ut just nu alla fall=)
Nä nu ska jag och Jocke mysa ner i sängen och se film <3
Kram på er!

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!