8/2

Idag för ett årsen så gick mitt vatten när jag låg och sov och detta var på natten. Jag minns de så väl! Jag ställde mig upp och kände mig som ett frågetecken. Jag kände flera gånger på trosan och fundera om jag pissa på mig men förstod att vattnet hade gått men jag hade inga värkar eller nå. Jag bara stod där och titta på Jocke och tänkte om jag skulle väcka han för han sov som en stock. Jag vandra lite och gick på toa och det rann ju lite grann hela tiden. Men till slut ropa på Jocke men han vakna inte å jag ropa å ropa men inge svar till slut när jag tänkte gå runt och skaka på han så ramla jag i fostervattnet, Haha! De är ju bara jag som ska lyckas!
Jocke flög upp ur sängen och jag låg och skratta åt mig själv å Jocke börja också skratta=)
Då sen börjar Jocke vara nervös och irra runt men jag var som cool lugn och sa till han att jag inte hade värkar så jag tog mig en dusch och sen ringde jag förlossningen. Jag skaka av nervositet!
Den natten var låång och även dagen när jag satt hemma och vänta tills de skulle hända nå. Dagen kändes som en vecka, hehe :p Men sen på kvällen då börja de hända grejjer :P Och jag fick morfin och fick sova.
Åå jag minns de så väl! De kändes som de var nyss men samtidigt känns som de var länge sen.
Vilka känslor de var! Spänningen och nervositeten, Spännande var de!
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!