Bigbrother 2011

Jag följer bigbrother nästan slaviskt..haha!..jag tycker det grymt underhållande och får många skratt..
Detta år är verkligen ett bra gäng även om dom bråkar en del så kommer dom emellan åt bra överrens..

Det är sex som åkt ut hittils på dessa veckor..Först var det Rikhard som fick en psykos och vart psyk..hans flickvän som också var med..Men dom fick inte avslöjja att dom var ihop..hon valde också att gå..jag gillade inte alls han tyckte han var mest jobbig..å hon tyckte jag var lite konstig..
Sen så fick Jessica lämna huset efter hon också vart psyk..Henne gillade jag!
Sedan blev Cilla utröstad å hon var en härlig tjej även om hon var lite knäpp ibland..å bråka å blev sams å bråka med katerina..
Sedan valde Tobias att lämna huset av personliga själ han hade massa saker att fixa..han gillade jag inte alls från början men han växte efter ett tag i mina ögon..
Och nu sist så åkte Sanna..En brud med silikon å stora läppar..men jag gillade henne ändå för hon var som lugn och så..men hon var lite fjantig ibland..:p

Det är synd att folk ska bli psyk å må dåligt..å dom som sköter programmet kankse inte sköter det allra bäst att ta hand om det..men man ska inte skylla på dom helt..för dom alla vuxna och man borde tänka sig för innan man ger sig in i sånt...men sen kan man självklart inte veta om man blir psyk..så det är som ingens fel..det är bara tråkigt att det händer..för all debatt det blivit tycker jag är lite löjligt..för det det inget man kan förebygga det är omöjligt och vet sånt..om vem som blir psyk och den själv ställer upp vet ju inte heller..
För de har ju aldrig hänt förut från nått bigbrother i Sverige allafall..men kankse vi idag känner oss mer pressad och stressad..

Men i allafall har vi dom som är i huset just nu är..Christian en go kille men som ändå lite tråkig tycker jag..Niklas en ung kille från stockholm som tror han är nån jäkla kändis som säger en massa saker som inte är sant..nä gillar han inte!
Sedan har vi Sonia som var väldigt kaxig när hon klev in men det försvann rätt fort..hon är en trevlig tjej=)
Katerina är en lärare som har hett temprament..hon har velat ut flera gånger å har bråkat och skrikit..tycker hon är grymt jobbig människa!Nej tack!
Simon som bor i Umeå men är egentligen Pitebo..de hör man!haha!han är super go kille!
Annie..hmm?!..ja hon märks knappt och hon gör inte mycke..tycker hon är lite konstig..nää hon är bara tråkig!
Rodney är en slusk!..Han förlovade sig med sanna efter typ en vecka..Jag tror inte det är seriöst även om dom säger det så var det inte de..Han är en äldre fjortis tycker jag..nä Usch!
Sara hon är en blond söt tjej=) henne gillar jag..Hon är trevlig å gnäller inte så mycke..
Marin han är en skåne pojk som man har svårt och höra vad han säger..Men han är för jävla rolig!Han gillar jag å han är ju som så söt!
Vanessa hon är född som pojke..å jag är trött på detta tjat om det!..jag vet inte vad jag tycker om henne..hon verkar snäll och så..men jag gillar bara inte hennes röst ibland och hur hon pratar..Jag själv fattar inte att man vill göra om sig till ett annat kön..man ska vara nöjd med den man är!
Gurkan är ju bara kung!!det finns inte så mycke annat och säga om han..haha!han vinner nog hela skiten!
Men samtdigt så har han ju varit med i tv förut så det är lite konstigt att han borde få vara med..men jag diggar!
Roza hon är bland dom yngsta som hockat upp sig med Niklas..ja dom är som söta tillsammans!båda bete sig likadant! ett par snor ungar..Hon har fjortis betende..hon är fruktansvärt irriteradande..Nä åk ut snarast!
Och sist men inte minst har vi Hunken,Patrik..han är en lugn kille..men han hjälper ändå till och så..så ser han för jävla bra ut=)haha..å han är minst dryg av killarna..
Ja jag höll på glömma kära göteborgaren Peter..han är härlig tycker jag!även om han kan gnälla en del..

Vet inte varför jag skriver om det här..men har lite att göra..haha! orkar inte stoppa upp nå bilder på dom..haha..kolla på Bigbrother.se


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!