11/4

Ja nu är denna helg över..skönt!..nog för att jag har haft de bra på jobbet..man skrattar ju alltid men ville bara att helgen skulle gå fort..
Det har varit super väder alltså..Varför kunde inte varit de under påskhelgen!..de är typsikt de..haha..å jag har inte hunnit varit ute och njutit mycke av solen när man har jobbat hela dagen..igår jobba jag delat men då orka man inte röra på sig..haha..nä men då dona man på här hemma..jaja men de kommer flera sådana dagar får man hoppas...
Jocke har lana hela helgen så jag har varit helt ensamen hemma..men de har inte gjort så mycke när man jobbat..ganska skönt faktiskt..hehe..och sovit har man fått göra utan att höra snarkningar..hehe..

Å jag har lagat så go mat när jag laga till mig själv..haha..men jocke brukar ofta laga men nu när man jocke inte äter vanlig mat måste jag göra min mat själv..å jag förundras ibland att jag kan ju göra go mat..hahaha..de gäller bara lägga lite tid och lite tänk så blir de bra=)

Uch så trött jag varit idag!..jäspa heeela dagen lång!..jag är jämt trött när jag går upp tidigt..jag vet inte hur jag ska göra för att bli piggare..Jag promenerar men då blir jag bara ännu tröttare och slocknar..vet inte vad de är eller om man får i sig för lite av nå..??!

Och inte nog med de så fick man huvudvärk nyss..såå kul!!!..nä nu orkar jag inte skriva nå mera...för de jag hade tänkt skriva försvann i all trött het..
Duschen nästa!

(Tycker ni ska komma till Lycksele på Valborg , tycker de är dax med ett besök nu!)



Kommentarer
Vicky

Hej vännen! Nu har jag också skaffat mig en sån här blogg igen :P Vi får väl se hur länge det håller i sig men läs gärna!! :D

2010-04-14 @ 11:36:06
URL: http://victoriasdag.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!