Dag 7 - Min Bästa vän

Det är svårt för mig och skriva vem som är min bästa vän..Jag har så otroligt bra kompisar och alla är på olika sätt..Så därför väljer jag skriva om dom närmsta vänner jag har

Jag börjar med Klotski=)Han är den jag mest kontakt med..Vi pratar nästan varje dag i telefonen och han är nog den bästa killkompis jag har!
Vi lärde känna varandra under gymnasiet och sen dess har vi varit kompisar..Vi passar så bra ihop ändå:p..Vi har haft mycke kul tillsammans och han får mig alltid och skratta=) Han är nog den knäppaste av alla:p..han har så sjuka idér och tankar som jag aldrig någon kunde ha..men det gör också till han är..
Jag är så glad att jag har träffa denna människa och han är en del av mitt liv och det kommer han nog alltid och vara..
Vi kommer säkert ha många mer minnen tillsammans
I Love you Klotski<3
Tove är den som är mest lik mig till sättet:p..Vi har varit vänner sen högstadiet men vi har vet vilka vi var sen vi var små men aldrig varit kompisar då..Vi tänker så sjukt lika och ibland behöver vi bara titta på varandra och säga tänker du som jag å det gör vi oftast också:p
Vi har gått igenom mycke tillsammans och vi vet varandras historier..Vi har alltid varit där för varandra och stötta varandra..även om det skiljer måånga mil från varandra så finns hon alltid där!
Tove är ganske lik mig i sättet fast ändå så olika..hon är sprattlig glad och pratar väldigt mycke..som jag då:p hehe..Tove är nog den som kan mitt inre mest..
Vi kommer aldrig släppa taget om varandra!
Love you Tove<3
Marie har jag också varit kompis sen högstadiet hon och Tove har varit kompisar sen dom var små...
Min Lilla vän!Hon är nog den mer lugnaste av oss men hon kan också vara rätt sprallig:p..Vi delar också en del historia tillsammans=)...Hon är en väldigt snäll och givmild person..
Jag skulle aldrig vilja vara utan henne!
Hon ställer alltid upp för en!
Vi Skrattar väldigt mycke ihop:p
Jag släpper aldrig taget om dig!
Love you Marie<3
Helena det är av dom tokigaste jag vet:p..Henne har jag kännt sen gymnasiet vi gick i samma klass tillsammans och hon kände även Tove..Hon gör så jag kan bli lika knäpp och tokig som hon..Jag älskar att vara i hennes närvaro!Hon bryr sig inte så mycke hon gör som det som faller in..Hon är en väldigt öppen person hon kan verkligen prata om Allt!
Hon är sjukt rolig och vara med!
Allt skulle vara så tråkigt utan henne
Hon är min Fru och det kommer hon alltid och vara
Love you Helena <3
Vicky har jag också känt sen gymnasiet..Vi har väl inte umgåtts så jätte mycke men vi har som ändå vart och festa en del..men det har sen som blivit mer och mer man varit med varandra..det är nu man verligen jag inser att hon är en sån bra vän till mig och underbar hon är!Och hur nära och bra vän hon har blivit=)
Hon är verkligen en lugn person som håller en bra nivå:p
Hon är verkligen en man kan lita på och väldigt social=)
Du är så fin!
Love you Vicky <3
Anders har jag också känt sen gymnasiet:p..Han är gift med Vicky=)
Han är också en väldigt lugn person..men också väldigt rolig:p
Han är väldigt klok och är duktig på måla:p
Han är väldigt cool för han fyller år på samma dag som jag:p..hehe
Vi har väl inte varit så jätte nära men vi har ju festa en del:p..men ju längre tiden går så har vi blivit närmare och blivit en av mina finaste vänner!
Anders I love you <3
Magnus har jag också känt från gymnasiet..Han kände också Tove..Alla känner Tove..haha:p
Han var från början en väldigt lugn kille som inte sa allt för mycke..men man blir ju som man umgås:p
En sprallig person..Vi är våra skämt och är inte så seriösa..flummar mest:p..Vi har haft mycke kul ihop=)..Från början var vi inte heller så nära men sedan blev vi mycke nära varandra..Tyvärr på senaste tid har vi inte träffas så mycke för vi jobbar så olika..men Vi tar igen det..vi ska inte glida i från du är en alldeles för bra vän för det!!
Magnus I love you <3

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!