4/2

Boden och Lycksele dom ställerna som Gud glömde...haha..jajjemen de har vi kommit fram till!

Idag har man inte gjort nå mycke alls..diska och städa heeela lägenheten!..men de är ju som mest smutigast vid jockes skrivbord..men karlar är ju smutsiga av sig..haha..
sen har jag tagit mig en promenad och gick till kommun förrådet och möta jocke så vi fick promenera tillsammans=)..han har hållt på bygga ett till personalrum för de ska börja jobba 4 stycken till där..4!!?..vad fan ska de va så många..dom är ju två som inte gör nå..vad fan ska dom ha 4 till som får lön för att inte göra ett skit!..Snacka om idioti!..Slöseri med kommunens pengar..dom drar ner på oss stackars vårdpersonal för att vi ska jobba ännu mer häcken av oss..så kommer de fyra som ska börja som inte gör ett piss..man blir ju fan förbannad!
Men i allafall har de inte blivit så mycke mer..tog oss en snabb middag med korv och mackaroner så for jocke iväg igen till trafikskoleläraren för att sitta med teorin..jag hoppas nu han snart klar med de!
å i morgon jobbar man igen..fast kväll så får ju ändå en till sovmorgon å så jobbar man delat på lördag igen!..fan missar ju melodifestivalen som börjar då=( ..snyft!
få se reprisen!

Men får njuta av denna kväll så gott de går allafall
See Ya !


Kommentarer
Sophie

hahah fan vad gött då att Luleå krossade MODO! :D

2010-02-05 @ 12:15:11
URL: http://soffoos.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!