2/6

En riktigt skön dag i dag=) Har bara jobbat till 12 och sen hem och åt ägg och smörgås..tänkte ju lägga mig å sola men tror du inte då solen går i moln. Jag hade huvudvärk och var skit trött så jag vila mig en stund. Skulle lägga mig i soffan å vända mig bort och släcka ögonen men så klart blir det sol igen men jag orka fan inte gå ut utan vila. Huvudvärken vart ju ändå inte bättre så jag börja diska och dammsög och skura.
Sen har Jag och Vanja och varit och träna på hotellet. Jätte mysigt där faktiskt inte så jätte stort men som nere i källaren som avskilt så där. Det var Step up träning, studsa upp och ner på denna bräda plus att vi andvända hantlar lite grann. Jag försökte hänga med så gott jag kunde och konsentrera mig på kom ihåg alla steg..haha..men det gick faktiskt bra och jag hängde på heela timman fast vi drack två gånger. Jag vart helt svettigt, har nog aldrig svettas så mycke men härligt var det=)..dom fråga det var första gången jag prova och jag sa ja..det syndes att jag inte var alltid i takt med dom andra..haha..men dom tyckte jag var jätte duktig och var impad tanke på att det var första gången och jag är så impad själv och nöjd=)..jag måste skryta lite på mig själv..hihi..
Nu sitter jag här ny duschad och tänker lata mig framför soffan och min huvudvärk är kvar fast nu ännu mer men kankse måste dricka mer vatten..Jag hatar Huvudvärk!!

Aboo!


Jagvar bara tvungen ta kort på lilla plutten, Han är ju bara för go!En utslagen själ!

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!