Helgen !

Den har inte varit exakt som man velat men vad gör det jag har ändå haft kul!
Dom bestämde ju sig för att komma torsdag natt och jag trodde aldrig att jag skulle klara och vara uppe och vänta på dom..men jag vakna som till=)och när dom väl kom så vart det dricka öl så klart..Men vid fem halv sex tror jag den var, gav jag upp och la mig..Fredag så vart det inte allt för mycke vi satt här hemma och drack...Nicke var med och johan å Åström var här också här en sväng..Racka ett streck i nickes hår..haha..ja jävlar!
Lördag då var det mer folk och det kom folk som var huset bredvid som satt och festa..men dom var inte så länge dom bara stack sen och hade den ursäkten att det var så lyhört här och ville inte leva om för jockes skull..pff!skit snack!.. och dom fråga inte änns om vi skulle följa med över till dom..Jag vet inte om dom inte gillade oss..eller kankse för att vi är mycke coolare än dom!fast mycke har väl att jocke ville inte att en person som inte fick komma först men sen sa okej då..anledningen var för att hon var alldeles för ung vi ville inte ha nå små barn här...men skit desamma jag brydde mig inte så värst mycke om att dom stack, jag såg bara ut som ett frågetecken och fatta ingenting..men det bevisar bara på hur folk beter sig i denna stad och mycke jag gillar folk i denna här..jag älskar ju Lycksele såå mycke!!haha..
Vi for då ut på hotellet..jag var grymt dans sugen men ingen av dom jag var med är ju direkt några som dansar..haha..men fick alla fall dansa lite grann med Sofia och hennes kompis...Var inte så specielt kul på hotellet..Jag insåg den kvällen hur mycke hotellet suger och det är tråkigaste stället i hela Svergie!...
Det fanns vakter överallt!det var som mer vakter än vad det var med folk..fatta inte att dom har råd med så mycke vakter när de inte var så mycke folk!..Sen så fick man ju knappt ta med sig drickat någonstans..Inte i rökrummet, inte på toa eller på dans golvet..va fan!De är så man måste stå i baren hela tiden..Nä fy fan inte hotellet!Hmm men vad finns de då att gå?? nä ingenstans!
Men helgen har ändå bjud på mycke skratt..och jag har som inte orka brytt mig om nå..inte varit seriös för fem öre..bara varit och garva...Det har ju som bjudit på en del..en som inte kunde köpa på bolaget fast har åldern inne..säger inga namn..haha..en som fått världens bula i pannan för att gått i mörker upp på toa och träffa dörren..haha..å jockes fina lagning på toasitsen..helt värdelös kvalla..men de är ju Ikea!
Det har blivit en heldel pizza, har inte laga nå mat alls! Vi skulle även bada på spa men inte fan blev det av..haha..vet inte varför..
Har vart lite sömn och mycke öl:p men har fått sova ut idag som tur är=)
Jag har då haft kul i allafall i helgen och det är tack vare mina kära lulebor=)
Det blev så tyst i går när dom for=( ..var som trist när dom for!
Idag återgår det till allvaret igen..känner mig inte alls taggad!


Så jävla het bild..haha
Jag gillar lagningen:p Allt går och laga med Silvertejp:p


Kommentarer
lillen

Jag tycker inte den där bilden på mej passar in mia .:P

2010-11-26 @ 00:53:20

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!