Helgen

Den har varit toppen!
Jag hade lite små panik i fredags..jag jobba till halv två och hade inte änns packa men kom hem och gjorde det snabbt och hann till och med äta..Jocke hade varit så gullig att han hade gjort mat åt mig<3
Jocke skjusa oss till flyglpatsen..Hade aldrig varit där så det var lite spännande och den var en fin flygplats faktiskt=)..Jag trodde jag skulle vara flyg rädd men icke jag var så stressad och glad över att åka så tänkte inte på det..Vi åkte nå litet flyg plan som lät ut av helvete och det var så jävla kallt så man var som en isbit när man kom fram..vi såg inte så mycke för vi lyckades att sätta oss just vid den feta proppellern..
När vi kom fram strosa vi omkring och vi åt lite på macdonald..nog för att jag inte gillar Macdonald alls så ville hon äta där så gjorde vi det och jag tog nå litet..
Tog bussen sen in till city terminalen..det var lite förvirrat vart vi skulle stå så stod vi ändå rätt..tog sen tunnelbana..som kosta 40 spänn..så jäkla dyrt!..vi hoppade då alla fall på fel så fick kliva av och åka tillbaka nån station..tur att vi kolla i taket där var en beskrivning annars hade vi åkte hela vägen..och tur att Sofia hade en beskrivning om vart vi skulle å så..men vi kom då rätt och var tvungen att byta till buss..
Och det var så roligt för det kom två tjejer som kom och fråga vart nummer 76 går..och jag så långt på andra sidan vägen att den stod och pecka och sa och dom sprang..haha..å jag som aldrig varit där fick agera som vägbeskrivare..haha..
Det var ju bäcksvart ute så vi såg ju ingenting men vi kom då fram till slut..och hade en kod vi kunde ta oss in för det inte var bemannat..så det fanns kuvert med vårat namn på med en nyckel i..vi fick var sitt rum å det var ju nice!det var bara en säng där också..men vi gick runt och kolla å dom hade gym och solarium å badbassäng men den var tyvärr stängd..vi var ganska trötta så gick och la oss sen..Vi fick då en bra sovmorgon och det var mycke skönt!!

Vi fick höra på folk som prata och vi fick göra massa övningar..Vi har fått träffa massa andra tjejer runt om i Svergie och alla var jätte trevliga=)
Jag har lär mig en massa och fått en massa tankar och lärdomar. Vi har fått massa gott!Vi var verkligen bortskämda..två dagars lunch..och fika mitt på dagen med tårta och massa gott!..vi fick tre rätters middag som var jätte god=)...Jag har verkligen bara njutit!
Stället som vi bodde på var jätte fint och stort..det var någonstans i lidingö och där var det super fint!..Det är mycke lyxigt ställe med mycke stora hus..där bor de nog folk med mycke pengar..haha..
Helgen gick super fort tycker jag..det var tur vi alla åkt med en arragerad buss från hotellet..Vårat plan gick ganska sent så vi hann strosa runt på staden..hitta inget men det var kul ändå=)..man kände sig så bort kommen som en äkta turist..haha..
Snacka om att man var trött när man kom hem igår!
Det har varit en super helg! och skönt att bli bortskämd och bara vara för en stund..det är kände jag att det var jag värd!..
Så nu är det bara ta nya tag!
Tänkte nu att ta mig en promenad och sen blir det jobba kväll.


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!