16/12

Då var de fredag igen=)

Julbordet med jobbet i onsdags var jätte trevligt=) delade ut julklappar och jag fick en jätte fin ljusstake=) körde lite lekar..
Träffade äntligen Josefin och hennes son som var en jätte glad liten skit:p
En lyckad kväll=)

Torsdag så gjorde jag inget vettigt att låg bara i sängen och var bitter på att de inte fanns något att göra..

Idag har jag varit till skolan där vi fick fika och sen ta blodtryck på varandra..jag trodde de skulle vara svårt och att jag inte skulle klara de..men de gick ju hur bra som helst! Så nu kan jag de=)
efter de tog jag en sväng på stan..var in på mk och boka klipp och färgning och tur hade jag så de fanns en lucka på onsdag=))Skönt och äntligen göra åt sitt risiga hår!
Sen köpte jag en sista julklappen..så nu är jag klar med alla julklappar=) rätt sent för vara mig jag brukar alltid börja tidigt men i år har de varit sent..
Jag köpte även en stickadkofta på rea=)..Så härligt att man som höggravid fortfarande kan shoppa kläder på barnavdelingen..hehe..
När jag kom hem hade jag tänkt diska och slå in lite julklappar men jag börja må så jäkla illa och kände mig svag så jag var tvungen att lägga mig..jag låg länge och mådde skit!men somna en stund allafall..For sen med Åsa och kolla på en bilbarnstol som vi ska köpa=) så nu är de också ordnat..Skönt !..Nu har vi allt som är ett måste..
Sedan har jag och jocke handla mat så kylen är full :p Härligt!

I helgen har vi inget planerat..får se vad man hittar på



Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!