1/7

Enamheten har kommit krypande..nu känns de tomt utan Jocke=(...Jag har ingen att prata med och ingen att vara med trots jag fråga=(..alla är upptagna!
Men fick nyss sms från Vanja så vi ska träffas allafall=) men inte förren halv två så får väl ligga i soffan tills dess..
Annars händer ingenting!..jag mår illa till och från hela tiden..de är mest jobbigt på kvällen då mår jag mest illa och har svårt att somna..och igår hade jag så fruktansvärt ont i brösten så inte sant!

Idag är de 17 dagar tills jag får semster=)) de känns bra men de känns ändå så långt bort! Jag längtar här i från Nu!
De är lite ändrade planer i min semster..de blir inge Oslo för brosan flyttar tillbaka till Lule..trist jag hade sett fram i mot de men samtidigt skönt att han kommer hem igen=) Så de blir Lule i stället den veckan..Så vi får ju hitta på nå kul ändå=))

Jag hoppas så mycke att Jocke får en praktikplats där uppe och han får in en fot där och kan få ett jobb så jag kan flytta..Jag vill komma närmare mina nära och kära å specielt när man ska få en lille..För man behöver dom!

Nä nu ska jag duscha..Jag tror nog att jag hinner förbi Stigs grav och berätta till han att han ska bli farfar..Synd bara att han inte får uppleva de..

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!