Chris Hemsworth

Vilken dag de har varit idag!..har haft häcken full kan jag säga..Först så hann jag inte klart allt morgon göra så var tvungen för få lite hjälp, jag hann inte alla..så de blev inge morgon fika paus där..och när jag väl kom in så upptäckte jag att de planer om så jag var tungen för göra mer så jag for ut och insåg att jag inte skulle hinna få nån lunch..Svin hungrig var jag!..Sedan så blev de jobba över för hinna allt de andra man skulle göra..Så när jag väl slutat så vid tre så hade jag varken ätit eller druckit på hela dagen..Så när jag kom hem så åt jag tidig middag..de var mitt första och ända mål idag..frukost får jag inte i mig på morgon, jag har försökt äta frukost men de helt enkelt inte så tidigt på morgonen!..
Ikväll har jag och Jocke å Krillaz varit på bio..där jag mötte Matti från jobbet som också satt med oss och snacka lite:p Vi såg Thor, i 3d och den var Awesome! så jäkla grym!..Mycke se värdig film!

Jag insåg min nya kärlek, han som spelar huvudrollen! Chris Hemswoth<3 Ojoj vilken man!han är världens snyggaste, helt seriöst! Jag smälter när jag ser han! Aaa




Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!