Ja du....

Jag kom inte på någon bra rubrik men de behövs väl inte..

Man kan som aldrig sluta förvånas när de gäller denna värd..

Jag vet inte om ni sett de programet men de har fått mycke kritik och de är Mammor och minimodeller..Jag då också snegla in på detta program och kan inte mer än bara skaka på huvudet...
Alltså de handla om att de små flickor typ från 8-9 år nått sånt upp till tolv tror jag den som är äldst som går på en modellskola för barn och man får följa 6 mammor och deras döttrar..Mammorna önskar sin dotter till modell som karriär och tror att deras döttrar vill de...men i den åldern vill man nog bli lite allt möjligt..
Jag tycker de sjukt att allt ska kretsa kring utseende att man måste se bra ut för att lyckas..de är ju helt sinnes!
Nu är de kankse inte så jätte populärt med barnmodeller i Svergie (som tur är) som de är i Usa där dom helt galet! barn gör inte som vi säger utan barn gör de vi gör, så dessa mammor sminkar sig och tänker på sitt utseende så vill ju barn också göra de..
Tänk att de handla mest om utseende idag..Ser man i tidningar och reklam så bara massa om att gå ner i vikt och få den perfekta kroppen och de säljer massa grejjer för att få en bra kropp..tv program som tävlar och ned i vikt och inte tala om hur mycke mat program de finns..Man blir uppslugad av allla dessa grejjer..
Vi blir ju allt tjockare men då går många ner i vikt också..gör oprationer eller börja träna och gå på diet och människor blir helt förundrad att dom går ner i vikt..
Sedan blir ändå människor mer och mer fejk..så jäkla många som skönhetsopererar sig..Stoppar in silikon lite överallt på kroppen och spruta in massa saker så dom inte ser ut som sig själva för att sen att människor tycker de är de ideal man ska ha och strävar efter de som är fejk!
Och för att tjejer ska få makt så går dom halvnakna och får män runt fingret..
Människor gör nästan allt för att käna pengar eller bli kändis genom att vara med i tv och förnedra sig..som vi tycker på något sett är kul för att de är underhållande..
Sen spenderar folk sina pengar på kläder och sånt massa tusen lappar som dom sen inte andvänder i allafall..
När på andra sidan jorden är människor i svält och nöd..De krigas och folk blir våldtagna och människor tvingas fly..Så är allt vissa bryr sig om är sitt utseende!
Ja man blir ju mörkrädd!
Helt skruvad värld vi lever i!

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!