Glad Midsommar !

God morgon på er alla!
Vilken underbar morgon de är för solen lyser så fint!
Nu är de fredag igen :P Fy vad veckan gått fort!
Vad har man då gjort? Jo måndag fyllde ju år och sen på Tisdag så städa jag och dona på här hemma för de de var skit väder ute!Så var Jockes farmor och farfar hit och fika å fira mig=) Sedan på kvällen så var jag och fina Layal ute och promenera i en och en halv timma..Som tur så var de uppehåll då :p Så de var trevligt=) Vi skulle kunna ha gått hur länge som helst men klockan vart så sent.
I Onsdags så var min kära kollega Robert hit på förmiddagen=) Även han hade en present åt mig..Så de var jätte trevligt, Tack för besöket! Sedan på kvällen var en präst hit och gick egenom dopet , en mycke trevlig präst.
Igår gjorde jag inte allt för mycke förutom att vara ute och promenera :p Å ja jag var med Jocke en sväng på lilla stan och var smakråd för han skulle köpa shorta :p...Han blev så fin i dom han köpte <3
De är ungifär de man pyssla med :p
Ja lilleman han växer och utvecklas..de är så kul att se även fast jag tycker de går för fort ! :p Nu har han börja slå på grejjerna på babygymmet<3
Jag bara spricker av hur lycklig jag är just nu, Allt känns så himla bra just nu=) eller ja har ju varit lycklig nästan hela tiden men just nu känns de extra bra=)
Ha en bra Midsommar nu allihopa!
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!