28/5

Då var helgen över och en ny vecka väntas
Min helg har varit toppen! På fredagen var på personal skojj hemma hos min gruppchef Carola där vart de badtunna badning och massa god mat och efterrätt..Jag bada inte för jag är rädd att få möjlkförstockning och sen var lilleman med=)Det blev även massa lekar i mellan :p De blev en massa skratt=) Dom är så fina mina arbetskamrater! Och Carola är fantastisk som ordna allt detta, Vilket jobb! Hon är verkligen en diamant!
Tiden bara rusa iväg så vi kom inte hem förren halv tolv så då var de bara byta om till natt kläder och i säng:p
Å lilleman sova ända till åtta..Mycke skönt! De var ett bra tag sen han sov så bra=) Så tack alla för en bra kväll!

Lördagen var vi ute i de härliga vädret=) sen vänta man bara tills kvällen kom för då var de dax för eruovison som var jätte spännande :p Grattis till Loreen som vann! De var helt magiskt och se! Så nästa år så blir de i Sverige=) De är nästan sugen på fara och se de då..Men de gäller ha pengar :p.. Ja man vet aldrig !

Söndagen var vi ute hela dagen lång! Först tog jag en promenad med vagnen sen drog jag med Jocke ut och vi gick på dollar och kolla runt :p
Sedan satt vi ute på gården och kisse fick komma ut en stund som vart helt till sig han kuta runt på gården som en tok..haha..

Idag har jag inte gjort allt för mycke..städa lite och sen varit ute och gått..men idag har de inte varit så bra väder..De har blåst som tusan!
Så nu sitter man här och lyssnar på musik och väntar på att dagen ska ta slut


Här är bilder sen fredag :


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!