6/5

Helgen har varit toppen !=)

På fredagen så var jag en sväng på stan och kolla lite på åhlens och sen var jag och lämna igen läxboken på tannbergsskolan=)..Sedan for jag till Layal och fika..Jätte trevligt!=)..Hennes två flickor gillade verkligen Oliver..Så söta! När jag kom hem sen stod middagen på bordet..De är inte dumt de! Efter middagen for vi upp till Sidberg=)Mys! Oliver slockna i bilen på vägen hem och han sov sen för natten=)) Eller jag han vakna vid två men somna om sen vid tre=)

Lördagen var de ju riktigt skit väder!Så var bara inne hela dagen..Så jag passa på att städa och byta gardiner i alla rum=) Så nu är de fint igen..eller ja nu börja de bli liite stökigt igen..haha..å man får dammsuga ofta när man har katt!
Vid sex kom Malin och Marcus och var barnvakt år Oliver för jag och Jocke for iväg på bio och kolla på The Avengers i 3D..Skönt och få lite ensam tid bara jag och Jocke<3
Men de kändes konstigt vara utan Oliver..Eller jag har ju varit bort nån kväll men då har ju Jocke haft han..men nu var Jocke med och de kändes som man hade glömt nått och kunde först inte riktigt slappna av men när bion börja så tänkte jag inte så gick de slappna av..Filmen var väldigt bra! Men inte riktigt så jätte bra..men de är väl för man hade höga förväntningar..Men den var grym i 3D!
De var skönt och komma bort för en stund bara vi två <3 De behövdes! Så stort Tack till Marcus och Malin för barnvakten <3

Idag har vi inte gjort heller allt för mycke..Vi har varit ute och promenera och sen har Sara varit hit och surra en stund=))
Så har även jag och Oliver bada=) De var så mysigt och ligga och bada med Oliver i badkaret<3
Nu ger Jocke mat till Lilleman och försöka söva han=)
Så de blir inte så mycke mer..glo lite på tv och titta runt på internet

Hoppas ni har haft en bra helg för de har jag haft=))



Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!