8/5

Man blir så glad av att våren har komit och de har börja bli varmare=)
I natt har de varit en sån där jobbig natt=/..Lilleman vakna vid två och ville ha mat och somna om vid bröstet men när jag själv väl tänkte vända mig om för att somna om så vakna han å så var de kört! Inget gick och jag trött..Jag försökte få han och somna om i vaggan sin men han vägra..Frustrationen växte och blev även till irritation..till slut så tog jag upp han för att amma igen men han vägra ta mig..Nä jag orka inte så la ner han igen i vaggan men de gick inte..Å Jocke arg för att jag lät han skrika..Så han tog upp han en stund och han tystna men la ner han igen så var de igång igen..Men så lyckas han få igen ögonen och hopp om att han somna..men icke bara nån minut och sen var de lika igen..tillslut så gav jag han flaska och de var som nästan bra men ändå inte de gick inte å söva om han..och varit vaken sen två så tog jag han till sängen för jag såg att han var så trött och la han vid bröstet ännu en gång och då jäklar sög han tag å så somna han och då var klockan sex nån gång och jag kunde då vända mig om för att sova och gott sov vi bägge två! Ända till nästan tio sov..Gu så skönt!
De är inge kul med sådana nätter och inge funkar och man blir så ledsen samtidigt man känner frustation..Man känner då som en dålig mamma!
Jag visste inte att jag skulle känna dessa känslor..att man nästan tappa tålamodet å jag som brukar ha bra tålamod..Jag vet inte vad som har hänt med mig
Lilleman var då glad som vanligt och skratta när han vakna=) Och solen lyste så man vart som på bra humör igen=)
Så jag fika frukost och sedan städa jag lite, dammsög och så..Oliver han satt snällt i babysittern=)
Sedan tog vi oss en promenad=) och när vi kom tillbaka satt vi ute en stund men han sov inte länge så då var de bara in för att ge han mat :p
Sedan tog jag och diska och när Jocke kom hem så tog jag mig en dusch med Oliver satt i babysittern och somna<3
Efter middagen kom några av mina kära arbetskamrater och fika<3..Jag måste bara säga de igen att jag har dom finaste arbetskollegor som finns !<3
Så fick jag eller Oliver kläder i present=) Dom var så fina ! Tack så mycke<3
Så vi har surra och de har varit så trevligt! Tack för i kväll Centrum <3
Oliver han somna i famnen så skönt så när dom for så kunde jag bara lägga ner han, Så Skönt !
Nä nu ska jag lägga mig i säng och se om jag får mig nå sömn
God natt !

Kommentarer
Lisa Israelsson

Sv: ja det va himla fint väder idag, började dock blåsa lite kallt på eftermiddagen! Okej ja men då ska jag göra det :-)



Det där med tålamod är inte lätt! Man får sämre tålamod när man är trött och ha bebis med allt va det innebär gör en trött och då är det svårt att orka med alla ggr!

Men jag har genom åren försökt tänka att det här är vi ju skapta för att göra så "någon" måste ju ha sett till att vi ska orka med det :-) Men det är liten trött när man är så trött att man bara gråter!

Kram

2012-05-08 @ 23:41:44
URL: http://minellii.shapemeup.se
Lisa Israelsson

Det är jobbigt när man får för lite sömn och det är mjt sånt när man har bebis! Även fast mina barn är större nu så är det perioder med lite sömn, mardrömmar, sjukdomar osv. Det är lite tröst att det går över man vill bara krypa under täcket och vara ifred ibland! :-)

Okej skoj! Sista anmälningsdagen för Umeå är i morgon :-)

Kram

2012-05-09 @ 11:58:57
URL: http://minellii.shapemeup.se

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!