Hur arg får man bli på sin bebis?

Jag läste den artikeln i viföräldrar tidningen och känner igen mig så mycke.
Jag hade väldigt jobbigt en viss period som nyss blivit mamma..Först alla "vad man ska göra" människor de är lätt att människor har mycke och säga vilket var lite jobbigt för man tvivla på sig själv som mamma och saken blev värre  när humöret börja svänga ordentligt! Jag trodde aldrig jag skulle ha dessa känslor.
Jag kunde bli så fruktansvärt irriterande på Oliver..De var när han kom in i en jobbigt period..Egentligen så var han inte så jobbig de var bara de som jag upplevde de då..Och jag blev arg på mig själv att jag kunde bli irriterad på en sån liten oskyldig liten bebis..Så jag grät om vart annat och kände mig värdelös och som en dålig mamma..Jag var rädd att göra illa han..jag vart rädd, tog jag i han för hårt?skaka vaggan för hårt? Alla dessa tankar
Så jag kan "förstå" lite grann dom som skakar sitt barn..Nu ska man ju ALDRIG skada sitt barn!men när man är som en hormonboll så är de lätt att göra saker som man inte riktigt menar.
Men när jag läste denna artikel och läser att det är helt okej och bli irriterad ibland och att de är vanligt att ha dessa  känslor. De känns bra och läsa om de! Man känner sig som man är den ensamaste i världen när man är i de men de är man ju inte.
När jag var på bvc och gjorde en sån där ankät man fick fylla i som mamma så fick jag prata med dom om varför jag gråter och känner sig som en dålig mamma..Jag sa jag att jag kände mig frustrerande men inte att jag kände mig rädd att skada han för dom är så små och sköra..Men jag skulle ju aldrig skada han! Och man har den spärren, Då man då lät han gråta lite och man gick ut ur rummet och tog några djupa andetag..
Men sedan finns de idioter som inte har den spärren heller och verkligen skadar sina barn, Nä fy tusan för dom! 
Men som tur så har jag Jocke jag kan prata med och vänner<3
Varför jag skriver de så här öppet är för att de behövs prata om de..Fast jag har varit inne och skrivit på det lite grann innan också.
Jag önskade jag kunde ha sluppit ha den där perioden och de förstörde tiden! Men de inget man kan göra åt och man har lärt sig anskas med det och att de inte var för länge
Usch alltså jag hatar dessa Hormoner!
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!