28/10

Då är denna vecka slut snart. Det har väl inte hänt så mycke mer än att jag har busat och myst med Oliver..Kört Zumba och varit ute på promenader=)
Fast Oliver har blivit sjuk igen=( Så han har varit lite hängig och grinig..Vissa nätter har han haft svårt att sova..Stackarn=(..Å nu verkar de som att den håller i sig ett bra tag..så hoppas han blir av med den snart!
Så veckan har som flytit på ändå öven om man inte göra så mycke...Det känns som man städar och tvättar hela dagarna :P..Men då har man allafall något att göra
Ja jag var på skolan i Onsdags morgon då vi hade prov på alla bukorgan..Och de gick hur bra som helst! Skönt att nått prov som det går bra på=) Och jag fick godkänt, Så de är skönt! Jockes farmor tog hand om Oliver på morgonen..Tack för all hjälp jag får de är guldvärt!
Och på Torsdag så kom dom ÄNTLIGEN och hämta min dator efter allt bängel som varit..Snacka om Less! Får se nu hur många månader de tar innan jag får den datorn..jaja den är allafall in skickad så hoppas snart på man då kan ta ner denna dator snart för den tar så mycke plats i köket :p
Om veckan varit lite halv seg så där så har helgen varit full gång! På Fredag for jag och Anna.A till Umeå för att shoppa lite julklappar och ja även till mig själv..hehe! Jag som inte har shoppa på länge så de blev två par jeans leggins för 200..De var special pris så tyckte de var super klipp! Och jag bara älskar dom!! Hur sköna som helst!
Jag kommer nog bo i dessa två:p hehe! Köpte julklappar till Pappa och Maria och till Mamma=) De känns skönt och gjort bort lite julklappar så man slipper köpa alla på en gång :p Åt god buffe på kinarestaurang...Och Oliver var hur snäll som helst! För de blev en lååång dag och vari inte hemma för en vid åtta så Oliver somna ganska så fort!<3 De var skönt och komma i väg lite=)
På Lördagen så kom Anna hit och vi käka tacos och drack lite vin å hade det trevligt=) För sedan drog jag och Anna på för fest hos en tjej som de bara var mass brudar :p För sedan fara på hotellet..De är ett år sen jag var ut där! Nog för att de inte var så mycke och hurra för men vi dansa lite och tog oss en öl och titta på folket..Fick även se lite slaggis...hehe..de var lite spännande:p Men nog känns de som man gjort bort allt med krogen och massa fylla ändå..Nu när man har familj så vill man inte hålla på dricka så där som man gjort..För man har enkelt gjort bort de..Visst de är skönt och kunna komma ut och träffa folk ibland!
Vi vart inte allt för länge utan gick vid ett..Dålig musik som satan var de också! Å lite folk men de för väl att dom flesta ska väl ut när de är hallowen men de var nog skönt att de inte var mycke folk :P
Men de var en trevlig kväll=) Men de underbaraste är att man vet att när man kommer hem har man en man och en liten kille och komma hem till och det gör en Lycklig<3
Idag har vi varit till Jockes kusin Sofia och fika och surra=) Bara en lugn och bra dag.
Helgen har varit jätte kul!
Så Tack fina Anna för en bra helg=)
Nu hade jag tänk krypa ner i sängen
Kram Kram
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!