28/1

Vill börja med att säga Grattis till Maria som fyller år idag=) Hurra hurra hurra!
 
Helgen har varit kanon!Fredags förmiddag börja med att Jocke kom hem med blommor och lunch åt mig, kunde ju inte börjat bättre! På kvällen så var de personal skojj i Tuvträsk där vi åt jätte god mat..Massa lekar och även lite underhållning av en grupp damer :p De var en svin rolig kväll med massa skratt så man hade nästan träningsverk i magen :P Tack alla fina arbetskamrater! Ett kanon jobb till Carola som gjorde maten och Bettan som fixat och trixa, Super!
Jag kom även hem med pris=) en chipspåse och en lila lykta, De var inte dumt de!
Man var ganska så trött på Lördags morgon när Oliver vakna vid fem, hehe :P
De vart att fara på dollar och handla massa med bra saker för sedan vidare till Jysk och handla lite där=) Och sist vart de handla mat så det vart en dag ute på fläng med lilla familjen=) När vi kom hem så fick vi besök av Krillaz och Fredrik. Så Jocke slängde ihop en kladdkaka med grädde, Mmm så gott!
Senare när dom farit vart de göra middag eller Jocke gjorde den å gott vart de! Kvällen vart de mys med gott och film=)
Igår så var vi väldigt kreaktiva :p hehe! Vi städa hela lägenheten så tvätta vi och diska i tre om gångar plus att jag hann både baka morotskaka och mockarutor=) Och sedan gick vi en promenad in till lilla staden och gick in på konsum och handla lite men Oj vad de är fint där nu! dom har gjort om totalt och vi har inte varit in där sen de gjorts om. Sedan vart de go middag och mys med film=)
Oliver har gått och fått magsjuka på de=( Han skiter som en häst! Jag byta i sängen i helgen för skitit ner den och han skiter fortfarande och har redan sen morgon hunnit skita 4 - 5 gånger! Och luktar illa som tusan gör de!
De förklara att han haft ont i magen och vaknar 5 på morgonen nu ett tag får hoppas de ger med sig snart!
Nu ligger Oliver och sover och jag ska ta tag i lite disk :p
Hoppas ni haft en bra helg och får en bra dag=)
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!