1 Maj

Hej Onsdag!
Vilken toppen helg jag hade i helgen som var:) I Lördags for vår lilla familj och plus Krillaz till Umeå för en dag med shopping och god mat kvällen så låg jag och Jocke å myste framför serier
Söndag så tog en liten promenad för sedan fara in till samhället och köpa fingervantar till Oliver och en bh till mig:) Strosa sen runt dollar. Så vart de städning av hela lägenheten också.
I Måndags jobba jag hela dagen och sedan var Anna Jockes Tremännig hit å surra men jag var så himla trött hela den dagen var de igår och idag med, vet inte vad de är.
I går på Valborg så jobba jag hela dagen och sedan vart de middag hos svärmor. Kvällen spendera vi sängen med serier. Vi orka aldrig fara på någon Majbrasa, har aldrig riktigt varit intresserad av de ja de ända som när man var lite äldre så festa man men annars inget speciellt.
Idag har jag varit ledig, Skönt! Så då har vi varit upp till Sidberg och umgåtts och ätit god mat och bara myst! Nu har jag nyss varit ute och sprungit 27 minuter och kört planka en minut, helt impad av mig själv tanke på att jag aldrig varit en som tränat gymmet är nog stängt idag tanke på att de är röd dag så därför jag körde på en löpar tur så nu sitter jag här ny duschad och full med ny energi:)
Nu blir de väl bara mysa ner i sängen resten av kvällen:)


Kommentarer
Tove

Vad stor han blivit Oliver;)
Ska bli jätte roligt att ses till midsommar:)!
Roligt att ni tänkt komma, fast det beror på när, då jag och micke inte kommer ha så mycket tid över i sommar eftersom vi fyttar i juli till huset.

Älskar dig såå!

2013-05-07 @ 11:28:06
URL: http://www.tjoffsans.blogg.se

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!